Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajproblémák a sztárvilágban

0 Komment

A nők többsége a hétköznapi életben is megtesz mindent azért, hogy jól nézzen ki. A ruhák, az ékszerek és sok más kiegészítő teszi lehetővé, hogy megvalósítsuk önmagunkat, azonban ez nem elég, hiszen még nem is beszéltünk a sminkről, vagy a sokat jelentő frizuráról. A sztárvilágban pedig ezek a dolgok talán még inkább hangsúlyt kapnak.

Akik a kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében élik életüket, sokszor érezhetik úgy, hogy számukra a kifogástalan külső egyszerűen kötelező. Azonban sajnos előfordul, hogy ezért átesnek a ló túloldalára, és a szépség csapdájába kerülve pont azt érik el, hogy saját adottságaik elkopnak.

Persze érthető, ha egy színésznőnek a szerepe kedvéért sokszor kell parókát viselnie, vagy saját hajzatával kezdenek néha eszelős dolgokat. A sok festék, hajformázó szer vagy eszköz pedig könnyen kikezdheti a hajhagymák egészséges működését, elérve ezzel azt, hogy a hajzat rettentő rossz állapotba kerülhet, ha nem foglalkoznak megfelelően az ápolásával is.

A legtöbb celeb azonban nem csak amiatt alkalmazza a fent említett eszközöket, mert muszáj, hanem mert egyszerűen így érzik szépnek magukat. A póthaj, a hajfesték, az állandó göndörítés vagy hajvasalás egyszerűen olyan mértékben roncsolhatja a hajzatot, hogy az komoly gondokhoz vezethet. Emellett pedig meg kell említenünk az életvitelükkel járó rengeteg stresszt is, ami szintén megtépázhatja a hajzat állapotát.

Ilyen okokból kifolyólag láthatunk károkat például Fergie frizuráján, de megemlíthetjük Naomi Campbell-t is, akinek kopaszodásával nagyon sokáig foglalkozott a média. Az effajta hajhullás persze orvosolható, amennyiben időben észrevesszük a jeleit. A legokosabb döntés ilyenkor az, ha egyből felhagyunk a károkat okozó szokásokkal. Akármennyire is nehezünkre esik, mindenképpen meg kell szabadulni a póthajunktól, vagy le kell mondani egy időre a hajfestékről, és meg kell próbálni olyan frizurákat hordani, melyek saját adottságainknak megfelelnek.

A kiváltó okok megszüntetésével már érzékelhető lesz a javulás, de nem árt, ha egy kis segítséget is igénybe veszünk hajunk regenerálásához. A mezoterápiás kezelés például nagyon eredményes lehet az ilyen, átmeneti hajhullások orvoslásában. A maradandó kopasz foltokat pedig hajátültetés segítségével tüntethetjük csak el egyes esetekben.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

A hajátültetés fáj?

0 Komment

Nemrégiben egyik celebünk vetette fel a gondolatot, hogy a hajátültetés biztos nagyon fájhat, ezért valószínűleg ő nem feküdne a tűk alá. De vajon helyes-e a feltevés, hogy ez a beavatkozás valóban fájdalmakkal jár, vagy csak feleslegesen félünk ilyen részletektől, esetleg ilyen indokokkal próbáljuk kihúzni magunkat az alól, hogy meghozzuk a döntést?

Természetesen hiába terjed el egyre jobban a hajátültetésről szóló sok pozitív bejegyzés és beszámoló, sajnos még mindig nagyon sokan nem ismerik, hogy tulajdonképpen miről is szól egy ilyen eljárás, mivel jár, és mi várható utána.

A HairHungary Klinika pedig már rengeteg kopaszsággal küzdőnek adta vissza az elfelejtett frizurát, és ezzel együtt a korábbi kinézetet, ami valljuk be, igencsak pozitív változást jelent mindazoknak, akik hamar kezdték elveszíteni hajzatuk nagy részét. Emellett blogoldalt is vezetnek, akik átestek már a beavatkozáson, így mindenki választ tud kapni felmerülő kérdéseire és kétségeire.

A hajátültetést egyébként egy teljesen felszerelt, steril és a lehető legnagyobb kényelmet biztosító hajplasztikai műtőben végzik Klinikánkon. Ahhoz, hogy az eljárás ideje alatt a páciens el tudjon lazulni, hallgathat zenét, nézhet filmet, vagy akár internetezhet is. Mivel a beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végzik, így semmilyen fájdalomtól nem kell tartani. A páciens maximum csak érzetszerűen fogja tapasztalni, hogy épp munka folyik a fejtetején, fájdalommal azonban egyáltalán nem kell számolni.

Tehát, akit a fájdalomtól való félelem tart vissza attól, hogy kopaszságával szembenézzen, és jelentkezzen az egyetlen végleges és biztos megoldást nyújtó eljárásra, annak itt az ideje, hogy elhiggye, ettől tényleg nem kell tartania.

A hajátültetés után nem csak az eredmény lesz biztos, hanem az is, hogy a páciens teljesen kicserélődik, sokkal jobban fogja érezni magát bőrében és főleg új frizurájában. Ráadásul a beültetett hajszálak már sosem fenyegetnek azzal, hogy újra kihullanának, így nyugodtan dőlhetünk majd hátra, és csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan, merre fésüljük majd hajzatunkat.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Szexi kopaszok

0 Komment

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál már idő előtt megjelenik. Persze hajhullás rengeteg okból alakulhat ki, azonban az öröklött jellegű kopaszodást sajnos nem tudjuk befolyásolni, mikor kopogtasson ajtónkon – fejtetőnkön.

Legtöbbször ez a férfiaknál fordul elő, és sok esetben akár a 20-as éveikben megkezdődhet a hajzat gyérülése. Vannak olyan szerencsések, akik ezt egyáltalán nem veszik átoknak, hiszen valljuk be, bizony sokan férfiasabbá is vállnak az új frizurától, pontosabban annak hiányától. Az első jó lépés, amit ilyenkor tehetnek ugyanis, ha minél rövidebbre, vagy akár teljesen kopaszra nyírják megmaradó hajzatukat. És ha tetszetős a látvány, akkor nem csak beletörődhetnek kopaszságukba, hanem még örülhetnek is neki.

A sztárvilág is felmutathat néhány pasit, akiknél inkább szexi külsőt jelent a tar fej, mint hátrányt. Ilyen például Bruce Willis, Jason Statham, vagy Vin Diesel, de ide sorolhatjuk a magyar celebek közül Szőke Zoltánt és Benedek Tibort is.

Sajnos azonban nem mondható el mindenkiről az, hogy a kopaszság jól áll neki. El kell fogadnunk, hogy valakihez illik, valakihez pedig nem, és utóbbi csoportnál inkább átok az, ha valaki kopaszodni kezd. Ugyanis sokaknak éppen a hajuk jelenthette ez idáig a férfias megjelenést, és természetesen nem minden fejforma engedheti meg magának azt, hogy teljesen csupasz legyen.

Nem kell azonban senkinek sem beletörődnie ebbe az állapotba, hiszen létezik már olyan megoldás, mely tökéletesen tudja orvosolni hajunk gyérülésének problémáját. A hajátültetés segítségével ugyanis mindazoknak, akiknek nem áll jól a kopaszság, lehetőségük van arra, hogy eltűntessék kopasz foltjaikat, gyér területeiket, méghozzá ismét dús hajzattal. Így mindenki eldöntheti, melyik bőrben érzi jobban magát, és akkor biztos, hogy a külvilág számára is férfias és szexi lesz majd megjelenése.

 

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed