Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A raszta haj

0 Komment

Manapság már annyi frizura közül válogathatunk, hogy a hajviselet az egyik legfontosabb önkifejező eszközzé vált. Minden zenei stílushoz, minden divathoz tartozik saját forma. A haj hosszúságával, színével, merész vagy épp visszafogott stílusával rengeteg érzelmet és hovatartozást ki tudunk fejezni.

hajhullás hairhungary raszta haj raszta frizura stílus divat reggae hajátültetésAz egyik ilyen ismert, és főként egy adott körben kedvelt frizura a raszta haj. Általában a reggae zenéhez lehet kapcsolni. Azon fiatalok között terjedt el először, akik ezt a zenei stílust és egyfajta társadalmi mozgalmat képviseltek, az egyenlőtlenség elleni küzdelemben.

Mára már azok is hordják, akiknek egyszerűen csak tetszik. A haj berasztásodik magától is, ha kibontjuk, nem fésüljük, és nem mossuk – ezt persze ma már a legtöbben nem várják meg. Viszont rá is lehet segíteni ennek felgyorsítására, amire főként a fejbőr közelében és a hajtincsek végén van szükség. Egyszerű, sodró mozdulatokkal tudjuk létrehozni ezt a frizurát.hajhullás hairhungary raszta haj raszta frizura stílus divat reggae hajátültetés

A raszta hajat nem szabad samponnal mosni, hiszen a kémiai anyagok felbontanák a hajtincseket, és könnyen fésülhetővé tennék. Csak szagtalan szappant lehet használni a tisztítására, heti egyszer, vagy még ritkábban, sőt, néha a legjobb, ha csak sima vízzel öblítjük át.

Sajnos azzal, hogy a hajszálak össze vannak „ragadva”, és hajhullás hairhungary raszta haj raszta frizura stílus divat reggae hajátültetésemellett a haj ápolása sem lehet túl hatékony, a raszta haj kibontásakor szembesülnünk kell a haj magas fokú károsodásával és hullásával. Mivel a rasztás idő alatt nem hullik a haj, azt a mennyiséget, mely ez idő alatt kihullott volna, egyszerre tapasztaljuk. Általában, ha valaki meg szeretne válni raszta hajkoronájától, sajnos először az ollót kell választania ahhoz, hogy haja ismét sérülésmentesen nőhessen.

Ha a raszta kibontása utáni hajhullás nem szűnik meg, vagy más okokból hullik ki több haja, mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnia! A Hairhungary klinikán személyre szabott megoldásokkal segítik a régi frizura elérését, mely sok esetben a végleges, biztos sikert nyújtó hajátültetést jelentheti.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Hajgumi, hajcsat és hajpánt

0 Komment

A fenti felsorolással kapcsolatban mindenkinek különböző frizurák juthatnak eszébe, melyek ezen eszközök segítségével jöhetnek létre. Minden hosszabb hajú nő szépészeti kellékei között megtalálhatjuk őket. Sokan használják a kényelem miatt, például a nyári hőségben egy hajgumi csodákat tehet.

hajcsat hajpánt hajgumi töredezett haj hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés frizura

Ha ezen tárgyakat csak ritkán, vagy felváltva használjuk, akkor ténylegesen az előnyeiket élvezhetjük ki, viszont túlzott, folytonos használatuk komoly hátrányokat is jelenthetnek.

Aki például minden nap hajgumit hord, esetlegesen még éjszakára sem bontja ki a haját, mert kényelmesebb érzés így aludni, annak a hajában rövid időn belül törés jelenik meg a hajgumi helyén, főként ha szorosan köti össze haját vele. A törés nagymértékben roncsolja a haj állapotát, és a túlzott hordás nem is hagyja, hogy regenerálódjon. Ugyanilyen problémák jelenhetnek meg azoknál, akik mindig hajpántot viselnek, vagy hajcsattal állítják be frizurájukat.hajcsat hajpánt hajgumi töredezett haj hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés frizura

A töredezett hajszál rugalmatlan lesz, külseje sérül, ezáltal elveszíti védő pajzsát. Mivel károsodik a hajszál mechanikai működése, valamint a felépítése is, hajunk szárazzá, fakóvá, élettelenné válhat, ami legrosszabb esetekben akár hajhulláshoz is vezethet.

A hajgumik és egyéb kellékek használatával eleve megviseltebb lesz a hajzat, így nagyon oda kell figyelni arra, hogy kellően ápoljuk a roncsolt részeket. Ha későn vettük észre a bajt, akkor megoldás lehet a frizura rövidre vágása, mely esetekben a növekvő haj újra egészséges lehet.

Ha a normálisnál több haj, esetleg hajcsomók maradnak a hajkefénkben, mindenképpen át kell gondolnunk, mi is okozhatja ezt a folyamatot. Lehetséges, hogy találunk rá egyszerű megoldást, azonban az is előfordulhat, hogy csak szakszerű segítség jöhet szóba. Bármilyen okból kifolyólag jön létre a hajhullás, kopaszodás, egy biztos megoldás támogatására mindig számíthatunk. Ez nem más, mint a hajátültetés.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Fodrász-kozmetikus Nemzetközi verseny

0 Komment

Az extrém frizurák és sminkek világába utazhatunk április 29-én vasárnap a budapesti Millenáris Fogadóban. Találkozhatunk akár kék hajzuhataggal, trendi frizurákkal vagy épp megismerhetjük a színházba illő sminkeket.

A mára már hagyományokat őrző rendezvényre a szervezők idén is több száz versenyzőt várnak Magyarországról és a határon túlról. A bajnokság főszervezője Hajas László a Magyar Fodrász-Kozmetikus Közhasznú Egyesületi elnöke. A szépségipar legjelentősebb képviselői technikai és divatkategóriákban mérettetnek meg egymással, miközben látványos műsorok, fashion show és profi ollóforgatók lélegzetelállító bemutatói várják az érdeklődőket.

Az elit társaságokhoz a HairHungary klinika is csatlakozott az idei évben. A klinika képviseletében Dr. Szabó Erika persze nem a legdivatosabb estélyi frizurát fogja bemutatni, hanem azoknak a látogatóknak nyújt segítséget, akiknek hajkoronája nem éppen a legtökéletesebb. A hajhullás, kopaszodás megelőzésére tett általános tanácsadás mellett akár helyszíni állapotfelmérést és kezelési tervet is kaphatunk. Ha tehát szeretnénk tenni annak érdekében, hogy visszanyerjük elveszett hajszálainkat, mindenképpen érdemes a klinika standját is meglátogatni.

A versenyek szünetében a divattervezők és szépségipari cégek bemutatója mellett a HairHungary klinika is tart egy fél órás prezentációt a kopaszodás, hajhullás kezeléséről, valamint a ma elérhető leghatékonyabb hajátültetési eljárásról. A klinka referencia vendége Dr. Tordai István a SportTV munkatársa lesz, aki Magyarország első sportautó műsorának producere és egyben műsorvezetője. Hogy miért éppen Ő? A válasz egyszerű: nemrégiben Ő maga is hajátültetésen esett át, így a bemutatón megjelentek élő bizonyítékot láthatnak, hogyan lehet megfiatalodni és kopaszodásunkra végső megoldást találni.

Magyar Fodrász-Kozmetikus Nemzetközi Bajnokság
2012. április 29., vasárnap 8.00-18.00 óra
Millenáris Fogadó (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

A HairHungary klinikáról bővebben:
www.hairhungary.hu

Mit jelent a szépség?

0 Komment

Maga a szépség egy elég szubjektív fogalom. Minden ember számára más és más az, ami szép, így van ez a minket körülvevő tárgyi világban, valamint az emberek tekintetében is. A jó ízlés és a megjelenés társadalmunk egyik legfontosabb szempontja az emberek megítélésében.

harhungary hajbeültetés szépség stílus frizura hajhullás kopaszság hajátültetés hajviseletVan, aki a karcsú, és van, aki a gömbölyded formákat kedveli, sokan figyelnek a test megmunkáltságának mértékére, de van, akit ez egyáltalán nem hoz lázba. Többen szeretik a kihívó ruhákat, és akadnak, akik a visszafogott stílus követői. Sokan szépnek látják a festetlen nőket, de számtalan férfi arra esküszik, hogy a nők sminkelve gyönyörűek. Persze minden apróságon belül, mint például a sminkelés, még mélyebbre lehetne ásni, de ez egy soha véget nem érő folyamat lenne.

Az egyéni stílusok jelentős mértékben mutatkoznak meg a kinézetben, mely eltérően válthat ki tetszést vagy nemtetszést. Azonban van egy közös, nagy hangsúllyal bíró részlet, mely szintén különböző viseletekben jelenik meg, mégis egyfajta összhangként az emberek 80-90%-ának az egyik legfontosabb külső tényezőt a haj és a frizura jelenti.

Természetesen itt is beszélhetünk végtelen számú variációról. Mindenki arra törekszik, hogy egyéniségének, arcformájának és saját hajtípusának megfelelő hajviselete legyen. Vannak ugyan kivételes esetek, amikor valakinek jól áll a kopaszság, azt azonban kijelenthetjük: ahhoz, hogy valaki hódító frizurával élhessen, szükség van elegendő hajra is.

harhungary hajbeültetés szépség stílus frizura hajhullás kopaszság hajátültetés hajviseletHa valakinek nagymértékben hullik a haja, vagy megindul nála a kopaszodás, bizony elég nehéz, vagy egyáltalán nem kivitelezhető a kívánt hajviselet elérése. Néhány ilyen esetben inkább nevetségessé, mint vonzóvá válhat az illető.

Ekkor jöhet segítségünkre a legújabb technikák egyike, a hajátültetés. Ez a beavatkozás lehetővé teszi, hogy olyan mennyiségű hajállománnyal rendelkezhessünk újra, mellyel ismét meg tudjuk növelni a választható frizurák sorát, és visszanyerhetjük azt, ami számunkra a szépséget jelentheti.

Bővebben a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Új haj - új élet

0 Komment

Sokan mondják, hogy ha lezárul egy-egy korszak az ember életében, akkor rengeteg dologban vezet be újítást, legyen szó tudatos vagy akár tudat alatti változtatásokról. Nem egyszer lehet hallani - főleg nők esetében -, hogy egy szakítás után, költözést vagy munkahely váltást követően megcsináltatják frizurájukat, és néha akkora átalakuláson mennek keresztül, hogy az mindenkinek szembetűnő. Tegyük fel, hogy ez a fajta korszaklezárás épp fordítva is történhet, akkor mennyi új élet kezdődhetne...

hajhullás kopaszodás hairhungary frizura hajbeültetés hajátültetésMég az idős korban jelentkező hajhullást is nehéz elfogadni, azonban ha ez már fiatal korban jelentkezik, akkor bizony végképp kemény törést jelenthet ez életünkben.

Sokan próbálnak harcolni az elején, de aztán beletörődnek, és elfogadják, vagy csak próbálják elfogadni a tényt, hogy teljesen más kinézettel kell együtt élniük.

Létezik azonban egy egyedüli megoldás, mely nemcsak megállítja a hajhullás folyamatát, hanem vissza is varázsolja régi hajkoronánkat.

Ez a módszer nem más, mint a hajátültetés, melynek során a hormonális hatásokra érzéketlen hajszálakat ültetik át a tarkótájról a kívánt területre. A kifejlett technika gyors, garantáltan hatásos, és végleges segítséget nyújt.

A visszakapott frizura után nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy új korszak indulhat meg az ember életében. Akik ilyenen átestek, egytől-egyig vidámabbak, élettel telibbek lettek, miután visszakapták az elveszett hajszálakat.

A hajátültetésről bővebb információ:

HairHungary Klinika
Web: https://hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed