Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopaszon vagy hajjal?

0 Komment

Nagyon sok világsztár fogadta el a kopaszságot, sőt, sokaknak már védjegyükké vált a tarság, azonban nem teljesen biztos, hogy mindenkinek jól áll ez. Vajon jól döntött például StanleyTucci, amikor a kopaszság mellett tette le a voksát, vagy jobban tenné, ha inkább új frizurát választana magának?

A híres színészt rengeteg olyan szerepben láthattuk már, ahol más és más frizurával jelent meg, de természetesen leginkább kopaszon találkozhatunk vele a filmvásznakon. Persze lehetséges, hogy könnyebbséget jelent egyes karakterek megformálásánál, ha csak simán különböző parókákba bújtatják fejét, és sokak szerint jól áll neki a kopaszság is. Ennek ellenére inkább elgondolkodhatna azon, milyen lenne ismét dús hajzattal az élet, hiszen valljuk be, akár éveket is fiatalíthatna rajta a hajkorona.

Rengeteg férfi néz szembe ugyanezzel a problémával, és sokan közülük már nagyon fiatalon tapasztalhatják a kopaszodás okozta kellemetlenségeket. Mivel kinézetünk egyik alapvető részletéről van szó, ezért nagy hatással van külsőnkre a hajzat milyensége. A férfiaknál leggyakrabban előforduló, öröklött típusú hajhullást ráadásul maximum csak késleltetni lehet picit, igazi megoldásként viszont egyetlen eljárás jöhet szóba, méghozzá a hajátültetés.

A beavatkozás során a tarkótáji donorterületről ültetnek át hajszálakat azokra a fejrészekre, ahol különösen gyér már a hajzat. Az új helyükön pedig úgy fognak viselkedni az átültetett hajszálak, mint az eredeti területükön, és nem hullnak ki, ami végleges biztonságot ad a pácienseknek. Az öröklött kopaszodás esetén általában a homlokvonal húzódik gyorsan feljebb, illetve a fejtetőn kezd egyre inkább gyérülni a hajzat. A hajátültetést követően újra olyan lehet frizuránk, mint régen, és ez több esetben is fiatalodást, az önbizalom visszaszerzését és természetesen kisugárzásunkban is pozitív változást eredményez majd.

Amennyiben a kopaszság rossz hatással van lelki világunkra, és nem érezzük miatta jól magunkat a bőrünkben, nem szabad beletörődni, hiszen van rá megoldás. Stanley Tucci talán azt hiszi, sármosabb és férfiasabb mostani hajzatával – vagyis inkább hajzatának hiányával -, ám ha belevágna a hajátültetésbe, egyértelmű, hogy csak pozitív visszajelzéseket kapna külsejével kapcsolatban.  

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A HairHungary Klinika nagyvonalú ajánlata már csak három napig elérhető mindazok számára, akik úgy döntenek, meg szeretnék változtatni életüket. Augusztus 15.-ig lehet ugyanis jelentkezni ahhoz, hogy a kiforrott technológiájú, biztos és végleges eredményt nyújtó hajátültetést kedvezmények keretein belül végeztethessük el.

Rengetegen vannak, akik kopaszodással küzdenek, hiszen ha a genetika okozza a hajhullást, az sajnos már fiatalabb korban elkezdődhet. Persze léteznek olyan okok is a háttérben, melyek nem okoznak végleges kopasz foltokat fejtetőnkön, hanem csak átmeneti hajgyérülés lép fel, de elég nagy százalékban hagynak maradandó károkat a kopaszodási folyamatok.

Amikor öröklött hajhullásról beszélünk, annak igazi ellenszere sajnos nincsen. Lehet ugyan késleltetni, és az elején különböző trükkökkel eltűntetni az egyre nagyobb területet követelő kopasz foltokat, azonban igazi megoldást csak a hajátültetés jelenthet arra, ha vissza szeretnénk szerezni frizuránkat. És miért ne szeretnénk? Mivel a kopaszság csak igen keveseknek áll jól, a haj gyérülése bizony lelkileg is megviseli azokat, akiknél beindult a kopaszodás. Nehéz ezt elfogadni, de létezik segítség, éppen ezért nem is szükséges beletörődnünk abba, amibe igazából nem is tudunk.

Most anyagilag is elérhetőbbé vált ez az eljárás, hiszen a HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja mindenki számára előnyös konstrukciókkal várja a pácienseket. A hajszálankénti alacsonyabb ár, a részletfizetés vagy az egészséghitel olyan kopaszodóknak is lehetővé teszi a hajátültetési beavatkozás igénylését, akik eddig nem is gondoltak erre a megoldásra anyagi vonzatai miatt.

Ne késlekedjen, jelentkezzen ingyenes konzultációra, hogy részese lehessen ennek a különleges kedvezménynek, és változtassa meg életét frizurájának visszaszerzésével! A fent leírt könnyítések mellett még további 10% kedvezményt is kapnak azok, akik blogot vezetnek majd a hajátültetés előtt átélt dolgokról, magáról a műtétről és annak eredményességéről. Érdemes tehát most belevágni!

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> A kedvezményprogramról bővebben

> Előtte-utána képek

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Hajtrendek idén nyáron

0 Komment

Míg a tavalyi nyár egyik legnagyobb divatja a fiús, mégis extravagáns, rövid frizura volt a hölgyeknél, most kicsit szolidabbra vált az idei stílus. Nézzük meg közelebbről, milyen frizurákra kell áttérnünk, ha követni akarjuk a mostani trendet nyáron!

Az idei legnagyobb sláger hajviselet terén a félhosszú, vállig érő hajzat. Kicsit visszafogottabb, mégis rengeteg lehetőség rejlik benne. Lehet hordani egyenesen, de a göndör tincsek szintén jól mutatnak ilyen hosszúságban. Kényelmes is, hiszen még mindig összeköthető a nagyobb melegekben. Általában minden arcformához illik, tehát nem lőhetünk nagyon mellé vele, és a színekben elengedhetjük fantáziánkat, kibontakozhatjuk személyiségünket akkor is, ha nem vadóc a kiinduló frizura.

Természetesen emellett a rövid haj sem megy ki a divatból teljesen, inkább azt mondhatnánk, hogy átalakul, és extra helyett inkább a lazább, nőiesebb, elegánsabb változatai hódítanak majd. A hosszú haj kedvelői se essenek kétségbe! Az intenzív színek mellett most dominálnak a természetes, natúr színek, melyekkel igencsak jól mutatnak a hosszú loknik. A 2015-ös év legkeresettebb színe pedig nem más, mint a marsala. Ez a különleges szín tökéletesen illik minden frizurához, és feldobja, dögössé varázsolja viselőjét.

Nem szabad elfelejtenünk azonban, hogy mindenféle hajformázás és festés után nagy hangsúlyt kell fektetnünk hajzatunk ápolására, hiszen nyáron eleve nagyon sok káros hatásnak van kitéve, ezek pedig csak tetézik ezt. Használjunk hajpakolásokat, figyeljünk oda a helyes hajszárításra, és soha ne alkalmazzunk szünet nélkül semmilyen hajformázó eszközt.

A fent említett dolgok ugyanis kiszáríthatják a hajunkat, tönkretehetik a hajszálak szerkezetét, és előbb-utóbb hajhullást idéznek elő. Ilyenkor nagyon fontos észbe kapnunk, és azonnal felhagynunk a káros eszközök használatával, de sokszor ez nem elég ahhoz, hogy visszaálljon a rend. Átmeneti hajhullás esetén nagy segítségünkre lehet a mezoterápiás- vagy a prp-kezelés, melyek segítségével sokkal gyorsabb lesz hajzatunk regenerálódása. A HairHungary Klinikán a hajbeültetési eljárás mellett – mely a maradandó kopasz foltokra is végleges megoldást nyújt – ezen terápiás megoldásokkal is várják a pácienseket, hogy mindenki személyre szabottan kaphassa meg a megfelelő orvoslást problémájára.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Tényleg vicces?

0 Komment

Az öröklött jellegű kopaszodás – mely főként a férfiaknál fordul elő -, bizony nagyon sokakat érint. Aki hiú természet, egyből elkezd küzdeni ellene vagy így vagy úgy, legyen szó különböző készítmények alkalmazásáról, vagy a sapka folyamatos viselésének bevezetéséről. Vannak azonban olyanok is, akik félvállról véve a dolgot, inkább humorosan közelítik meg a témát. De biztos, hogy jól teszik?

Mindkét verzió esetén az a válasz, hogy nem. Az első típus előbb vagy utóbb persze be fogja látni, hogy a rengeteg, drogériákban kidobott pénz helyett más megoldás után kellene néznie, a sapka pedig inkább ronthat a helyzeten, mint segítene, és nem lehet mindig rajtunk, tehát nem tud örökké takarni. A második típusnál az a gond, hogy egyszerűen képtelenség egy egész életet viccbe burkolva leélni. Sajnos hamar elveszíti poénosságát, és inkább szánni fogja majd a külvilág. Az alábbi képet elnézve lehet, hogy először mosolygunk egyet, sőt, még talán ötletesnek is gondolnánk, de aztán pár perc elteltével egyszerűen nem fogjuk tudni megérteni az illetőt, hogy mehet így utcára nap, mint nap. Persze, nem szabad túl komolyan venni mindent, és az is jó, ha az ember minden negatív dolgot képes humorral leküzdeni, de egy ilyen tartós problémánál ez sajnos nem jó megoldás.  

Komolyan kell venni tehát a kopaszodás kérdését, és akinek nem áll jól, vagy nem tud beletörődni a gyér hajzatba, annak olyan megoldás után kell néznie, mely segít kiiktatni a problémáját. Öröklött kopaszodás esetén csak a hajátültetés képes arra, hogy visszaadja nekünk elveszett, régi frizuránkat. Ezen eljárás során ugyanis a tarkótáji területekről ültetnek át a kopasz helyekre hajszálakat, kihasználva azt, hogy ezekre nem hat a kopaszodásért felelős hormon. Így az új területről sem fognak kihullani, ami azt jelenti, hogy többé nem kell félnünk a kopasz foltok fenyegetésétől.

A HairHungary Klinika már nagyon sok kopaszodással küzdőnek adta vissza nem csak a reményt, hanem hajzatukat is. Érdemes tehát belevágni, és felesleges körök– na meg főleg ízléstelen hajviseletek – helyett ezt a ténylegesen eredményes beavatkozást választani. A dús haj nem csak fiatalít, hanem visszaadja önbizalmunkat is, és többé nem kell félve néznünk a tükörbe, hogy milyen nem kívánt változásokkal kell vajon szembenéznünk.  

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Szexi kopaszok

0 Komment

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál már idő előtt megjelenik. Persze hajhullás rengeteg okból alakulhat ki, azonban az öröklött jellegű kopaszodást sajnos nem tudjuk befolyásolni, mikor kopogtasson ajtónkon – fejtetőnkön.

Legtöbbször ez a férfiaknál fordul elő, és sok esetben akár a 20-as éveikben megkezdődhet a hajzat gyérülése. Vannak olyan szerencsések, akik ezt egyáltalán nem veszik átoknak, hiszen valljuk be, bizony sokan férfiasabbá is vállnak az új frizurától, pontosabban annak hiányától. Az első jó lépés, amit ilyenkor tehetnek ugyanis, ha minél rövidebbre, vagy akár teljesen kopaszra nyírják megmaradó hajzatukat. És ha tetszetős a látvány, akkor nem csak beletörődhetnek kopaszságukba, hanem még örülhetnek is neki.

A sztárvilág is felmutathat néhány pasit, akiknél inkább szexi külsőt jelent a tar fej, mint hátrányt. Ilyen például Bruce Willis, Jason Statham, vagy Vin Diesel, de ide sorolhatjuk a magyar celebek közül Szőke Zoltánt és Benedek Tibort is.

Sajnos azonban nem mondható el mindenkiről az, hogy a kopaszság jól áll neki. El kell fogadnunk, hogy valakihez illik, valakihez pedig nem, és utóbbi csoportnál inkább átok az, ha valaki kopaszodni kezd. Ugyanis sokaknak éppen a hajuk jelenthette ez idáig a férfias megjelenést, és természetesen nem minden fejforma engedheti meg magának azt, hogy teljesen csupasz legyen.

Nem kell azonban senkinek sem beletörődnie ebbe az állapotba, hiszen létezik már olyan megoldás, mely tökéletesen tudja orvosolni hajunk gyérülésének problémáját. A hajátültetés segítségével ugyanis mindazoknak, akiknek nem áll jól a kopaszság, lehetőségük van arra, hogy eltűntessék kopasz foltjaikat, gyér területeiket, méghozzá ismét dús hajzattal. Így mindenki eldöntheti, melyik bőrben érzi jobban magát, és akkor biztos, hogy a külvilág számára is férfias és szexi lesz majd megjelenése.

 

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed