Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetés előtt

0 Komment

Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában még mindig tele van kérdésekkel. Milyen lesz? Hogyan zajlik? Mit lehet várni? Mire lehet számítani? Pontosan azért, hogy ezekre a kérdésekre válaszokat kaphassunk, szükséges a beavatkozás előtt konzultáción részt vennünk.

És persze nem csak ezért. Rengeteg felmerülő lehetőséget kell átbeszélni és természetesen kizárni ahhoz, hogy a személyre szabott hajplasztikánk a lehető legjobb eredményt érhesse el. A HairHungary Klinika éppen ezért tartja elengedhetetlennek a személyes konzultációt, melyet ingyenes biztosít mindenkinek.

A konzultáción mindkét fél tájékozódik a részletekről, hiszen ilyenkor kerül megbeszélésre, hogy a páciens mit szeretne, és persze szintén ekkor tudja meg a szakorvostól, hogy pontosan mire számíthat. A hajbeültetést minden esetben először egy alapos kivizsgálás előzi meg, melynek során analizálják, hogy tulajdonképpen mi is okozza a kopaszodást. Amennyiben felmerül a lehetősége, hogy a hajvesztés visszafordítható, akkor természetesen más megoldás is szóba jöhet, így ezeket az eshetőségeket ki kell zárni.

Felmérik továbbá a donorterületet, a fejbőr jellemzőit, a haj vastagságát, egyszerűen egy olyan mindent átfogó kivizsgálásra számíthatunk, melynek segítségével aztán biztosak lehetünk majd a tökéletes végeredményben. A páciens kórelőzményeit és kívánságait figyelembe véve készül aztán el a beavatkozás személyre szabott terve. Fontos, hogy ennek minden részletével, illetve az eljárás pontos menetével tisztában legyünk ahhoz, hogy nyugodt szívvel vághassunk bele az egész változásba.

Lehetőség van a személyes konzultáció során arra is, hogy valaki egyedi kérésekkel álljon elő, mint például, hogy milyen legyen az új hajszálak dőlésszöge. Nagy könnyítést jelenthet az is, ha valaki egy régebbi fotóját elhozza és megmutatja, hogy milyen volt korábbi hajkoronája.

A hajbeültetési műtét időpontja csak mindez után lesz leegyeztetve, amikor már nem maradt bennünk sem kérdés, sem kétely azzal kapcsolatban, hogy mire is vállalkozunk pontosan. Mivel a konzultációt a szakorvosok végzik, így biztosak lehetünk abban, hogy teljes körű és mindenre kiterjedő válaszokat kaptunk. Már csak egy dolgunk van hátra ezután: várni a műtét napját, és az azt követő időszakot, amikor hétről-hétre nyomon kísérhetjük majd hajzatunk pozitív változásait.

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Bormámorban

0 Komment

Ahogy közeledik a karácsony, szinte mindenhol lehet érezni a forralt bor finom, csalogató illatát. Az ünnepi asztalokra is gyakran kerül ízletes bor, és a hosszú, téli estéken sokan kortyolgatnak el egy-egy pohárral. Kevesen tudják azonban, hogy másra is lehet használni ezt a finom nedűt, méghozzá a szépségápolásban.

A szépségápolás szóról pedig nyilván mindenkinek az jut eszébe, hogy a hölgyek körében lesz nagy sikere a következő praktikának, azonban ki kell, hogy jelentsük, a férfiak számára ugyanolyan kedvező lehet, ha a bort nem csak fogyasztják.

A korpa egyik legjobb ellenszere ugyanis, ha vörösborral egészítjük ki a hajápolásunkat. Míg mértékletes fogyasztása is pozitívan hat az egészségre, addig külsőleg se riadjunk vissza felhasználásától. Különböző hajpakolások alapanyagaként is jó szolgálatot tesz, de legegyszerűbb módja alkalmazásának, ha hajmosás után átöblítjük vele hajzatunkat.

Mivel nyugtató hatása van fejbőrünkre, ezért orvosolni tudja a viszkető, égő problémákat fejünkön, valamint a fent említett korpára is ellenszer lehet. A hajzat pedig fényes és selymes lesz tőle, de ez még mindig nem minden. A gyönyörű, dús haj mellett ugyanis olyan egészségtani hatásai is vannak, melyek segítségével sok esetben megakadályozhatja a hajhullás kialakulását.

Természetesen nem minden fajta kopaszodásra lehet gyógyír ez az egyszerű módszer, azonban sok esetben segíthet hajunknak. Az olyan komolyabb problémákkal, mint például a genetikai eredetű hajhullás, persze nem képes felvenni a kesztyűt.

Ilyen esetekben is van azonban segítség, mellyel kicsit lelassíthatjuk a sokakat csapásként érő, kellemetlen hajhullási  folyamatokat. A Follione termékek alkalmazása például számos esetben hátráltathatja a kopaszodást, de persze akkor is van megoldás, ha már ezek sem segítenek.

A hajátültetés ugyanis véglegesen oldja meg a kopaszodás okozta gondokat, hiszen az átültetett rész tekintetében már nem kell tartanunk újra a hajhullástól. Az, hogy kinek hány hajszál átültetése hozza meg a kívánt végeredményt, természetesen függ a kopasz területek nagyságától, de a HairHungary Klinikán mindenki ingyenes, személyes konzultációkon kaphatja meg többek között erre a kérdésre is a választ.   

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Árulkodó fejbőr

0 Komment

Amennyiben nem öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk, szinte kijelenthető, hogy a legtöbb esetben a fejbőrben kialakuló problémák, és annak rossz állapota állnak a háttérben, mint leggyakoribb kiváltó okok. Éppen ezért nagyon fontos odafigyelnünk arra, hogy miről árulkodik fejbőrünk hogyléte.

Az egészséges fejbőr halvány rózsaszín, rugalmas és lerakódásoktól mentes. Amennyiben ettől eltér a fejbőrünk állapota, érdemes kicsit nagyobb figyelmet szentelnünk rá. Ha színe sötétebb, szinte pirosas, akkor valószínűleg gyulladt állapotban van, ezért bőrnyugtató készítményeket érdemes alkalmazni.

fejbőr hajhullás kopaszodás hajveszteség hajgyérülés hajátültetés hairhungary korpa egészséges fejbőr fejbőrhámlás viszketés prp-terápia

Amennyiben a fejbőr színe fehér, és az állaga rugalmatlan, akkor biztos, hogy gond van a vérkeringésével. Ha pluszban lerakódások figyelhetők meg rajta, viszket és hámlik, akkor valószínűleg vízhiányos és főként tápanyaghiányos állapotról beszélhetünk. Ilyenkor nagyon fontos, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is biztosítsuk a megfelelő tápanyag-, víz- és vitaminbevitelt. Amennyiben nincs kellőképpen hidratálva fejbőrünk, akkor pedig nagyon könnyen kiszárad, és korpásodás indul meg.

Bármelyik problémáról is beszélünk, mindegyik elindítója lehet egy nagyobb volumenű hajvesztésnek. Mivel, ha a fejbőr állapota nem megfelelő, a hajhagymák működése is rendellenes lesz, így bizony a hajzat egészséges növekedése is gátakba ütközik. A hajszálak elvékonyodhatnak, és a rendes, szokványos hajhullás mértékénél sokkal több hajszálnak inthetünk búcsút.

Nagyon fontos, hogy ilyen esetekben megfigyeljük tehát, hogy milyen problémáról árulkodik fejbőrünk, hiszen, ha felismerjük a gondot, akkor a megfelelő orvoslás nem engedi, hogy frizuránk állapota még tovább romoljon. Persze a rend csak idővel áll helyre, de fel tudjuk gyorsítani olyan kezelések segítségével, mint például a PRP-terápia.

Ahogy a cikk elején is említettük, ezek a problémák könnyebben kezelhetők, azonban, ha genetikai eredetű hajgyérüléssel állunk szemben, az bizony már más. De ne csüggedjünk, hiszen még ebben az esetben is sokat tehetünk frizuránkért, ugyanis megfelelő készítményekkel le tudjuk lassítani a kellemetlen folyamatot, illetve a már kopasz területekre biztos megoldást jelent a hajátültetés.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Victoria Beckham rossz formában

0 Komment

A Spice Girls egykori énekesnője mindig is törekedett arra, hogy külseje makulátlan legyen. Ügyelt az öltözködésére, a frizurájára, a magas sarkú cipőkről pedig szinte mindenkinek ő ugrik be Sarah Jessica Parker mellett. Most azonban úgy tűnik, hogy kissé túlzásba vitte a jó kinézetért folytatott harcát, és inkább az ellentétét kezdi elérni örökös önsanyargatásával, mint amit szeretne.

Természetesen érthető, hogy az egyik legszexibb pasinak kikiáltott sport- és most már divatsztár, David Beckham mellett ennyire jól akar kinézni Victoria, azt azonban neki is észre kellene vennie, hogy az egészséges határt már rég átlépte.

Ahhoz ugyanis, hogy a legújabb divat szerint öltözködhessen, és a lehető legkisebb méretű ruhák jöjjenek fel rá, valóban alig eszik valamit. A mindig is vékony futballsztár feleség most már annyira karcsú, hogy ez lassan sokkal rosszabbul néz ki, mintha némi felesleg lenne rajta.

A kemény diéta sajnos mindenkinél meghozza idővel a velejáró negatív hatásokat, melyek egyre inkább szembetűnőek lesznek. Pedig nem árt, ha vigyázunk ezzel! A folytonos önsanyargatás egyik leggyakoribb velejárója ugyanis a hajhullás. A nem egészségesen vezetett diéta rengeteg esetben tudja okozni a hajhagymák megfelelő működésének leállását, mely azt hozza magával, hogy a hajzat egyre élettelenebb lesz, és bizony egyre több hajszál hullik ki, egy általános gyérülést okozva ezzel.

Az ilyen fajta hajhullás csak abban az esetben megállítható, ha észbe kapunk, és változtatunk étkezési szokásainkon. Muszáj, hogy bevigyük szervezetünkbe a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokat, vitaminokat, hiszen a frizuránkat nem csak kívülről kell táplálni. Amennyiben képesek vagyunk felhagyni a drasztikus diétával, hamarosan újra beindulnak azok az egészséges folyamatok, melyek felelősek a hajzatunk állapotáért is. Persze nagyon hosszú idő kell ahhoz, hogy a frizuránk regenerálódjon, ilyenkor egyes esetekben ajánlott olyan kezelések bevonása, mint például a mezoterápia, melynek segítségével hamarabb érhetjük el a kívánt állapotot.

A híresség is jobban tenné, ha észrevenné a fenyegető jeleket, és átállna egy sokkal egészségesebb életmódra, mert sajnos, ha nem teszi, akkor komolyabb károk is keletkezhetnek. Maradandó kopasz foltok esetén pedig nem is lehet mit tenni, csak a hajátültetés képes megoldani a problémát. De reméljük, Victoria idáig nem jut el diétájával.

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Rossz szokások

0 Komment

Mindenkinek megvannak a saját napi rutinjai, melyeknél sokszor nem is vesszük észre, hogy akad köztük egy-egy rossz szokás is. Viszont, ha tudatosítjuk, vagy valaki tudatosítja velünk, hogy bizony ezt vagy azt nem kéne, akkor akármennyire is megerőltető, le kell mondanunk róluk.

Beszélhetnénk itt természetesen a dohányzás vagy az alkohol okozta problémákról is, melyek szintén nem kis mértékben roncsolják egész szervezetünket, belefoglalva hajzatunk egészségét is. De most inkább kisebbnek tűnő, rutinná vált szokásokról lesz szó.

Ilyen lehet például a napi gyakoriságú hajmosás. Sajnos ez egy ördögi kör, hiszen minél gyakrabban mosunk hajat, az annál gyorsabban kezd újra zsírosodni, mivel a faggyútermelés teljesen megváltozik. E mellett kiszárítja a hajszálakat, elvonva természetes nedvességtartalmukat. Éppen ezért próbáljuk meg egyre inkább eltolni a hajmosást, fokozatosan térjünk vissza arra, hogy hetente legfeljebb kétszer, maximum háromszor mossuk meg frizuránkat.

Az sem mindegy, hogy a hajmosás közben mennyire forró vizet használunk, hiszen csak a langyos víz lenne alkalmas arra, hogy gond nélkül tisztítsa fejbőrünket és hajszálainkat. Hajmosás után pedig sokan azért, hogy minél hamarabb elkészüljenek, nagyon erős fokozaton és túl forró levegővel szárítják hajzatukat, ami elmondhatatlanul nagy károkat okozhat mind a fejbőr, mind a hajszálak tekintetében.

Szintén nagyon rossz szokás rendszeresen szoros kontyot vagy lófarkat hordani, hiszen ezek a hajviseletek igencsak igénybe veszik a hajszálakat, és előbb vagy utóbb akár nagymértékű hajhullást is okozhatnak. Ráadásul az így kihullott hajszálak nem is nőnek már vissza.

Végezetül ki kell hangsúlyozni azt is, hogy a frizurának nem elegendő, ha csak a külső dolgokat vesszük figyelembe. Bizony a legtöbb ember sokszor étkezik hanyagul, időhiány és egyéb mindennapi gondok miatt. Pedig a hajzatnak szüksége van belső táplálásra és megfelelő vitaminellátásra, így azt a rossz szokást is magunk mögött kellene hagynunk, hogy csak úgy kutyafuttában, teljesen egészségtelen ételeket tömünk magunkba.

Ha a fent leírt mindennapi tevékenységekre egy kicsit is odafigyelünk, akkor nagyon sok problémát megelőzhetünk. Persze e mellett akadhatnak olyan gondok, melyek önhibánkon kívül érintenek minket, ilyen például a genetika miatti hajhullás. Ha ezzel állunk szemben, akkor csak a hajátültetés lehet segítségünkre, mint ahogyan abban az esetben is, amit a helytelen hajviseletek okozhatnak. Éppen ezért fontos, hogy legalább amit mi megtehetünk, tegyük meg frizuránkért!

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed