AJÁNLÓ
 
09:00
2015. 06. 25.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 06. 25.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 06. 25.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 06. 25.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 06. 25.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajtrendek idén nyáron

0 Komment

Míg a tavalyi nyár egyik legnagyobb divatja a fiús, mégis extravagáns, rövid frizura volt a hölgyeknél, most kicsit szolidabbra vált az idei stílus. Nézzük meg közelebbről, milyen frizurákra kell áttérnünk, ha követni akarjuk a mostani trendet nyáron!

Az idei legnagyobb sláger hajviselet terén a félhosszú, vállig érő hajzat. Kicsit visszafogottabb, mégis rengeteg lehetőség rejlik benne. Lehet hordani egyenesen, de a göndör tincsek szintén jól mutatnak ilyen hosszúságban. Kényelmes is, hiszen még mindig összeköthető a nagyobb melegekben. Általában minden arcformához illik, tehát nem lőhetünk nagyon mellé vele, és a színekben elengedhetjük fantáziánkat, kibontakozhatjuk személyiségünket akkor is, ha nem vadóc a kiinduló frizura.

Természetesen emellett a rövid haj sem megy ki a divatból teljesen, inkább azt mondhatnánk, hogy átalakul, és extra helyett inkább a lazább, nőiesebb, elegánsabb változatai hódítanak majd. A hosszú haj kedvelői se essenek kétségbe! Az intenzív színek mellett most dominálnak a természetes, natúr színek, melyekkel igencsak jól mutatnak a hosszú loknik. A 2015-ös év legkeresettebb színe pedig nem más, mint a marsala. Ez a különleges szín tökéletesen illik minden frizurához, és feldobja, dögössé varázsolja viselőjét.

Nem szabad elfelejtenünk azonban, hogy mindenféle hajformázás és festés után nagy hangsúlyt kell fektetnünk hajzatunk ápolására, hiszen nyáron eleve nagyon sok káros hatásnak van kitéve, ezek pedig csak tetézik ezt. Használjunk hajpakolásokat, figyeljünk oda a helyes hajszárításra, és soha ne alkalmazzunk szünet nélkül semmilyen hajformázó eszközt.

A fent említett dolgok ugyanis kiszáríthatják a hajunkat, tönkretehetik a hajszálak szerkezetét, és előbb-utóbb hajhullást idéznek elő. Ilyenkor nagyon fontos észbe kapnunk, és azonnal felhagynunk a káros eszközök használatával, de sokszor ez nem elég ahhoz, hogy visszaálljon a rend. Átmeneti hajhullás esetén nagy segítségünkre lehet a mezoterápiás- vagy a prp-kezelés, melyek segítségével sokkal gyorsabb lesz hajzatunk regenerálódása. A HairHungary Klinikán a hajbeültetési eljárás mellett – mely a maradandó kopasz foltokra is végleges megoldást nyújt – ezen terápiás megoldásokkal is várják a pácienseket, hogy mindenki személyre szabottan kaphassa meg a megfelelő orvoslást problémájára.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed