Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti hajpraktikák

0 Komment

Mindjárt itt a húsvét, és a finomságok elkészítése mellett bizony a hölgyeknek másra is időt kell szánni ilyenkor, méghozzá arra, hogyan is várják majd a locsolókat. A leginkább kedvelt, és a mai napig igencsak sokak által hordott frizura ilyenkor a fonott haj, ami kissé talán meg is védi hajzuhatagunkat a kölniktől.

hajhullás kopaszodás átmeneti hajhullás öröklött kopaszodás hairhungary hajátültetés mezoterápai follione húsvét locsolkodás hajfonatA fonott frizurának nagyon sok előnye lehet a húsvéti időszakban, hiszen egyrészt nem muszáj hajat mosni azelőtt, hogy mindenféle illatfelhő lengné körbe fejünket, és talán könnyebb is elkészíteni úgy, ha nem frissen mosott a hajunk. A locsolkodás után aztán mindenki minél előbb szeretne megszabadulni a megszámlálhatatlan és sok esetben akár fejfájást is okozó kölnik illatmennyiségétől, így a hajmosás maradhat az egész procedúra utáni felfrissülés idejére.

Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy hajzatunk a megfelelő táplálást kapja egy ilyen igénybevételben gazdag nap után, hiszen a szorosabb fonatok és a kémiai anyagban nem szűkölködő parfümök sem tesznek igazán jót a hajzatnak. De mivel is tudnánk stílusosabban ápolásba venni hajszálainkat ilyenkor, mint egy jó kis tojásos hajpakolással.

A húsvét egyik főszereplője ugyanis rengeteg módon felhasználható arra, hogy különböző hajpakolásokat készítsünk belőle. Mivel a fehérje könnyen kicsapódik a meleg víztől, így érdemes csak a tojássárgáját felhasználni. A legegyszerűbb, ha a megszokott hajmosásunk után pár cseppnyi olíva olajjal elkevert tojássárgáját kenünk hajzatunkra, majd öt perc elteltével öblíthetjük is le jótékony pakolásunkat.

Ahhoz, hogy hajunk szép és egészséges maradjon, muszáj odafigyelnünk, hogy mindig megkapja a kellő táplálást. Amennyiben a szokásosnál több káros hatásnak van kitéve – például hajfestés, hajsütővas használata, vagy éppen egy szoros konty vagy fonat egész napos viselése –, mindenképpen érdemes kicsit több időt fordítani ápolására.

Mivel nagyon sokaknál okoznak a fent említett problémák akár hajhullást is, így arra kell törekednünk, hogy ezt megelőzzük. Természetesen nem mindig tudjuk elkerülni a bajt, de ilyenkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen többféle megoldás is segíthet, ha átmeneti hajhullással állunk szemben. Akár erre kifejlesztett készítmények alkalmazása is elegendő lehet, illetve különböző hajkezelések – mint például a mezoterápia - is segíthetnek visszaállítani hajunk egészségét. Más jellegű hajgyérülésnél a hajátültetés orvosolhatja a problémát, de ez főként a férfiak körében jellemző, öröklött jellegű kopaszodásnál lehet szükséges.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Elton John parókák nélkül

0 Komment

Az idősebbek imádják, a fiatalok ismerik, szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna számtalan dalt a híres zenész előadásában. Elton John neve mindenki számára ismert, de még mindig nagyon sokan gondolnak egyből a dalok mellett a folyamatosan változó parókákra, ha a zenész neve elhangzik. Pedig már nem visel póthajat soha!

A Grammy-díjas énekes az 1960-as évek végén futott be a köztudatba, számos, mindenki által dúdolt dala között rengeteg filmzene is kapcsolódik a nevéhez. A rendkívüli hanggal rendelkező tehetséget azonban már nagyon fiatal korban megkörnyékezte a hajhullás.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klinika kedvezmény elton john énekes híresség zenész

Éppen ezért először különböző kalapokat és fejfedőket, majd parókákat kezdett hordani, melyeket teljesen hozzá is kötöttünk imidzséhez. Ezek a parókák sokszor egyáltalán nem hatottak természetesen, így olykor inkább megmosolyogtató volt a sztár fellépése, ami a külsőt illeti. A parókáknál talán csak a színes szemüvegek köthetőek jobban Elton John-hoz.

Ma viszont már nincs szüksége egyáltalán arra, hogy bármilyen póthajat kelljen viselnie, ugyanis a híresség évekkel ezelőtt hajbeültetésen esett át. Akkoriban szinte minden újság címlapján szerepelt a híre, hogy ezt az eljárást választotta kopaszodásának felszámolására.

És milyen jól tette! Ugyan az énekes külseje mindig is valamennyire különc lesz, hajzata azonban nagyon is jól mutat, mérföldkövekkel jobban, mint annak idején parókái. Azzal pedig már soha többé nem kell számolnia, hogy gyérülő frizurával szembesüljön, hiszen a hajbeültetés egy végleges megoldás.

Rengeteg embert, köztük főként férfiakat érint az öröklött jellegű kopaszodás, melyre ez az egyetlen biztos segítség létezik. A hajátültetés során a tarkótáji donorterületről nyernek ki hajszálakat, melyek aztán átültetve új helyükre ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző területükön, vagyis nem hullnak ki. Éppen ezért mindenkinek érdemes megfontolnia a beavatkozást, aki nem tud és nem is akar azonosulni az egyre terjedő kopaszsággal.

A HairHungary Klinika ráadásul most rendkívüli kedvezményekkel várja mindazokat, akik úgy érzik, itt az ideje, hogy változtassanak. Előző cikkünkből megtudhatják ennek részleteit is!

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

A képek magukért beszélnek

1 Komment

Ha valamilyen nagy döntés előtt állunk, akkor megpróbálunk minél többet megtudni az adott témával kapcsolatban, és természetesen éhezünk a hozzánk hasonló helyzetben lévő embertársaink véleményére, vagy saját történetére. Így van ez a hajbeültetés kapcsán is.

Mivel az öröklött jellegű, visszafordíthatatlan kopaszodás igencsak sokakat sújt, éppen ezért rengetegen állnak nap mint a tükör előtt azt fontolgatva, mit is kellene tenniük. Mint tudjuk, az effajta hajhullást maximum csak késleltetni lehet, de előrehaladottabb változatánál egyedül a hajátültetés nyújthat segítséget.

hajbeültetés hajátültetés kopaszodás öröklött kopaszodás hajhullás hairhungary hairhungary klinika előtte-utána fotók képek blog 10% kedvezmény

Az első lépés a döntés felé az, amikor észrevesszük, hogy ez az állapot már nem kicsit zavaró. Amikor már nem tudjuk, hogyan fésüljük frizuránkat, vagy úgy érezzük, hogy még rövidebbre kellene vágatni annak ellenére, hogy ettől idegenkedünk, mert nem fog jól állni, akkor már bizony  - és legkésőbb akkor - tennünk kell valamit.

Akik nincsenek abban a szerencsés helyzetben, hogy jól állna nekik a kopaszság – és sajnos a legtöbben így éreznek -, azok számára a hajbeültetés jelenti az egyetlen biztos megoldást. De persze, mivel egy műtétnek is nevezhető beavatkozásról beszélünk, előtör mindenkiből ilyenkor a félelem. Vajon biztos, hogy jól döntök?

Természetesen nem is javasolt úgy belevágni semmibe, hogy előtte nem járjuk kicsit körbe az egész témát. A HairHungary Klinika ezért adja meg pácienseinek azt a lehetőséget, hogy 10% kedvezményben részesülhet az, aki az átélt hajbeültetés előzményeiről, menetéről és eredményeiről nyilvános blogot vezet. Ez nem csak a pénztárcánknak kedvez, de segítséget és hatalmas lendületet adhat mindenki másnak, aki még nem hozta meg a döntést.

hajbeültetés hajátültetés kopaszodás öröklött kopaszodás hajhullás hairhungary hairhungary klinika előtte-utána fotók képek blog 10% kedvezmény

A leginkább ösztönzően pedig a képek hatnak az emberekre, hiszen azok tökéletesen bemutatják a fejlődést, hogy honnan hova jutottak már el az eddigi páciensek. Az előtte-utána készült fotók tehát magukért beszélnek, és lassan minden kétely eloszlik majd belőlünk.

Ami kérdés pedig megmarad, az a személyes konzultációk során kerül megválaszolásra, mely után még mindig visszakozhatunk. De miért is tennénk, amikor ez a lehetőség nem csak egy sima változást hoz életünkbe, hanem egy életre szól, ráadásul olyan végeredménnyel, ami mindenképpen pozitív lesz.  

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Férfi hajtrendek 2017-ben

0 Komment

Előző cikkünkben azzal foglalkoztunk, hogy milyen frizurák fognak hódítani ebben az évben a hölgyek körében. Most azt nézzük meg közelebbről, hogy milyen stílust kell választaniuk a férfiaknak ahhoz, hogy 2017-ben divatosak lehessenek.

Általában a divat nem igazán szöges ellentétek behozatalával váltja le az előző év trendjét, természetesen mindig akad némi átfedés, legyen szó bármilyen ágazatáról. Így a frizurák terén is megfigyelhető a 2016-os év hatása, azonban persze valamelyik irányban mindig elmozdul a változás.

Idén is nagy szerepet kap például a különböző, „hajtetoválásként” is emlegetett formanyírás a hajzatba, de a természetesség még nagyobb hangsúllyal lép be a frizurák életébe. Ahogy a női divatban, a férfiaknál is egyre kevésbé lesz trendi a hajformázó készítmények alkalmazása, ami azt jelenti, hogy a zselézett, beállított hajzat már a múlté. Viszont a felnyírt, a fejtetőn hosszabbra hagyott hajzat idén is közkedvelt marad.

hajhullás koapszodás öröklött kopaszodás férfi frizura 2017 hajtrend hajdivat divat stílus hosszú haj hajzselé fodrász hairhungary hajátültetés

A legnagyobb tetszést ebben az évben a hosszabb, szexi loboncok válthatják ki, melyek elterjedésében nem kis szerepet játszottak az egyes, manapság nagyon közismert és persze közkedvelt sorozatok  - mint például a Trónok harca - sztárjai. A sármosság erősítéseként pedig a kisebb borosta, vagy a nagyobb szakáll teszi fel a pontot arra a bizonyos „i”-re.

Idén az ősz haj már olyannyira nem kínos, hogy nem csak a természetes folyamatoknak lehetünk majd szemtanúi. Bizony, a fiatalság megőrzésére folytatott harc a hajfestékek bevetésével kicsit módosul, és a szürkés, őszes színeket próbálják majd sokan ki a hajfestés segítségével.

Láthatjuk tehát, hogy elég széleskörű, mégis nagyjából behatárolható hajdivat fog uralkodni 2017-ben a férfiakat tekintve. Egy biztos azonban, a kopaszság még mindig nem trendi, persze azok kivételével, akiknek igencsak jól áll a haj nélküli frizura. Sajnos azonban nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen szerencsések, és a kopaszodás általában rosszul érinti az embert, főként, ha már korán megindul a folyamat.

A férfiak többségét érintő, öröklött jellegű kopaszodásra is van azonban megoldás. A hajátültetés tökéletesen és véglegesen oldhatja meg a problémát, és ha hosszú loboncunk nem is, de azért fodrászt igénylő, trendi frizuránk még mindig lehet utána.  

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Előző cikkünkben arról olvashattak, hogy a kopaszodást alapvetően két fő csoportra oszthatjuk abból a szempontból, hogy visszafordítható, vagy végleges-e a hajgyérülés. Míg akkor azt vizsgáltuk meg tüzetesebben, hogy milyen okok állnak a visszafordítható kopaszodás mögött, és mit tehetünk az orvoslása érdekében, most a végleges kopaszodást vesszük górcső alá.

Sajnos kijelenthetjük, hogy ez a fajta, androgén típusú hajhullás a leggyakoribb változat, tehát még több embert érint. Ezen belül főként a férfiak körében figyelhető meg a legtöbb kopaszodó, hiszen a visszafordíthatatlan kopaszodásért a hajhagymák férfi hormonokra való fokozott érzékenysége a felelős. Az effajta hajvesztésre való hajlam örökletes, tehát a ludas maga a genetika.

hajhullás kopaszodás androgén hajhullás genetika öröklött kopaszodás végleges kopaszodás hajátültetés hajbeültetés prp kezelés hajkezelés hajterápia hairhungary

Mivel a nevében is szerepel, hogy végleges, ez azt jelenti, hogy ezt az állapotot visszafordítani nem lehet, amennyiben elindul a kopaszodás. Arra viszont van lehetőség, hogy a folyamatot kicsit lelassítsuk, és megfékezzük. Ehhez az szükséges, hogy amint észrevesszük a kopaszodás könnyen felismerhető jeleit és formáját, különböző kezelések segítségét kérjük.

Korai szakaszban még elegendő lehet egyes külső és belső szerek alkalmazása ahhoz, hogy késleltessük a kopaszodás térnyerését. Később kiegészítésként szóba jöhetnek a hajterápiák is, például a PRP kezelés, de aztán sajnos elérkezik az a pont egyszer, amikor igazi segítséget már csak a hajátültetés jelenthet.

A hajbeültetés lényege, hogy a tarkótáji donorterületről nyert hajzat nem fog kihullani majd az új helyén. Tehát ugyanúgy fognak viselkedni az átültetett hajszálak, mint régi helyükön, ezért egy végleges és biztos megoldásról beszélünk. Amennyiben indokolt, a hajátültetés mellé is javasolt lehet a PRP kezelés alkalmazása kiegészítésként, hiszen ez mindenképpen segíti a hajátültetés sikerességét.

Nem szabad megijedni tehát akkor sem, ha ilyen, visszafordíthatatlan kopaszodással állunk szemben, ugyanis a mai, kiforrott technológiának köszönhetően mégiscsak vissza tudjuk kapni a régi frizuránkat. A lényeg, hogy ismerjük fel a problémát, menjünk el szakemberhez, és kérjük a segítséget ahhoz, hogy hajzatunk olyan lehessen, amilyennek mi szeretnénk látni, nem pedig olyan, amilyenné a gének akarják tenni.

A hajhullás okairól és a hajátültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed