Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajat karácsonyra!

0 Komment

Azok, akiknek sosem volt gondjuk hajzatukkal, mindig dús és szép hajkoronájuk sosem kezdett el nagymértékben hullani, el sem tudják képzelni, milyen lehet az, ha valaki erőteljesen kopaszodni kezd. Ez sajnos mindkét nemet egyaránt érinti, de persze a férfiak körében gyakoribb, az összes fajta közül pedig az öröklött kopaszodás fordul elő legtöbbször náluk.

Amint megindul ez a folyamat, higgyük el, hogy a személyiség is alakuláson megy át. A legtöbben próbálják elfogadni, sokuk pedig szinte már a legelején leborotválja egész fejtetőjét, mert így is jobban érzik magukat, mint gyérülő frizurával. Ez van, akinek jól áll, de valljuk be, sajnos számos pasinak inkább nem kellene ezt tennie.

Köztudott, hogy a férfiak többsége utál minden egyes orvosi beavatkozást, éppen ezért legtöbbjüknek még csak meg sem fordul a fejében az a megoldás, amely annak ellenére, hogy egyre elterjedtebb és közkedveltebb, mivel tökéletes és végleges segítséget ad, mégis elsőre ijesztő lehet.

Pedig a hajátültetés már rengeteg kopaszodó férfinak hozta el a visszaalakulás fenséges érzését, a régi önbecsülés visszaszerzését, és annak örömét, hogy jó a tükörbe újra belenézni. Éppen ezért lenne fontos, hogy mindazoknak, akiknek ez a megoldás eszükbe sem jut, vagy csak tartanak tőle, adjunk egyfajta támaszt, vagy lökést, hogy elindulhassanak frizurájuk visszaszerzésének útján.

hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kopaszodás öröklött kopaszodás karácsony ajándék ajándék férfiaknak hajgyérülés kopaszság

Minden nő imád olyan dolgokat kapni karácsonyra, melyek a kényeztetésről, és főként külsőjük megújításáról szólnak, legyen az egy wellness masszázs, egy kozmetika vagy csak egy sima fodrász. Higgyék el hölgyeim, hogy a férfiak ugyanannyira örülnének egy olyan ajándéknak, mely megváltoztathatja életüket, átalakíthatja külsejüket!

A hajbeültetési eljárás során azokból a tarkótáji hajszálakból ültetnek át a kopasz területekre, melyek, ahogyan régi helyükről, az új területekről sem fognak kihullani. Ezzel egy biztos és ténylegesen végleges megoldást nyújtanak, és örökre elfeledtetik a kopasz foltokat. Ez tehát nem csak egy szimpla meglepetés lehetne, hanem egy olyan ajándék, ami életre szól!  

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Halloween-re fel!

0 Komment

Bár nem mindenki vette még át az eredetileg kelta, mégis a legtöbbek által kifejezetten amerikainak hitt szokást, mégis egyre több ablakban látni már hazánkban is ilyenkor a töklámpásokat. A közvélemény megoszlik ezzel kapcsolatban, mint ahogy a Valentin-nap tekintetében is, hogy legyen-e Halloween itthon vagy sem.

hajhullás kopaszodás kopasz kopaszság halloween halloween parti ijesztő frizura paróka maszk hairhungary hajátültetés töklámpásEz nem egy saját hagyomány, de bárki dönthet szabadon, hogy megtartja-e. Persze a Mindenszentek napja miatt többen kifogásolják a hangos partykat, azonban egyre elfogadottabb szokássá válik a beöltözés, és a szórakozóhelyek is kifejezetten a Halloween partikra fektetik a hangsúlyt.

Ilyenkor a fiatalok megőrülhetnek egy picit, beöltöznek szellemnek, boszorkánynak, vagy félelmetes maszkokat öltenek magukra. Aki a lehető legijesztőbben néz ki, az viszi a pálmát. Természetesen nagy hangsúlyt kap a frizura is. Az összekócolt boszihaj, a szivárvány összes színében játszó hajzat nem hiányozhat az ilyen bulikból, de megszokott a tarajos műhaj és egyéb parókák viselése is. Ugyancsak feltűnnek olyan kopasz emberek, akik nem csak arcukat, hanem fejüket is kifestik ilyenkor, pókhálók, pókok és egyéb figurák tűnnek fel a fejbőrön.

hajhullás kopaszodás kopasz kopaszság halloween halloween parti ijesztő frizura paróka maszk hairhungary hajátültetés töklámpás

Ebben az esetben jól jöhet a kopaszság, azonban mi van az év többi részével? Bizonyára könnyű ijesztő összképet kialakítani Halloween-re, azonban máskor valljuk be, nem szeretnénk rémisztő hatást kelteni. Márpedig sajnos rengeteg olyan ember van, akinek nem áll jól a kopaszság, és nem elég az, hogy hajatlanságtól szenved, még ki is hozza ez az állapot az esetleges gyengéit.

Ilyen esetekben bizony szükséges szakértő segítséghez fordulni, hiszen a hajhullást sok esetben meg lehet állítani és vissza lehet fordítani, illetve az olyan maradandó kopaszságot is el lehet tüntetni, amelyen azt hihetnénk, már nem lehet segíteni. A hajátültetés mindazoknak oldja meg problémáját, akik nem akarják elfogadni a kopaszság nyújtotta kellemetlenségeket.

A Halloween éjszakájára visszatérve pedig ügyelnünk kell arra, hogy frizuránkat – bármilyen rémisztő szerepet is adtunk neki – kellőképpen állítsuk vissza eredeti állapotába, gondos odafigyeléssel és ápolással, hiszen a sok kémiai anyag, a színezők, illetve a maszkok alatti befülledés igencsak ronthatják hajszálaink állagát.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Totál szívás

0 Komment

Valójában ez a két szó nagyon sok dolgot takarhatna, de most egy sorozatról lesz szó, melynek ez volt a magyar címe. A „Breaking Bad” egy Vince Gilligan által rendezett, díjnyertes, amerikai drámasorozat, melyet itthon is végignézhettek a magyar sorozatkedvelők. Kicsit elmélyedve a szériában a főszereplőt nézzük meg most közelebbről.

Sokat beszéltünk már arról ugyanis, hogy a színészeknek rengetegszer kell olyan dolgokat is bevállalniuk szerepük kedvéért, ami egyébként eszükbe sem jutna. Most ismét egy ilyen szituációval találkozhatunk ebben a sorozatban, ugyanis a főhősnek meg kellett válnia frizurájától ahhoz, hogy a karakter tökéletes legyen.

A főszereplőnél ugyanis, aki egy középiskolai kémiatanár, előrehaladott tüdőrákot állapítanak meg, és ekkor úgy dönt, rossz útra lép, vagyis kábítószer előállításba kezd. Mindezt azért teszi, hogy még halála előtt biztosítani tudja családja jövőjét. A főhős egyre veszélyesebbé és erőszakosabbá válik a történet folyamán, éppen ezért is, illetve a betegsége miatt is megválik teljes frizurájától, és kopasz lesz. A karakterhez sokkal jobban illik a tar fej, így a készítők telitalálatot lőttek ezzel a részlettel. Emellett pedig Bryan Cranston, aki eljátssza a figurát, meg is kapta a legjobb színésznek járó díjat drámasorozat kategóriában.

Bryan Cranston egyébként nem küzd kopaszodással, tehát ténylegesen egy nagy áldozatot hozott a sorozat kedvéért, és valljuk be, nem is igazán áll neki jól a hajatlanság, azonban a karaktert tökéletesen hozta így.

A való életben szerencsések vagyunk abban, hogy bármi éri frizuránkat, dönthetünk arról, hogy elfogadjuk-e, vagy inkább nem beletörődve küzdünk a kopaszság ellen. Mivel nem mindenkinek áll jól, ezért sokan utálják az egyre növekedő kopasz területeket. Ilyen esetekben lehet segítségükre a hajátültetés, mely képes visszavarázsolni régi hajzatukat.

 

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kefires kence

0 Komment

A különös, mégis nagyon sok pozitív hatással bíró, otthon elkészíthető hajpakolások széles skálája szinte kimeríthetetlen. Ma egy olyan kencét ismerhetünk meg, mely visszaadja hajunk csillogását, és táplálja azt, amikor épp szárazságban szenved.

Márpedig ez a probléma nagyon sokakat érint, hiszen ha nem is az egész frizura, a hajszálak legvége sokszor akkor is száraz. Ez nem csak esztétikailag zavarhat minket, hanem bizony a száraz hajzat előbb utóbb töredezni kezd, és nagyon sok esetben megindulhat egy magasabb fokú hajhullás is, ha nem teszünk ellene semmit. Most fedezzünk fel egy olyan otthon elkészíthető hajpakolást, mely segíthet megelőzni a haj kiszáradását.

A kefirnek nagyon sok jó hatása van, akkor is, ha elfogyasztjuk, illetve külső használatban is. Az élőflórás kefir elősegíti a tökéletes emésztést, valamint a bél baktériumflórájára is pozitívan hat, mivel a betegségek, gyógyszerek hatására ez megfogyatkozhat, a kefirben lévő baktériumok viszont segítik a belek baktériumflórájának visszaállítását.

hajhullás kopaszodás kopaszság hajveszteség száraz haj hajátültetés kefir méz hajpakolás töredezett haj

Külső használatban pedig sokszor ajánlják a bőrünk leégésekor nyáron, hogy kenjük be magunkat vele, hiszen táplálja a kiszáradt bőrt, és szintén segít a regenerálódásban. Ugyancsak a szárazság ellen használhatjuk tehát hajzatunkra is.

A hajpakoláshoz tegyünk egy tálba 3-4 evőkanál kefirt, ehhez keverjünk hozzá egy evőkanál mézet, és a kapott kencét vigyük fel hajzatunkra, főleg a szárazabb területekre. Tekerjük be fejünket egy törölközővel, és fél órát hagyjuk hatni a csodaszert, majd öblítsük le. Ezután nyugodtan mossuk meg hajunkat a szokott módon.

A hajhullás egyik oka lehet tehát a száraz haj, és annak nem megfelelő kezelése. Ha nem figyelünk oda eléggé, akkor komolyabb károk is létrejöhetnek, és ilyenkor majd csak akkor kapunk észbe, ha már kopasz foltok jelennek meg. Persze a kopaszodásnak rengeteg más oka is lehet, így nagyon fontos, hogy a baj észlelésekor először a hátteret derítsük ki. Annak megfelelően tehetünk aztán a gondunk ellen, szakértő segítséggel, ami jelenthet mezoterápiás kezelést, vagy végleges megoldást adó hajátültetést is, de persze néhány esetben elegendő lehet külső és belső szerek alkalmazása is.

Ismerje meg jobban a kopasz foltok elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Mint a falevelek…

0 Komment

Akármennyire is szeretnénk még, hogy a nyár maradjon, bizony most már tényleg beköszöntött az ősz. Ahogyan az egész természet, úgy az emberi szervezet is egészséges változásokon megy át ilyenkor, és bizony sokaknál előfordul az is, hogy pont ugyanúgy, mint a falevelek, hajuk is el kezd hullani kicsit.

Ilyenkor nem kell egyből megijedni, hiszen ha az évszakváltáshoz köthető, szezonális hajhullásunk van, akkor az maximum egy-másfél hónapig fog tartani. Mivel kevesebb vitaminhoz jut szervezetünk azzal, hogy a nyárhoz képest a zöldségek és gyümölcsök mennyiségének csak a hányadát fogyasztjuk, előfordulhat, hogy csak ez áll a háttérben. Másrészt pedig a levegőben rengeteg változás megy végbe, amelyre szervezetünk is egyénileg reagál. Nem csak hidegebb lesz az időjárás, de megváltozik a páratartalom is, illetve ebben az időszakban sokkal többet és erősebben fúj a szél, ami szárító hatással bír a hajszálakra, és a fejbőrünkre is.

Amennyiben tudjuk azt, vagy észrevesszük, hogy frizuránk érzékenyen reagál az évszakváltásra, segítsünk neki átvészelni ezt az időszakot! Megtehetjük ezt például vékonyabb anyagból készült sapkák hordásával, ami alatt még nem izzad be a fejbőrünk, de mégis védi hajzatunkat, és persze külső szerek, hajpakolások segítségével is regenerálhatjuk hajszálainkat, fejbőrünket.

Ha annak ellenére, hogy kellőképpen odafigyelünk hajunk állapotára, és megteszünk mindent annak az érdekében, hogy kisebb mértékű hajhullással vegyük a hidegebb hónapok akadályait, mégis nagymértékű hajveszteséget tapasztalunk, ami tovább is tart, mint egy-két hónap, akkor mindenképpen el kell gondolkoznunk azon, hogy a kopaszodást talán mégsem az okozza, hogy beköszöntött az ősz.

Mivel hajhullás rengeteg más okból is kialakulhat, így ilyenkor inkább forduljunk szakértő segítséghez azért, hogy kiderítsük, mi állhat a háttérben. Ugyanis ettől függően lehetnek segítségünkre a kiváltó tényezők megoldása mellett egyes kezelések, illetve azzal is számolnunk kell, hogy kopaszságunkat lehetséges, hogy csak a biztos megoldást jelentő hajátültetés tudja majd orvosolni.

 

Keresse fel a HairHungary Klinikát, ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed