Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden karakter mást kíván

0 Komment

Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert filmsorozatok szereplőit láthatjuk olyan képpárokban, melyek azt a kérdést boncolgatják, mi lett volna, ha az adott szerepet más kapja meg. Köztük van a „Totál szívás” című széria főszereplője is. De vajon jól választottak?

Ha valaki elkezd nézni egy sorozatot, akár már az első, de legkésőbb egy-két rész után megszokja a karaktereket, azonosítja a színészeket azzal, akit eljátszanak, és ez teljesen természetes. Minden filmes alkotás előtt hosszan időznek azon a kérdésen, hogy kinek adják az egyes karaktereket, hiszen csak így lehet hiteles és magával ragadó egy film vagy egy sorozat.

A „Totál szívás” című sikersorozat főszereplőjeként  Bryan Cranston köszön vissza a képernyőkön, aki egyrészt nagyon hitelesen alakítja a rá szabott karaktert, másrészt pedig tökéletesen illik a kopasz, kétségbeesett kémiatanár szerepébe. De mi lett volna, ha mást választanak a helyére?

hajhullás kopaszodás kopaszság film sorozat filmsorozat totál szívás breaking bad Bryan Cranston Matthew Broderick hajátültetés karakter hairhungary

Először ugyanis állítólag Matthew Broderick-nek szánták a szerepet, majd valamiért ezt megváltoztatták, és ennek köszönhetően lett a sorozat elismert sztárja – fantasztikus alakítása és meggyőző érzelmi játéka miatt – Bryan Cranston. A képösszevágás alapján azért örülhetünk a végeredménynek, és a sorozat sikeressége is arról árulkodik, hogy a színész jó választásnak bizonyult.

Az is feltűnik a képből, hogy a kopaszságot is rendkívül jól fel lehet használni egyes filmkarakterek megformálásában, ám ezt sem tudja mindenki hozni csak azzal, hogy leborotválják a fejét. Hiszen, ha valaki nem tudja viselni úgymond a tarságot, akkor az sajnos egyáltalán nem , vagy nem könnyen olvad bele a kívánt szerepbe.

Ugyanez mondható el akkor is, ha a való világra vetítjük le a kopaszság kérdését. Egyeseknek rendkívül jól áll, olyan arculatot adva megjelenésüknek, mely inkább pozitív és férfias. Másoknak azonban pont, hogy a férfiasságukat és önbizalmukat veszélyezteti a hajzat gyérülése, hiszen akinek nem áll jól, az soha nem fogja tudni megszokni és elfogadni, ami azt jelenti, hogy viselni sem.

A beletörődés ilyenkor teljesen elképzelhetetlen, és ahhoz, hogy jól tudjuk érezni magunkat a saját bőrünkben, bizony muszáj megoldást keresnünk a kopaszodásra. A hajátültetés nem csak végleges megoldást nyújthat erre a problémára, hanem ezzel együtt képes visszaadni azt a kinézetet, mely illik hozzánk és saját egyéniségünkhöz.

Forrás: https://brightside.me/wonder-films/9-characters-from-our-favorite-series-who-could-have-been-played-by-different-actors-338360/

Tudjon meg többet a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Speciális hajnövesztő

0 Komment

Ki ne szeretné az ötletes, fordulatos és csupa meglepetéssel teli akciófilmeket, amelyek mindig körbe vannak szőve egy kis romantikával, egy kis izgalommal, és némi humorral. Persze általában valami nagyon fontos dolog áll a középpontban, amit meg kell szerezni, amiért harcolni kell és ami a gazdagságot jelentheti.

A 2009-es „Kettős játék” című film pont arra utazik, hogy minél nehezebben tudja a néző követni, ki kivel van, mi áll a történet középpontjában, és szintén nehéz kisakkozni, mi lesz a sztori vége, ami nem engedi, hogy a közönség figyelme lanyhuljon, vagy épp unalmasnak érezze bárki is a történetet.

A film két titkos ügynök - Julia Roberts és Clive Owen alakításában - fura kapcsolatáról, és persze a siker utáni vágyáról szól, melynek során úgy hiszik, lóvá tehetnek mindenkit. Közben megismerhetünk két multi vállalatot is, melyek a folyamatos rivalizálásból próbálnak minél sikeresebben kikerülni. És, hogy mi a film mozgatórugója, amiért mindenki harcol? Nem más, mint egy csodaszer képlete, ami újranöveszti a hajszálakat. Igazán nagy humor, hogy sok főszereplő is pont kopaszodó, vagy már szinte teljesen kopasz fejtetővel rendelkezik.

Tökéletes és egyben nagyon is érthető cél, hogy ezt a varázs képletet mindenki magáénak akarja tudni, hiszen a kopaszodás rengeteg ember életét és persze kinézetét változtatja meg rossz irányban. Ki ne szeretne újra egészséges, dús hajzattal a tükörbe nézni azok után, hogy soha nem volt képes beletörődni a kopaszságba.

Csak néhány idézet a filmből, mely tökéletesen leírja, mennyire nagy szerepe van életünkben, önképünk kialakításában hajzatunknak: „ A haj hatalom. Hiszen a haj visszaadja a férfinak az eredeti állapotát, a férfiasságát.”; „A titok? Haj!” Mondanunk sem kell, hogy természetesen a filmben szereplő képlet nem létezik, a történetben is csak egy csali.

Az azonban, hogy a maradandó és egyre inkább teret nyerő kopaszsággal küzdők visszakaphatják régi hajzatukat, már nem csak egy álom. A megoldás létezik, és nem is akármilyen eredményt ad. A hajátültetés ugyanis egy biztos, és végleges segítség a kopaszodásra. Kiforrott technológiájának köszönhetően rengetegen rendelkezhetnek ismét olyan kinézettel, mely sokáig csak álom volt. Nem kell tehát beletörődnünk, ha homlokvonalunk teret nyer, vagy ha fejtetőnről kezd eltűnni a hajzat. Hajbeültetéssel újra lehet dús és formázható frizuránk. És ez már nem csak egy fikció.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Patrick Wilson homloka egyre nagyobb

0 Komment

Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala lassan annyira magas, hogy el fogja érni azt a pontot, döntenie kell frizurájáról. Bár a filmsztár elképzelhetetlen lenne teljesen kopaszon, így jobb lenne, ha inkább a hajátültetés mellett döntene.

Még bírja a sármja, még kitart az imidzse, na de vajon meddig? A jó hanggal is megáldott színészt többek között sorozatokban és filmekben is láthattuk már, legtöbben az „Insidious” című horrorból ismerik. Megnyerő külsejével hamar belopta magát a női nézők szívébe, de kitart-e ez akkor is, ha egyre gyérülő frizurája helyén teret nyer a kopaszság?

Meg kell hagyni, mostani kinézetével még mindig férfias, akármennyire is emelkedett már meg a homlokvonala, de az biztos, hogy ezt a kényes témát nem halogathatja a végtelenségig. Bár lehetséges, hogy ugyanúgy, mint Jude Law, talán ő is védjegyévé akarja tenni sajátos frizuráját.

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál kopogtat már fiatalabb korban az ajtón. A legnagyobb számban a férfiak szenvednek ettől, köztük pedig legtöbben a genetika áldozatai, vagyis öröklött jellegű hajhullással kell szembenézniük.

Az effajta kopaszodásra nincs olyan gyógyír, mely megállítaná és vissza is fordítaná ezt a folyamatot, legfeljebb csak késleltetni lehet különböző szerek, készítmények, esetenként gyógyszerek alkalmazásával. A legjobb megoldás azonban mára már olyan kiforrott technológiával rendelkezik, hogy aki ezt választotta, csak jót tud mondani róla.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek segítségével nem csak búcsút inthetünk a kopasz terülteteknek, hanem mindezt azzal a biztonsággal tehetjük meg, hogy a beültetett részeknél már nem kell tartanunk újabb hajhullástól. Ez a biztos, és végleges megoldás már rengeteg kopaszodással küzdőnek adta vissza régi kinézetét, ami nagyon sokat jelent, főként azok számára, akiknek a kopaszság kicsit sem állna jól.

Többek között rengeteg sztár is átesett már ilyen beavatkozáson, akik úgy döntöttek, hogy megőrzik sajátjuknak vélt külsejüket, fiatalosságukat és a róluk kialakult képet. Lehetséges, hogy Patrick Wilson is jobban tenné, ha lassan elgondolkozna ezen a megoldáson, nehogy csökkenjen idővel hajzata mellett női rajongótábora is.

 

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát és a hajbeültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Jude Law homlokvonala egyre magasabb

0 Komment

Bár mostani frizurájával is az egyik legférfiasabb és legszexibb színésznek tartják nők milliói, igencsak szemet szúr, hogy Jude Law homlokvonala egyre inkább teret nyer, és a kis gyér pamacs elől a homlokánál is kezd inkább nevetségessé válni. Ugyan híresztelések voltak arról, hogy a filmsztár átesett már hajátültetésen, de mostani kinézete ezt eléggé cáfolja, viszont az biztos, hogy sokkal jobban tenné, ha megfontolná a hajbeültetés lehetőségét.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary jude law színész filmsztár homlokvonla frizuraRégen sem volt olyan dús hajkoronája, mára azonban már egyre inkább teret nyer a hajatlan rész, ami valljuk be, igazán már neki sem áll jól. Mivel arc- és fejformája teljességgel tiltakozik az ellen, hogy kopaszra nyírassa haját, ezért muszáj valamekkora frizurát viselnie, de az idő előrehaladtával már ez sem lesz jó megoldás.

A híresség jobban tenné, ha a hajátültetés mellett döntene, hiszen dúsabb frizurával akár még több női szívet is megdobogtathatna, és mindenképpen nagy sikere lenne. Sokan persze még mindig félnek attól, hogy a rossz nyelvek mit fognak szólni ahhoz, ha valaki a külseje pozitív változásának érdekében valamilyen beavatkozás mellett dönt. Rengetegen tagadják még akkor is ezt, ha valóban kézzel fogható a bizonyíték, pedig ennek semmi értelme.

A hajzat ugyanis nem csak esztétikailag fontoshajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary jude law színész filmsztár homlokvonla frizura mindenki számára, hanem lelki gondokat is okozhat, ha olyan változások kezdődnek el, melyekre nincsen igazi gyógyszer, vagy nem lehet megfordítani őket. Az öröklött jellegű kopaszodásra, illetve az olyan hajhullás okozta károkra, melyek maradandóak, csak a hajátültetés jelent megoldást. Az eljárást követően pedig nem csak a régi vagy éppen az oly sok ideje megálmodott frizura gazdagítja külsőnket, hanem visszatérhet önbizalmunk is.

Persze nem gondoljuk, hogy a színész híján lenne az önbizalomnak, de mindenképpen érthető lenne, ha nem elégedne meg gyér frizurájával. Ugyan az évek során már szinte védjegyévé vált az erőteljes, kontrasztos homlokvonal, ezért nem is lenne muszáj egy átlagos frizurát kialakítani neki, azonban az mindenképpen jót tenne kinézetének, ha legalább annyira visszanyerné hajzata a dússágát, amilyen évekkel ezelőtt volt.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Amerikai botrány

0 Komment

A 2014-es, „Amerikai botrány” című film egy olyan – valóságos eseményekre alapuló – történetet dolgoz fel, mely a 70-es évek Amerikájában zajlik. Christian Bale egy olyan zseniális bűnözőt alakít, aki kénytelen együtt dolgozni egy FBI ügynökkel, de talán nem is ez a lényeg, hanem az, hogy karaktere mennyire képes visszaadni ennek az időszaknak a sajátosságait.

A színész ráadásul nem kevés kilót szedett fel a szerep kedvéért, és igazán jól alakítja a neves szélhámost, nem beszélve frizurájáról, ami az akkori korszakban szinte az ilyen fazonok sajátjaként nevezhető. A kopaszodó tag, aki nem képes elviselni hajatlanságát, kimondottan furcsa megoldást talál arra, hogy dús frizurája lehessen.

A film első 5 perce csak erről szól, és végignézhetjük, hogyan varázsol magának - számára kielégítő, de valljuk be, elég furcsa – hajkoronát. A ragasztott paróka résztől kezdve a tupírozásig, az érdekes átfésüléseken keresztül minden megvan ebben a frizurában, mire elkészül.

Persze tudjuk, hogy ezekben az időkben még nem volt lehetőség arra, amit a mai technika már megteremtett számunkra, és igazán csekély volt azon alternatívák száma, melyek valamilyen módon segítséget jelenthettek a hajhullással szemben. Ma már tudjuk, hogy a genetika okozta kopaszodásnak nincs ellenszere, csak maximum késleltetni lehet a folyamatot. Viszont a nagyfokú fejlődésnek köszönhetően mára lett egy olyan tökéletes megoldás a kopaszságra, mely abban az időben még csak kezdetleges cipőben járt.

A hajátültetés most már egy technikailag teljesen kiforrott eljárás, mely nem csak képes visszaadni a hajzatunkat, hanem mindezt végleges megoldásként teszi. A beavatkozást precíz eszközökkel végzik, és a tarkótáji donorterületen lévő hajszálakat ültetik be a kopasz részekbe. Mivel azok ott nem hullottak ki, így biztosak lehetünk abban, hogy új helyükön is így fognak viselkedni.

Ha akkoriban lett volna ilyenre lehetőség, akkor biztos, hogy a Bale által alakított, kopaszodásban szenvedő szélhámos is ezt a megoldást választja ahelyett, amit leművelt akkori hajzatával. Ha pedig a híres sztár esne bele ennek a problémának a csapdájába, bizony neki is el kellene gondolkodnia a hajbeültetésen, hiszen valljuk be, dús hajzattal sokkal jobban fest a képernyőn.

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
1234

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed