Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez kihagyhatatlan!

0 Komment

A HairHungary Klinika nyári kedvezményprogramja most mindenkit érint, hiszen nem csak azon kopaszodók élhetnek vele, akiknek nagyon sok hajszáluk vár átültetésre, hanem bizony azok is, akiknek csak kisebb terület szorul rá a hajbeültetésre. És ez még nem minden!

A fent említett kedvezményen túl ugyanis olyan konstrukciókat is választhatnak a páciensek, melyek mindenki számára, egyénileg jelentenek megoldást a hajátültetés anyagi oldalára. A részletfizetés, vagy az egészséghitel programja is olyan lehetőséget nyújtanak, mely előlendítheti a döntésben mindazokat, akik eddig azért nem mertek a beavatkozás mellett dönteni, mert túl drágának gondolták.

Pedig a hajhullás rengeteg embert érint, és nagyon sokszor lehetetlen megbékélni vele. Nem mindenkinek áll jól ugyanis a kopaszság, még a férfiak körében sem, a hölgyekről pedig ne is beszéljünk. Mivel hajzatunk nem egy elrejthető részlet, ezért sajnos drasztikus változásként éljük meg, amikor gyérülni kezd frizuránk. Ez a folyamat nagyon sok okból kezdődhet meg, és ettől függően beszélhetünk átmeneti, vagy maradandó kopaszodásról, illetve gyérülhet hajzatunk átfogóan egész fejtetőnkön, vagy kialakulhatnak teljesen kopasz foltok.

A hajátültetés segítséget nyújt mindazoknak, akiknek maradandó kopasz területek keserítik meg életüket, akiknek homlokvonaluk zavaróan felhúzódott, vagy egyszerűen túl gyérnek érzik néhol frizurájukat. A döntés meghozatala természetesen nem egyszerű, de a fenti konstrukciók igazán nagy lökést jelenthetnek benne. Ezen felül még további 10% kedvezményben részesülnek azok, akik nyilvános blogban elmesélik majd hajátültetésük történetét. Ugyanis azzal, hogy megírják tapasztalataikat, illetve átélt érzelmeiket, majd bemutatják a műtét utáni időszakot és a várt eredményeket, rengeteget segítenek mindazoknak, akik még a döntés vagy éppen a beavatkozás előtt állnak.

Ne késlekedjen hát, jelentkezzen a HairHungary Klinikán, és foglalja le ingyenes, személyes konzultációjára időpontját augusztus 15.-ig, hogy részesülhessen a különleges kedvezményprogramban!

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (70) 512-2296 vagy 06 (30) 552-0940

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről

Tényleg vicces?

0 Komment

Az öröklött jellegű kopaszodás – mely főként a férfiaknál fordul elő -, bizony nagyon sokakat érint. Aki hiú természet, egyből elkezd küzdeni ellene vagy így vagy úgy, legyen szó különböző készítmények alkalmazásáról, vagy a sapka folyamatos viselésének bevezetéséről. Vannak azonban olyanok is, akik félvállról véve a dolgot, inkább humorosan közelítik meg a témát. De biztos, hogy jól teszik?

Mindkét verzió esetén az a válasz, hogy nem. Az első típus előbb vagy utóbb persze be fogja látni, hogy a rengeteg, drogériákban kidobott pénz helyett más megoldás után kellene néznie, a sapka pedig inkább ronthat a helyzeten, mint segítene, és nem lehet mindig rajtunk, tehát nem tud örökké takarni. A második típusnál az a gond, hogy egyszerűen képtelenség egy egész életet viccbe burkolva leélni. Sajnos hamar elveszíti poénosságát, és inkább szánni fogja majd a külvilág. Az alábbi képet elnézve lehet, hogy először mosolygunk egyet, sőt, még talán ötletesnek is gondolnánk, de aztán pár perc elteltével egyszerűen nem fogjuk tudni megérteni az illetőt, hogy mehet így utcára nap, mint nap. Persze, nem szabad túl komolyan venni mindent, és az is jó, ha az ember minden negatív dolgot képes humorral leküzdeni, de egy ilyen tartós problémánál ez sajnos nem jó megoldás.  

Komolyan kell venni tehát a kopaszodás kérdését, és akinek nem áll jól, vagy nem tud beletörődni a gyér hajzatba, annak olyan megoldás után kell néznie, mely segít kiiktatni a problémáját. Öröklött kopaszodás esetén csak a hajátültetés képes arra, hogy visszaadja nekünk elveszett, régi frizuránkat. Ezen eljárás során ugyanis a tarkótáji területekről ültetnek át a kopasz helyekre hajszálakat, kihasználva azt, hogy ezekre nem hat a kopaszodásért felelős hormon. Így az új területről sem fognak kihullani, ami azt jelenti, hogy többé nem kell félnünk a kopasz foltok fenyegetésétől.

A HairHungary Klinika már nagyon sok kopaszodással küzdőnek adta vissza nem csak a reményt, hanem hajzatukat is. Érdemes tehát belevágni, és felesleges körök– na meg főleg ízléstelen hajviseletek – helyett ezt a ténylegesen eredményes beavatkozást választani. A dús haj nem csak fiatalít, hanem visszaadja önbizalmunkat is, és többé nem kell félve néznünk a tükörbe, hogy milyen nem kívánt változásokkal kell vajon szembenéznünk.  

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajra fel!

0 Komment

Akit utolér a kopaszodás problémája, az vagy egyből beletörődik új kinézetébe, és rásegít a kopaszságra, vagy hiába próbálja, nem tudja elfogadni. Utóbbi esetben sokan kipróbálják a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát, melyek a hajhullás megállítását ígérik, de idővel sajnos rá kell jönniük, hogy ez legtöbbször csak pénz-, de főként időkidobás.

A leggyakoribb oka ugyanis a kopaszodásnak maga a genetika, és ezen semmilyen csodaszer nem képes segíteni. Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek alkalmazásával nem csak megállítható ez a kellemetlen folyamat, hanem orvosolhatóak is a kopasz foltok.

A hajátültetés nem csak reményt ad arra, hogy újra fiatalos frizuránk lehessen, hanem tényleges eredményt nyújt azoknak, akik nem törődtek bele a kopaszságba. Az eljárás során a tarkótáji donorterületről ültetnek át hajszálakat azokra a részekre, ahol túl gyér lett már a frizura. Nem csak dússágot biztosít ez, hanem a homlokvonal is visszakerül a helyére. És ami a legfontosabb, nem egy átmeneti, hanem egy végleges, biztos megoldásról beszélünk, ugyanis az átültetett hajszálak új helyükről nem fognak kihullani, hiszen úgy viselkednek majd, mint eredeti helyükön.

Sokan azért nem mernek belevágni, mert félnek az anyagi részétől. A HairHungary Klinika azonban most egy olyan kedvezménycsomaggal várja pácienseit egészen augusztus 15.-ig, mely mindenki számára lehetőséget nyújt a változtatásra.

Ne habozzunk hát a döntéssel, legyen akár kisebb területről és kevesebb hajszálról is szó, hiszen most mindenki részesülhet a nyári hajbeültetés kedvezmény keretein belül a mennyiségi árengedményben is. Ráadásul emellett további lehetőségeink vannak arra, hogy számunkra a lehető legjobb konstrukcióval oldjuk meg a fizetést. A kedvezménycsokorban pedig találhatunk ezeken felül további lehetőségeket arra, hogyan faraghatjuk le még jobban a költségeket. A végén baráti, megfizethető árakkal nézhetünk majd szembe, így ez már nem állhat utunkba ahhoz, hogy visszanyerhessük régi frizuránkat, ezzel együtt pedig elveszett magabiztosságunkat, elégedettségünket is.

 

A részletekért látogasson el honlapunkra:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Gyógyszer a szervezetben

0 Komment

A hajhullás és kopaszodás nagyon sokakat érintő probléma. Vannak, akiknél egy természetes, idősödési folyamat által következik be, ám akadnak sajnos olyanok is, akiknél már fiatalabb korban jelentkezik a hajgyérülés. Minden egyes esetben eltérő lehet az, hogy mi is váltja ki a haj hullását, így először ezt kell kideríteni, ha valakinek a megszokottnál több hajszál marad a fésűjében.

A kiváltó okok felsorolásakor szinte mindig megemlítjük, hogy egyes esetekben olyan kopaszodásról beszélhetünk, melyet mellékhatásként valamilyen gyógyszer szedése idézett elő. De arról, hogy általában mely gyógyszerek szedése eredményezhet hajhullást, még nem beszéltünk.

Szóba jöhetnek ezen a téren azok a készítmények, melyeknek nagyon magas az A-vitamin tartalmuk. Aztán természetesen ide sorolhatjuk a tinédzser kori, aknés bőrre szedett gyógyszereket is, illetve a hormonháztartást nagymértékben befolyásoló fogamzásgátlókat, melyekről már részletesebben is írtunk korábbi cikkekben. Emellett meg kell említeni a véralvadást gátló szereket, a sejtosztódást gátló gyógyszereket, a pajzsmirigy működésére ható szereket, és végül, de nem utolsó sorban az egyes antibiotikumokat is.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a felsorolt készítményeket ne szedjük be, hiszen a legtöbb egy olyan kezelés alá helyezi szervezetünket, mely valamilyen oknál fogva szükséges. Azonban nem árt, ha tudjuk, hogy a hajhullással, mint lehetséges mellékhatással számolnunk kell. Nem szabad elkeseredni akkor sem, ha a haj ténylegesen elkezd gyérülni, hiszen az ily módon bekövetkezett hajvesztés nem tartós, csak átmeneti, és a gyógyszeres kezelések letelte után a hajzat is visszaáll idővel eredeti állapotába.

Természetesen, ha valaki huzamos kezelésre szorul, nem árt a frizurának sem némi gondoskodás. Különböző készítmények alkalmazásával, esetleg mezoterápiával gyorsíthatjuk a hajzat egészségének visszaállítását. Amennyiben bármilyen más okból kifolyólag, maradandó kopasz foltok alakulnak ki, vagy androgén jellegű hajhullással állunk szemben, akkor se keseredjünk el, hiszen a kiforrott technológiájú hajátültetés biztos megoldást nyújt számunkra ebben az esetben is.    

 

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lubickolás télen

0 Komment

Már lassan mindenkinek tele van a hócipője a téllel, ugyan tudjuk, hogy nemsokára melegszik majd az idő, de kivárni ezt nagyon nehéz. Még mindig sokat fázunk, a szél hónapok óta csontig hatóan hideg, és már elegünk van a vacogásból, ilyenkor mindenkinek jólesik egy kis meleg fürdőzés.

Mint ahogyan nyáron a hideg vizű medencék és tavak, télen a magasabb hőmérsékletű termálfürdők töltik fel az embert. Nem is csoda, hogy ebben az időszakban a leglátogatottabbak az erre a célra kialakított wellness központok és élményfürdők.

Néhány részletre azonban nem árt, ha odafigyelünk, hiszen jó tulajdonságai mellett sajnos hordoz magában némi veszélyt is az effajta feltöltődés. Ha órákat pancsolunk a medencékben, akkor bőrünk kiszáradhat, tehát minden ilyen alkalom után vegyünk egy langyos zuhanyt, és kenjük be magunkat megfelelő testápolóval.

Hajzatunkat nézve is körültekintőnek kell lennünk. Akkor is, ha összekötjük hosszú hajunkat, óhatatlanul vizes lesz. A víz ugyancsak kiszáríthatja frizuránkat is, de persze ha egyből a fürdőzés után megmossuk és tápláljuk hajunkat, akkor nem lehet gond. Viszont nem szabad kijönnünk a fürdőhelyről még csak kicsit nedves hajzattal sem, mert az kész öngyilkosságnak számít hajhagymáinknak. Alaposan szárítsuk meg hajzatunkat, különös tekintettel a fejbőrünkre. A legtöbb termálfürdőben számos hajszárítót szerelnek az öltöző részlegbe, ahol ezt kényelmesen elintézhetjük. Ezek a gépek nem túl forró levegőt fújnak, sőt, a szárítás végén általában kissé hidegebb levegőt nyomatnak, felkészítve ezzel fejbőrünket a kinti hidegre.

Amennyiben vizes hajjal lépünk az utcára, vagy nagyon forró levegővel szárítottuk meg, nagy esély van rá, hogy fejbőrünk megfázik. Ilyenkor könnyen kialakulhat a korpásodás, és a hajszálak sem maradnak egészségesen a hajhagymák helytelen működése miatt. Ha nem fordítjuk vissza hamar a helyzetet, akár hajhullás is felléphet.

Persze kopaszodni rengeteg más okból kifolyólag is elkezdhetünk, ezért nagyon fontos a háttér kiderítése. Ehhez kérjünk szakértő segítséget, hogy megtudjuk, mi jelenthet számunkra gyógyírt a kopasz foltokra. Vannak olyan esetek, amikor nem segít más, csak a biztos és végleges eredményt adó hajátültetés.

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
123

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed