AJÁNLÓ
 
09:09
2016. 05. 12.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:09
2016. 05. 12.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:09
2016. 05. 12.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:09
2016. 05. 12.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:09
2016. 05. 12.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Férfias szemlélet?

0 Komment

Általában a férfiak szerint a nők túl sok időt töltenek a tükör előtt, túlzásba viszik a különböző kencék és kozmetikumok alkalmazását, és persze nem lehet elegendő bókot szórni rájuk, mindig elégedetlenek valamivel külsejükkel kapcsolatban. De biztos, hogy nekik nem kellene ugyanúgy odafigyelni néhány részletre?

Ha kimondjuk az egészséges táplálkozás, a diéta vagy éppen a hajpakolás szavakat, szinte mindenkinek olyan képek rémlenek, melyeknek főszereplői hölgyek. Pedig férfiak esetében is oda kell figyelni nagyon, hogy milyen étrendjük van, mennyi vitamin jut a szervezetükbe, milyen kozmetikumokkal ápolják vagy éppen roncsolják hajzatukat, valamint az is fontos szempont, mennyi stressz éri őket nap, mint nap, és ezt hogyan képesek feldolgozni.

Ugyan a férfiak esetében leggyakrabban az öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk, azért gyakran okozza náluk is a hajhullást a fent említett stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, vagy éppen valamilyen gyógyszeres kezelés mellékhatása. Ilyen esetekben félre kell tenni azt a szemléletet, hogy a külsőre eltöltött idő és a „nyúlkajának” becézett zöldségek fogyasztása csak a nőknek való, és bizony nem árt egy életmódváltás.

Ha viszont a férfiakra jellemző, genetikai hajhullás indult meg, persze ez már sajnos nem lesz elegendő. Ilyenkor csak egyetlen megoldás jöhet szóba, mely végleges eredményt biztosít, méghozzá a hajátültetés. Nagyon fontos, hogy ha megtudjuk, hajunk gyérülését bizony az öröklési folyamatok okozzák, ne csüggedjünk el, ne törődjünk bele, és ne adjuk fel, hogy olyan frizuránk lehessen, amilyet szeretnénk, hiszen valljuk be, nem mindenkinek áll jól a kopaszság.

A hajátültetés már rengeteg kopaszodónak adta vissza régi frizuráját, és emellett pedig természetesen az önbizalom is helyére áll ilyenkor, hiszen nagyon nehéz a kopaszodást feldolgozni, elfogadni. De mint mondtuk, nem is kell, és inkább tegyünk azért, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben – illetve frizuránkban -, mint, hogy beletörődjünk az elfogadhatatlanba.

A HairHungary Klinika ráadásul most kedvez azoknak is, akik eddig a beavatkozás anyagi vonzatától féltek, és ez tartotta vissza őket az elhatározástól, hogy tű alá feküdjenek. Most ugyanis minden páciens, aki június 15.-ig jelentkezik ingyenes konzultációra, egységesen 0,7 Euró/hajszál árban dúsíttathatja frizuráját.

 

A részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296


> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed