Tavaszi árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

Rengetegen szeretnének változtatni külsejükön, és persze nagyon sok olyan részlet van, ami tényleg rajtunk múlik csak, hogyan is néz ki. De sajnos vannak olyan adottságok és változások, melyekre egyáltalán nem lehetünk hatással, csak akkor, ha segítséget kérünk hozzá. Viszont ilyenkor a legnagyobb akadály általában a pénz.

Az öröklött jellegű kopaszodás főként férfiakat érint, és közülük is sok esetben megfigyelhető, hogy már nagyon fiatal korban megindul ez a folyamat. Amennyiben tényleg a genetika áll a háttérben – mely a kopaszodás térnyerési formájáról is felismerhető -, sajnos nagyon nehéz dolgunk van, ha fel szeretnénk venni vele a harcot.

Korai szakaszban még lehet próbálkozni olyan termékekkel, melyek kifejezetten erre a problémára lettek kifejlesztve, illetve egyes hajkezelések, mint például a PRP-terápia nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy a kopaszodás térnyerése lelassuljon, esetleg egy időre meg is álljon. Azonban egy idő után már ezek sem képesek tartani az iramot a haj gyérülésével.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény kedvezményprogram részletfizetés egészséghitel tavasz árzuhanás

Ilyenkor a hajátültetés az egyetlen olyan biztos és végleges megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában, sőt, az eddigi kopasz területeket is képes újra felvirágoztatni hajszálakkal. Azonban ez az eljárás nem az olcsó megoldások közé sorolható, éppen ezért nagyon sokan érzik úgy, hogy anyagilag nem tehetik meg, hogy ezt válasszák.

A HairHungary Klinika viszont most egészen május 31.-ig olyan kedvezménycsokorral várja a változtatni akarókat, mely egyrészt megfizethető, másrészt pedig könnyebben elérhetővé teszi a beavatkozást. A kedvezményben 0,6 €-ós hajszálárral kell számolnia mindenkinek attól függetlenül, hogy több vagy éppen kevesebb átültetésre váró hajszállal kell majd dolgozni. Ezen felül nagy segítség lehet még a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel lehetősége is.

Egy biztos, ha valaki változtatni szeretne, akkor most érdemes lépni, és kihasználni ezt az árzuhanást, hiszen nem csak frizuránk lesz újra a régi, hanem pénztárcánk sem fogja bánni. Az pedig biztos, hogy mi sem fogjuk megbánni, hiszen a végeredmény borítékolhatóan tetszeni fog nem csak nekünk, hanem a külvilágnak is.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Tavaszi kedvezményprogram

0 Komment

A HairHungary Klinika egy kihagyhatatlan, fantasztikus kedvezményprogrammal indítja meg a tavaszt, mely mindenki számára elérhetővé teszi a hajbeültetést. Így azok is könnyebben hozzák talán meg a döntést, akik már régóta szeretnének megoldást kopaszodásukra, csak eddig az anyagi oldala visszatartotta őket az egyetlen biztos megoldástól.

A hajbeültetés ugyanis tényleg az egyedüli, végleges orvoslása a genetika miatt elinduló hajvesztésnek, illetve az egyéb, maradandó kopaszságot maga után hagyó hajhullásnak. Az öröklött jellegű kopaszodás – mely talán a legnagyobb számban előforduló probléma frizuránk terén – rengeteg férfi életét keseríti meg, sok esetben már igencsak korán. A megoldás viszont akármennyire is kézenfekvő, sokan meghátrálnak az anyagi vonzatától.

hajhullás kopaszodás hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény áreső tavasz részletfizetés egészséghitel genetika

Mivel egy teljes mértékben precíz, kidolgozott technológiáról beszélünk, érthető, hogy az ára sem alacsony a hajátültetési eljárásnak. Viszont az, hogy elégedetlenek vagyunk saját külsőnkkel, és úgy érezzük, nem tudunk együtt élni az új kinézetünkkel, sokkal nagyobb súllyal nyomja rá a bélyegét egész életünkre, mint először gondoljuk. Így, ha őszinték vagyunk magunkhoz, bizony mindenképp megéri a beavatkozás mellett dönteni.

A HairHungary Klinika folyamatosan fennálló kedvezménye mellé – miszerint, ha valaki blogol saját történetéről, akkor 10%-os árcsökkenésben részesül – további segítséget nyújt most tavaszi ajánlatával. Egészen május 31.-ig egységesen 0,6€ / hajszál árban kínálja mindenki számára a beavatkozást, az átültetendő hajszálak számától teljesen függetlenül. Ez nem csak méltányos, de igazán emberbaráti ár, főleg, ha figyelembe vesszük a további könnyítéseket is. Mérlegelni lehet ugyanis továbbá a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel között is, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb feltételeket.

Ahhoz, hogy valaki részesülhessen a kedvezményben, nem kell mást tennie, mint legkésőbb május 31-ig konzultációs időpontot egyeztetnie koordinátorainknál, és hajátültetését szeptember 30-ig elvégeztetnie. Ne szalassza el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, és éljen a kínált opciókkal, hogy frizurája újra olyan lehessen, amilyennek látni szeretné!

Tudjon meg többet a kedvezményről és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

2016-os árak a HairHungary-nél

0 Komment

A HairHungary Klinika most egy olyan kihagyhatatlan kedvezményt kínál fel, ami mellett nem szabad csak úgy elmenni, a folyamatosan emelkedő árak világában. A 2017-es évben várhatóan 20-27%-al fognak emelkedni a szépészeti és plasztikai beavatkozások díjszabásai, a hajátültetés viszont 2016-os árakon elérhető még januárban.

Ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen, nem kell mást tennie, mint jelentkeznie a HairHungary Klinika koordinátorainál, és műtéti időpontot foglalnia január 31.-ig, majd később egy nyilvános blogon keresztül beszámolnia az átéltekről. Az így kapott 20% kedvezmény mellett további könnyebbséget adhat a részletfizetési lehetőség, illetve hosszú lejáratú egészséghitellel is kombinálható az ajánlat.

A sokakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás problémájára tudjuk, hogy nincs olyan megoldás, melyet saját magunk tudnánk eszközölni. A hajátültetés azonban nem csak segít hajkoronánk visszaállításában, hanem mindezt úgy teszi, hogy többé nem kell tartanunk a beültetett részek kopaszodásától. Mivel az átültetett hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni új helyükön, mint az eddigi donorterületükön, így nem fognak kihullani innen sem. Az eljárás ráadásul tökéletesen természetes eredményt ad, a gyógyulási idő után úgy fogunk kinézni, mintha sosem csapott volna meg a hajgyérülés komor és hideg szele minket.  

Ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen, természetesen professzionális eszközökre, és precíz, hozzáértő kivitelezésre van szükség. Éppen ezért nem tartozik az olcsó megoldások közé, ám, ha azt nézzük, hogy végleges eredményt ad, mindenképpen beláthatjuk, hogy megéri. Főként olyan kedvezményes konstrukciók mellett, melyet most januárban még bárki igényelhet. Érdemes tehát azonnal belevágni, és kiélvezni a kedvező feltételeket!

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajbeültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A hajátültetési eljárást sajnos még mindig nagyon kevesen ismerik, annak ellenére, hogy az öröklött jellegű kopaszodás - amire csak ez az egy biztos megoldás létezik – rengeteg, akár még fiatalabb korban lévő embert érint. Többségük a férfiak táborát erősíti, de sajnos a hölgyeket is megkörnyékezheti ez a probléma.

Mivel a legtöbben, ha meghallják a hajbeültetés szót, csak legyintenek egyet, hogy „biztos nagyon drága”, így csak kevesekhez jut el ez a forradalmi technológiával dolgozó beavatkozás. A HairHungary Klinka éppen ezért rukkolt elő egy olyan kedvezményprogrammal, mely azok számára is elérhetővé teszi a hajátültetést, akik eddig csak pénztárcájukra hivatkozva mondtak rá nemet.

Ráadásul pont amiatt, mert sokan nincsenek tisztában azzal, pontosan mit is takar ez az eljárás, fontosnak tartja Klinikánk, hogy minél több olyan beszámolót lehessen olvasni, melyeket azok írnak, akik már átestek ezen a beavatkozáson. Emiatt még további 10% kedezményt kap minden páciens, aki nyilvános blogon keresztül elmeséli, milyen is volt a felkészülési időszak, milyen érzelmeket élt át ezalatt, hogyan zajlott maga az eljárás, mit érzett és főleg mit gondolt közben, valamint természetesen, milyennek látja a végeredményt aztán.

Nem csak azért fontos ez, hogy minél többen olvassanak a hajátültetési lehetőségről, hanem azért is, hogy a felmerülő félelmekkel, kérdésekkel találkozhassanak mindazok, akik éppen még a döntés, vagy akár már az eljárás előtt állnak.

A kedvezménycsokor a hihetetlen jó ár mellett – ami hajszálszámtól függetlenül, most egységesen 0,7 Euró / hajszál – tartalmaz még kamamentes részletfizetési lehetőséget, illetve akinek még ez sem jó megoldás, lehetőség van egy hosszabb lejáratú egészséghitel választására is.

És, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen? Semmi más, csak jelentkeznie kell ingyenes konzultációra még június 15.-ig, majd műtéti időpontot kérnie szeptember 15.-tel bezárólag, és még idén átesnie a hajbeültetésen. Ragadja meg a lehetőséget, ne engedje elveszni ezt a mindenki számára kedvező ajánlatot!

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Jelentkezzen június 15.-ig!

0 Komment

A HairHungary Klinika egy olyan kedvezményprogrammal állt ismét elő, mely segítséget jelenthet mindazok számára, akiknek a fő visszahúzó erőt az anyagi oldala jelentette a hajbeültetésnek. Ez pedig rengeteg kopaszodónak adja meg a lehetőséget arra, hogy újragondolja, milyen frizurát is szeretne további életében.

Sajnos nagyon sokakat érint - főként a férfiak körében – az a fajta hajhullás, mely a genetikánkban van kódolva, és melyre igazi gyógyír nem létezik. A különböző, hajnövekedést serkentő szerek ugyanis csak ideig-óráig tudják kissé lassítani a folyamatot, azonban megoldani, vagy visszafordítani nem képesek a kopaszodás problémáját.

A hajátültetés viszont egy olyan eljárás, mely nem csak az egyetlen megoldást jelenti ilyen helyzetben, hanem ezen felül olyan eredményt biztosít, mely végleges, és nem kell újabb hajhullástól tartania a pácienseknek a beültetett részeket tekintve. Az viszont természetes, hogy ez a professzionális eljárás nem tartozik a legolcsóbb beavatkozások közé, ezért sajnos sokan döntenek úgy, hogy nem vágnak bele, és inkább próbálnak beletörődni abba, hogy hiányos, és egyre nagyobb kopasz területekkel tarkított frizurával éljenek.

Persze vannak, akiknek a kopaszság jól áll, de a többség sajnos nem ebbe a csoportba tartozik, és azzal, hogy mégis hajatlanul néznek minden reggel a tükörbe, nagymértékben roncsolódik önképük és önbizalmuk.

A HairHungary Klinika éppen emiatt egy olyan kedvezménycsokorral rukkolt elő, mely mindenki számára nagy segítséget nyújthat, és elérhetővé teszi az egyetlen biztos megoldást, mely segíthet az öröklött kopaszodás esetén. Aki most június 15.-ig jelentkezik ingyenes konzultációra, és a további részleteket is teljesíti, az most egységesen – hajszálmennyiségtől függetlenül – 0,7 Euró/ hajszál árban juthat hozzá a hajátültetéshez. A kedvezményes ár mellett pedig további segítséget jelenthet a kamatmentes részletfizetési lehetőség, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel, illetve még további 10% csökkentést jelent, amennyiben saját blogoldalon keresztül számol be a páciens az átéltekről és az eredményekről. Érdemes tehát most időpontot foglalni, és úgy részesülni egy átváltozásban, hogy az pénztárcánkat sem terheli meg túlzottan.

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

«
12