Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elton John parókák nélkül

0 Komment

Az idősebbek imádják, a fiatalok ismerik, szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna számtalan dalt a híres zenész előadásában. Elton John neve mindenki számára ismert, de még mindig nagyon sokan gondolnak egyből a dalok mellett a folyamatosan változó parókákra, ha a zenész neve elhangzik. Pedig már nem visel póthajat soha!

A Grammy-díjas énekes az 1960-as évek végén futott be a köztudatba, számos, mindenki által dúdolt dala között rengeteg filmzene is kapcsolódik a nevéhez. A rendkívüli hanggal rendelkező tehetséget azonban már nagyon fiatal korban megkörnyékezte a hajhullás.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary klinika kedvezmény elton john énekes híresség zenész

Éppen ezért először különböző kalapokat és fejfedőket, majd parókákat kezdett hordani, melyeket teljesen hozzá is kötöttünk imidzséhez. Ezek a parókák sokszor egyáltalán nem hatottak természetesen, így olykor inkább megmosolyogtató volt a sztár fellépése, ami a külsőt illeti. A parókáknál talán csak a színes szemüvegek köthetőek jobban Elton John-hoz.

Ma viszont már nincs szüksége egyáltalán arra, hogy bármilyen póthajat kelljen viselnie, ugyanis a híresség évekkel ezelőtt hajbeültetésen esett át. Akkoriban szinte minden újság címlapján szerepelt a híre, hogy ezt az eljárást választotta kopaszodásának felszámolására.

És milyen jól tette! Ugyan az énekes külseje mindig is valamennyire különc lesz, hajzata azonban nagyon is jól mutat, mérföldkövekkel jobban, mint annak idején parókái. Azzal pedig már soha többé nem kell számolnia, hogy gyérülő frizurával szembesüljön, hiszen a hajbeültetés egy végleges megoldás.

Rengeteg embert, köztük főként férfiakat érint az öröklött jellegű kopaszodás, melyre ez az egyetlen biztos segítség létezik. A hajátültetés során a tarkótáji donorterületről nyernek ki hajszálakat, melyek aztán átültetve új helyükre ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző területükön, vagyis nem hullnak ki. Éppen ezért mindenkinek érdemes megfontolnia a beavatkozást, aki nem tud és nem is akar azonosulni az egyre terjedő kopaszsággal.

A HairHungary Klinika ráadásul most rendkívüli kedvezményekkel várja mindazokat, akik úgy érzik, itt az ideje, hogy változtassanak. Előző cikkünkből megtudhatják ennek részleteit is!

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről, köztük a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Selena Gomez betegsége

0 Komment

A gyönyörű énekes- és színésznőről nemrég derült ki, hogy egy olyan betegségben szenved, melyet sajnos nem lehet gyógyítani. Az egyébként mindig pörgős és élettel teli sztárnak most kényszerpihenőt is elrendeltek, ugyanis, ha nem vigyáz magára, nagyobb bajok is lehetnek.

A lupuszról már olvashattak korábbi cikkünkben is. Egy olyan automimmun betegség ez, melynek során a test saját szövetei ellen fordul az immun-rendszer. Sajnos ez azt eredményezi, hogy több szervet is érinthet, akár egyszerre is. Megtámadhatja a vesét, a szívet, a tüdőt, mint ahogyan az ízületeket és a bőrfelületet is.

Ugyanez jelentkezik akkor is, amikor a betegség megtámadja a fejbőrt, illetve a hajhagymákat, és hajhullás indul meg. Sajnos ez a fajta hajhullás olyan foltos kopaszságot eredményez, mely hegesedéssel jár, és a megtámadott területeken általában a haj már nem képes visszanőni.

A lupusz betegségre sajnos gyógymód nincsen, viszont tüneti kezelésekre van lehetőség, és sok esetben az is rengeteget számít, ha a beteg odafigyel életmódjára, és betart néhány fontos szabályt az étkezéssel és a pihenéssel kapcsolatban. A rossz táplálkozás, és a stressz beengedése napjainkba inkább csak felgyorsítják és megerősítik az autoimmun betegség tüneteit és hatásait. Azonban, ha odafigyelünk a megfelelő vitaminmennyiség bejuttatására, az elegendő pihenésre, és természetesen minden másra, amit orvosunk javasol, akkor kordában lehet tartani ezt a kórt is.

A tünetek között megjelenő hajhullásra szintén próbálkozhatunk egyes kezelésekkel, melyek segíthetnek abban, hogy hajhagymáink ne adják fel, és egészségesen működjenek, amíg csak lehet. Viszont, amennyiben kialakulnak olyan kopasz foltok, melyeknél már nem nő vissza a hajunk, abban az esetben a hajátültetés jöhet szóba megoldásnak, és az is csak akkor, ha marad megfelelő donorterület hozzá.

Selena Gomez rajongói természetesen nagyon aggódnak az énekesnőért, és biztosan megértik,miért is kell visszavonulnia egy időre. Mivel már jelentkeztek nála olyan tünetek, mint a depresszió, szorongás és pánikrohamok, ezért az egészsége érdekében egy jó időre pihenésre intették, nehogy romoljon az állapota. Az biztos, hogy a sztár mindent meg fog tenni azért, hogy a betegség ne hatalmasodhasson el rajta, és biztosan bevet majd mindent azért is, hogy gyönyörű hajkoronáján se essen csorba.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Phil Collins új stílusa

0 Komment

Az idősebb korosztály még rajongott érte, azonban a mai fiatalság nagy része is ismeri egy-két dalát biztosan. A volt „Genesis” együttes frontembere jó időre visszavonult a nagyközönség elől, azonban most, ha minden igaz, új albumon dolgozgat. De vegyük szemügyre, mi változott azóta a megjelenésében, milyen lett az új stílusa?

Mert kissé megváltozott, az biztos. Az ifjú Phil Collins ugyan még hosszabb lobonccal hódított, azonban nagyon hamar látványossá vált, hogy bizony a génjei nem a dús frizura lehetőségét hordozzák magukban. Így szinte mindenkinek az erősen kopaszodó kép ugrik be róla, amivel igazából nincs is baj, hiszen a világ így szerette meg.

Mostani megjelenése igazán kifinomult. A kopaszodás mellé őszülés is társult, és az énekes úgy döntött, hogy megmaradt hajzatát annyira rövidre vágja, mint amekkora borostája van, és az igazat megvallva ez eléggé jól is áll neki. De valóban így néz ki jobban, vagy csak egyszerűen tényleg megszoktuk már, hogy fejtetőjét nem borítja haj?

Kétségtelen, hogy mivel időtlen idők óta kopaszodó frizurával láttuk mindig, nehéz is lenne elképzelni, hogy milyen lenne dús hajzattal. Valószínűleg jól állna neki, de ezt már előreláthatólag nem tudhatjuk meg, hiszen úgy néz ki, a sztár nagyon is jól érzi így magát bőrében.

Ez sajnos nem minden kopaszodóról mondható el, ugyanis a frizura az egyik legmeghatározóbb eleme kinézetünknek. Amennyiben valakinek elkezd gyérülni a hajzata, és megemelkedik a homlokvonala, az nagyban befolyásolja egész arcát, egész megjelenését. Sokan pedig ezt nem tudják elfogandi, hiszen keveseknek áll jól a tarság.

Semmiképpen sem szabad ilyenkor beletörődni abba, amit minden reggel egyre elkeseredettebben látunk viszont a tükörben. Az öröklött kopaszodásra egyetlen biztos megoldás létezik, a hajátültetés, melynek segítségével visszanyerhetjük régi frizuránkat, és önbizalmunkat is. Lehetséges, hogy ha annak idején Phil Collins is ezt az utat választotta volna, akkor ma még jobban nézne ki, bár a sztár egyike azoknak a szerencséseknek, akiknek a haj hiánya kicsit sem csorbított a megjelenésen és persze a hírnéven sem.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Victoria Beckham rossz formában

0 Komment

A Spice Girls egykori énekesnője mindig is törekedett arra, hogy külseje makulátlan legyen. Ügyelt az öltözködésére, a frizurájára, a magas sarkú cipőkről pedig szinte mindenkinek ő ugrik be Sarah Jessica Parker mellett. Most azonban úgy tűnik, hogy kissé túlzásba vitte a jó kinézetért folytatott harcát, és inkább az ellentétét kezdi elérni örökös önsanyargatásával, mint amit szeretne.

Természetesen érthető, hogy az egyik legszexibb pasinak kikiáltott sport- és most már divatsztár, David Beckham mellett ennyire jól akar kinézni Victoria, azt azonban neki is észre kellene vennie, hogy az egészséges határt már rég átlépte.

Ahhoz ugyanis, hogy a legújabb divat szerint öltözködhessen, és a lehető legkisebb méretű ruhák jöjjenek fel rá, valóban alig eszik valamit. A mindig is vékony futballsztár feleség most már annyira karcsú, hogy ez lassan sokkal rosszabbul néz ki, mintha némi felesleg lenne rajta.

A kemény diéta sajnos mindenkinél meghozza idővel a velejáró negatív hatásokat, melyek egyre inkább szembetűnőek lesznek. Pedig nem árt, ha vigyázunk ezzel! A folytonos önsanyargatás egyik leggyakoribb velejárója ugyanis a hajhullás. A nem egészségesen vezetett diéta rengeteg esetben tudja okozni a hajhagymák megfelelő működésének leállását, mely azt hozza magával, hogy a hajzat egyre élettelenebb lesz, és bizony egyre több hajszál hullik ki, egy általános gyérülést okozva ezzel.

Az ilyen fajta hajhullás csak abban az esetben megállítható, ha észbe kapunk, és változtatunk étkezési szokásainkon. Muszáj, hogy bevigyük szervezetünkbe a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokat, vitaminokat, hiszen a frizuránkat nem csak kívülről kell táplálni. Amennyiben képesek vagyunk felhagyni a drasztikus diétával, hamarosan újra beindulnak azok az egészséges folyamatok, melyek felelősek a hajzatunk állapotáért is. Persze nagyon hosszú idő kell ahhoz, hogy a frizuránk regenerálódjon, ilyenkor egyes esetekben ajánlott olyan kezelések bevonása, mint például a mezoterápia, melynek segítségével hamarabb érhetjük el a kívánt állapotot.

A híresség is jobban tenné, ha észrevenné a fenyegető jeleket, és átállna egy sokkal egészségesebb életmódra, mert sajnos, ha nem teszi, akkor komolyabb károk is keletkezhetnek. Maradandó kopasz foltok esetén pedig nem is lehet mit tenni, csak a hajátültetés képes megoldani a problémát. De reméljük, Victoria idáig nem jut el diétájával.

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Kopasz frizurával sokkolt a sztár

0 Komment

Nem titok, hogy a 2013-as év legjobb pasijának megválasztott énekes rengeteg női térdet remegtet meg, és nagyon sok rajongót tudhat magáénak, többek között nem csak jó hangja, hanem kinézete miatt is. A nők valóban olvadnak érte, azonban egy most is futó műsor elején - melyben ő az egyik zsűritag - nem kis meglepetéssel szolgált a nézőknek megjelenésével.

Adam Levine ugyanis teljesen kopaszra nyírta addig mindig tökéletesen belőtt frizuráját, ami természetesen nem csak szembetűnő, hanem sokkoló látvány is volt elsőre. Mostanára már ugyan kicsit megszokhattuk így, és persze valószínűleg ez csak egy átmeneti hajviselés a sztár részéről, bár a fotókat elnézve szerintem ez kevesek számára érthető.

Ugyanis, ha az énekes nem csak egy kis felhajtást szeretne ennek az új stílusnak a kipróbálásával, hanem elérné az igazi kopaszodás, akkor valljuk be, jobban tenné, ha egyből segítségért kiáltana. Sokaknak jól áll a tarság, de neki nem kéne ezt erőltetni, így ha valamikor gyérülni kezdene a frizurája, a legjobb, amit tehetne, hogy hajátültetésre hajtja a fejét.

Nem kevés a száma azoknak, akiknek szintén nehéz lenne beletörődni a kopaszságba, mert nem érzik jól magukat a bőrükben miatta. Ez természetes, hiszen tényleg nem mindenki lesz férfiasabb vagy sármosabb, sőt! Inkább a legtöbben szeretnék visszaszerezni régi frizurájukat.

A hajátültetés ezt minden olyan kopaszodó számára lehetővé teszi, akiknek más segítség szóba sem jöhet - főként a legnagyobb számban előforduló, öröklött kopaszodás esetén -, hogy ismét önbizalommal telve lépjenek ki az utcára, kifogástalan frizurával. Az eljárás során a tarkótáji területekről ültetnek át hajszálakat azokra a részekre, melyeken úrrá lett a kopaszság. Az átültetett hajzat pedig a későbbiek során már úgy fog viselkedni, mint eredeti helyén, így többé nem kell majd félnünk, hogy a kopaszodás ismét ránk tör ezeken a részeken.

Reméljük, hogy Adam Levine haja lassan kinő, és újra régi frizurájával hódítja majd inkább rajongóit, illetve, ha arra kerülne sor, inkább a hajátültetést választja majd a mostani kinézete helyett.   

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed