Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés fáj?

0 Komment

Nemrégiben egyik celebünk vetette fel a gondolatot, hogy a hajátültetés biztos nagyon fájhat, ezért valószínűleg ő nem feküdne a tűk alá. De vajon helyes-e a feltevés, hogy ez a beavatkozás valóban fájdalmakkal jár, vagy csak feleslegesen félünk ilyen részletektől, esetleg ilyen indokokkal próbáljuk kihúzni magunkat az alól, hogy meghozzuk a döntést?

Természetesen hiába terjed el egyre jobban a hajátültetésről szóló sok pozitív bejegyzés és beszámoló, sajnos még mindig nagyon sokan nem ismerik, hogy tulajdonképpen miről is szól egy ilyen eljárás, mivel jár, és mi várható utána.

A HairHungary Klinika pedig már rengeteg kopaszsággal küzdőnek adta vissza az elfelejtett frizurát, és ezzel együtt a korábbi kinézetet, ami valljuk be, igencsak pozitív változást jelent mindazoknak, akik hamar kezdték elveszíteni hajzatuk nagy részét. Emellett blogoldalt is vezetnek, akik átestek már a beavatkozáson, így mindenki választ tud kapni felmerülő kérdéseire és kétségeire.

A hajátültetést egyébként egy teljesen felszerelt, steril és a lehető legnagyobb kényelmet biztosító hajplasztikai műtőben végzik Klinikánkon. Ahhoz, hogy az eljárás ideje alatt a páciens el tudjon lazulni, hallgathat zenét, nézhet filmet, vagy akár internetezhet is. Mivel a beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végzik, így semmilyen fájdalomtól nem kell tartani. A páciens maximum csak érzetszerűen fogja tapasztalni, hogy épp munka folyik a fejtetején, fájdalommal azonban egyáltalán nem kell számolni.

Tehát, akit a fájdalomtól való félelem tart vissza attól, hogy kopaszságával szembenézzen, és jelentkezzen az egyetlen végleges és biztos megoldást nyújtó eljárásra, annak itt az ideje, hogy elhiggye, ettől tényleg nem kell tartania.

A hajátültetés után nem csak az eredmény lesz biztos, hanem az is, hogy a páciens teljesen kicserélődik, sokkal jobban fogja érezni magát bőrében és főleg új frizurájában. Ráadásul a beültetett hajszálak már sosem fenyegetnek azzal, hogy újra kihullanának, így nyugodtan dőlhetünk majd hátra, és csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan, merre fésüljük majd hajzatunkat.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Gondok a fájdalomcsillapítóval

0 Komment

Sajnos a mai világban már szinte elképzelhetetlen, hogy ne szedjünk soha, semmilyen gyógyszert. Általánosságban kijelenthetjük, hogy a fájdalomcsillapítók szinte minden háztartásban fellelhetőek. Mindenkinek megvan a saját orvossága, melyben bízik, általában arra hagyatkozva, melyik tünteti el leghamarább a fájdalmakat.

Nem mindegy azonban egészségünk szempontjából, hogy milyen fájdalomcsillapítót szedünk be bajainkra. Mivel ezen pirulák nagy része már vény nélkül kapható a gyógyszertárakban, oda kell figyelnünk, hogy szedésükkor nem jelentkeznek-e olyan mellékhatások, melyeket semmi esetre sem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Ilyen mellékhatás lehet például a hajhullás is, mely nem jellemző gyakran a fájdalomcsillapítók szedésekor, de sajnos néha előfordulhat, hogy ezt a nem várt hatást tapasztaljuk magunkon egyes orvosságok beszedésekor. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk nem reagál jól egyes összetevőkre, éppen ezért kell azonnal elmennünk orvosunkhoz, hogy másik gyógyszer alkalmazására térhessünk át az ő javaslatával.

Amint kicseréljük a számunkra – és hajzatunkra – káros tablettákat, a hajhullás fokozatosan megszűnik majd, és általában vissza is áll eredeti formájába frizuránk. Persze az ilyen, átmeneti kopaszodás is nagyon kellemetlen lehet, ezért ajánlott egyes kezelések – mint például mezoterápiás hajkezelés – alkalmazása, ami gyorsítja a regenerálódás folyamatát.

A fent leírt mellékhatás nem csak ritka, de a felismerést követően kiiktatható. A lényeg az, hogy minél hamarabb kérjünk segítséget a kiváltó ok felfedezéséhez. Mivel hajunk állapotát rengeteg tényező fenyegeti, sosem lehetünk mi magunk biztosak abban, hogy mi áll a hajhullás hátterében. Sajnos a kopaszodás nagyon sok esetben öröklött jellegű, ilyenkor pedig igazi segítséget csak a biztos és végleges megoldást nyújtó hajátültetés jelenthet.

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed