Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Patrick Wilson homloka egyre nagyobb

0 Komment

Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala lassan annyira magas, hogy el fogja érni azt a pontot, döntenie kell frizurájáról. Bár a filmsztár elképzelhetetlen lenne teljesen kopaszon, így jobb lenne, ha inkább a hajátültetés mellett döntene.

Még bírja a sármja, még kitart az imidzse, na de vajon meddig? A jó hanggal is megáldott színészt többek között sorozatokban és filmekben is láthattuk már, legtöbben az „Insidious” című horrorból ismerik. Megnyerő külsejével hamar belopta magát a női nézők szívébe, de kitart-e ez akkor is, ha egyre gyérülő frizurája helyén teret nyer a kopaszság?

Meg kell hagyni, mostani kinézetével még mindig férfias, akármennyire is emelkedett már meg a homlokvonala, de az biztos, hogy ezt a kényes témát nem halogathatja a végtelenségig. Bár lehetséges, hogy ugyanúgy, mint Jude Law, talán ő is védjegyévé akarja tenni sajátos frizuráját.

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál kopogtat már fiatalabb korban az ajtón. A legnagyobb számban a férfiak szenvednek ettől, köztük pedig legtöbben a genetika áldozatai, vagyis öröklött jellegű hajhullással kell szembenézniük.

Az effajta kopaszodásra nincs olyan gyógyír, mely megállítaná és vissza is fordítaná ezt a folyamatot, legfeljebb csak késleltetni lehet különböző szerek, készítmények, esetenként gyógyszerek alkalmazásával. A legjobb megoldás azonban mára már olyan kiforrott technológiával rendelkezik, hogy aki ezt választotta, csak jót tud mondani róla.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek segítségével nem csak búcsút inthetünk a kopasz terülteteknek, hanem mindezt azzal a biztonsággal tehetjük meg, hogy a beültetett részeknél már nem kell tartanunk újabb hajhullástól. Ez a biztos, és végleges megoldás már rengeteg kopaszodással küzdőnek adta vissza régi kinézetét, ami nagyon sokat jelent, főként azok számára, akiknek a kopaszság kicsit sem állna jól.

Többek között rengeteg sztár is átesett már ilyen beavatkozáson, akik úgy döntöttek, hogy megőrzik sajátjuknak vélt külsejüket, fiatalosságukat és a róluk kialakult képet. Lehetséges, hogy Patrick Wilson is jobban tenné, ha lassan elgondolkozna ezen a megoldáson, nehogy csökkenjen idővel hajzata mellett női rajongótábora is.

 

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát és a hajbeültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Jude Law homlokvonala egyre magasabb

0 Komment

Bár mostani frizurájával is az egyik legférfiasabb és legszexibb színésznek tartják nők milliói, igencsak szemet szúr, hogy Jude Law homlokvonala egyre inkább teret nyer, és a kis gyér pamacs elől a homlokánál is kezd inkább nevetségessé válni. Ugyan híresztelések voltak arról, hogy a filmsztár átesett már hajátültetésen, de mostani kinézete ezt eléggé cáfolja, viszont az biztos, hogy sokkal jobban tenné, ha megfontolná a hajbeültetés lehetőségét.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary jude law színész filmsztár homlokvonla frizuraRégen sem volt olyan dús hajkoronája, mára azonban már egyre inkább teret nyer a hajatlan rész, ami valljuk be, igazán már neki sem áll jól. Mivel arc- és fejformája teljességgel tiltakozik az ellen, hogy kopaszra nyírassa haját, ezért muszáj valamekkora frizurát viselnie, de az idő előrehaladtával már ez sem lesz jó megoldás.

A híresség jobban tenné, ha a hajátültetés mellett döntene, hiszen dúsabb frizurával akár még több női szívet is megdobogtathatna, és mindenképpen nagy sikere lenne. Sokan persze még mindig félnek attól, hogy a rossz nyelvek mit fognak szólni ahhoz, ha valaki a külseje pozitív változásának érdekében valamilyen beavatkozás mellett dönt. Rengetegen tagadják még akkor is ezt, ha valóban kézzel fogható a bizonyíték, pedig ennek semmi értelme.

A hajzat ugyanis nem csak esztétikailag fontoshajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary jude law színész filmsztár homlokvonla frizura mindenki számára, hanem lelki gondokat is okozhat, ha olyan változások kezdődnek el, melyekre nincsen igazi gyógyszer, vagy nem lehet megfordítani őket. Az öröklött jellegű kopaszodásra, illetve az olyan hajhullás okozta károkra, melyek maradandóak, csak a hajátültetés jelent megoldást. Az eljárást követően pedig nem csak a régi vagy éppen az oly sok ideje megálmodott frizura gazdagítja külsőnket, hanem visszatérhet önbizalmunk is.

Persze nem gondoljuk, hogy a színész híján lenne az önbizalomnak, de mindenképpen érthető lenne, ha nem elégedne meg gyér frizurájával. Ugyan az évek során már szinte védjegyévé vált az erőteljes, kontrasztos homlokvonal, ezért nem is lenne muszáj egy átlagos frizurát kialakítani neki, azonban az mindenképpen jót tenne kinézetének, ha legalább annyira visszanyerné hajzata a dússágát, amilyen évekkel ezelőtt volt.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Milyen lenne hosszú hajjal Jason Statham?

0 Komment

Ha kiejtjük Jason Statham nevét, nők milliói kezdenek olvadozni, hiszen valljuk be, az egyik legszexisebbnek titulált filmsztárról beszélünk. Mind a kisugárzása, mind pedig filmszerepei ezt erősen aláhúzzák, így kétség sincs a felől, hogy mostani frizurája is tökéletesen illik karakteréhez. De milyen lenne hosszú hajjal?

Mivel a színészeket sokszor kényszerítik külsejük megváltoztatására, így abból is kaphattunk már ízelítőt, hogyan áll a filmcsillagnak a hosszú frizura. Korábbi filmjeiben is láthatjuk még saját, már akkor is kopaszodó hajzatával, de mindenképpen el kell ismernünk, hogy a mostani áll a leginkább közel hozzá.

Jól tette tehát, hogy a kopaszodás elindultjával inkább a teljesen rövid, szinte tar frizurát választotta, és azóta is legtöbbször így láthatjuk a filmvásznon. Ráadásul általában olyan karaktereket kell megformálnia, melyekhez legtöbb esetben tökéletesen illik ez a hajviselet. Kemény vonásokat, karakteres arcot ad a kopaszsága, és tényleg a leginkább vonzó színészek közé sorolhatjuk.

De sajnos nem mindenkinek van ekkora szerencséje, hogy annak ellenére, hogy a genetika elbánni szeretett volna vele, ez inkább jól sült el kinézete szempontjából. A legtöbb olyan férfi ugyanis, akit utolér az öröklött jellegű kopaszodás, sajnos nem képes beletörődni sorsába. Nem is lenne ez lehetséges, hiszen nem áll mindenkinek jól a pár milliméteres hajzat, és nem képes mindenki megválni a gyérülő fürtjeitől. Sajnos sem előbbi, sem utóbbi nem tesz jót kinézetünknek, kisugárzásunknak és önbizalmunknak sem. Éppen ezért, ha nem tartozunk azon szerencsések táborába, akiknek teljesen mindegy, mennyire rövid lesz a hajuk, mert az még jobban is áll nekik, akkor muszáj döntést hoznunk és felvennünk a kesztyűt a kopaszodás ellen.

Amennyiben a genetika áll ténylegesen a háttérben, ezt csak egy módon tudjuk megtenni. Egyetlen biztos és végleges megoldás létezik ugyanis erre a fajta kopaszodásra, méghozzá a hajátültetés. Az átültetett hajszálak már nem fognak kihullani új helyükről, így többé nem kell félelemmel nézni reggelente a tükörbe, hátha negatív változásokat észlelünk frizuránkon. Akinek pedig eddig a frizurája is elengedhetetlen volt sármosságához, az megint igazán férfiasnak érezheti majd magát a bőrében.    

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Van, akinél a kopaszság férfias

0 Komment

Ahogy azt már sokszor említettük, a férfiak többségét már idő előtt utoléri az öröklött jellegű kopaszodás, amire ráadásul nincs gyógyszer, vagy ellenszer, nem lehet megállítani. Ez nem azt jelenti, hogy a kopaszodás egyáltalán nem orvosolható, ugyanis létezik rá más megoldás, azonban először mindenki megpróbál beletörődni.

Így tett ezzel a sokak által csak „Sziklaként” emlegetett filmsztár is, Dwayne Johnson. Ahogy megindult nála a hajzat ritkulása, nem tett mást, mint leborotválta teljesen fejét. És, hogy milyen lett a végeredmény? Szexi, vonzó és őrjítően férfias, mondhatni tökéletesen hű a becenevéhez.

Most már el sem tudnánk képzelni korábbi hajzatával, ami szintén nem állt rosszul neki, de a kopaszság egyszerűen illik hozzá. Ehhez azonban szükség van arra, hogy valakinek ilyen testalkata, fizimiskája és kisugárzása legyen.

Sajnos nem mindenkinél lenne ugyanez az eredmény. Sőt! A legtöbben hajzatukkal együtt elveszítik önbizalmukat is, hiszen az új külső egyszerűen nem illik hozzájuk. Akinek a dús hajzat adta meg arcának karakterét, az bizony képtelen lesz beletörődni abba, hogy megváljon frizurájától. Ez nem véletlen, hiszen nem csak magunknak nem tetszünk így, hanem a külvilág felé is más lesz a kisugárzásunk, és inkább tűnhetünk akár betegesnek, mint férfiasnak.

Nincs is erre kifejezés, hogy ez mennyire romboló hatású lehet lelkünkre nézve is. Éppen ezért, ha valakinek nem áll jól, és nem képes elfogadni a hajatlanságot, annak nem is szabad ezt tennie! Ahogy a cikk elején említettem, a gyógyszerek vagy különböző készítmények nem képesek megállítani a genetikai kopaszodást, azonban van egy megoldás, mely mégis segít visszaadni elveszettnek hitt frizuránkat.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek köszönhetően már rengetegen nyerték vissza önbizalmukat is, régi hajzatukkal együtt. Ráadásul mindezt úgy, hogy újabb hajhullástól már nem kell tartaniuk az átültetett részeken. Mindenkinek tudnia kell tehát, hogyan érzi jól magát saját bőrében – és hajában -, dönteni pedig ennek függvényében muszáj ahhoz, hogy életünket ne árnyékolhassa be a kopaszság.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A szexi Hugh Jackman

0 Komment

Nők milliói bomlanak utána már csak a képernyőn keresztül is, a szexi filmsztár ugyanis nem csak megnyerő arccal, hanem valóban igazi, férfias kisugárzással rendelkezik. Már rengeteg szerepben láthattuk, azonban valljuk be, mégiscsak akad olyan átalakulás, ami nem feltétlenül áll jól neki.

Ugyanis még farkasként is megnyerőbb a kinézete annál, amilyennek „A forrás” című filmben láthatjuk, legalábbis az egyik jelenetsorozatában nem a legtökéletesebben néz ki. Persze, valószínűleg az alkotóknak pont ez volt a célja, viszont ezzel együtt megtudhattuk – és nem biztos, hogy erre a hölgyközönség annyira vágyott is -, hogy milyen lenne a filmsztár kopaszon.

Sajnos a válasz mindenképpen az, hogy ha a színész kopaszodni kezdene, akkor a legjobb, amit tehetne, az a hajbeültetés lenne, hiszen hajzatával az egész karaktere, férfias és szexi kinézete a semmibe veszne. Ezt pedig valószínűleg sem ő maga, sem pedig a nézők nem szeretnék.

Számos férfit ér el hamar a kopaszodás, általában pedig öröklött jellegű hajgyérülésről beszélhetünk, és bizony nagyon sokuknak – ugyancsak, mint Hugh Jachman-nek – nem éppen a legelőnyösebb frizura a hajatlan fejtető. A tarságot pedig vagy elfogadjuk, vagy elkezdünk küzdeni ellene, de sajnos a genetikai úton elkezdődő kopaszodásnak nem szab gátat semmiféle gyógyszer vagy kozmetikum.

Ebben az esetben tényleg csak a hajátültetés lehet segítségünkre, ami viszont végleges megoldást ad mindazoknak, akik a beavatkozás mellett döntenek. Az eljárást követően pedig nem kell félnünk újabb hajhullástól azokon a területeken, melyekre a tarkótáji hajzatból ültettek, hiszen ezek a hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző helyükön, és nem hullnak ki.  

Mivel az arcunk karakterét nagymértékben befolyásolja a hajunk és annak viselése, ezért érthető, hogy amint kopaszodni kezdünk, felborul az addigi kép.  Nem kell azonban beletörődnünk abba, amibe igazából soha nem is tudnánk teljesen. Válasszuk a hajbeültetés adta lehetőséget inkább, mellyel megmaradhat önbizalmunk, addigi sármos kinézetünk és persze visszatérhet régi hajzatunk is.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed