AJÁNLÓ
 
09:35
2015. 08. 13.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:35
2015. 08. 13.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:35
2015. 08. 13.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:35
2015. 08. 13.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:35
2015. 08. 13.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A HairHungary Klinika nagyvonalú ajánlata már csak három napig elérhető mindazok számára, akik úgy döntenek, meg szeretnék változtatni életüket. Augusztus 15.-ig lehet ugyanis jelentkezni ahhoz, hogy a kiforrott technológiájú, biztos és végleges eredményt nyújtó hajátültetést kedvezmények keretein belül végeztethessük el.

Rengetegen vannak, akik kopaszodással küzdenek, hiszen ha a genetika okozza a hajhullást, az sajnos már fiatalabb korban elkezdődhet. Persze léteznek olyan okok is a háttérben, melyek nem okoznak végleges kopasz foltokat fejtetőnkön, hanem csak átmeneti hajgyérülés lép fel, de elég nagy százalékban hagynak maradandó károkat a kopaszodási folyamatok.

Amikor öröklött hajhullásról beszélünk, annak igazi ellenszere sajnos nincsen. Lehet ugyan késleltetni, és az elején különböző trükkökkel eltűntetni az egyre nagyobb területet követelő kopasz foltokat, azonban igazi megoldást csak a hajátültetés jelenthet arra, ha vissza szeretnénk szerezni frizuránkat. És miért ne szeretnénk? Mivel a kopaszság csak igen keveseknek áll jól, a haj gyérülése bizony lelkileg is megviseli azokat, akiknél beindult a kopaszodás. Nehéz ezt elfogadni, de létezik segítség, éppen ezért nem is szükséges beletörődnünk abba, amibe igazából nem is tudunk.

Most anyagilag is elérhetőbbé vált ez az eljárás, hiszen a HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja mindenki számára előnyös konstrukciókkal várja a pácienseket. A hajszálankénti alacsonyabb ár, a részletfizetés vagy az egészséghitel olyan kopaszodóknak is lehetővé teszi a hajátültetési beavatkozás igénylését, akik eddig nem is gondoltak erre a megoldásra anyagi vonzatai miatt.

Ne késlekedjen, jelentkezzen ingyenes konzultációra, hogy részese lehessen ennek a különleges kedvezménynek, és változtassa meg életét frizurájának visszaszerzésével! A fent leírt könnyítések mellett még további 10% kedvezményt is kapnak azok, akik blogot vezetnek majd a hajátültetés előtt átélt dolgokról, magáról a műtétről és annak eredményességéről. Érdemes tehát most belevágni!

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> A kedvezményprogramról bővebben

> Előtte-utána képek

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed