Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fonatok férfiaknak?

0 Komment

Nemrégen mutattuk be egy korábbi cikkünkben, hogy milyen változások indultak meg 2015-ben a férfi frizura divatjában. Akkor még kérdőjelekkel vártuk, hogy mit hoz majd az idei év, miben tér majd el, vagy éppen mit visz tovább, de erre az új őrületre még mi sem számítottunk.

Az egyik legfrissebb divat szerint ugyanis trendi lesz a férfiaknál is a hajfonat. És most nem apró, afro fonásról beszélünk – ami szintén ízlés kérdése, kinek tetszik, és kinek nem -, hanem igazi fonott tincsekről. A félhosszú, illetve hosszú hajzatnál egyre jobban terjed ez az újítás, ami valljuk be, igencsak meghökkentő.

Természetesen mindenki azt a divatot követi, amelyiket csak szeretné, de azért ez mégiscsak inkább a hölgyek körében volt eddig látható. Persze a nemek sajátosságai és divatjai az elmúlt évek során nagy mértékben keveredtek egymással, és éppen annyi férfias dolgot vettek át a lányok, mint amennyi feminin változást észlelhetünk a férfiaknál, azért jó lenne, ha egy egészséges határvonal maradna az erősebb és a gyengébb nem között.

Továbbá, ha gyakran hordanak majd ilyen fonást frizurájukban a férfiak, azt bizony hajzatuk is megsínyli idővel, ugyanis nem tesz jót a hajhagymáknak. Persze ez nem azt jelenti, hogy senki ne merjen fonatot hordani, mert veszélyes, de nem árt finoman bánni tincseinkkel. Főképp azért nem, mert nagy számban érinti a férfiakat az öröklött jellegű kopaszodás, melyet csak gyorsítunk az effajta roncsolásokkal.

Ráadásul a genetikai eredetű hajhullásnál sajnos nincs esély arra, hogy a kihullott szálak maguktól visszanőjenek. Ilyen esetekben csak a hajátültetés tud segíteni, mely nem csak visszaadja régi frizuránkat, de eredménye végleges is. Persze ezek után is óvnunk kell hajszálainkat, hiszen az lehet, hogy a hormonok már nem, de mi magunk attól még károsan hatunk frizuránkra.

A fent említett fonatok készítésénél például ügyeljünk arra, hogy minél lazábban fogjuk össze tincseinket, és semmiképp se fonjuk szorosra hajunkat. Emellett kerüljük a kémiai anyagokat, az erős zseléket, melyek szintén károkat okozhatnak hajszálainkban. Végül, de nem utolsósorban csak rövidebb ideig hordjuk fonatban a hajunkat, legkésőbb alvás előtt szedjük szét, hogy hajzatunk és fejbőrünk is tudjon pihenni!

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Van, akinél a kopaszság férfias

0 Komment

Ahogy azt már sokszor említettük, a férfiak többségét már idő előtt utoléri az öröklött jellegű kopaszodás, amire ráadásul nincs gyógyszer, vagy ellenszer, nem lehet megállítani. Ez nem azt jelenti, hogy a kopaszodás egyáltalán nem orvosolható, ugyanis létezik rá más megoldás, azonban először mindenki megpróbál beletörődni.

Így tett ezzel a sokak által csak „Sziklaként” emlegetett filmsztár is, Dwayne Johnson. Ahogy megindult nála a hajzat ritkulása, nem tett mást, mint leborotválta teljesen fejét. És, hogy milyen lett a végeredmény? Szexi, vonzó és őrjítően férfias, mondhatni tökéletesen hű a becenevéhez.

Most már el sem tudnánk képzelni korábbi hajzatával, ami szintén nem állt rosszul neki, de a kopaszság egyszerűen illik hozzá. Ehhez azonban szükség van arra, hogy valakinek ilyen testalkata, fizimiskája és kisugárzása legyen.

Sajnos nem mindenkinél lenne ugyanez az eredmény. Sőt! A legtöbben hajzatukkal együtt elveszítik önbizalmukat is, hiszen az új külső egyszerűen nem illik hozzájuk. Akinek a dús hajzat adta meg arcának karakterét, az bizony képtelen lesz beletörődni abba, hogy megváljon frizurájától. Ez nem véletlen, hiszen nem csak magunknak nem tetszünk így, hanem a külvilág felé is más lesz a kisugárzásunk, és inkább tűnhetünk akár betegesnek, mint férfiasnak.

Nincs is erre kifejezés, hogy ez mennyire romboló hatású lehet lelkünkre nézve is. Éppen ezért, ha valakinek nem áll jól, és nem képes elfogadni a hajatlanságot, annak nem is szabad ezt tennie! Ahogy a cikk elején említettem, a gyógyszerek vagy különböző készítmények nem képesek megállítani a genetikai kopaszodást, azonban van egy megoldás, mely mégis segít visszaadni elveszettnek hitt frizuránkat.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek köszönhetően már rengetegen nyerték vissza önbizalmukat is, régi hajzatukkal együtt. Ráadásul mindezt úgy, hogy újabb hajhullástól már nem kell tartaniuk az átültetett részeken. Mindenkinek tudnia kell tehát, hogyan érzi jól magát saját bőrében – és hajában -, dönteni pedig ennek függvényében muszáj ahhoz, hogy életünket ne árnyékolhassa be a kopaszság.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A szexi Hugh Jackman

0 Komment

Nők milliói bomlanak utána már csak a képernyőn keresztül is, a szexi filmsztár ugyanis nem csak megnyerő arccal, hanem valóban igazi, férfias kisugárzással rendelkezik. Már rengeteg szerepben láthattuk, azonban valljuk be, mégiscsak akad olyan átalakulás, ami nem feltétlenül áll jól neki.

Ugyanis még farkasként is megnyerőbb a kinézete annál, amilyennek „A forrás” című filmben láthatjuk, legalábbis az egyik jelenetsorozatában nem a legtökéletesebben néz ki. Persze, valószínűleg az alkotóknak pont ez volt a célja, viszont ezzel együtt megtudhattuk – és nem biztos, hogy erre a hölgyközönség annyira vágyott is -, hogy milyen lenne a filmsztár kopaszon.

Sajnos a válasz mindenképpen az, hogy ha a színész kopaszodni kezdene, akkor a legjobb, amit tehetne, az a hajbeültetés lenne, hiszen hajzatával az egész karaktere, férfias és szexi kinézete a semmibe veszne. Ezt pedig valószínűleg sem ő maga, sem pedig a nézők nem szeretnék.

Számos férfit ér el hamar a kopaszodás, általában pedig öröklött jellegű hajgyérülésről beszélhetünk, és bizony nagyon sokuknak – ugyancsak, mint Hugh Jachman-nek – nem éppen a legelőnyösebb frizura a hajatlan fejtető. A tarságot pedig vagy elfogadjuk, vagy elkezdünk küzdeni ellene, de sajnos a genetikai úton elkezdődő kopaszodásnak nem szab gátat semmiféle gyógyszer vagy kozmetikum.

Ebben az esetben tényleg csak a hajátültetés lehet segítségünkre, ami viszont végleges megoldást ad mindazoknak, akik a beavatkozás mellett döntenek. Az eljárást követően pedig nem kell félnünk újabb hajhullástól azokon a területeken, melyekre a tarkótáji hajzatból ültettek, hiszen ezek a hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző helyükön, és nem hullnak ki.  

Mivel az arcunk karakterét nagymértékben befolyásolja a hajunk és annak viselése, ezért érthető, hogy amint kopaszodni kezdünk, felborul az addigi kép.  Nem kell azonban beletörődnünk abba, amibe igazából soha nem is tudnánk teljesen. Válasszuk a hajbeültetés adta lehetőséget inkább, mellyel megmaradhat önbizalmunk, addigi sármos kinézetünk és persze visszatérhet régi hajzatunk is.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Beteges?

0 Komment

Sajnos mindenkiben megvan az a rossz tulajdonság, hogy elsőre a külső alapján ítélkezünk. De mi más teremthetne meg egy alapot abban, hogy megismerjünk egy embert? Ráadásul a külsőnk nagymértékben függ személyiségünktől, hiszen nem véletlen, hogy ki milyen ruhát hord, hogy fésüli frizuráját vagy éppen milyen sminkkel jelenik meg.

De mi van akkor, hogy egy adottsággal nem tudunk mit kezdeni, vagy éppen elindult egy olyan folyamat a testünkön, amin sajnos mi magunk nem vagyunk képesek változtatni? Ilyen lehet a kopaszodás is, melynek millióféleképpen próbálhatunk gátat szabni, ha a genetika okozza, sajnos nem leszünk képesek visszafordítani.

Sok férfi esetében a kopaszság nem hátrányos, mert jól áll nekik, sőt, akár még férfiasabbak is lesznek tőle. De nem mindenki ilyen szerencsés. Ugyanis a legtöbb ember szereti a dús frizurát, amivel lehet is mit kezdeni, és ami személyre szabva határozza meg külsőnket.

Már sokszor beszéltünk arról, hogy a hajzattal való játék mennyire nagy segítséget jelent például a filmvilágban vagy a színházban. Sajnos a kopaszsággal általában nem jó dolgokat akarnak elérni, sőt! A legtöbb betegség ábrázolásakor előveszik a kopaszságot, mint kelléket ahhoz, hogy minél rosszabbul nézzen ki a szereplő, és mint tudjuk, sajnálatos módon a való életben is rengeteg kór jár azzal, hogy a hajzat kihullik.

Nem véletlen tehát, hogy ha gyérülni kezd a frizura, és inkább teljesen leborotváljuk, mert még az is jobban néz ki, sokszor megijednek a környezetünkben élők, hogy „csak nem valami nagy baj van?”. Ez pedig már nem csak kellemetlen, hanem szabályosan idegesítő is lehet, és természetes, hogy ilyenkor nem szeretünk már tükörbe nézni, és az önbizalmunk is egyre gyengébb lesz.

Akinek nem áll jól, bizony jobban teszik, ha nem törődnek bele a kopaszságba, hanem inkább felveszik a kesztyűt ellene, hiszen mind lelkileg, mind a külső szempontjából is csak így lehetnek újra a régiek. Szerencsére már az öröklött kopaszodásra is létezik egy tökéletes megoldás, ami nem csak biztos, hanem végleges eredményt is ad, méghozzá a hajátültetés. Ne engedjünk hát szabad utat a rosszízű pletykáknak, tegyünk a kopaszodás ellen, és érezzük újra jól magunkat saját bőrünkben!

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Beckham kopaszodik?

0 Komment

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy David Beckham nem csak az egyik legfelkapottabb sztár a mai napig, hanem bizony stílusával és eleganciájával milliók szemében lehet példakép. A futballista amellett, hogy éveken keresztül a legkeresettebb labdarúgók közé tartozott, folyamatosan elkápráztatja a hölgyeket is.

Amellett, hogy rúgja a bőrt, még modellként is, illetve reklámszerepekben is láthatjuk a mai napig, ami nem meglepő, hiszen amikor a sármot, a megnyerő külsőt és a stílust osztogatták, az nem kétséges, hogy ő bizony többször is sorban állhatott. Az egyik legmeghatározóbb vonzereje többek szerint a frizurájában rejlik, melyet nagy szeretettel változtatgatott az évek során. Most azonban felmerült a kérdés, hogy a híresség vajon nem kopaszodik-e, és ha igen, akkor talán áteshetett már hajátültetésen?

Korábban ugyanis címlapokra került pár kép, melyen kissé gyérebb, sőt, néhol igencsak kopaszabb területek látszódnak frizuráján. Ugyan akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy nem vágna bele egy hajbeültetésbe, manapság megint dús és hibátlan hajzattal áll a kamerák előtt.

Amennyiben csak átmeneti állapot volt nála a haj gyérülése, valószínűleg elegendő volt számára néhány kezelés vagy különböző készítmények alkalmazása ahhoz, hogy frizurája ilyen szépen rendbe jöjjön, azonban, ha őt is az öröklött kopaszodás jelei érték utol, akkor csakis a hajátültetés oldhatta meg problémáit.

Nagyon sok sztár nem szereti bevallani, hogy átestek esetleg valamilyen beavatkozáson, pedig a hajátültetésen nincs mit szégyellni. Hiszen ez az egyetlen olyan végleges és biztos megoldás, ami segíthet a genetikai úton ránk törő kopaszodáskor. Ráadásul az ilyen fajta hajritkulást elősegíti az is, ha valaki aktív sportolóként éli életét, éppen ezért nem kizárt, hogy Beckham-nél is erről lehetett szó.

Akárhogy is, a futballsztár frizurája most újra kifogásolhatatlan, és az is biztos, hogy ha újra előbukkannának kopasz foltok, akkor mindenképpen el kell gondolkoznia a hajátültetésen – akár először, akár másodjára esne át ezen a beavatkozáson -, hiszen a szinte már védjegyévé vált tökéletességet nagyban beárnyékolná a kopaszság.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed