Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Koffeines sampon

0 Komment

A kopaszság problémájával rengetegen küzdenek, és egyre többen vannak már a fiatalabb korosztályban is, akik hamar megtapasztalják a hulló hajjal járó gondokat. Nem csak esztétikai, hanem lelki zavarokat is okozhat, ha valakinek már idő előtt elkezd hullani a haja, de természetesen idősebb korban is nehéz megbékélni a ritkásabb frizurával.

Orvosok és szépészeti cikkek gyártói foglalkoztak már ezzel a témával, minél jobb, és minél több lehetőséget kikísérletezve a probléma orvoslására. Megismertünk ezek közül már jó pár megközelítést, most egy főként férfiak számára létrehozott sampon hatásait vizsgáljuk meg közelebbről.

koffein koffeines sampon hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés hajnövekedés kopaszságA koffein tartalmú sampon stimulálja a hajnövekedést, és közvetlenül a hajhagymáknál fejti ki ezen hatását. Az elgyengült hajhagymákat erősíti, és a samponban lévő koffeint a fejbőr pár perc alatt el is kezdi felvenni. A koffeinnek aktiváló hatása van, így az örökletes hajhullás korai tüneteinek kialakulását megelőzi.

Az egyetlen gond ezzel a készítménnyel csak az, hogy ugyan elébe megy a problémának, azonban azt nem szűnteti meg. Egyfajta késleltetésnek viszont kitűnő választás, a hajhullás és kopaszodás így csak később fog elkezdődni, de természetesen csak abban az esetben, ha a hajzat vesztésének hátterében nem olyan probléma áll, melyre ez a csodaszer sem tud hatni. Ilyenkor mindenképpen más megoldást kell találnunk, ahogy észrevesszük, hogy ez a sampon nem segít.

Amennyiben a koffein jótékony hatására a hajhullásunk megszűnik egy időre, akkor is az elkerülhetetlen mindenképpen be fog következni, így a későbbiek folyamán számítanunk kell arra, hogy más segítséghez kell fordulnunk. A kóros hajhullás, vagy a visszafordíthatatlan és lelassíthatatlan kopaszodás esetén szakszerű lehetőségek sorát kínálja a HarHungary Klinika, többek között a végleges és biztos megoldást jelentő hajátültetést is.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Haj a sugárkezelés után

0 Komment

A rosszindulatú daganatos megbetegedések esetében a leggyakrabban használt orvosi módszer a sugárkezelés. Ugyancsak szóba jöhet nem rosszindulatú betegségek, mint például súlyos reumatikus panaszok kezelésére. Ezen ionizációs sugárzásnak sajnos nagyon káros hatásai lehetnek, mivel a szöveteket roncsolja, mégis a fent említett esetekben nincs más megoldás egyes betegségek kezelésére.

sugárterápia sugárkezelés hajátültetés hairhungary mellékhatások kopaszság hajbeültetésA sugárterápia mellékhatásai közé tartozhatnak különböző gyulladások kialakulásai, valamint a sugárzott terület szöveteinek nagyfokú károsodása. Mivel a sugárzás mellékhatásai főként a szervezet gyorsan szaporodó sejtcsoportjait érintik, ezalól a szőrtüszők és a hajhagymák sem kivételek. Emiatt ha valaki sugárkezelésen esik át, akkor a haja is nagy valószínűséggel kihullik.

Előfordulhat, hogy a sugárterápia okozta kopaszság végleges lesz, de az is lehetséges, hogy hosszú idő múlva visszanő a hajzat. Ez jelenthet akár másfél évet is, és ezen esetekben sem biztos, hogy a régi formájában kapják vissza a felgyógyulók hajkoronájukat. Ismerünk olyan eseteket, hogy egyes egyenes hajú betegek, miután felépültek a sugárterápia után, göndör fürtökkel néztek szembe, ha tükör elé álltak. Sajnos az is előfordulhat azonban, hogy a hajzat csak foltokban nő vissza.

Abban az esetben, ha valakinek egyáltalán nem, vagy csak részleteiben nő vissza egy ilyen fajta terápia után a haja, nincs sok választása kinézetét illetően. Vagy visszatér a kopaszsághoz, ami talán örök életében a betegségének időszakára emlékezteti majd, vagy az új frizura lehetőségét választja. A hajbeültetés ilyenkor is segítséget nyújthat azoknak, akik vissza szeretnék nyerni régi életüket.

A foltokban visszanőtt haj esetében, ha elegendő haj nőtt a tarkótájon, akkor ezt a már többször körülírt hajátültetési módszer segítségével lehet megoldani. Természetesen ez egy hosszú folyamat, de a Hairhungary klinikán személyre szabottan oldják meg minden páciens problémáját.

Tudjon meg többet a klinikáról, és hajbeültetési lehetőségeiről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

Mit jelent a szépség?

0 Komment

Maga a szépség egy elég szubjektív fogalom. Minden ember számára más és más az, ami szép, így van ez a minket körülvevő tárgyi világban, valamint az emberek tekintetében is. A jó ízlés és a megjelenés társadalmunk egyik legfontosabb szempontja az emberek megítélésében.

harhungary hajbeültetés szépség stílus frizura hajhullás kopaszság hajátültetés hajviseletVan, aki a karcsú, és van, aki a gömbölyded formákat kedveli, sokan figyelnek a test megmunkáltságának mértékére, de van, akit ez egyáltalán nem hoz lázba. Többen szeretik a kihívó ruhákat, és akadnak, akik a visszafogott stílus követői. Sokan szépnek látják a festetlen nőket, de számtalan férfi arra esküszik, hogy a nők sminkelve gyönyörűek. Persze minden apróságon belül, mint például a sminkelés, még mélyebbre lehetne ásni, de ez egy soha véget nem érő folyamat lenne.

Az egyéni stílusok jelentős mértékben mutatkoznak meg a kinézetben, mely eltérően válthat ki tetszést vagy nemtetszést. Azonban van egy közös, nagy hangsúllyal bíró részlet, mely szintén különböző viseletekben jelenik meg, mégis egyfajta összhangként az emberek 80-90%-ának az egyik legfontosabb külső tényezőt a haj és a frizura jelenti.

Természetesen itt is beszélhetünk végtelen számú variációról. Mindenki arra törekszik, hogy egyéniségének, arcformájának és saját hajtípusának megfelelő hajviselete legyen. Vannak ugyan kivételes esetek, amikor valakinek jól áll a kopaszság, azt azonban kijelenthetjük: ahhoz, hogy valaki hódító frizurával élhessen, szükség van elegendő hajra is.

harhungary hajbeültetés szépség stílus frizura hajhullás kopaszság hajátültetés hajviseletHa valakinek nagymértékben hullik a haja, vagy megindul nála a kopaszodás, bizony elég nehéz, vagy egyáltalán nem kivitelezhető a kívánt hajviselet elérése. Néhány ilyen esetben inkább nevetségessé, mint vonzóvá válhat az illető.

Ekkor jöhet segítségünkre a legújabb technikák egyike, a hajátültetés. Ez a beavatkozás lehetővé teszi, hogy olyan mennyiségű hajállománnyal rendelkezhessünk újra, mellyel ismét meg tudjuk növelni a választható frizurák sorát, és visszanyerhetjük azt, ami számunkra a szépséget jelentheti.

Bővebben a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Elhíresült hajátültetések

0 Komment

A hajátültetés az elmúlt években egyre nagyobb teret hódit a szépségápolás körében. Manapság számos közéleti személyiség vállalja fel nyíltan, hogy átesett már ilyen jellegű beavatkozáson. Köszönhető ez talán annak is, hogy a korábbi kiforratlan vágásos (strip) technika már a múlté. Mára már olyan technikai újdonságokkal hajtják végre a beavatkozásokat, melyek teljesen természetes hatást keltenek. A tarkótáji donor területéről a hajszálak kinyerését a legfejlettebb klinikák már az úgynevezett SafeSystem eljárással csoportosítják át oda, ahol a hajhullás, kopaszodás megindult.
 

Brendan Fraser

A magazinokból, újságokból csinos hírességek köszönnek vissza rendszerint, akik a tökéletes ápolt arcuk mellett dús hajzatukkal mutatják meg a fodrászatok legújabb trendjeit. Ilyenkor természetes reakció, hogy legbelül egyfajta irigység alakulhat ki bennünk, sőt gyengébbnek érezhetjük magunkat. Pedig a hírességek is emberek, nekik is van gyengeségeik, vagy szenvedtek korábban ők is olyan problémákkal, mint például a hajhullás, kopaszodás. Szerencsére a hajátültetés lehetősége hazánkban már nem csak a híres és gazdag emberek kiváltsága. A kopaszodás leggyakoribb oka az örökölt génjeinkben található, nem érdemes tehát okolni önmagunkat, hisz ez bárkivel előfordulhat.


Jude Law

Hála a mai modern technikai vívmányoknak a kopaszodásra már van természetes megoldás. Ha pedig lehet tenni ellene, akkor egész biztos, hogy a beavatkozás után nagyobb önbizalommal fogunk rendelkezni és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat. Ettől még persze nem fogunk szerepelni egyetlen címlapon se, de a hírességek bőrébe is kevésbé akarunk majd belebújni.

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed