Matthew McConaughey méltán nevezhető az egyik legsármosabb színésznek. Nem csak nők milliói olvadoznak a képernyők előtt miatta, hanem tehetsége előtt a férfiak is megemelik kalapjukat. A filmcsillag képes ugyanis bármilyen szerepbe bújni, legyen szó könnyed romantikáról vagy éppen komoly drámáról.

A kitűnő alakításain felül viszont tényleg nem lehet amellett csak úgy elmenni, hogy mennyire férfias és karakteres a színész megjelenése. Ez azonban nem csak vele született adottság, hiszen McConaughey nagyon sokat tesz és tett azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy a mozivásznon látjuk minden filmében.

hajhullás kopaszodás genetika hajbeültetés hajátültetés hairhungary kedvezmény Matthew McConaughey Hollywood színész sárm bolondok aranya wall street farkasa arany

Nem csak arról van szó, hogy kocka hasa lehetővé tette számára, hogy olyan filmekben is főszerepet kaphasson, mint például a Bolondok aranya, vagy a Hullámok ördöge. A színészt ugyanis már nagyon korán utolérte a kopaszodás, ami ellen aztán nagyon gyorsan harcolni is kezdett. Mostani frizurája annak köszönhető, hogy a hajbeültetést választotta, hiszen hamar felismerte, hogy kopaszon nem mutatna annyira jól egyes szerepekben. Sőt, ha jobban belegondolunk, nem is nagyon lehetne elképzelni például a Wall Street farkasában, vagy a Csillagok között című produkcióban kopaszon.

Természetesen létezik olyan szerep, amikor a kopaszságot be kell vetni ahhoz, hogy egy karaktert jól megformálhasson egy színész. McConaughey legújabb filmjében, az Aranyban bizony éppen ez történik, és itt is láthatjuk, hogy bár a szerepet tökéletesen hozza a színész, a való életben bizony nagyon nem állna neki jól ez a frizura.

hajhullás kopaszodás genetika hajbeültetés hajátültetés hairhungary kedvezmény Matthew McConaughey Hollywood színész sárm bolondok aranya wall street farkasa arany

És ezzel rengeteg vannak még így. Éppen ezért, akit utolér még idő előtt a kopaszodás – ami legtöbb esetben a genetikának köszönhető - , annak fel kell vennie a kesztyűt a hajgyérülés ellen, ha úgy érzi, nem tudna azonosulni a kopaszsággal. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldás ilyen esetekben, és láthatjuk, rengeteg híresség is ezt a megoldást választotta. A HairHungary Klinikán azonban olyan kedvezményekkel várják a pácienseket, melyek az emberközeli árak mellett további könnyítéseket is adhatnak az anyagiakat nézve, hogy ne csak a sztárok számára legyen elérhető a megoldás.

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Szakállal mindjárt más!

0 Komment

A borosta és a szakáll mindig is hódított azok körében, akik az igazán férfias oldalukat szeretik előtérbe helyezni. A hölgyek pedig kiváltképp – sokszor tudat alatt is – vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik kisebb-nagyobb arcszőrzettel rendelkeznek, ugyanis ez egyrészt szexi, másrészt sokkal több mondanivalója is van.

Az erősebbik nem azon képviselői, akik dús borostával, vagy nagyobb szakállal rendelkeznek, bizony igazán sármosak, ugyanakkor erőt és biztonságot sugallnak, ami rettentően vonzó. Ezen felül pedig van még egy nagyon előnyös tulajdonsága a szakállnak: jótékonyan eltakarhat olyan hibákat is, melyek feltűnőek lennének az arcon, és ez akár az öregedés jeleire is vonatkozhat.

hajátültetés szakállbeültetés szakáll borosta arcszőrzet férfias sárm vonzó Kit Harington Trónok harca sorozat színész

Világszerte kedvelt és itthon is sokak által követett sorozat a Trónok harca, melynek egyik főhőséért nők milliói olvadoznak. Az igazán szívdöglesztő John Snow-t alakító Kit Harington az egyik legnagyszerűbb példa arra, hogy mekkora változást okozhat egy szakáll. Egyszerűen elképesztő, mennyivel férfiasabb és vonzóbb a színész dús arcszőrzettel.

Nagyon sokan szembesülnek azonban azzal problémával, hogy akármennyire is szeretnének szakállat hordani, mégsem tehetik meg, vagy ha meg is teszik, akkor nem azt az eredményt érik el vele, amit kigondoltak. A gyér, hiányos szakáll ugyanis pont az ellentétét képes kiváltani annak, amit eredetileg el akartunk volna érni vele. Sajnos nem mutat jól, és egyáltalán nem férfias.

A gyérnek és hiányosnak mutatkozó arcszőrzetre létezik megoldás, nem kell beletörődnünk abba, hogy sosem lehet dögös borostánk. A szakállbeültetés ugyanis tökéletes, dús eredményt ad, melynek segítségével igazán vonzó szakállunk lehet majd.

Az eljárás a hajátültetés technológiáját használja fel arra, hogy a hiányos részek saját donorterületeinken növekvő szőrszálakból legyenek elfedve, teljesen természetes eredményt produkálva ezzel. A beavatkozás után aztán már csak rajtunk múlik, milyen fazonú és hosszúságú arcszőrzetet szeretnénk viselni. Egy biztos, aki mindig is úgy érezte, hogy csupasz arca egyáltalán nem illik hozzá, és sokkal jobban mutatna egy kis borostával, annak a szakállbeültetés meghozza az áhított eredményt, és szakállal mindjárt más lesz az összkép!

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinka szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Patrick Wilson homloka egyre nagyobb

0 Komment

Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala lassan annyira magas, hogy el fogja érni azt a pontot, döntenie kell frizurájáról. Bár a filmsztár elképzelhetetlen lenne teljesen kopaszon, így jobb lenne, ha inkább a hajátültetés mellett döntene.

Még bírja a sármja, még kitart az imidzse, na de vajon meddig? A jó hanggal is megáldott színészt többek között sorozatokban és filmekben is láthattuk már, legtöbben az „Insidious” című horrorból ismerik. Megnyerő külsejével hamar belopta magát a női nézők szívébe, de kitart-e ez akkor is, ha egyre gyérülő frizurája helyén teret nyer a kopaszság?

Meg kell hagyni, mostani kinézetével még mindig férfias, akármennyire is emelkedett már meg a homlokvonala, de az biztos, hogy ezt a kényes témát nem halogathatja a végtelenségig. Bár lehetséges, hogy ugyanúgy, mint Jude Law, talán ő is védjegyévé akarja tenni sajátos frizuráját.

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál kopogtat már fiatalabb korban az ajtón. A legnagyobb számban a férfiak szenvednek ettől, köztük pedig legtöbben a genetika áldozatai, vagyis öröklött jellegű hajhullással kell szembenézniük.

Az effajta kopaszodásra nincs olyan gyógyír, mely megállítaná és vissza is fordítaná ezt a folyamatot, legfeljebb csak késleltetni lehet különböző szerek, készítmények, esetenként gyógyszerek alkalmazásával. A legjobb megoldás azonban mára már olyan kiforrott technológiával rendelkezik, hogy aki ezt választotta, csak jót tud mondani róla.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek segítségével nem csak búcsút inthetünk a kopasz terülteteknek, hanem mindezt azzal a biztonsággal tehetjük meg, hogy a beültetett részeknél már nem kell tartanunk újabb hajhullástól. Ez a biztos, és végleges megoldás már rengeteg kopaszodással küzdőnek adta vissza régi kinézetét, ami nagyon sokat jelent, főként azok számára, akiknek a kopaszság kicsit sem állna jól.

Többek között rengeteg sztár is átesett már ilyen beavatkozáson, akik úgy döntöttek, hogy megőrzik sajátjuknak vélt külsejüket, fiatalosságukat és a róluk kialakult képet. Lehetséges, hogy Patrick Wilson is jobban tenné, ha lassan elgondolkozna ezen a megoldáson, nehogy csökkenjen idővel hajzata mellett női rajongótábora is.

 

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát és a hajbeültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Jude Law homlokvonala egyre magasabb

0 Komment

Bár mostani frizurájával is az egyik legférfiasabb és legszexibb színésznek tartják nők milliói, igencsak szemet szúr, hogy Jude Law homlokvonala egyre inkább teret nyer, és a kis gyér pamacs elől a homlokánál is kezd inkább nevetségessé válni. Ugyan híresztelések voltak arról, hogy a filmsztár átesett már hajátültetésen, de mostani kinézete ezt eléggé cáfolja, viszont az biztos, hogy sokkal jobban tenné, ha megfontolná a hajbeültetés lehetőségét.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary jude law színész filmsztár homlokvonla frizuraRégen sem volt olyan dús hajkoronája, mára azonban már egyre inkább teret nyer a hajatlan rész, ami valljuk be, igazán már neki sem áll jól. Mivel arc- és fejformája teljességgel tiltakozik az ellen, hogy kopaszra nyírassa haját, ezért muszáj valamekkora frizurát viselnie, de az idő előrehaladtával már ez sem lesz jó megoldás.

A híresség jobban tenné, ha a hajátültetés mellett döntene, hiszen dúsabb frizurával akár még több női szívet is megdobogtathatna, és mindenképpen nagy sikere lenne. Sokan persze még mindig félnek attól, hogy a rossz nyelvek mit fognak szólni ahhoz, ha valaki a külseje pozitív változásának érdekében valamilyen beavatkozás mellett dönt. Rengetegen tagadják még akkor is ezt, ha valóban kézzel fogható a bizonyíték, pedig ennek semmi értelme.

A hajzat ugyanis nem csak esztétikailag fontoshajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary jude law színész filmsztár homlokvonla frizura mindenki számára, hanem lelki gondokat is okozhat, ha olyan változások kezdődnek el, melyekre nincsen igazi gyógyszer, vagy nem lehet megfordítani őket. Az öröklött jellegű kopaszodásra, illetve az olyan hajhullás okozta károkra, melyek maradandóak, csak a hajátültetés jelent megoldást. Az eljárást követően pedig nem csak a régi vagy éppen az oly sok ideje megálmodott frizura gazdagítja külsőnket, hanem visszatérhet önbizalmunk is.

Persze nem gondoljuk, hogy a színész híján lenne az önbizalomnak, de mindenképpen érthető lenne, ha nem elégedne meg gyér frizurájával. Ugyan az évek során már szinte védjegyévé vált az erőteljes, kontrasztos homlokvonal, ezért nem is lenne muszáj egy átlagos frizurát kialakítani neki, azonban az mindenképpen jót tenne kinézetének, ha legalább annyira visszanyerné hajzata a dússágát, amilyen évekkel ezelőtt volt.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Amerikai botrány

0 Komment

A 2014-es, „Amerikai botrány” című film egy olyan – valóságos eseményekre alapuló – történetet dolgoz fel, mely a 70-es évek Amerikájában zajlik. Christian Bale egy olyan zseniális bűnözőt alakít, aki kénytelen együtt dolgozni egy FBI ügynökkel, de talán nem is ez a lényeg, hanem az, hogy karaktere mennyire képes visszaadni ennek az időszaknak a sajátosságait.

A színész ráadásul nem kevés kilót szedett fel a szerep kedvéért, és igazán jól alakítja a neves szélhámost, nem beszélve frizurájáról, ami az akkori korszakban szinte az ilyen fazonok sajátjaként nevezhető. A kopaszodó tag, aki nem képes elviselni hajatlanságát, kimondottan furcsa megoldást talál arra, hogy dús frizurája lehessen.

A film első 5 perce csak erről szól, és végignézhetjük, hogyan varázsol magának - számára kielégítő, de valljuk be, elég furcsa – hajkoronát. A ragasztott paróka résztől kezdve a tupírozásig, az érdekes átfésüléseken keresztül minden megvan ebben a frizurában, mire elkészül.

Persze tudjuk, hogy ezekben az időkben még nem volt lehetőség arra, amit a mai technika már megteremtett számunkra, és igazán csekély volt azon alternatívák száma, melyek valamilyen módon segítséget jelenthettek a hajhullással szemben. Ma már tudjuk, hogy a genetika okozta kopaszodásnak nincs ellenszere, csak maximum késleltetni lehet a folyamatot. Viszont a nagyfokú fejlődésnek köszönhetően mára lett egy olyan tökéletes megoldás a kopaszságra, mely abban az időben még csak kezdetleges cipőben járt.

A hajátültetés most már egy technikailag teljesen kiforrott eljárás, mely nem csak képes visszaadni a hajzatunkat, hanem mindezt végleges megoldásként teszi. A beavatkozást precíz eszközökkel végzik, és a tarkótáji donorterületen lévő hajszálakat ültetik be a kopasz részekbe. Mivel azok ott nem hullottak ki, így biztosak lehetünk abban, hogy új helyükön is így fognak viselkedni.

Ha akkoriban lett volna ilyenre lehetőség, akkor biztos, hogy a Bale által alakított, kopaszodásban szenvedő szélhámos is ezt a megoldást választja ahelyett, amit leművelt akkori hajzatával. Ha pedig a híres sztár esne bele ennek a problémának a csapdájába, bizony neki is el kellene gondolkodnia a hajbeültetésen, hiszen valljuk be, dús hajzattal sokkal jobban fest a képernyőn.

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
12