Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tavalyi év férfi hajtrendje

0 Komment

A tavalyi év igencsak nagy átalakulásokat indított el a férfiaknál a frizura terén. Ugyanis, míg jó pár éven keresztül alig történt valami változás, addig 2015-ben jócskán találkozhattunk újdonságokkal. Vajon ebben az évben is folytatódik ez, vagy inkább visszatérnek az erősebb nem képviselői a konzervatívabb formákhoz?

De először is, figyeljük meg, milyen változások indultak meg a tavalyi évben. Ami talán az egyik legszembetűnőbb, hogy visszatért a frufru használata, amit a szokásos felnyírt hajzat tetején kissé hosszabbra hagyott hajzat eredményezett. Kissé extravagáns, de sokaknak nagyon jól áll.

Emellett a férfiak hajegyenesítésének is lejárt a korszaka, és sokkal több természetes göndör frizurával találkozhattunk, ami reméljük, hogy 2016-ban is megmarad divatnak. A hosszú haj is visszatért, de most nem olyan formában, mint régen. Azaz nem csak amolyan „hagyjuk a természetre, ahogy megnő, úgy hordom” típusúak lettek ezek a hajzatok, hanem igényesen formázott és persze ápoltabb frizurákról beszélünk.

2015-ben újra hódítani kezdett a szakáll. Főleg a fiatalok körében lett elterjedt legalább a borosta, de rengeteg igazán dús, hosszú szakállal is találkozhattunk – ami valljuk be, nem minden hölgynek nyerte el a tetszését, de a viselőik legalább igazán férfiasnak érezhették magukat. Decemberben lett úrrá az egyik legnagyobb eddig látott őrültség sokakon, amikor égősorokkal és egyéb díszekkel tették még furábbá szakállukat.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy ez milyen mértékben fog változni 2016-ban, csökkenni vagy növekedni fog-e az extravagáns, vagy éppen meghökkenteni akaró frizura- és szakállkombinációk száma, visszatérnek-e inkább a konzervatívabb frizurákhoz, vagy még nagyobb újulásoknak lehetünk szemtanúi?

Egy biztos. Az összes frizura divatból kimarad egy, méghozzá a kopaszság. Ez azt jelenti, hogy bármennyire is teret nyer a kreativitás és a bevállalóság, a férfiak maguktól nem igazán szabadulnak meg a hajzatuktól, csak abban az esetben, ha az anyatermészet kibabrál velük, és nagymértékben kopaszodni kezdenek. Nem kell azonban még ebben az esetben sem a kopaszság mellett dönteni, hiszen tökéletes megoldást jelent a kopaszodás problémájára a hajátültetés, melynek segítségével ismét olyan hajzatunk lesz, mellyel nyugodtan tudjuk követni az új hajtrendeket – már, ha szeretnénk.

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Beteges?

0 Komment

Sajnos mindenkiben megvan az a rossz tulajdonság, hogy elsőre a külső alapján ítélkezünk. De mi más teremthetne meg egy alapot abban, hogy megismerjünk egy embert? Ráadásul a külsőnk nagymértékben függ személyiségünktől, hiszen nem véletlen, hogy ki milyen ruhát hord, hogy fésüli frizuráját vagy éppen milyen sminkkel jelenik meg.

De mi van akkor, hogy egy adottsággal nem tudunk mit kezdeni, vagy éppen elindult egy olyan folyamat a testünkön, amin sajnos mi magunk nem vagyunk képesek változtatni? Ilyen lehet a kopaszodás is, melynek millióféleképpen próbálhatunk gátat szabni, ha a genetika okozza, sajnos nem leszünk képesek visszafordítani.

Sok férfi esetében a kopaszság nem hátrányos, mert jól áll nekik, sőt, akár még férfiasabbak is lesznek tőle. De nem mindenki ilyen szerencsés. Ugyanis a legtöbb ember szereti a dús frizurát, amivel lehet is mit kezdeni, és ami személyre szabva határozza meg külsőnket.

Már sokszor beszéltünk arról, hogy a hajzattal való játék mennyire nagy segítséget jelent például a filmvilágban vagy a színházban. Sajnos a kopaszsággal általában nem jó dolgokat akarnak elérni, sőt! A legtöbb betegség ábrázolásakor előveszik a kopaszságot, mint kelléket ahhoz, hogy minél rosszabbul nézzen ki a szereplő, és mint tudjuk, sajnálatos módon a való életben is rengeteg kór jár azzal, hogy a hajzat kihullik.

Nem véletlen tehát, hogy ha gyérülni kezd a frizura, és inkább teljesen leborotváljuk, mert még az is jobban néz ki, sokszor megijednek a környezetünkben élők, hogy „csak nem valami nagy baj van?”. Ez pedig már nem csak kellemetlen, hanem szabályosan idegesítő is lehet, és természetes, hogy ilyenkor nem szeretünk már tükörbe nézni, és az önbizalmunk is egyre gyengébb lesz.

Akinek nem áll jól, bizony jobban teszik, ha nem törődnek bele a kopaszságba, hanem inkább felveszik a kesztyűt ellene, hiszen mind lelkileg, mind a külső szempontjából is csak így lehetnek újra a régiek. Szerencsére már az öröklött kopaszodásra is létezik egy tökéletes megoldás, ami nem csak biztos, hanem végleges eredményt is ad, méghozzá a hajátültetés. Ne engedjünk hát szabad utat a rosszízű pletykáknak, tegyünk a kopaszodás ellen, és érezzük újra jól magunkat saját bőrünkben!

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A hajátültetés fáj?

0 Komment

Nemrégiben egyik celebünk vetette fel a gondolatot, hogy a hajátültetés biztos nagyon fájhat, ezért valószínűleg ő nem feküdne a tűk alá. De vajon helyes-e a feltevés, hogy ez a beavatkozás valóban fájdalmakkal jár, vagy csak feleslegesen félünk ilyen részletektől, esetleg ilyen indokokkal próbáljuk kihúzni magunkat az alól, hogy meghozzuk a döntést?

Természetesen hiába terjed el egyre jobban a hajátültetésről szóló sok pozitív bejegyzés és beszámoló, sajnos még mindig nagyon sokan nem ismerik, hogy tulajdonképpen miről is szól egy ilyen eljárás, mivel jár, és mi várható utána.

A HairHungary Klinika pedig már rengeteg kopaszsággal küzdőnek adta vissza az elfelejtett frizurát, és ezzel együtt a korábbi kinézetet, ami valljuk be, igencsak pozitív változást jelent mindazoknak, akik hamar kezdték elveszíteni hajzatuk nagy részét. Emellett blogoldalt is vezetnek, akik átestek már a beavatkozáson, így mindenki választ tud kapni felmerülő kérdéseire és kétségeire.

A hajátültetést egyébként egy teljesen felszerelt, steril és a lehető legnagyobb kényelmet biztosító hajplasztikai műtőben végzik Klinikánkon. Ahhoz, hogy az eljárás ideje alatt a páciens el tudjon lazulni, hallgathat zenét, nézhet filmet, vagy akár internetezhet is. Mivel a beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végzik, így semmilyen fájdalomtól nem kell tartani. A páciens maximum csak érzetszerűen fogja tapasztalni, hogy épp munka folyik a fejtetején, fájdalommal azonban egyáltalán nem kell számolni.

Tehát, akit a fájdalomtól való félelem tart vissza attól, hogy kopaszságával szembenézzen, és jelentkezzen az egyetlen végleges és biztos megoldást nyújtó eljárásra, annak itt az ideje, hogy elhiggye, ettől tényleg nem kell tartania.

A hajátültetés után nem csak az eredmény lesz biztos, hanem az is, hogy a páciens teljesen kicserélődik, sokkal jobban fogja érezni magát bőrében és főleg új frizurájában. Ráadásul a beültetett hajszálak már sosem fenyegetnek azzal, hogy újra kihullanának, így nyugodtan dőlhetünk majd hátra, és csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan, merre fésüljük majd hajzatunkat.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Átváltozások

0 Komment

Már többször említettük azt, hogy a filmvásznon rengetegen nem csak karakterileg bújnak bele más személy bőrébe, hanem sokszor bizony a külső is átformálásokon esik át ahhoz, hogy az adott szereplő minden oldalról hiteles legyen, és elhitesse a nézőkkel azt, akit játszik.

A legtöbbször használt kellék az átváltozáshoz pedig nem más, mint a hajzat. A színészek nagyon sok esetben használnak parókákat, de az is természetes nekik, ha éppen saját hajzatukkal kell kicsit játszadozni, és ha nagyon muszáj, akkor le is vágatni. A kopaszság megoldása mára már tökéletes, a maszkírozók igazán képesek eltűntetni előlünk az eredeti személyeket.

Az egyik kereskedelmi televízió újra megjelent műsorában most hétről hétre változtatják át az énekeseket, hol kisebb, de inkább nagyobb sikerrel. És természetesen itt is a legnagyobb hangsúlyt a frizura kapja, hiszen sokszor elég egy jól kiválasztott paróka ahhoz, hogy viselője megidézhessen valakit a színpadon. A kopaszság kérdése itt is remek megoldásokra talál, még olyan helyzetekben is, amikor egy egész nagy hajkoronát kell eltűntetni.

Elnézve a karaktereket azért valljuk be, a legtöbben ijesztően néznének ki új hajzatukkal, főként, ha kopaszságról beszélünk például egy nagy loknikkal rendelkező hölgy esetében. Ilyenkor láthatjuk, mekkora kincs a frizuránk, és mennyire kell vigyáznunk rá ahhoz, hogy az ilyenfajta változások tényleg csak maszkírozással jöhessenek létre, nem pedig valami káros hatásnak köszönhetően.

A hajzatunk nagy kincs, hiszen meghatározza egész kinézetünket, megjelenésünket, személyiségünket. Éppen ezért foglalkozni kell ápolásával, óvni kell a káros tényezőktől, és amint gond lép fel állapotában, esetleg hullani kezd, azonnal szakértő segítséghez kell fordulnunk. Mivel rengeteg ok állhat ilyenkor a háttérben, fontos kideríteni, hogy mi indíthatta el a hajzat állapotának romlását vagy magát a kopaszodást. Ha általunk befolyásolható a kiváltó ok, akkor azt azonnal fel kell számolni, viszont amennyiben olyan egészségügyi vagy éppen öröklött tényezők bújnak meg a háttérben, melyeket mi nem tudunk megváltoztatni, más segítség is kell. Átmeneti hajhullás esetén megoldást jelenthet a mezoterápiás kezelés, öröklött jellegű kopaszodásra viszont csak a hajátültetés a biztos gyógyír.  

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A HairHungary Klinika nagyvonalú ajánlata már csak három napig elérhető mindazok számára, akik úgy döntenek, meg szeretnék változtatni életüket. Augusztus 15.-ig lehet ugyanis jelentkezni ahhoz, hogy a kiforrott technológiájú, biztos és végleges eredményt nyújtó hajátültetést kedvezmények keretein belül végeztethessük el.

Rengetegen vannak, akik kopaszodással küzdenek, hiszen ha a genetika okozza a hajhullást, az sajnos már fiatalabb korban elkezdődhet. Persze léteznek olyan okok is a háttérben, melyek nem okoznak végleges kopasz foltokat fejtetőnkön, hanem csak átmeneti hajgyérülés lép fel, de elég nagy százalékban hagynak maradandó károkat a kopaszodási folyamatok.

Amikor öröklött hajhullásról beszélünk, annak igazi ellenszere sajnos nincsen. Lehet ugyan késleltetni, és az elején különböző trükkökkel eltűntetni az egyre nagyobb területet követelő kopasz foltokat, azonban igazi megoldást csak a hajátültetés jelenthet arra, ha vissza szeretnénk szerezni frizuránkat. És miért ne szeretnénk? Mivel a kopaszság csak igen keveseknek áll jól, a haj gyérülése bizony lelkileg is megviseli azokat, akiknél beindult a kopaszodás. Nehéz ezt elfogadni, de létezik segítség, éppen ezért nem is szükséges beletörődnünk abba, amibe igazából nem is tudunk.

Most anyagilag is elérhetőbbé vált ez az eljárás, hiszen a HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja mindenki számára előnyös konstrukciókkal várja a pácienseket. A hajszálankénti alacsonyabb ár, a részletfizetés vagy az egészséghitel olyan kopaszodóknak is lehetővé teszi a hajátültetési beavatkozás igénylését, akik eddig nem is gondoltak erre a megoldásra anyagi vonzatai miatt.

Ne késlekedjen, jelentkezzen ingyenes konzultációra, hogy részese lehessen ennek a különleges kedvezménynek, és változtassa meg életét frizurájának visszaszerzésével! A fent leírt könnyítések mellett még további 10% kedvezményt is kapnak azok, akik blogot vezetnek majd a hajátültetés előtt átélt dolgokról, magáról a műtétről és annak eredményességéről. Érdemes tehát most belevágni!

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> A kedvezményprogramról bővebben

> Előtte-utána képek

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed