Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szakállal mindjárt más!

0 Komment

A borosta és a szakáll mindig is hódított azok körében, akik az igazán férfias oldalukat szeretik előtérbe helyezni. A hölgyek pedig kiváltképp – sokszor tudat alatt is – vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik kisebb-nagyobb arcszőrzettel rendelkeznek, ugyanis ez egyrészt szexi, másrészt sokkal több mondanivalója is van.

Az erősebbik nem azon képviselői, akik dús borostával, vagy nagyobb szakállal rendelkeznek, bizony igazán sármosak, ugyanakkor erőt és biztonságot sugallnak, ami rettentően vonzó. Ezen felül pedig van még egy nagyon előnyös tulajdonsága a szakállnak: jótékonyan eltakarhat olyan hibákat is, melyek feltűnőek lennének az arcon, és ez akár az öregedés jeleire is vonatkozhat.

hajátültetés szakállbeültetés szakáll borosta arcszőrzet férfias sárm vonzó Kit Harington Trónok harca sorozat színész

Világszerte kedvelt és itthon is sokak által követett sorozat a Trónok harca, melynek egyik főhőséért nők milliói olvadoznak. Az igazán szívdöglesztő John Snow-t alakító Kit Harington az egyik legnagyszerűbb példa arra, hogy mekkora változást okozhat egy szakáll. Egyszerűen elképesztő, mennyivel férfiasabb és vonzóbb a színész dús arcszőrzettel.

Nagyon sokan szembesülnek azonban azzal problémával, hogy akármennyire is szeretnének szakállat hordani, mégsem tehetik meg, vagy ha meg is teszik, akkor nem azt az eredményt érik el vele, amit kigondoltak. A gyér, hiányos szakáll ugyanis pont az ellentétét képes kiváltani annak, amit eredetileg el akartunk volna érni vele. Sajnos nem mutat jól, és egyáltalán nem férfias.

A gyérnek és hiányosnak mutatkozó arcszőrzetre létezik megoldás, nem kell beletörődnünk abba, hogy sosem lehet dögös borostánk. A szakállbeültetés ugyanis tökéletes, dús eredményt ad, melynek segítségével igazán vonzó szakállunk lehet majd.

Az eljárás a hajátültetés technológiáját használja fel arra, hogy a hiányos részek saját donorterületeinken növekvő szőrszálakból legyenek elfedve, teljesen természetes eredményt produkálva ezzel. A beavatkozás után aztán már csak rajtunk múlik, milyen fazonú és hosszúságú arcszőrzetet szeretnénk viselni. Egy biztos, aki mindig is úgy érezte, hogy csupasz arca egyáltalán nem illik hozzá, és sokkal jobban mutatna egy kis borostával, annak a szakállbeültetés meghozza az áhított eredményt, és szakállal mindjárt más lesz az összkép!

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinka szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Egy szakáll mindent megváltoztathat

2 Komment

Az erős borostának és a szakállnak még mindig felfelé ível a divatja, és őszintén szólva, ez nem is baj. A legtöbbször ugyanis férfiasságot sugall, ami a hölgyek számára az egyik legfontosabb szempont. Az erő, a megbízhatóság és a sárm az, ami leveszi a gyengébbik nemet a lábáról.

A szakáll pedig – persze csak ha jól áll valakinek – mindezeket a tulajdonságokat erősíti, és nem utolsó sorban arra is nagyon jó eszköz, hogy az arcon lévő kisebb-nagyobb hibákat elrejtse. Viszont mindehhez az kell, hogy az arcszőrzet szépen, egyenletesen fedje be az arcot. De mi van akkor, ha a szakáll hiányos, és ahelyett, hogy befedné arcunkat, inkább maga a borosta jelenti a problémás, hiányos részletet?

Ugyanis nem kérdés, hogy az is bőven lehet szépséghiba, ha valaki annak ellenére próbálja megnöveszteni szakállát, hogy az itt-ott gyérebb a kelleténél. Nem mutat jól, és ahelyett, hogy férfiasabb lenne a kisugárzása viselőjének, sajnos inkább megmosolyogtató az eredmény.

Nem kell azonban a sima, mindig frissen borotvált arcot választania annak sem, akinek valamilyen okból kifolyólag nem nő szép, sűrű szakálla. Létezik ugyanis egy tökéletes megoldás arra, hogy ezt a hiányt pótolhassuk, méghozzá a szakállbeültetés.

Az eljárás alapelve ugyanaz, mint a hajbeültetésé, mely sok reményt vesztett kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját. Mint a hajátültetési eljárásnál, a szakáll tekintetében is nagyon fontos szerepet kap az, hogy a végeredmény teljesen természetesnek hasson, így nem kell félnünk attól, hogy bárki kiszúrhatja majd, ez a borosta nem magától lett ilyen sűrű.

A beavatkozás után pedig bármilyen stílus is áll közel hozzánk, nyugodtan válogathatunk a férfiasabbnál férfiasabb arcszőrzetek között. A saját adottságunk már nem fogja tudni megakadályozni, hogy rövid borostával, esetleg hosszabb szakállal, vagy akár fazonra vágott körszakállal hódítsunk. A lehetőségek tárháza kinyílik előttünk, és csak mi szabhatunk gátat elképzeléseinknek.

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Tudjon meg többet a HairHungary Klinkáról és a hajbeültetésről is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Egy újabb őrület: a szakállékszer

0 Komment

Arról már írtunk, hogy a szakáll ismét divatját éli, egyre több férfi dönt úgy, hogy megnöveszti arcszőrzetét. A néhány napos borosta is elterjedt még, de egyre nagyobb számban találkozhatunk az igazán hosszú szakállal is. Most viszont felütötte a fejét egy új hóbort, ami egyelőre megosztja a véleményeket.

A szakáll - ha jól áll valakinek, és van mit megnövesztenie -, igazán férfias karaktert kölcsönözhet viselőjének. Az új „találmány”, a szakállékszer azonban sokak szerint pontosan ezt a férfiasságot csorbítja meg. Néhányan persze ötletesnek tartják, de inkább még abba a kategóriába sorolhatjuk, ami akár nevetségessé is teheti viselőjét.

Kicsit valóban furcsa, amikor azt látjuk, hogy egy apró halálfej vagy egy horgony csillan meg az arcszőrzetben. Akármennyire is illenek ezek a minták a férfiakhoz, valahogy mégsem árasztják magukból a sármosságot. Persze ezt mindenki maga döntse el, hogy mennyire nyeri el tetszését az új ékszertípus, lehetséges, hogy pár év múlva már teljesen normálisnak mondható majd a viselete.

Az viszont nyugodtan kijelenthető, hogy magának a szakáll vagy a borosta viselésének igazán felívelő korszakában vagyunk, és akinek jól áll, az kevésbé nyúl manapság a borotva után. Viszont sokaknál veti fel a fejét az a probléma, hogy hiányosan vagy nagyon gyéren nő ki az arcszőrzetük. Ez ugyanúgy, ahogy a hajhullásnál is, lehet genetikai eredetű, de felléphet ez a gond számos más okból kifolyólag is, mint például, ha túl sok stressz van az életünkben. Akik pedig ebben a cipőben járnak, azok sajnos nincsenek abban a helyzetben, hogy válogassanak a különböző fazonok között.

Létezik azonban megoldás erre is, ha valaki mégis jobban érezné magát dúsabb arcszőrzettel. A hajátültetés elvére és menetére alapuló szakállbeültetés ugyanis tökéletes segítséget nyújt abban, hogy a hiányos részek, illetve a gyérebb területek is egyenletesen sűrű arcszőrzetet kapjanak. Ezután aztán majd eldönthetjük, hogy nyitottak vagyunk-e ilyen újdonságok viselésére, mint a szakállékszer, vagy sem.

 

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát:

HairHungary – Hivatásunk a Haj!

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Nemzetközi szakállverseny

0 Komment

Bár sokak számára ismeretlen lehet ez a megmérettetés, mégis már évek óta rendeznek ilyen versenyeket többek között Németországban és Ausztriában. Ráadásul többféle számban lehet indulni, kezdve a bajuszversenytől a részleges és a teljes szakáll kategóriákig.

A résztvevők hajmeresztő kombinációkkal próbálják kivívni maguknak az elismerést és persze a díjakat. Egyre többen jelentkeznek és indulnak a fent említett kategóriák valamelyikében, a róluk készült képek pedig lassan bejárják a világot. A különböző szakállköltemények általában csipeszek, hajszárítók és persze hajformázók segítségével maradnak úgy, ahogy azt viselőjük megálmodta magának. Minél elképesztőbb az alkotás, annál nagyobb esély van a győzelemre.

Természetesen ahhoz, hogy egy ilyen formát kialakíthassunk, főleg megfelelő mennyiségű és persze minőségű arcszőrzetre van szükségünk. Hiszen, ha nincs erős és hosszú szakáll, akkor bizony felejtős az indulás. Márpedig nem mindenkinek adatott meg, hogy ilyen sűrű borostát növeszthessen meg addig, amíg a kedve tartja.

Persze egy ilyen versenyen való részvétel kevesek álma, az azonban már nem, hogy férfias, dús borostával rendelkezzenek. Akadnak ugyanis, akiknek valamilyen okból kifolyólag – ez lehet akár a stressz hatása, vagy szintén a genetika, mint sok hajhullás esetén -, hiányos az arcszőrzetük, és ezáltal lehetetlen, hogy olyan borostát, bajuszt vagy épp szakállt hordjanak, amilyet egyébként szeretnének.

Pedig manapság ismét uralkodik a szakáll és borosta divatja. Még ha nem is olyan mértékben, mint a verseny résztvevőinél, igencsak sokan hordanak valamilyen arcszőrzetet. A HairHungary Klinika azok számára is tud megoldást, akik szeretnék, ha dús és hiánytalan lenne arcukon is a szőrzet. A szakállbeültetés ugyanis képes erre.  

A hajátültetés elvén alapuló eljárás során a kisebb foltok eltűntetésére elegendő lehet az állvonal alól kinyert szőrszálak átültetése. Nagyobb felület esetén a tarkó területéről kinyert hajszálakból építik fel az arcszőrzetet. Mindkét esetben a végeredmény pontosan olyan szakáll kezdemény lesz, melyből aztán saját döntésünk, hogy milyen formákat vágunk majd. Ráadásul a végeredmény teljesen természetes lesz, így senki nem fogja tudni megmondani, hogy a dús borosta nem a természet nyoma arcunkon.

 

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Divatos borosta

0 Komment

Manapság nagy divatja van a borostának, de még a hosszabb szakállnak is, minden korosztályban. Míg évekkel ezelőtt még a sima bőrű babaarc volt menő, most inkább a férfiasabb, dús arcszőrzettel találkozhatunk többet, ami sokaknak igencsak jól áll. De mi van akkor, ha valaki csak gyér, akár foltokban hiányos arcszőrzettel rendelkezik?

Akkor sincs semmi gond, hiszen most már erre a problémára is van egy tökéletes megoldás, méghozzá a szakállbeültetés. Persze nem mindegy, hogy csak kisebb területről beszélünk, vagy épp az egész szakáll felépítéséről. Minden esetben a páciens személyre szabva kapja az eljárást, hogy az eredmény minél természetesebb és kielégítőbb legyen.

Ha csak pici, gyérebb foltokról beszélünk, akkor a donorterületnek elegendő lehet az áll alatti rész is, azonban, ha nagy területre kell beültetni szálakat, akkor a tarkótáji hajzatból történik az átültetés. Mindegyik esetben a hajátültetésnél is ismert eljárással és precíz eszközökkel dolgoznak.

Az eredmény ennek köszönhetően egy olyan dús arcszőrzet lesz, melyről senki nem mondaná meg, hogy műtéti beavatkozás során jutottunk csak hozzá, nem pedig a természettől kaptuk eleve. A későbbiekben már csak azzal kell foglalkoznunk majd, hogy mekkora legyen és hogyan vágjuk le, milyen formában és milyen mértékben, stílusunknak megfelelően.

A hajátültetés technológiájából megszületett eljárás tehát mindenki számára megoldhatja a gyér szőrzet problémáját, éppúgy, ahogy rengeteg kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját maga a hajbeültetés is.

Ne feledkezzenek meg a HairHungary Klinika által kínált kedvezményről sem, mely a holnapi nappal lejár. Aki még most kér időpontot ingyenes konzultációra, az részese lehet ennek a kedvezményprogramnak, mely nagymértékben jelenthet segítséget az eljárás anyagi részét tekintve. Így most mindenki számára sokkal elérhetőbbé vált a beavatkozás, mely az egyetlen biztos megoldása az öröklött, illetve az egyéb, végleges kopasz foltokat maga után hagyó hajhullásnak.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson a szakállbeültetésről, illetve még egy napig élő, hajátültetési kedvezményünkről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed