Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Patrick Wilson homloka egyre nagyobb

0 Komment

Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala lassan annyira magas, hogy el fogja érni azt a pontot, döntenie kell frizurájáról. Bár a filmsztár elképzelhetetlen lenne teljesen kopaszon, így jobb lenne, ha inkább a hajátültetés mellett döntene.

Még bírja a sármja, még kitart az imidzse, na de vajon meddig? A jó hanggal is megáldott színészt többek között sorozatokban és filmekben is láthattuk már, legtöbben az „Insidious” című horrorból ismerik. Megnyerő külsejével hamar belopta magát a női nézők szívébe, de kitart-e ez akkor is, ha egyre gyérülő frizurája helyén teret nyer a kopaszság?

Meg kell hagyni, mostani kinézetével még mindig férfias, akármennyire is emelkedett már meg a homlokvonala, de az biztos, hogy ezt a kényes témát nem halogathatja a végtelenségig. Bár lehetséges, hogy ugyanúgy, mint Jude Law, talán ő is védjegyévé akarja tenni sajátos frizuráját.

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál kopogtat már fiatalabb korban az ajtón. A legnagyobb számban a férfiak szenvednek ettől, köztük pedig legtöbben a genetika áldozatai, vagyis öröklött jellegű hajhullással kell szembenézniük.

Az effajta kopaszodásra nincs olyan gyógyír, mely megállítaná és vissza is fordítaná ezt a folyamatot, legfeljebb csak késleltetni lehet különböző szerek, készítmények, esetenként gyógyszerek alkalmazásával. A legjobb megoldás azonban mára már olyan kiforrott technológiával rendelkezik, hogy aki ezt választotta, csak jót tud mondani róla.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek segítségével nem csak búcsút inthetünk a kopasz terülteteknek, hanem mindezt azzal a biztonsággal tehetjük meg, hogy a beültetett részeknél már nem kell tartanunk újabb hajhullástól. Ez a biztos, és végleges megoldás már rengeteg kopaszodással küzdőnek adta vissza régi kinézetét, ami nagyon sokat jelent, főként azok számára, akiknek a kopaszság kicsit sem állna jól.

Többek között rengeteg sztár is átesett már ilyen beavatkozáson, akik úgy döntöttek, hogy megőrzik sajátjuknak vélt külsejüket, fiatalosságukat és a róluk kialakult képet. Lehetséges, hogy Patrick Wilson is jobban tenné, ha lassan elgondolkozna ezen a megoldáson, nehogy csökkenjen idővel hajzata mellett női rajongótábora is.

 

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát és a hajbeültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Fogas kérdés

0 Komment

Arról már sokszor esett szó, hogy a hajhullás hátterében rengeteg olyan ok állhat, melyekre nem is gondolnánk. Elsőként persze mindig azt kérdezzük, mi lehet a baj hajzatunkkal, holott egy sokkal másabb eredetű problémáról is lehet szó. Legyen az egy belső gyulladás, vagy fogászati gond, sajnos a hajzatot tönkre teheti egészségünk bármilyen csorbája.

Ami egyfelől nagyon rossz, hiszen frizuránk állapotának romlása nem csak esztétikailga zavaró, hanem ijesztő is, és bizony idő kell ahhoz, hogy kiderítsük, mi lehet a probléma. Hajunk normális mértéktől eltérő hullása egy jelzés, hogy valahol baj van.

Legyen szó egy letörött fogról, fogszuvasodásról, ínygyulladásról vagy éppen beteg fogágyról, bizony lehetséges, hogy előbb észrevesszük azt, hogy hajzatunkkal akadt problémánk. Ezek a gondok ugyanis egy olyan gócbetegséget eredményeznek, melynél a kialakulás helyén talán nem is érezzük, hogy baj van, viszont az itt lévő baktériumok bejutnak a vérbe, és így veszélyeztetik hajunk épségét.

Az effajta hajhullás foltokban jelentkezik, és a kihullott szálak helyére sok esetben nem is nő vissza a haj. Mivel nagyon sok, más betegség, esetleg gyógyszer, vagy hormonális probléma is eredményezhet ilyen fajta hajhullást, nagyon fontos, hogy minél előbb vizsgáltassuk ki, mi lehet a háttérben. Sok esetben segít, ha ilyenkor egy teljes körű, szájüregi vizsgálatot is beiktatunk, hiszen, ha fogászati gócbetegség okozza a hajhullást, akkor első sorban ezt a problémát kell kezelni.

Az ilyen fajta betegségek mutatója lehet többek között még az izületi fájdalom, a kötőhártya gyulladás, illetve allergiás tünetek és bőrkiütések, így, ha ezek közül egyszerre többet tapasztalunk meg a hajhullás mellett, akkor elsőként kell megejteni a fent említett vizsgálatot.

Amint orvosolják problémánkat, a hajzatunk állapota is visszaáll idővel. Amennyiben nagyobb károk keletkeztek frizuránkat illetően, vagy túl hosszúnak tartjuk az ilyenkor legalább hat hónapot is igénybe vevő regenerálódási időszakot, akkor különböző kezelések segítségével felgyorsíthatjuk hajunk helyreállását. A mezoterápia például nagy segítséget nyújthat, bármilyen átmeneti hajhullásról beszélünk.

Ha viszont nem olyan gócbetegség áll a hajhiányos területeket hagyó kopaszodás hátterében, mint például a fog bármilyen problémája, akkor tovább kell kutatnunk. A legtöbb esetben még mindig a genetika a hunyó, mely problémára csak egyetlen biztos megoldás létezik, a hajátültetés.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Kakaós segítség

0 Komment

Előző cikkünkben arról beszéltünk, hogy a mostani divat szerinti frizurák mennyire képesek megtörni a hajszálakat, és könnyen lesz miattuk száraz, élettelen a hajzatunk. Most megismerhetünk egy olyan, házilag elkészítehtő hajpakolást, mely pontosan erre a problémára jelenthet segítséget.

Azt említettük is, hogy a hajformázók és színezők használata között muszáj beiktatnunk egy-egy pihenő napot hajunk szempontjából, és ilyenkor azzal tesszük a legjobbat frizuránknak, ha valamilyen formában több ápolást nyújtunk neki. A következő hajpakolás kifejezetten ebben lehet segítségünkre.

Talán nyugodtan kiejelenthetjük, hogy pakolásunk két összetevője szinte mindenki konyhájában fellelhető. Nem kell ugyanis más hozzá, csak egy pohár yoghurt, és két evőkanálnyi kakaó. Utóbbi természetesen nem az instant, édesített változat, hanem valódi kakaópor kell, hogy legyen.

Keverjük össze ezt a két összetevőt, majd kenjük fel hajzatunkra, főleg azokra a részekre, ahol szárazabb és töredezett. A joghurt ugyanis segít a hajszálak hidratálásában, a kakaó pedig amiatt, mert a benne található vitaminokat – magnézium, vas és jód – képes hajszálainkba építeni, elindítja hajzatunk saját regenerálódását. Ezzel egy természetes fényt ad hajunknak, és frizuránk újra egészségesebb lesz.

Persze ez a módszer, mint az összes pakolás, csak akkor hatásos, ha a hajzat még javítható állapotban van, és nem hanyagoltuk el túl sokáig. Amennyiben már hosszú ideje, tartós romlásról van szó, akkor ne várjunk csodát ettől sem. Hajunk állapota ugyanis rengeteg más bajra is utalhat, és ha nem vesszük észre, hogy nagyobb a gond, akkor fruzuránkban is visszafordíthatatlan károk keletkezhetnek.

Átmeneti hajhullást okozhat péládul az egyszerű elhanyagoltság is, illetve a túl sok hajformázás, ápolás nélkül, de sajnos állhat a háttérben más egészságügyi gond is. Ilyen esetekben egyes kezelések segíthetnek hajzatunk regenerálódásának felgyorsításábán, azonban, ha genetikai ok áll a háttérben, vagy maradandó kopasz foltokokkal küzdünk, akkor a hajátültetés jelenthet biztos megoldást.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

EB-és frizurák

0 Komment

Az EB tipikusan összehoz mindenkit, és még olyanok is nézik, akik magát a focit nem is szeretik, vagy egyáltalán nem érdeklődnek iránta. Ezek a meccsek viszont leültetik még a hölgyeket is a televízió elé. Ugyan általában mindenki azt figyeli, hogyan rúgják a labdát a játékosok, most nézzük meg egy kicsit közelebbről azt, milyen frizurák uralkodtak az idei EB-én.

Több csapatban is lehetett látni olyan játékost, akinek nagy lobonca van, hátrakötve, és találkozhattunk felnyírt, színesre festett frizurákkal is. Fellaini nagy, többek által „mikrofon frizurának” titulált hajzata sokaknál verte ki a biztosítékot, hiszen a futballsztár az amúgy is nagy hajkoronáját még ki is szőkíttette.

Ahogy minden sportágban azonban, a focisták között is nagy számban találkozhatunk kopaszodó, vagy teljesen hajtalan játékosokkal. Ez nem véletlen, hiszen a kemény, folyamatos edzések, a felkészülés szorosan összefügg a hajhullással. Mivel a koncentráció és a magas terheltség pontosan azokat a hormonokat befolyásolják, melyek általában az öröklött kopaszodás okozói is, így ugyanazt a helyzetet állítják elő, mint aki génjeiben hordozza a kopaszodásra való hajlamot.

Nem kell messze mennünk példáért, hiszen a magyarok nagy büszkesége, Király Gábor is tar frizurával rendelkezik, de felhozhatjuk példának a tegnapi kieső Wales csapatának hátvédjét, James Collins-t is. A franciák keretében több kopasz fejjel is találkozhatunk, de ott általában inkább csak a kényelem lehetett az oka, hogy tar fejet választottak a játékosok.

Mivel a HairHungary Klinika csapata imádja a focit, így az EB ideje alatt egy olyan kedvezményprogrammal teszi elérhetőbbé a hajátültetési eljárást, mely mindenki számára könnyebb döntést hozhat. Jelentkezzen még most vasárnapig, hogy részese lehessen ennek a kihagyhatatlan lehetőségnek!

A fent említett, hormonálisan vagy genetikailag kialakuló kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajbeültetés, mely már sokaknak segített, köztük rengeteg sportolónak. Az angol válogatott Wayne Rooney-ja is átesett már ezen a beavatkozáson, és most dúsabb a hajkoronája, mint valaha. Klinikánk is számos sportolónak, többek között futballsztároknak is segített már, hogy a kopaszodás már csak egy rossz emlék lehessen.  

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

 

Szép szemöldököt szeretne?

0 Komment

A HairHungary Klinika csapatát legtöbben azért keresik fel, mert valamilyen problémájuk van hajzatukkat. A hajátültetés ma már egyre elterjettebb megoldás, hiszen ez az egyetlen igazi segítség, mely el tud bánni az öröklött kopaszodás nyomaival is. Viszont ad más lehetőséget is ez az eljárás, mely Klinikánkon már annyi annyi embernek segített.

Míg a férfiak tekintetében számolhatjuk a legtöbb kopaszodási problémával küdőt, bizony a hölgyeknél akad egy másfajta szőrzeti gond, mely sokakat érint. Ez nem más, mit a gyér szemöldök. Az pedig, ha valakinek nem annyira dús a szeme fölötti szőrzete, sajnos az egész arc karakterét befolyásolni tudja, és általában nem éppen úgy, ahogy azt szeretné.

Rengeteg ok állhat annak hátterében, hogy miért gyér valakinek a szemöldöke. Ezt eredményezheti akár a genetika is, de lehet szó valamilyen betegségről, mely ezt hozta magával mellékhatásként, és sajnos nem maradhat ki a sorból az sem, hogy sokan nagyon kiszedték annak idején a szálakat, amikor a vékony szemöldök volt a divat.

Mivel a szemöldök ennyire meghatározó arcunk szempontjából, nagyon sokféle megoldást találtak már ki, hogyan is lehetne egy kicsit befolyásolni kinézetét. Sajnos a legtöbb ilyen megoldás egyrészt nem néz ki esztétikusan, természetesen pedig főleg nem, másrészt még inkább gyérítheti a már amúgy sem dús szőrzetet.

A szemöldök beültetés viszont tökéletes segítséget nyújthat, hiszen a hajátültetés kiforrott technológiájával képes olyan szemöldököt varázsolni nekünk, mely saját adottságainknak megfelelően gyönyörű, dús és pont olyan, amilyenről álmodtunk. Az eljárást követően persze törődnünk kell majd vele, de ez pont annyi időt vesz majd igénybe, mint amennyit az jelentene, hogy ívesre szedjük szemöldökünket.

Mivel a beavatkozáskor figyelembe veszik a meglévő szálak vonalát, irányát, így az eredmény teljesen természetes lesz, tehát nem kell attól félnünk, hogy természetellenes bozontot kapnánk. Azt pedig végképp elfelejthetjük, milyen volt gyéren, hiányosan szemöldökünk.

 

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed