Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vélemények a külvilágtól

0 Komment

Amikor valaki egy nagyobb, külső változáson megy keresztül, természetes, hogy az lelki átalakulást is okoz. Ha pedig a külsőnk mellett a kisugárzásunk is változik emiatt, akkor ténylegesen másképp hatunk majd a külvilágra is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy pontosan hogyan?

A frizura az egyik legfontosabb része annak, hogyan nézünk ki, és mit árul el rólunk a külsőnk. Pontosan ezért szeretünk eljárni a fodrászhoz, és emiatt próbálunk mindig olyan hajviseletet választani magunknak, ami hozzánk illik. Nem csak a hölgyek számára kulcskérdés, hogyan hordják a hajukat, hanem bizony a férfiak is egyre inkább odafigyelnek erre.

Azonban mindent képes áthúzni, ha valaki elkezd kopaszodni. Márpedig a férfiak sajnos igen nagy részét érinti az öröklött jellegű kopaszodás, amire ráadásul igazi gyógyszer nincs, maximum késleltetni lehet a probléma súlyosbodását. Az egyetlen olyan megoldás ilyenkor, ami biztosan segít, az a hajátültetés, mely eljárás ráadásul végleges eredményt ad a beültetett részeken.

Aki nem tud azonosulni azzal, hogy kopasz frizurára váltson, és amellett dönt, hogy szakértő kezek segítségét kéri, annak a hajátültetés képes visszaadni azt a régi külsőt, aminek elvesztése súlyos lelki és önbizalmi gondokat indíthatott be. Ez a változás pedig mindenképpen pozitív.

Éppúgy, mint a külvilág véleménye is egy-egy ilyen átalakulásról. Hozzászólások és vélemények között lavírozva az esetek többségében mindenkitől bátorító és elismerő szavakat lehet látni ugyanis. Többször olvasható, hogy milyen csodás a változás, és minden, ami ezzel jár. A többség szerint a páciensek akár éveket tagadhatnak le az új frizurának köszönhetően, és a végeredmény egyszerűen mindenkit levesz a lábáról.

Persze akadnak olyanok is, akik felesleges pénzköltésnek tartják azt, ha valaki felveszi a harcot a kopaszodás ellen – általában ők azok, akik vagy nem tapasztalták még a hajgyérülés kellemetlenségeit, vagy azon szerencsések közé tartoznak, akiknek jól áll a kopaszság -, viszont a végkimenetelt ezek az emberek sem firtatják. A lényeg pedig abban rejlik, hogy mindenkinek arra kell törekednie, és arra kell áldoznia, amitől jobban érzi majd magát. Az biztos, hogy utána saját maga, és a külvilág számára is egy pozitív példa lesz.

 

Tudjon meg többet a kopaszodásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Őszi átállás

0 Komment

Mint tudjuk, minden időjárásnak megvannak a maga káros hatásai hajzatunkra nézve. Míg nyáron az erős napsugárzás, a folyamatos fejbőrizzadás és az ezzel járó gyakori hajmosás okozhat gondokat, addig ősszel teljesen másra kell odafigyelnünk, ha meg szeretnénk óvni frizuránkat.

Ugyanúgy, ahogy szervezetünk többi része, a hajzat is egyfajta átálláson megy ilyenkor keresztül. Ha betartunk néhány apróságot, akkor megelőzhetjük, hogy bármilyen probléma lépjen fel. Elsősorban nagyon fontos, hogy belülről megkapja szervezetünk a megfelelő vitaminmennyiséget. Ez természetesen nem csak hajunk szempontjából elengedhetetlen.

Továbbá óvnunk kell frizuránkat az egyre hidegebb levegőtől, és az őszre annyira jellemző széltől is. Néha nyugodtan felvehetünk vékonyabb sapkákat, esetleg húzzuk fejünkre a csuklyát, ha úgy érezzük, hogy fázik a fejünk. Ami viszont teljes mértékben nélkülözhetetlen, az a hajszárító alkalmazása.

Míg nyáron megszokhattuk, hogy sokszor hagyjuk magától megszáradni hajunkat, addig ilyenkor, ősszel ezt már nem tehetjük meg. Ha mégis megreszkírozzuk, hogy a szél majd megszárítja, vagy csak hanyagul szárítjuk meg, akkor azzal bizony komoly károknak tehetjük ki frizuránkat. Főként a fejbőr van ilyenkor veszélyben, hiszen könnyen megfázik, ami olyan problémákhoz vezethet, mint a korpásodás vagy a száraz, viszkető fejbőr. Azt pedig már tudjuk, hogy ezek a gondok szinte egyenesen vezethetnek a hajhulláshoz, ami már sokkal nehezebben kezelhető.

Természetesen a kopaszodás problémája akkor is felütheti a fejét, ha mi mindent megteszünk hajunk állapotáért. Ugyanis rengeteg különböző okból kifolyólag indulhat meg ez a kellemetlen folyamat, legyen szó akár egy gyógyszer mellékhatásáról, vagy a sok stresszről.

A hölgyek esetében inkább az átmeneti hajhullás a gyakoribb, ami legtöbbször a kiváltó ok megszűntetésével kezelhető, illetve kiegészítésként javasolt súlyosabb esetekben egyes készítmények alkalmazása, vagy például a mezoterápia segítsége. A férfiak többségénél viszont általában a genetika a hibás, és öröklött kopaszodással kell szembenézniük. Ilyenkor sem szabad kétségbe esni, hiszen létezik olyan megoldás, mely biztos és végleges eredményt ad, méghozzá a hajátültetés.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Igenis fontos a haj!

0 Komment

Még dal is született arról, hogy nem a haj fontos, hanem az ész, és persze mindenhol hallhatjuk azt az elcsépelt mondatot is, hogy csak a belső számít, de álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el azon, hogy a külsőnk tulajdonképpen minek a mutatója? Egyértelmű, és egyszerű a válasz: saját egyéniségünké.

Az, hogy ki milyen frizurát hord, hogyan öltözködik, vagy éppen mit tart fontosnak a megjelenésében, igazán egyénfüggő. Ha pedig nem tudjuk azt a képet viszontlátni a tükörben, amiről úgy éreznénk, tényleg mi vagyunk, akkor az már nem csak a külsőről szól majd. Az elégedetlenség ugyanis súlyos lelki és önbizalmi károkat szülhet, és ilyenkor már teljesen egyértelmű, hogy mennyire szoros a kapocs a külsőnk és a belsőnk között.

Az egyik legfontosabb eleme kinézetünknek nem más, mint a hajzatunk. Akármennyire is csekélységnek tűnhet, de egy rosszul levágott haj akkor is elégedetlenséggel tölt el minket, és mindaddig el is ronthatja napjainkat, amíg nem javíthatunk ezen a csorbán. Ráadásul a frizuránk az egyik kifejező eszköze annak, kik is vagyunk valójában, és ha nem áll úgy, ahogyan mi szeretnénk, akkor bizony teljesen idegennek is érezhetjük.

De a hajvágás, a különböző hajzatok megválasztása és az, hogyan fésüljük vagy fixáljuk reggel frizuránkat teljesen eltörpül amellett, hogyha egy olyan problémával állunk szemben, amivel bizony mi nem tudunk kezdeni semmit. A kopaszodás ugyanis egy nem megválasztható folyamat, ami akkor indulhat meg, amikor nem is számítunk rá. Hiszen vagy valamilyen külső hatás miatt kezdhet hullani hajzatunk – amire talán könnyebb még megoldást találnunk -, vagy a génjeinkbe kódolt hajgyérülés kezdődik meg, amivel már nehezebb szembe nézni.

Az öröklött jellegű hajhullás ugyanis nem meggátolható, és megjelenése drasztikus változásokat hozhat. A legtöbben nehezen, vagy egyáltalán nem képesek elfogadni a kopaszodás egyre inkább látható jeleit, de nem is szabad beletörődni, hiszen nem mindenki tud azonosulni a kopaszsággal, és emiatt nem is érzik magukat jól saját bőrükben.

A hajátültetés pontosan nekik nyújt segítő kezet, hiszen az eljárás képes visszaadni az elveszettnek hitt frizurát, biztos és végleges megoldásként. Tehát, aki nem szeretne magasodó homlokvonallal, vagy a fejtetőn egyre terjedő kopasz folttal együtt élni, annak nem is kell ezt tennie. Válassza a hajbeültetés kínálta lehetőséget arra, hogy újra olyan frizurája lehessen, amit sajátjának érez!

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Hajválasztékok

0 Komment

A saját forgójával senki nem tud kezdeni semmit, hiszen a hajzat ezeken a részeken, akármit is próbálunk ki, hogy ne így legyen, akkor is úgy fog állni, ahogy ő akar. Viszont arról, hogy ezeken kívül hol és hogyan legyen elválasztva frizuránk, mi döntünk, és nem árt, ha néha váltunk választékot.

Mivel a hajzatunk is ugyanúgy idősödik, mint minden más részünk, ezért idővel vékonyodni, töredezni és persze őszülni kezd. Szintén nagy befolyással bír hajszálaink alakulására az is, hogy mennyire gyakran váltogatjuk a választékokat, hiszen az idő múlásával egyre inkább teret nyerő hajritkulás mindig a választékok mentén lesz a leglátványosabb.

Kicsit talán így ki tudjuk cselezni az öregedéssel járó kellemetlenségeket, mint péládul a haj szembetűnő ritkaságát is ezeken a helyeken. Még inkább hátráltatni tudjuk az idősödés jeleit, ha már fiatalabb korban odafigyelünk arra, hogyan étkezünk, és mit teszünk frizuránkkal. Minél kevesebb hajformázással terrorizáljuk például hajzatunkat, annál erősebb maradhat annak szerkezete.

De természetesen rengeteg apróságtól függ az, hogyan és milyen mértékben hagy nyomot az idő vasfoga frizuránk kinézetében. Sok esetben sajnos nem is csak az idősödés a probléma, hiszen rengeteg férfit és nőt is érint a korai hajhullás. Ennek szintén megszámlálhatatlan oka lehet, ezért nagyon fontos, hogy időben kivizsgáltassuk, mi állhat a háttérben.

A leggyakoribb oka a kopaszodásnak, főként férfiak terén, maga a genetika. Az örökléssel átadott korai kopaszodás nagyon sokakat érint, és ez ellen sajnos nem tehetünk semmit. Amennyiben androgén jellegű hajhullással állunk szemben, azt maximum csak késleltetni tudjuk, megállítani és főként visszafordítani nem lehet.

Létezik azonban egy megoldás erre a problémára is, mely nem csak tökéletes és természetes eredményt ad, hanem mindezt véglegesen teszi, ami azt jelenti, hogy az érintett fejrészeken már nem kell félnünk többé attól, hogy kihullik a hajzatunk. A hajátültetés ráadásul olyan kiforrott technológiával rendelkezik, mely saját, tarkótáji hajzatunkból nyer ki hajszálakat, melyek úgy kerülnek beültetésre a hajhiányos területekre, mintha mindig is ott nőttek volna ki.

 

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Kopasz vízilabdások

0 Komment

Szombaton láthattuk először, majd tegnap este újra  vízbe csobbanni a magyar vízilabda válogatott tagjait, akik közül néhányuk frizuráján biztosan sokak szeme megakadt. Ugyanis a srácok közül volt, aki teljesen kopaszra nyíratta hajzatát.

Egy interjúban Zalánki Gergő elmesélte, hogy először Manhercz Krisztiánnal csak a taréjt találták ki, ám saját magának nem tetszett a végeredmény, így inkább a teljes kopaszság mellett döntött, csapattársával ellentétben.

Szintén meglepő, hogy Varga Dániel is teljesen kopaszon érkezett az első megmérettetésekre, hiszen, mint tudjuk, ő nagyon is félti dús hajzatát. Emiatt már a HairHungary Klinika pácienseként is megemlíthetjük, hiszen hajátültetés segítségével biztosította be, hogy hajzata valóban sűrű is maradjon.

Szintén járt már Klinikánkon Hosnyánszky Norbert is, akinek homlokvonalának teljes megemelkedésével voltak problémái, amit szintén a hajátültetés segítségével lehetett orvosolni. Ugyan a két eset nagyon eltér egymástól, hiszen az egyik inkább megelőzés volt, a másik pedig már egy meglévő gond megoldását jelentette, azt nem lehet vitatni, hogy a hajbeültetés lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan hajzattal éljen, amilyen illik hozzá, és amilyet szeretne.

A válogatott többi tagja most csak poénból, és talán valamilyen szerencsét hozó babonából vágatta kopaszra, vagy majdnem kopaszra frizuráját. Azt azonban tudnunk kell, hogy a sportolókat mennyire nagy számban érintheti az androgén jellegű kopaszodás, mint például ahogy a fent említett Hosnyánszky Norbert esetében is erről beszélhetünk.

Ennek oka az, hogy a genetikai eredetű kopaszodás fő ludasa ugyanaz a hormon, mely a sportolóknál nagy szerepet kap a koncentráció és kitartás, küzdés terén és a folyamatos erőnléti állapot biztosításában. Az egyetlen biztos, és végleges eredményt adó megoldás a hajátültetés, mely Klinikánkon is rengeteg sportolónak és magánszemélynek adta már vissza frizuráját.

A magyar vízilabda válogatott fent említett tagjainál tehát csak átmeneti ez a kopaszság, aminek talán a női rajongók kicsit örülhetnek is. Reméljük még sokszor láthatjuk a fiúkat a vízben jó eredményekkel, amihez a HairHungary Klinika csapata jó szurkolást kíván mindenkinek!  

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed