AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 05. 19.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 05. 19.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 05. 19.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 05. 19.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 05. 19.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajpakolás helyett

0 Komment

Rengeteg hajápolási lehetőséggel ismerkedhettünk már meg, köztük beszéltünk számtalan olyan hajpakolásról, melyeket akár otthon, saját kezűleg is elkészíthetünk. Viszont mi van akkor, ha valaki utálja ezeket a különböző kencéket, és csak minimális mennyiségben használ kozmetikumokat is, épp csak amennyire szükséges?

Ilyen esetekben sem kell lemondanunk arról, hogy szép és egészséges hajzatunk lehessen, hiszen ha odafigyelünk pár alapvető, mindennapi részletre, és beleviszünk egy-két trükköt a napi rutinba, akkor is sokat tehetünk hajunk egészségéért.

Mindig fontos megemlíteni, hogy a frizurát nem csak külsőleg, hanem bizony belülről is táplálni kell, gondolunk itt a megfelelő vitaminmennyiségre, illetve az egészséges étkezésre. Ha kerüljük a zsíros, nagyon sós vagy éppen cukros ételeket, sokkal előrébb vagyunk, mint gondolnánk. Emellett pedig minél kevesebb alkoholt fogyasszunk, és ha lehet, mondjunk le a dohányzásról.

Persze ez mind egyszerűen hangzik, mégis sokak számára nehéz betartani, de a felsorolt dolgok egytől egyig nagy segítséget jelentenek hajzatunkra – és persze egész szervezetünkre - nézve is. Pakolások helyett pedig pozitív hatással bír, ha minden nap megmasszírozzuk kicsit a fejbőrünket, ezzel serkentve a vérkeringést, és biztosítva a hajhagymák egészséges működését. Ugyanilyen hatást érhetünk el azzal is, ha hajmosás közben néha váltogatjuk a hideg és a meleg víz használatát, persze ez soha nem jelenthet jéghideg vagy éppen nagyon forró hőmérsékletet.

Néha elegendő tehát pár praktika ahhoz, hogy hajzatunk szép, erős és egészséges maradhasson, azonban sajnos vannak olyan esetek is, amikor ezek a módszerek kevésnek bizonyulnak. Hajunk állapotára nagyon fontos odafigyelnünk, ugyanis szinte bárhol akad valami probléma szervezetünkben, legtöbbször kihat a hajzatunkra is. Amennyiben pedig a hajhagymák működésével van baj, vagy egyszerűen öröklött jellegű problémáról beszélünk, mindenképpen szakértő segítségre lesz szükségünk.

A HairHungary Klinika személyre szabva oldja meg mindenkinél a kopaszodás problémáját. Beszélhetünk akár különböző terápiákról, melyek segítségével mindazoknak megoldást tud nyújtani, akik valamilyen átmeneti hajhullásban szenvednek, illetve a hajátültetésről ami most ráadásul kihagyhatatlan kedvezménnyel érhető el a Klinikán -, mely a genetikai kopaszodás egyetlen, ugyanakkor biztos és végleges megoldása lehet.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed