Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tényleg vicces?

0 Komment

Az öröklött jellegű kopaszodás – mely főként a férfiaknál fordul elő -, bizony nagyon sokakat érint. Aki hiú természet, egyből elkezd küzdeni ellene vagy így vagy úgy, legyen szó különböző készítmények alkalmazásáról, vagy a sapka folyamatos viselésének bevezetéséről. Vannak azonban olyanok is, akik félvállról véve a dolgot, inkább humorosan közelítik meg a témát. De biztos, hogy jól teszik?

Mindkét verzió esetén az a válasz, hogy nem. Az első típus előbb vagy utóbb persze be fogja látni, hogy a rengeteg, drogériákban kidobott pénz helyett más megoldás után kellene néznie, a sapka pedig inkább ronthat a helyzeten, mint segítene, és nem lehet mindig rajtunk, tehát nem tud örökké takarni. A második típusnál az a gond, hogy egyszerűen képtelenség egy egész életet viccbe burkolva leélni. Sajnos hamar elveszíti poénosságát, és inkább szánni fogja majd a külvilág. Az alábbi képet elnézve lehet, hogy először mosolygunk egyet, sőt, még talán ötletesnek is gondolnánk, de aztán pár perc elteltével egyszerűen nem fogjuk tudni megérteni az illetőt, hogy mehet így utcára nap, mint nap. Persze, nem szabad túl komolyan venni mindent, és az is jó, ha az ember minden negatív dolgot képes humorral leküzdeni, de egy ilyen tartós problémánál ez sajnos nem jó megoldás.  

Komolyan kell venni tehát a kopaszodás kérdését, és akinek nem áll jól, vagy nem tud beletörődni a gyér hajzatba, annak olyan megoldás után kell néznie, mely segít kiiktatni a problémáját. Öröklött kopaszodás esetén csak a hajátültetés képes arra, hogy visszaadja nekünk elveszett, régi frizuránkat. Ezen eljárás során ugyanis a tarkótáji területekről ültetnek át a kopasz helyekre hajszálakat, kihasználva azt, hogy ezekre nem hat a kopaszodásért felelős hormon. Így az új területről sem fognak kihullani, ami azt jelenti, hogy többé nem kell félnünk a kopasz foltok fenyegetésétől.

A HairHungary Klinika már nagyon sok kopaszodással küzdőnek adta vissza nem csak a reményt, hanem hajzatukat is. Érdemes tehát belevágni, és felesleges körök– na meg főleg ízléstelen hajviseletek – helyett ezt a ténylegesen eredményes beavatkozást választani. A dús haj nem csak fiatalít, hanem visszaadja önbizalmunkat is, és többé nem kell félve néznünk a tükörbe, hogy milyen nem kívánt változásokkal kell vajon szembenéznünk.  

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed