Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajproblémák a sztárvilágban

0 Komment

A nők többsége a hétköznapi életben is megtesz mindent azért, hogy jól nézzen ki. A ruhák, az ékszerek és sok más kiegészítő teszi lehetővé, hogy megvalósítsuk önmagunkat, azonban ez nem elég, hiszen még nem is beszéltünk a sminkről, vagy a sokat jelentő frizuráról. A sztárvilágban pedig ezek a dolgok talán még inkább hangsúlyt kapnak.

Akik a kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében élik életüket, sokszor érezhetik úgy, hogy számukra a kifogástalan külső egyszerűen kötelező. Azonban sajnos előfordul, hogy ezért átesnek a ló túloldalára, és a szépség csapdájába kerülve pont azt érik el, hogy saját adottságaik elkopnak.

Persze érthető, ha egy színésznőnek a szerepe kedvéért sokszor kell parókát viselnie, vagy saját hajzatával kezdenek néha eszelős dolgokat. A sok festék, hajformázó szer vagy eszköz pedig könnyen kikezdheti a hajhagymák egészséges működését, elérve ezzel azt, hogy a hajzat rettentő rossz állapotba kerülhet, ha nem foglalkoznak megfelelően az ápolásával is.

A legtöbb celeb azonban nem csak amiatt alkalmazza a fent említett eszközöket, mert muszáj, hanem mert egyszerűen így érzik szépnek magukat. A póthaj, a hajfesték, az állandó göndörítés vagy hajvasalás egyszerűen olyan mértékben roncsolhatja a hajzatot, hogy az komoly gondokhoz vezethet. Emellett pedig meg kell említenünk az életvitelükkel járó rengeteg stresszt is, ami szintén megtépázhatja a hajzat állapotát.

Ilyen okokból kifolyólag láthatunk károkat például Fergie frizuráján, de megemlíthetjük Naomi Campbell-t is, akinek kopaszodásával nagyon sokáig foglalkozott a média. Az effajta hajhullás persze orvosolható, amennyiben időben észrevesszük a jeleit. A legokosabb döntés ilyenkor az, ha egyből felhagyunk a károkat okozó szokásokkal. Akármennyire is nehezünkre esik, mindenképpen meg kell szabadulni a póthajunktól, vagy le kell mondani egy időre a hajfestékről, és meg kell próbálni olyan frizurákat hordani, melyek saját adottságainknak megfelelnek.

A kiváltó okok megszüntetésével már érzékelhető lesz a javulás, de nem árt, ha egy kis segítséget is igénybe veszünk hajunk regenerálásához. A mezoterápiás kezelés például nagyon eredményes lehet az ilyen, átmeneti hajhullások orvoslásában. A maradandó kopasz foltokat pedig hajátültetés segítségével tüntethetjük csak el egyes esetekben.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Szexi kopaszok

0 Komment

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál már idő előtt megjelenik. Persze hajhullás rengeteg okból alakulhat ki, azonban az öröklött jellegű kopaszodást sajnos nem tudjuk befolyásolni, mikor kopogtasson ajtónkon – fejtetőnkön.

Legtöbbször ez a férfiaknál fordul elő, és sok esetben akár a 20-as éveikben megkezdődhet a hajzat gyérülése. Vannak olyan szerencsések, akik ezt egyáltalán nem veszik átoknak, hiszen valljuk be, bizony sokan férfiasabbá is vállnak az új frizurától, pontosabban annak hiányától. Az első jó lépés, amit ilyenkor tehetnek ugyanis, ha minél rövidebbre, vagy akár teljesen kopaszra nyírják megmaradó hajzatukat. És ha tetszetős a látvány, akkor nem csak beletörődhetnek kopaszságukba, hanem még örülhetnek is neki.

A sztárvilág is felmutathat néhány pasit, akiknél inkább szexi külsőt jelent a tar fej, mint hátrányt. Ilyen például Bruce Willis, Jason Statham, vagy Vin Diesel, de ide sorolhatjuk a magyar celebek közül Szőke Zoltánt és Benedek Tibort is.

Sajnos azonban nem mondható el mindenkiről az, hogy a kopaszság jól áll neki. El kell fogadnunk, hogy valakihez illik, valakihez pedig nem, és utóbbi csoportnál inkább átok az, ha valaki kopaszodni kezd. Ugyanis sokaknak éppen a hajuk jelenthette ez idáig a férfias megjelenést, és természetesen nem minden fejforma engedheti meg magának azt, hogy teljesen csupasz legyen.

Nem kell azonban senkinek sem beletörődnie ebbe az állapotba, hiszen létezik már olyan megoldás, mely tökéletesen tudja orvosolni hajunk gyérülésének problémáját. A hajátültetés segítségével ugyanis mindazoknak, akiknek nem áll jól a kopaszság, lehetőségük van arra, hogy eltűntessék kopasz foltjaikat, gyér területeiket, méghozzá ismét dús hajzattal. Így mindenki eldöntheti, melyik bőrben érzi jobban magát, és akkor biztos, hogy a külvilág számára is férfias és szexi lesz majd megjelenése.

 

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Tom Hanks is ezt választotta

0 Komment

Láttuk már kapitányként, számkivetettként, tudósként, láttuk halálos betegség ellen küzdeni és értelmi fogyatékosként is lopta már be magát az emberek szívébe. Napestig sorolhatnánk Tom Hanks lenyűgöző és magával ragadó szerepléseit, most azonban nem kitűnő tehetségéről, hanem külsejéről ejtünk pár szót.

A híresség bizony több, mint 30 éve varázsol minket más és más világba, istenadta tehetségével számtalan díjat nyert már el. Azonban – mint ahogy sok más férfitársát – őt is utolérte a kopaszodás problémája, méghozzá elég korán. Persze ebbe sok színész kollégája inkább beletörődött – mint például Bruce Willis vagy Jason Statham -, Tom Hanks azonban nem ezt az utat választotta. Valószínűleg úgy érezte, hogy az előbb említett férfiakkal ellentétben neki nem állna jól a tar fej. És milyen jól döntött!

A hajátültetés után – melyre 2006 körül eshetett sor – nem csak a hajvonala húzódott előrébb, hanem bizony sokkal dúsabb frizurája lett, melyre azóta is büszke lehet. Manapság ugyan kissé elkezdett őszülni hajkoronája, de valljuk be, ez viszont már jól áll a hatvanas éveihez közelítő színésznek.

A kopaszodás igen sokakat érintő probléma, mind a hétköznapi emberek, mind pedig a sztárok világában. Mivel tényleg nem mindenki esik bele abba a bűvkörbe, hogy ritkuló hajzata még emel is a férfias kinézetén, ezért bizony rengetegen nem képesek elfogadni azt, amit a tükörben látnak.

A leginkább az erősebb nemre jellemző, androgén kopaszodás igazából csak egyetlen lehetőséggel orvosolható. A hajátültetés során a tarkórészt használják donorterületként, mivel itt a hajszálakra nem hat a tesztoszteron – melynek köszönhető a fejtetőn lévő haj „elsorvadása”. Az innen nyert hajszálak új helyükön ugyanúgy fognak viselkedni, mint a régi területükön, így az eljárás után már nem gyérülni látjuk majd új frizuránkat, hanem szép, dús hajzatunk lesz. Éppúgy, mint Tom Hanks-nek, aki valószínűleg egy percig sem bánta, hogy tű alá feküdt, hiszen most fiatalosabb frizurával láthatjuk a képernyőn, mint karrierje elején.  

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A világsztárok is ezt választják!

0 Komment

Stílus, divat, trend, öltözék, kiegészítők és még rengeteg más fogalom létezik, melyeket a médián keresztül átadnak nekünk. Ezen apróságokkal egytől-egyig mindenkire hatnak, akik nézik a különböző műsorokat, legyen az csak egy reklám vagy akár egy film. Kijelenthetjük, hogy az emberek nagy része néz valamilyen műsort a televízióban, így akarva akaratlanul is kap befolyásolást a sztárvilágból.

Vannak, akik ezen befolyás hatására változtatják ruhatárukat és egyéb stílusjegyeiket, de akadnak olyanok is, akikből maximum taszítást váltanak ki a különböző trendi dolgok. Ellenszenv ide vagy oda, a sztárok világa mindenképpen hatással van ránk, hiszen könnyebben törődünk bele bármibe, hamarabb veszünk meg vagy próbálunk ki valamit, amit már láttunk valahol a sztárvilágban, és így nem idegen tőlünk már első látásra vagy hallásra sem.

stílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külsőA hajátültetés szintén egystílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külső olyan lehetőség, mely lassan mindenki számára ismert kifejezés lesz, és híre egyre jobban elterjed. Lehet, hogy sokan titkolják, de a képek azt igazolják, hogy egyre több híresség fordul ezen technika vívmányaihoz, ha problémája akad a kopaszodás terén.

Mivel számukra hihetetlen fontossággal bír a külső, az egyik legkényesebb problémára találtak ebben a lehetőségben segítséget.

Ilyen beavatkozáson esett át bizonyosan vagy nagy valószínűséggel például Elton John, Mel Gibson, Kevin Costner, Mathew McConaughue, John Travolta, Robert de Niro, Nicolas Cage és még számos ismert híresség. A róluk készült fotók magukért beszélnek, és talán akaratukon kívül is, de tökéletes reklámmal szolgálnak a látványos eredményekkel járó hajbeültetési eljárás szempontjából.

stílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külső

A modern, magas színvonalú módszer már hazánkban is elérhető, és egyre többen használják ki ezt a végleges megoldást nyújtó lehetőséget.

A hajátültetésről bővebb információt kaphat itt:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed