Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Phil Collins új stílusa

0 Komment

Az idősebb korosztály még rajongott érte, azonban a mai fiatalság nagy része is ismeri egy-két dalát biztosan. A volt „Genesis” együttes frontembere jó időre visszavonult a nagyközönség elől, azonban most, ha minden igaz, új albumon dolgozgat. De vegyük szemügyre, mi változott azóta a megjelenésében, milyen lett az új stílusa?

Mert kissé megváltozott, az biztos. Az ifjú Phil Collins ugyan még hosszabb lobonccal hódított, azonban nagyon hamar látványossá vált, hogy bizony a génjei nem a dús frizura lehetőségét hordozzák magukban. Így szinte mindenkinek az erősen kopaszodó kép ugrik be róla, amivel igazából nincs is baj, hiszen a világ így szerette meg.

Mostani megjelenése igazán kifinomult. A kopaszodás mellé őszülés is társult, és az énekes úgy döntött, hogy megmaradt hajzatát annyira rövidre vágja, mint amekkora borostája van, és az igazat megvallva ez eléggé jól is áll neki. De valóban így néz ki jobban, vagy csak egyszerűen tényleg megszoktuk már, hogy fejtetőjét nem borítja haj?

Kétségtelen, hogy mivel időtlen idők óta kopaszodó frizurával láttuk mindig, nehéz is lenne elképzelni, hogy milyen lenne dús hajzattal. Valószínűleg jól állna neki, de ezt már előreláthatólag nem tudhatjuk meg, hiszen úgy néz ki, a sztár nagyon is jól érzi így magát bőrében.

Ez sajnos nem minden kopaszodóról mondható el, ugyanis a frizura az egyik legmeghatározóbb eleme kinézetünknek. Amennyiben valakinek elkezd gyérülni a hajzata, és megemelkedik a homlokvonala, az nagyban befolyásolja egész arcát, egész megjelenését. Sokan pedig ezt nem tudják elfogandi, hiszen keveseknek áll jól a tarság.

Semmiképpen sem szabad ilyenkor beletörődni abba, amit minden reggel egyre elkeseredettebben látunk viszont a tükörben. Az öröklött kopaszodásra egyetlen biztos megoldás létezik, a hajátültetés, melynek segítségével visszanyerhetjük régi frizuránkat, és önbizalmunkat is. Lehetséges, hogy ha annak idején Phil Collins is ezt az utat választotta volna, akkor ma még jobban nézne ki, bár a sztár egyike azoknak a szerencséseknek, akiknek a haj hiánya kicsit sem csorbított a megjelenésen és persze a hírnéven sem.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Jelentkezzen június 15.-ig!

0 Komment

A HairHungary Klinika egy olyan kedvezményprogrammal állt ismét elő, mely segítséget jelenthet mindazok számára, akiknek a fő visszahúzó erőt az anyagi oldala jelentette a hajbeültetésnek. Ez pedig rengeteg kopaszodónak adja meg a lehetőséget arra, hogy újragondolja, milyen frizurát is szeretne további életében.

Sajnos nagyon sokakat érint - főként a férfiak körében – az a fajta hajhullás, mely a genetikánkban van kódolva, és melyre igazi gyógyír nem létezik. A különböző, hajnövekedést serkentő szerek ugyanis csak ideig-óráig tudják kissé lassítani a folyamatot, azonban megoldani, vagy visszafordítani nem képesek a kopaszodás problémáját.

A hajátültetés viszont egy olyan eljárás, mely nem csak az egyetlen megoldást jelenti ilyen helyzetben, hanem ezen felül olyan eredményt biztosít, mely végleges, és nem kell újabb hajhullástól tartania a pácienseknek a beültetett részeket tekintve. Az viszont természetes, hogy ez a professzionális eljárás nem tartozik a legolcsóbb beavatkozások közé, ezért sajnos sokan döntenek úgy, hogy nem vágnak bele, és inkább próbálnak beletörődni abba, hogy hiányos, és egyre nagyobb kopasz területekkel tarkított frizurával éljenek.

Persze vannak, akiknek a kopaszság jól áll, de a többség sajnos nem ebbe a csoportba tartozik, és azzal, hogy mégis hajatlanul néznek minden reggel a tükörbe, nagymértékben roncsolódik önképük és önbizalmuk.

A HairHungary Klinika éppen emiatt egy olyan kedvezménycsokorral rukkolt elő, mely mindenki számára nagy segítséget nyújthat, és elérhetővé teszi az egyetlen biztos megoldást, mely segíthet az öröklött kopaszodás esetén. Aki most június 15.-ig jelentkezik ingyenes konzultációra, és a további részleteket is teljesíti, az most egységesen – hajszálmennyiségtől függetlenül – 0,7 Euró/ hajszál árban juthat hozzá a hajátültetéshez. A kedvezményes ár mellett pedig további segítséget jelenthet a kamatmentes részletfizetési lehetőség, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel, illetve még további 10% csökkentést jelent, amennyiben saját blogoldalon keresztül számol be a páciens az átéltekről és az eredményekről. Érdemes tehát most időpontot foglalni, és úgy részesülni egy átváltozásban, hogy az pénztárcánkat sem terheli meg túlzottan.

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

Hajpakolás helyett

0 Komment

Rengeteg hajápolási lehetőséggel ismerkedhettünk már meg, köztük beszéltünk számtalan olyan hajpakolásról, melyeket akár otthon, saját kezűleg is elkészíthetünk. Viszont mi van akkor, ha valaki utálja ezeket a különböző kencéket, és csak minimális mennyiségben használ kozmetikumokat is, épp csak amennyire szükséges?

Ilyen esetekben sem kell lemondanunk arról, hogy szép és egészséges hajzatunk lehessen, hiszen ha odafigyelünk pár alapvető, mindennapi részletre, és beleviszünk egy-két trükköt a napi rutinba, akkor is sokat tehetünk hajunk egészségéért.

Mindig fontos megemlíteni, hogy a frizurát nem csak külsőleg, hanem bizony belülről is táplálni kell, gondolunk itt a megfelelő vitaminmennyiségre, illetve az egészséges étkezésre. Ha kerüljük a zsíros, nagyon sós vagy éppen cukros ételeket, sokkal előrébb vagyunk, mint gondolnánk. Emellett pedig minél kevesebb alkoholt fogyasszunk, és ha lehet, mondjunk le a dohányzásról.

Persze ez mind egyszerűen hangzik, mégis sokak számára nehéz betartani, de a felsorolt dolgok egytől egyig nagy segítséget jelentenek hajzatunkra – és persze egész szervezetünkre - nézve is. Pakolások helyett pedig pozitív hatással bír, ha minden nap megmasszírozzuk kicsit a fejbőrünket, ezzel serkentve a vérkeringést, és biztosítva a hajhagymák egészséges működését. Ugyanilyen hatást érhetünk el azzal is, ha hajmosás közben néha váltogatjuk a hideg és a meleg víz használatát, persze ez soha nem jelenthet jéghideg vagy éppen nagyon forró hőmérsékletet.

Néha elegendő tehát pár praktika ahhoz, hogy hajzatunk szép, erős és egészséges maradhasson, azonban sajnos vannak olyan esetek is, amikor ezek a módszerek kevésnek bizonyulnak. Hajunk állapotára nagyon fontos odafigyelnünk, ugyanis szinte bárhol akad valami probléma szervezetünkben, legtöbbször kihat a hajzatunkra is. Amennyiben pedig a hajhagymák működésével van baj, vagy egyszerűen öröklött jellegű problémáról beszélünk, mindenképpen szakértő segítségre lesz szükségünk.

A HairHungary Klinika személyre szabva oldja meg mindenkinél a kopaszodás problémáját. Beszélhetünk akár különböző terápiákról, melyek segítségével mindazoknak megoldást tud nyújtani, akik valamilyen átmeneti hajhullásban szenvednek, illetve a hajátültetésről ami most ráadásul kihagyhatatlan kedvezménnyel érhető el a Klinikán -, mely a genetikai kopaszodás egyetlen, ugyanakkor biztos és végleges megoldása lehet.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

Férfias szemlélet?

0 Komment

Általában a férfiak szerint a nők túl sok időt töltenek a tükör előtt, túlzásba viszik a különböző kencék és kozmetikumok alkalmazását, és persze nem lehet elegendő bókot szórni rájuk, mindig elégedetlenek valamivel külsejükkel kapcsolatban. De biztos, hogy nekik nem kellene ugyanúgy odafigyelni néhány részletre?

Ha kimondjuk az egészséges táplálkozás, a diéta vagy éppen a hajpakolás szavakat, szinte mindenkinek olyan képek rémlenek, melyeknek főszereplői hölgyek. Pedig férfiak esetében is oda kell figyelni nagyon, hogy milyen étrendjük van, mennyi vitamin jut a szervezetükbe, milyen kozmetikumokkal ápolják vagy éppen roncsolják hajzatukat, valamint az is fontos szempont, mennyi stressz éri őket nap, mint nap, és ezt hogyan képesek feldolgozni.

Ugyan a férfiak esetében leggyakrabban az öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk, azért gyakran okozza náluk is a hajhullást a fent említett stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, vagy éppen valamilyen gyógyszeres kezelés mellékhatása. Ilyen esetekben félre kell tenni azt a szemléletet, hogy a külsőre eltöltött idő és a „nyúlkajának” becézett zöldségek fogyasztása csak a nőknek való, és bizony nem árt egy életmódváltás.

Ha viszont a férfiakra jellemző, genetikai hajhullás indult meg, persze ez már sajnos nem lesz elegendő. Ilyenkor csak egyetlen megoldás jöhet szóba, mely végleges eredményt biztosít, méghozzá a hajátültetés. Nagyon fontos, hogy ha megtudjuk, hajunk gyérülését bizony az öröklési folyamatok okozzák, ne csüggedjünk el, ne törődjünk bele, és ne adjuk fel, hogy olyan frizuránk lehessen, amilyet szeretnénk, hiszen valljuk be, nem mindenkinek áll jól a kopaszság.

A hajátültetés már rengeteg kopaszodónak adta vissza régi frizuráját, és emellett pedig természetesen az önbizalom is helyére áll ilyenkor, hiszen nagyon nehéz a kopaszodást feldolgozni, elfogadni. De mint mondtuk, nem is kell, és inkább tegyünk azért, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben – illetve frizuránkban -, mint, hogy beletörődjünk az elfogadhatatlanba.

A HairHungary Klinika ráadásul most kedvez azoknak is, akik eddig a beavatkozás anyagi vonzatától féltek, és ez tartotta vissza őket az elhatározástól, hogy tű alá feküdjenek. Most ugyanis minden páciens, aki június 15.-ig jelentkezik ingyenes konzultációra, egységesen 0,7 Euró/hajszál árban dúsíttathatja frizuráját.

 

A részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296


> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Citrom és mandula

1 Komment

Bár ezt a két összetevőt akár egy finom sütemény készítésekor is együtt emlegethetnénk, most egy olyan receptet ismerhetünk meg, mely főként a hajhagymáinknak fog édes pillanatokat okozni. Hiszen ebből a két összetevőből egy olyan hajpakolást állíthatunk össze, melyért igencsak hálás lesz hajzatunk.

Ehhez nincs is más dolgunk, mint egy kevés tejszínbe facsarni ugyanannyi citromlét, majd hozzáadni körülbelül 6-8 csepp mandulaolajat. Ha elkészült a kencénk, akkor mossuk meg hajunkat a szokásos módon, majd a nedves hajba masszírozzuk bele pakolásunkat. Ne hagyjunk ki egy részt sem, mind a fejbőrre, mind a hajszálakra jusson! Várjunk legalább egy fél órát, hogy a mandulaolaj beszívódhasson, majd langyos vízzel öblítsük le fejünket.

Hajzatunk már az első használat után fényesebb és selymesebb lesz, de ha többször is kényeztetjük ezzel az otthon elkészíthető pakolással, akkor olyan problémákat is orvosolhatunk vele, mint a korpás fejbőr, vagy a hajszálak elgyengülése és elvékonyodása. Így bizony akár megelőzhetünk nagyobb gondokat is, mint például a hajhullást, hiszen ezek az összetevők segítik a hajhagymák egészséges működését.

Persze hajunk gyérülése nem minden esetben olyan okokból kezdődik meg, melyekért felelősek lehetünk, és sajnos olyankor is megindulhat hajhullás, amikor nem számítunk rá, mert hajzatunkat megfelelően ápoljuk. Ez lehet akár egy gyógyszeres kezelés mellékhatása, de okozhatja a kopaszodást az öröklési hajlam is. Utóbbi esetben pedig sajnos nem tudunk tenni semmit, hogy ezt a folyamatot megállítsuk, visszafordítsuk.

Genetikai hajhullás és az egyre inkább teret nyerő kopaszság esetén csak egyetlen megoldás képes visszaadni régi frizuránkat, méghozzá a hajátültetés. Ezen eljárás segítségével azonban visszanyerhetjük eredeti kinézetünket, és a beültetett hajszálak tekintetében már nem kell félnünk újabb kopaszodástól.

Viszont, ha nem az öröklés okozza a hajveszteséget, akkor természetesen egyes kezelések is – például a mezoterápia – képesek arra, hogy visszafordítsák a kellemetlen folyamatokat, de rengetegszer meg tudnánk előzni a bajt, ha tudatosan figyelnénk arra, hogy ápoljuk szervezetünket kívülről, és persze belülről is.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed