AJÁNLÓ
 
11:04
2016. 01. 19.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
11:04
2016. 01. 19.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
11:04
2016. 01. 19.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
11:04
2016. 01. 19.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
11:04
2016. 01. 19.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tavalyi év férfi hajtrendje

0 Komment

A tavalyi év igencsak nagy átalakulásokat indított el a férfiaknál a frizura terén. Ugyanis, míg jó pár éven keresztül alig történt valami változás, addig 2015-ben jócskán találkozhattunk újdonságokkal. Vajon ebben az évben is folytatódik ez, vagy inkább visszatérnek az erősebb nem képviselői a konzervatívabb formákhoz?

De először is, figyeljük meg, milyen változások indultak meg a tavalyi évben. Ami talán az egyik legszembetűnőbb, hogy visszatért a frufru használata, amit a szokásos felnyírt hajzat tetején kissé hosszabbra hagyott hajzat eredményezett. Kissé extravagáns, de sokaknak nagyon jól áll.

Emellett a férfiak hajegyenesítésének is lejárt a korszaka, és sokkal több természetes göndör frizurával találkozhattunk, ami reméljük, hogy 2016-ban is megmarad divatnak. A hosszú haj is visszatért, de most nem olyan formában, mint régen. Azaz nem csak amolyan „hagyjuk a természetre, ahogy megnő, úgy hordom” típusúak lettek ezek a hajzatok, hanem igényesen formázott és persze ápoltabb frizurákról beszélünk.

2015-ben újra hódítani kezdett a szakáll. Főleg a fiatalok körében lett elterjedt legalább a borosta, de rengeteg igazán dús, hosszú szakállal is találkozhattunk – ami valljuk be, nem minden hölgynek nyerte el a tetszését, de a viselőik legalább igazán férfiasnak érezhették magukat. Decemberben lett úrrá az egyik legnagyobb eddig látott őrültség sokakon, amikor égősorokkal és egyéb díszekkel tették még furábbá szakállukat.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy ez milyen mértékben fog változni 2016-ban, csökkenni vagy növekedni fog-e az extravagáns, vagy éppen meghökkenteni akaró frizura- és szakállkombinációk száma, visszatérnek-e inkább a konzervatívabb frizurákhoz, vagy még nagyobb újulásoknak lehetünk szemtanúi?

Egy biztos. Az összes frizura divatból kimarad egy, méghozzá a kopaszság. Ez azt jelenti, hogy bármennyire is teret nyer a kreativitás és a bevállalóság, a férfiak maguktól nem igazán szabadulnak meg a hajzatuktól, csak abban az esetben, ha az anyatermészet kibabrál velük, és nagymértékben kopaszodni kezdenek. Nem kell azonban még ebben az esetben sem a kopaszság mellett dönteni, hiszen tökéletes megoldást jelent a kopaszodás problémájára a hajátültetés, melynek segítségével ismét olyan hajzatunk lesz, mellyel nyugodtan tudjuk követni az új hajtrendeket – már, ha szeretnénk.

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed