Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sztárséf a hajbeültetést választotta

2 Komment

Nem egy műsorral robbant be a köztudatba Gordon Ramsay, aki azóta már sztárrá nőtte ki magát. Megosztó személyisége ellenére, vagy éppen következtében nagyon közkedveltek lettek ezek a produkciók, melyekben megismerhettük keményebb és kedvesebb arcát is. Az biztos, hogy az ételek terén igencsak kritikus, azonban, mint kiderült, saját külsejéhez is így áll hozzá.

A sztárséf ugyanis pár évvel ezelőtt rálépett a kopaszodás útjára, ami valószínűleg nem is kicsit zavarhatta. Mivel nem csak a főzőpult melletti teljesítménye a fontos számára, hanem megjelenése is, ezért próbált először olyan frizurákat hordani, melyek eltakarták a teret nyerő kopaszodás első jeleit. Később azonban annyira feszélyezhette frizurája gyérülése, hogy inkább más megoldást keresett.

Hajvesztése orvoslására a hajátültetést választotta, melynek segítségével azóta újra dúsabb frizurával láthatjuk viszont a képernyőkön. Mivel elég hamar lépett annak érdekében, hogy kopaszodását megoldja, ezért sokan talán észre sem vették, hogy milyen változás ment végbe a híres konyhafőnök életében.

gordon ramsay hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary sztár sztárséf konyhafőnök hajgyérülés

Persze egy-két szemfülesnek köszönhetően publikálásra kerültek azok a feltűnő jelek, melyek azt bizonyították, hogy Gordon több, mint valószínűleg a lehető legjobb megoldást választotta. Ha jobban megfigyeljük, látható a különbség, és persze azóta már nem csak a külföldi lapok cikkeztek róla.

Mindenesetre az biztos, hogy jól döntött, mikor a hajbeültetés mellett tette le a voksát. Az eljárás ugyanis véglegesen oldja meg a hajhullás problémáját azokon a részeken, ahol a páciens hajátültetésen esett át. Így a sztárséfnek sem kell már félnie attól, hogy újra gyérülő frizurával kell valaha is a kamerák elé állnia. Mint ahogyan a konyhában, a külsejével kapcsolatban is karakán és biztos döntést hozott, melynek köszönhetően elfelejtheti a kopaszodás okozta kellemetlenségeket.

A hajátültetés már nem csak külföldön, hanem itthon is egyre szélesebb körben segített rengeteg kopaszodónak, köztük nem csak hírességeknek, hanem olyan magánszemélyeknek is, akik nem tudtak beletörődni a gyérülő frizurájuk okozta változásokba.

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Két pasi.. meg egy kis haj!

0 Komment

A „Két pasi meg egy kicsi” című, nálunk is nagy népszerűségnek örvendő sorozat egyik sztárja, Jon Cryer elég korán kezdett el kopaszodni. Mivel felismerte, hogy ez valószínűleg nem fog túl jól állni neki, és már egyre jobban gyérült a frizurája, így a hajátültetést választotta megoldásként.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jól tette, hiszen a képek is csak arról tudnak árulkodni, mennyivel jobb és előnyösebb számára a dús hajzat. A sorozat lúzer szereplőjét életre keltő színész éveket fiatalodott a beavatkozásnak köszönhetően, és az biztos, hogy nem bánta meg döntését.

A genetikai eredetű, öröklött kopaszodás nagyon sokakat érint, és egyre többen veszik észre a hajhullás első jeleit már nagyon fiatalon. Amennyiben tényleg a gének állnak a háttérben, úgy viszont csak két választási lehetőségünk van: vagy beletörődünk, és kopaszodó fejjel, egyre gyérülő hajzattal és egyre inkább felhúzódó hajvonallal élünk tovább, vagy teszünk ellene.

Ha még csak kezdeti stádiumban állunk az androgén kopaszodást illetően, akkor számos kezeléssel és különböző külső és belső szerek alkalmazásával lefékezhetjük ezt a kellemetlen folyamatot. Azonban előrehaladottabb állapotban, mint ahogy azt Jon Cryer esetében is láthatjuk, valódi megoldást csak a hajátültetés jelenthet.

Az eljárás során saját donorterületünkről ültetnek át hajszálakat a kopasz, illetve kopaszodó részekre. A végeredmény így nem csak végleges lesz, hanem teljesen természetes, hiszen a saját hajunkat kapjuk vissza. A professzionális, kiforrott technológiának köszönhetően pedig a gyógyulási időszak után senki nem fogja tudni megmondani ránézésre, hogy hajzatunk valaha gyérebb volt, és nem ilyen dús hajjal rendelkeztünk mindig is.

Mindazok számára, akik nem képesek beletörődni a hajhiányos területek uralkodásába, a hajátültetés tehát nem csak tökéletes, hanem biztos megoldást is jelent. Rengeteg híresség – köztük színészek, sportolók – nyerték már vissza a hajbeültetés segítségével régi frizurájukat. A HairHungary Klinikán igénybe vehető kedvezményekkel azonban bárki közelebb kerülhet ehhez a megoldáshoz.

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Hajproblémák a sztárvilágban

0 Komment

A nők többsége a hétköznapi életben is megtesz mindent azért, hogy jól nézzen ki. A ruhák, az ékszerek és sok más kiegészítő teszi lehetővé, hogy megvalósítsuk önmagunkat, azonban ez nem elég, hiszen még nem is beszéltünk a sminkről, vagy a sokat jelentő frizuráról. A sztárvilágban pedig ezek a dolgok talán még inkább hangsúlyt kapnak.

Akik a kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében élik életüket, sokszor érezhetik úgy, hogy számukra a kifogástalan külső egyszerűen kötelező. Azonban sajnos előfordul, hogy ezért átesnek a ló túloldalára, és a szépség csapdájába kerülve pont azt érik el, hogy saját adottságaik elkopnak.

Persze érthető, ha egy színésznőnek a szerepe kedvéért sokszor kell parókát viselnie, vagy saját hajzatával kezdenek néha eszelős dolgokat. A sok festék, hajformázó szer vagy eszköz pedig könnyen kikezdheti a hajhagymák egészséges működését, elérve ezzel azt, hogy a hajzat rettentő rossz állapotba kerülhet, ha nem foglalkoznak megfelelően az ápolásával is.

A legtöbb celeb azonban nem csak amiatt alkalmazza a fent említett eszközöket, mert muszáj, hanem mert egyszerűen így érzik szépnek magukat. A póthaj, a hajfesték, az állandó göndörítés vagy hajvasalás egyszerűen olyan mértékben roncsolhatja a hajzatot, hogy az komoly gondokhoz vezethet. Emellett pedig meg kell említenünk az életvitelükkel járó rengeteg stresszt is, ami szintén megtépázhatja a hajzat állapotát.

Ilyen okokból kifolyólag láthatunk károkat például Fergie frizuráján, de megemlíthetjük Naomi Campbell-t is, akinek kopaszodásával nagyon sokáig foglalkozott a média. Az effajta hajhullás persze orvosolható, amennyiben időben észrevesszük a jeleit. A legokosabb döntés ilyenkor az, ha egyből felhagyunk a károkat okozó szokásokkal. Akármennyire is nehezünkre esik, mindenképpen meg kell szabadulni a póthajunktól, vagy le kell mondani egy időre a hajfestékről, és meg kell próbálni olyan frizurákat hordani, melyek saját adottságainknak megfelelnek.

A kiváltó okok megszüntetésével már érzékelhető lesz a javulás, de nem árt, ha egy kis segítséget is igénybe veszünk hajunk regenerálásához. A mezoterápiás kezelés például nagyon eredményes lehet az ilyen, átmeneti hajhullások orvoslásában. A maradandó kopasz foltokat pedig hajátültetés segítségével tüntethetjük csak el egyes esetekben.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Selena Gomez betegsége

0 Komment

A gyönyörű énekes- és színésznőről nemrég derült ki, hogy egy olyan betegségben szenved, melyet sajnos nem lehet gyógyítani. Az egyébként mindig pörgős és élettel teli sztárnak most kényszerpihenőt is elrendeltek, ugyanis, ha nem vigyáz magára, nagyobb bajok is lehetnek.

A lupuszról már olvashattak korábbi cikkünkben is. Egy olyan automimmun betegség ez, melynek során a test saját szövetei ellen fordul az immun-rendszer. Sajnos ez azt eredményezi, hogy több szervet is érinthet, akár egyszerre is. Megtámadhatja a vesét, a szívet, a tüdőt, mint ahogyan az ízületeket és a bőrfelületet is.

Ugyanez jelentkezik akkor is, amikor a betegség megtámadja a fejbőrt, illetve a hajhagymákat, és hajhullás indul meg. Sajnos ez a fajta hajhullás olyan foltos kopaszságot eredményez, mely hegesedéssel jár, és a megtámadott területeken általában a haj már nem képes visszanőni.

A lupusz betegségre sajnos gyógymód nincsen, viszont tüneti kezelésekre van lehetőség, és sok esetben az is rengeteget számít, ha a beteg odafigyel életmódjára, és betart néhány fontos szabályt az étkezéssel és a pihenéssel kapcsolatban. A rossz táplálkozás, és a stressz beengedése napjainkba inkább csak felgyorsítják és megerősítik az autoimmun betegség tüneteit és hatásait. Azonban, ha odafigyelünk a megfelelő vitaminmennyiség bejuttatására, az elegendő pihenésre, és természetesen minden másra, amit orvosunk javasol, akkor kordában lehet tartani ezt a kórt is.

A tünetek között megjelenő hajhullásra szintén próbálkozhatunk egyes kezelésekkel, melyek segíthetnek abban, hogy hajhagymáink ne adják fel, és egészségesen működjenek, amíg csak lehet. Viszont, amennyiben kialakulnak olyan kopasz foltok, melyeknél már nem nő vissza a hajunk, abban az esetben a hajátültetés jöhet szóba megoldásnak, és az is csak akkor, ha marad megfelelő donorterület hozzá.

Selena Gomez rajongói természetesen nagyon aggódnak az énekesnőért, és biztosan megértik,miért is kell visszavonulnia egy időre. Mivel már jelentkeztek nála olyan tünetek, mint a depresszió, szorongás és pánikrohamok, ezért az egészsége érdekében egy jó időre pihenésre intették, nehogy romoljon az állapota. Az biztos, hogy a sztár mindent meg fog tenni azért, hogy a betegség ne hatalmasodhasson el rajta, és biztosan bevet majd mindent azért is, hogy gyönyörű hajkoronáján se essen csorba.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Patrick Wilson homloka egyre nagyobb

0 Komment

Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala lassan annyira magas, hogy el fogja érni azt a pontot, döntenie kell frizurájáról. Bár a filmsztár elképzelhetetlen lenne teljesen kopaszon, így jobb lenne, ha inkább a hajátültetés mellett döntene.

Még bírja a sármja, még kitart az imidzse, na de vajon meddig? A jó hanggal is megáldott színészt többek között sorozatokban és filmekben is láthattuk már, legtöbben az „Insidious” című horrorból ismerik. Megnyerő külsejével hamar belopta magát a női nézők szívébe, de kitart-e ez akkor is, ha egyre gyérülő frizurája helyén teret nyer a kopaszság?

Meg kell hagyni, mostani kinézetével még mindig férfias, akármennyire is emelkedett már meg a homlokvonala, de az biztos, hogy ezt a kényes témát nem halogathatja a végtelenségig. Bár lehetséges, hogy ugyanúgy, mint Jude Law, talán ő is védjegyévé akarja tenni sajátos frizuráját.

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál kopogtat már fiatalabb korban az ajtón. A legnagyobb számban a férfiak szenvednek ettől, köztük pedig legtöbben a genetika áldozatai, vagyis öröklött jellegű hajhullással kell szembenézniük.

Az effajta kopaszodásra nincs olyan gyógyír, mely megállítaná és vissza is fordítaná ezt a folyamatot, legfeljebb csak késleltetni lehet különböző szerek, készítmények, esetenként gyógyszerek alkalmazásával. A legjobb megoldás azonban mára már olyan kiforrott technológiával rendelkezik, hogy aki ezt választotta, csak jót tud mondani róla.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek segítségével nem csak búcsút inthetünk a kopasz terülteteknek, hanem mindezt azzal a biztonsággal tehetjük meg, hogy a beültetett részeknél már nem kell tartanunk újabb hajhullástól. Ez a biztos, és végleges megoldás már rengeteg kopaszodással küzdőnek adta vissza régi kinézetét, ami nagyon sokat jelent, főként azok számára, akiknek a kopaszság kicsit sem állna jól.

Többek között rengeteg sztár is átesett már ilyen beavatkozáson, akik úgy döntöttek, hogy megőrzik sajátjuknak vélt külsejüket, fiatalosságukat és a róluk kialakult képet. Lehetséges, hogy Patrick Wilson is jobban tenné, ha lassan elgondolkozna ezen a megoldáson, nehogy csökkenjen idővel hajzata mellett női rajongótábora is.

 

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát és a hajbeültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
12345

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed