Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az internet útvesztője

0 Komment

A hajátültetés ma már egyre inkább ismertté váló módszer a kopaszodás jeleinek orvoslására, azonban még mindig rengeteg a kérdőjel. Ha valaki arra az elhatározásra jut, hogy változtatni szeretne frizuráján az eljárás segítségével, még mindig messze áll az igazi döntéstől, hiszen csak ilyenkor kezdődik el az információszerzés maratonja.

Persze sokan lehetnek olyan szerencsések, hogy egy ismerősük, vagy egy barátjuk ismerőse átesett hajbeültetésen, vagy legalább hallott már valaha az eljárásról, mégis természetes, hogy a döntés előtt az internetet bújjuk válaszokért. Azonban, ha nem vigyázunk, könnyen egy útvesztőben találhatjuk magunkat, ahol csak még több kérdés születik meg fejünkben.

De hogyan érhetjük el, hogy a temérdek információ között igazi válaszokat találjunk? A hajátültetés felé vezető út egyik legfontosabb mérföldköve a klinika kiválasztása, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kezek közé kerülünk egy ekkora változás közben.

Ahhoz, hogy ki tudjuk szűrni, hova érdemes menni, mindenképpen érdemes megfigyelni, hogy hol kezelnek bennünket emberbarátian például. Ha csak a hétköznapi ember számára érthetetlen szakkifejezésekkel találkozunk egy weboldalon, ahol egyáltalán nem törekednek arra, hogy ezeket legalább elmagyarázzák, akkor nyilván tovább kell keresnünk. Azt is érdemes megfigyelnünk, hogy az érthetően jelenlévő marketing mellett mennyire találunk más információkat is, melyek lényegesek lehetnek számunkra. Végül, de nem utolsó sorban talán a legfontosabb az, hogy referenciák után kutassunk, és nézzük meg jól, hogy milyen eredményeket és véleményeket találunk.

A HairHungary Klinika éppen ezért vezette be a blogolással járó kedvezményt, hiszen ezzel egyrészt a hajátültetésen átesett páciensek is nyernek, de főként nagy segítséget adhatnak azok számára, akik még a döntés előtt állnak. Saját történetükön keresztül megismerkedhetünk a beavatkozás előtti időszak érzelmi oldalával, a műtét menetével és azzal, hogy a végleges eredményig min mennek át az emberek. Ez nem csak válaszokat adhat, hanem bemutatja a hajátültetés jó és persze nehezebb pillanatait is, többféle stílusban, megközelítésben és egyedi, saját történetekben.

Keresse fel a HairHungary Klinika honlapját, és ismerje meg jobban szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

A képek magukért beszélnek

1 Komment

Ha valamilyen nagy döntés előtt állunk, akkor megpróbálunk minél többet megtudni az adott témával kapcsolatban, és természetesen éhezünk a hozzánk hasonló helyzetben lévő embertársaink véleményére, vagy saját történetére. Így van ez a hajbeültetés kapcsán is.

Mivel az öröklött jellegű, visszafordíthatatlan kopaszodás igencsak sokakat sújt, éppen ezért rengetegen állnak nap mint a tükör előtt azt fontolgatva, mit is kellene tenniük. Mint tudjuk, az effajta hajhullást maximum csak késleltetni lehet, de előrehaladottabb változatánál egyedül a hajátültetés nyújthat segítséget.

hajbeültetés hajátültetés kopaszodás öröklött kopaszodás hajhullás hairhungary hairhungary klinika előtte-utána fotók képek blog 10% kedvezmény

Az első lépés a döntés felé az, amikor észrevesszük, hogy ez az állapot már nem kicsit zavaró. Amikor már nem tudjuk, hogyan fésüljük frizuránkat, vagy úgy érezzük, hogy még rövidebbre kellene vágatni annak ellenére, hogy ettől idegenkedünk, mert nem fog jól állni, akkor már bizony  - és legkésőbb akkor - tennünk kell valamit.

Akik nincsenek abban a szerencsés helyzetben, hogy jól állna nekik a kopaszság – és sajnos a legtöbben így éreznek -, azok számára a hajbeültetés jelenti az egyetlen biztos megoldást. De persze, mivel egy műtétnek is nevezhető beavatkozásról beszélünk, előtör mindenkiből ilyenkor a félelem. Vajon biztos, hogy jól döntök?

Természetesen nem is javasolt úgy belevágni semmibe, hogy előtte nem járjuk kicsit körbe az egész témát. A HairHungary Klinika ezért adja meg pácienseinek azt a lehetőséget, hogy 10% kedvezményben részesülhet az, aki az átélt hajbeültetés előzményeiről, menetéről és eredményeiről nyilvános blogot vezet. Ez nem csak a pénztárcánknak kedvez, de segítséget és hatalmas lendületet adhat mindenki másnak, aki még nem hozta meg a döntést.

hajbeültetés hajátültetés kopaszodás öröklött kopaszodás hajhullás hairhungary hairhungary klinika előtte-utána fotók képek blog 10% kedvezmény

A leginkább ösztönzően pedig a képek hatnak az emberekre, hiszen azok tökéletesen bemutatják a fejlődést, hogy honnan hova jutottak már el az eddigi páciensek. Az előtte-utána készült fotók tehát magukért beszélnek, és lassan minden kétely eloszlik majd belőlünk.

Ami kérdés pedig megmarad, az a személyes konzultációk során kerül megválaszolásra, mely után még mindig visszakozhatunk. De miért is tennénk, amikor ez a lehetőség nem csak egy sima változást hoz életünkbe, hanem egy életre szól, ráadásul olyan végeredménnyel, ami mindenképpen pozitív lesz.  

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Egy fotó ereje

0 Komment

Bármilyen nehezebb választás előtt állunk, az biztos, hogy van egy pont, amikor valami túllendít minket, és segíti meghozni a helyes döntést. Ez lehet akár egy egészen kicsi apróság, ami mégis nagy  mérföldkövet jelent az illetőnek. Így van ez akkor is, ha valaki változtatni akar, de még nem döntött véglegesen.

Annak ellenére, hogy a hajátültetés jelenti az egyetlen biztos és végleges megoldást az öröklött jellegű kopaszodás hagyta hajatlan területek eltüntetésére, mégis nagyon sokan hezitálnak a kopaszsággal küzdők közül, hogy meg merjék-e lépni ezt a lehetőséget. Ez természetes, hiszen nem kis dologról van szó, és alapjában véve mindenki tart attól, ha egy beavatkozáson kell túlesnie.

Ráadásul ebben az esetben nem egy olyan betegségről beszélünk, amikor az egészségünk a tét, tehát nem érezzük azt az égető szükségességet, ami általában megelőzne egy komolyabb műtétet. Itt ugyanis van választási lehetőségünk, dönthetünk úgy, hogy teszünk az egészre, és megpróbáljuk leélni életünk hátralévő részét új kinézetünkkel. Ez azonban akármennyire is egyszerűen hangzik, nem az. Hiszen, ha valakinek problémája van azzal, hogy néz ki, az bizony rengeteg másfajta kárt is eredményezhet.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary blog páciens döntés fotó tükörkép elégedetlenség változtatás

Azok is sok esetben húzzák az időt a döntéssel, akiknél már kirajzolódott, hogy mit is szeretnének. Ez egyszerűen egy emberi vonás, azonban általában ilyenkor jön valami, ami úgymond ad egy löketet, hogy vágjunk neki a dolognak. Ez lehet akár egy reggeli arcmosás, mely után a tükörbe bámulunk, vagy éppen nyúlhatunk a fésűért, amikor ránk zuhan az érzés: „cselekedni kell”!

De elhozhatja ezt egy fotó is, melyen visszanézve magunkat elfog a tettvágy, hogy nem várhatunk tovább. A HairHungary Klinika egyik páciense így ír blogjában erről az érzésről: „Azt hiszem, egy fotóval kezdődött az egész …. A fotós sikeresen rátalált arra a beállításra, ami a legtökéletesebben kiemeli a fejem tetején megcsillanó napfényt. Bár talán nem is nagyon kellett ehhez erőlködnie... „

Az azóta elégedett páciensen kívül már rengeteg kopaszodónak adta vissza ez az eljárás nem csak az elveszettnek hitt frizurát, hanem a kívánt külsőt és azt a tükörképet, amit szívesebben látnak. A döntést tehát érdemesebb minél hamarabb meghozni, és, ha kell valami, ami átbillenti a tétovázót, az legyen az eddigi sikertörténetek nagy száma mellett az elérhető eredmény, amire mindenki vágyik.

A hajhullás okairól, a hajátültetésről és a többi lehetséges kezelésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

EB láz a HairHungarynél

0 Komment

Ugyan a Magyar Válogatott sajnos kiesett, a HairHungary Klinikán továbbra is várjuk a jelentkezéseket fantasztikus kedvezményünkre! Ne csak a focit élvezzük, hanem a hihetetlen árakat és további kedvező feltételeket is, melyek mindenki számára elérhetőbbé teszik a hajátültetést!

Klinikánk csapata nagy híve a különböző sportoknak, így természetesen a focinak is, éppen ezért állt elő egy újabb kedvezményprogrammal, mely az EB ideje alatt elérhető. Köztudott, hogy a sportolók körében milyen nagy számban fordul elő az androgén jellegű hajhullás, hiszen a kitartásért és koncentrációért felelős hormon ugyancsak illetékes a kopaszodást elindító folyamatokban.

A HairHungary csapata már számos sportolónak nyújtott végleges segítséget a hajproblémákra, többek között például Lisztes Krisztiánnak és Nyilasi Tibornak is. Most azok számára is könnyebben elérhető a hajbeültetési eljárás, akik eddig úgy gondolták, nem engedhetik meg maguknak ezt a költséget.

A kedvezményes ár mellett választhatunk még pluszba olyan konstrukciót is, mely számunkra a legjobban megfizethető. Legyen szó a kamatmentes részletfizetésről, vagy éppen a hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitelről, mindenki megtalálhatja azt a megoldást, melynek segítségével belevághat a hőn áhított változtatásba.

További 10% kedvezményt kap mindenki, aki nyilvános blogoldalon meséli el a hajátültetés előtti és utáni tapasztalatokat, mely még nagyobb segítséget nyújthat mindenkinek, aki még a döntése előtt áll.

A többségében férfiakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajátültetés, mely már számos kopaszodónak adta vissza régi kinézetét, frizuráját. Természetesen mindenkinél más mértékben jelentkezik a hajhullás, ezért mindig személyre szabottan kerül meghatározásra, hogy hány hajszál átültetése után kaphatjuk meg azt az eredményt, amit szeretnénk.

Mostani kedvezményünknél viszont nem számít a mennyiség, hiszen egységesen, hajszálszámtól függetlenül 0,7 Euró / hajszál árban történik a hajbeültetés, amennyiben a páciens július 10.-ig, vagyis az EB végéig jelentkezik telefonon, vagy e-mailben.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A hajátültetési eljárást sajnos még mindig nagyon kevesen ismerik, annak ellenére, hogy az öröklött jellegű kopaszodás - amire csak ez az egy biztos megoldás létezik – rengeteg, akár még fiatalabb korban lévő embert érint. Többségük a férfiak táborát erősíti, de sajnos a hölgyeket is megkörnyékezheti ez a probléma.

Mivel a legtöbben, ha meghallják a hajbeültetés szót, csak legyintenek egyet, hogy „biztos nagyon drága”, így csak kevesekhez jut el ez a forradalmi technológiával dolgozó beavatkozás. A HairHungary Klinka éppen ezért rukkolt elő egy olyan kedvezményprogrammal, mely azok számára is elérhetővé teszi a hajátültetést, akik eddig csak pénztárcájukra hivatkozva mondtak rá nemet.

Ráadásul pont amiatt, mert sokan nincsenek tisztában azzal, pontosan mit is takar ez az eljárás, fontosnak tartja Klinikánk, hogy minél több olyan beszámolót lehessen olvasni, melyeket azok írnak, akik már átestek ezen a beavatkozáson. Emiatt még további 10% kedezményt kap minden páciens, aki nyilvános blogon keresztül elmeséli, milyen is volt a felkészülési időszak, milyen érzelmeket élt át ezalatt, hogyan zajlott maga az eljárás, mit érzett és főleg mit gondolt közben, valamint természetesen, milyennek látja a végeredményt aztán.

Nem csak azért fontos ez, hogy minél többen olvassanak a hajátültetési lehetőségről, hanem azért is, hogy a felmerülő félelmekkel, kérdésekkel találkozhassanak mindazok, akik éppen még a döntés, vagy akár már az eljárás előtt állnak.

A kedvezménycsokor a hihetetlen jó ár mellett – ami hajszálszámtól függetlenül, most egységesen 0,7 Euró / hajszál – tartalmaz még kamamentes részletfizetési lehetőséget, illetve akinek még ez sem jó megoldás, lehetőség van egy hosszabb lejáratú egészséghitel választására is.

És, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen? Semmi más, csak jelentkeznie kell ingyenes konzultációra még június 15.-ig, majd műtéti időpontot kérnie szeptember 15.-tel bezárólag, és még idén átesnie a hajbeültetésen. Ragadja meg a lehetőséget, ne engedje elveszni ezt a mindenki számára kedvező ajánlatot!

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed