Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Phil Collins új stílusa

0 Komment

Az idősebb korosztály még rajongott érte, azonban a mai fiatalság nagy része is ismeri egy-két dalát biztosan. A volt „Genesis” együttes frontembere jó időre visszavonult a nagyközönség elől, azonban most, ha minden igaz, új albumon dolgozgat. De vegyük szemügyre, mi változott azóta a megjelenésében, milyen lett az új stílusa?

Mert kissé megváltozott, az biztos. Az ifjú Phil Collins ugyan még hosszabb lobonccal hódított, azonban nagyon hamar látványossá vált, hogy bizony a génjei nem a dús frizura lehetőségét hordozzák magukban. Így szinte mindenkinek az erősen kopaszodó kép ugrik be róla, amivel igazából nincs is baj, hiszen a világ így szerette meg.

Mostani megjelenése igazán kifinomult. A kopaszodás mellé őszülés is társult, és az énekes úgy döntött, hogy megmaradt hajzatát annyira rövidre vágja, mint amekkora borostája van, és az igazat megvallva ez eléggé jól is áll neki. De valóban így néz ki jobban, vagy csak egyszerűen tényleg megszoktuk már, hogy fejtetőjét nem borítja haj?

Kétségtelen, hogy mivel időtlen idők óta kopaszodó frizurával láttuk mindig, nehéz is lenne elképzelni, hogy milyen lenne dús hajzattal. Valószínűleg jól állna neki, de ezt már előreláthatólag nem tudhatjuk meg, hiszen úgy néz ki, a sztár nagyon is jól érzi így magát bőrében.

Ez sajnos nem minden kopaszodóról mondható el, ugyanis a frizura az egyik legmeghatározóbb eleme kinézetünknek. Amennyiben valakinek elkezd gyérülni a hajzata, és megemelkedik a homlokvonala, az nagyban befolyásolja egész arcát, egész megjelenését. Sokan pedig ezt nem tudják elfogandi, hiszen keveseknek áll jól a tarság.

Semmiképpen sem szabad ilyenkor beletörődni abba, amit minden reggel egyre elkeseredettebben látunk viszont a tükörben. Az öröklött kopaszodásra egyetlen biztos megoldás létezik, a hajátültetés, melynek segítségével visszanyerhetjük régi frizuránkat, és önbizalmunkat is. Lehetséges, hogy ha annak idején Phil Collins is ezt az utat választotta volna, akkor ma még jobban nézne ki, bár a sztár egyike azoknak a szerencséseknek, akiknek a haj hiánya kicsit sem csorbított a megjelenésen és persze a hírnéven sem.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed