Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Selena Gomez betegsége

0 Komment

A gyönyörű énekes- és színésznőről nemrég derült ki, hogy egy olyan betegségben szenved, melyet sajnos nem lehet gyógyítani. Az egyébként mindig pörgős és élettel teli sztárnak most kényszerpihenőt is elrendeltek, ugyanis, ha nem vigyáz magára, nagyobb bajok is lehetnek.

A lupuszról már olvashattak korábbi cikkünkben is. Egy olyan automimmun betegség ez, melynek során a test saját szövetei ellen fordul az immun-rendszer. Sajnos ez azt eredményezi, hogy több szervet is érinthet, akár egyszerre is. Megtámadhatja a vesét, a szívet, a tüdőt, mint ahogyan az ízületeket és a bőrfelületet is.

Ugyanez jelentkezik akkor is, amikor a betegség megtámadja a fejbőrt, illetve a hajhagymákat, és hajhullás indul meg. Sajnos ez a fajta hajhullás olyan foltos kopaszságot eredményez, mely hegesedéssel jár, és a megtámadott területeken általában a haj már nem képes visszanőni.

A lupusz betegségre sajnos gyógymód nincsen, viszont tüneti kezelésekre van lehetőség, és sok esetben az is rengeteget számít, ha a beteg odafigyel életmódjára, és betart néhány fontos szabályt az étkezéssel és a pihenéssel kapcsolatban. A rossz táplálkozás, és a stressz beengedése napjainkba inkább csak felgyorsítják és megerősítik az autoimmun betegség tüneteit és hatásait. Azonban, ha odafigyelünk a megfelelő vitaminmennyiség bejuttatására, az elegendő pihenésre, és természetesen minden másra, amit orvosunk javasol, akkor kordában lehet tartani ezt a kórt is.

A tünetek között megjelenő hajhullásra szintén próbálkozhatunk egyes kezelésekkel, melyek segíthetnek abban, hogy hajhagymáink ne adják fel, és egészségesen működjenek, amíg csak lehet. Viszont, amennyiben kialakulnak olyan kopasz foltok, melyeknél már nem nő vissza a hajunk, abban az esetben a hajátültetés jöhet szóba megoldásnak, és az is csak akkor, ha marad megfelelő donorterület hozzá.

Selena Gomez rajongói természetesen nagyon aggódnak az énekesnőért, és biztosan megértik,miért is kell visszavonulnia egy időre. Mivel már jelentkeztek nála olyan tünetek, mint a depresszió, szorongás és pánikrohamok, ezért az egészsége érdekében egy jó időre pihenésre intették, nehogy romoljon az állapota. Az biztos, hogy a sztár mindent meg fog tenni azért, hogy a betegség ne hatalmasodhasson el rajta, és biztosan bevet majd mindent azért is, hogy gyönyörű hajkoronáján se essen csorba.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Patrick Wilson homloka egyre nagyobb

0 Komment

Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala lassan annyira magas, hogy el fogja érni azt a pontot, döntenie kell frizurájáról. Bár a filmsztár elképzelhetetlen lenne teljesen kopaszon, így jobb lenne, ha inkább a hajátültetés mellett döntene.

Még bírja a sármja, még kitart az imidzse, na de vajon meddig? A jó hanggal is megáldott színészt többek között sorozatokban és filmekben is láthattuk már, legtöbben az „Insidious” című horrorból ismerik. Megnyerő külsejével hamar belopta magát a női nézők szívébe, de kitart-e ez akkor is, ha egyre gyérülő frizurája helyén teret nyer a kopaszság?

Meg kell hagyni, mostani kinézetével még mindig férfias, akármennyire is emelkedett már meg a homlokvonala, de az biztos, hogy ezt a kényes témát nem halogathatja a végtelenségig. Bár lehetséges, hogy ugyanúgy, mint Jude Law, talán ő is védjegyévé akarja tenni sajátos frizuráját.

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál kopogtat már fiatalabb korban az ajtón. A legnagyobb számban a férfiak szenvednek ettől, köztük pedig legtöbben a genetika áldozatai, vagyis öröklött jellegű hajhullással kell szembenézniük.

Az effajta kopaszodásra nincs olyan gyógyír, mely megállítaná és vissza is fordítaná ezt a folyamatot, legfeljebb csak késleltetni lehet különböző szerek, készítmények, esetenként gyógyszerek alkalmazásával. A legjobb megoldás azonban mára már olyan kiforrott technológiával rendelkezik, hogy aki ezt választotta, csak jót tud mondani róla.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek segítségével nem csak búcsút inthetünk a kopasz terülteteknek, hanem mindezt azzal a biztonsággal tehetjük meg, hogy a beültetett részeknél már nem kell tartanunk újabb hajhullástól. Ez a biztos, és végleges megoldás már rengeteg kopaszodással küzdőnek adta vissza régi kinézetét, ami nagyon sokat jelent, főként azok számára, akiknek a kopaszság kicsit sem állna jól.

Többek között rengeteg sztár is átesett már ilyen beavatkozáson, akik úgy döntöttek, hogy megőrzik sajátjuknak vélt külsejüket, fiatalosságukat és a róluk kialakult képet. Lehetséges, hogy Patrick Wilson is jobban tenné, ha lassan elgondolkozna ezen a megoldáson, nehogy csökkenjen idővel hajzata mellett női rajongótábora is.

 

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát és a hajbeültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

EB-és frizurák

0 Komment

Az EB tipikusan összehoz mindenkit, és még olyanok is nézik, akik magát a focit nem is szeretik, vagy egyáltalán nem érdeklődnek iránta. Ezek a meccsek viszont leültetik még a hölgyeket is a televízió elé. Ugyan általában mindenki azt figyeli, hogyan rúgják a labdát a játékosok, most nézzük meg egy kicsit közelebbről azt, milyen frizurák uralkodtak az idei EB-én.

Több csapatban is lehetett látni olyan játékost, akinek nagy lobonca van, hátrakötve, és találkozhattunk felnyírt, színesre festett frizurákkal is. Fellaini nagy, többek által „mikrofon frizurának” titulált hajzata sokaknál verte ki a biztosítékot, hiszen a futballsztár az amúgy is nagy hajkoronáját még ki is szőkíttette.

Ahogy minden sportágban azonban, a focisták között is nagy számban találkozhatunk kopaszodó, vagy teljesen hajtalan játékosokkal. Ez nem véletlen, hiszen a kemény, folyamatos edzések, a felkészülés szorosan összefügg a hajhullással. Mivel a koncentráció és a magas terheltség pontosan azokat a hormonokat befolyásolják, melyek általában az öröklött kopaszodás okozói is, így ugyanazt a helyzetet állítják elő, mint aki génjeiben hordozza a kopaszodásra való hajlamot.

Nem kell messze mennünk példáért, hiszen a magyarok nagy büszkesége, Király Gábor is tar frizurával rendelkezik, de felhozhatjuk példának a tegnapi kieső Wales csapatának hátvédjét, James Collins-t is. A franciák keretében több kopasz fejjel is találkozhatunk, de ott általában inkább csak a kényelem lehetett az oka, hogy tar fejet választottak a játékosok.

Mivel a HairHungary Klinika csapata imádja a focit, így az EB ideje alatt egy olyan kedvezményprogrammal teszi elérhetőbbé a hajátültetési eljárást, mely mindenki számára könnyebb döntést hozhat. Jelentkezzen még most vasárnapig, hogy részese lehessen ennek a kihagyhatatlan lehetőségnek!

A fent említett, hormonálisan vagy genetikailag kialakuló kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajbeültetés, mely már sokaknak segített, köztük rengeteg sportolónak. Az angol válogatott Wayne Rooney-ja is átesett már ezen a beavatkozáson, és most dúsabb a hajkoronája, mint valaha. Klinikánk is számos sportolónak, többek között futballsztároknak is segített már, hogy a kopaszodás már csak egy rossz emlék lehessen.  

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

 

Férfias hajpakolás

0 Komment

Köztudott, hogy a férfiak annyira nem szeretik az elfecséreltnek hitt időt olyan dolgokba fektetni, mint például a hajuk ápolása. Pedig, ha valaki el szeretné kerülni, hogy frizurája idő előtt gyérüljön, akkor nem árt bevetni egy-két olyan praktikát, melyet otthon, a négy fal között bevethetnek, úgy, hogy senki se lássa.

Mivel a kopaszodás leginkább az erősebbik nemet érinti, így nem kérdés, hogy fontos az, mivel és hogyan táplálják hajzatukat, fejbőrüket. Most megismerhetünk egy olyan összetevőt, ami kifejezetten alkalmas arra, hogy a hajhagymák működését serkentse, útjába állva ezzel nagyon sok olyan negatív tényezőnek, mely hajhullást okozna. Természetesen az alábbiakat a hölgyek is kipróbálhatják!

hajhullás hajgyérülés kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary mustár mustármag serkentő hajpakolás hajápolás vérketingés fejbőr hajnövekedés

A mustár egy igazán sokoldalú csodaszer lehet ugyanis. Fogyasztását is nagyon ajánljuk, hiszen emésztési zavarokra tökéletes medoldást nyújthat, de most azt fogjuk megvizsgálni, milyen formában alkalmazhatjuk külsőleg. Nagyon fontos elsőként megemlíteni, hogy körültekintően kell használnunk, és nem szabad megvárni, hogy égető érzést keltsen fejbőrünkön. A mustár ugyanis nagyon erős, és ha nem úgy bánunk vele, ahogy kell, akkor nagyobb károkat okozhatunk.

A legjobb, ha őrölt mustármagot teszünk pakolásunkba. Semmi esetre se használjunk háztartási mustárt, hiszen az tele van olyan adalékanyagokkal, melyek nem tennének jót. Vegyünk 2 evőkanálnyi, őrölt mustármagot – de használhatunk por formában kapható mustármagot is eleve -, adjunk hozzá egy tojássárgáját és egy kis vizet, majd keverjünk hozzá 2 evőkanál olíva olajat.

A kapott pépet masszírozzuk bele fejbőrünkbe, de csak miután kipróbáltuk egy kis részen, hogy nem okoz-e pirosodást. A massza mindenképpen csípni fogja bőrünket, ez természetes, azonban ha égető érzést észlelünk, azonnal mossuk le. A pakolásunkat mindig még hajmosás előtt, száraz fejbőrre vigyük fel, csakis a fejbőrünkre, majd legkésőbb 15 perc elteltével öblítsük le langyos vízzel. Ezután mossuk meg a hajunkat a szokásos módon.

A mustár hatására felserken majd fejbőrünk vérketingése, ami kifejezetten jót tesz a hajhagymák működésének, így hajnövekedésünknek is. Természetesen az öröklött kopaszodást ez a módszer sem tudja kiküszöbölni, maximum késleltetni, de erre a problémára az egyetlen biztos és végleges megolást csak a hajátültetés adhatja nekünk.   

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Phil Collins új stílusa

0 Komment

Az idősebb korosztály még rajongott érte, azonban a mai fiatalság nagy része is ismeri egy-két dalát biztosan. A volt „Genesis” együttes frontembere jó időre visszavonult a nagyközönség elől, azonban most, ha minden igaz, új albumon dolgozgat. De vegyük szemügyre, mi változott azóta a megjelenésében, milyen lett az új stílusa?

Mert kissé megváltozott, az biztos. Az ifjú Phil Collins ugyan még hosszabb lobonccal hódított, azonban nagyon hamar látványossá vált, hogy bizony a génjei nem a dús frizura lehetőségét hordozzák magukban. Így szinte mindenkinek az erősen kopaszodó kép ugrik be róla, amivel igazából nincs is baj, hiszen a világ így szerette meg.

Mostani megjelenése igazán kifinomult. A kopaszodás mellé őszülés is társult, és az énekes úgy döntött, hogy megmaradt hajzatát annyira rövidre vágja, mint amekkora borostája van, és az igazat megvallva ez eléggé jól is áll neki. De valóban így néz ki jobban, vagy csak egyszerűen tényleg megszoktuk már, hogy fejtetőjét nem borítja haj?

Kétségtelen, hogy mivel időtlen idők óta kopaszodó frizurával láttuk mindig, nehéz is lenne elképzelni, hogy milyen lenne dús hajzattal. Valószínűleg jól állna neki, de ezt már előreláthatólag nem tudhatjuk meg, hiszen úgy néz ki, a sztár nagyon is jól érzi így magát bőrében.

Ez sajnos nem minden kopaszodóról mondható el, ugyanis a frizura az egyik legmeghatározóbb eleme kinézetünknek. Amennyiben valakinek elkezd gyérülni a hajzata, és megemelkedik a homlokvonala, az nagyban befolyásolja egész arcát, egész megjelenését. Sokan pedig ezt nem tudják elfogandi, hiszen keveseknek áll jól a tarság.

Semmiképpen sem szabad ilyenkor beletörődni abba, amit minden reggel egyre elkeseredettebben látunk viszont a tükörben. Az öröklött kopaszodásra egyetlen biztos megoldás létezik, a hajátültetés, melynek segítségével visszanyerhetjük régi frizuránkat, és önbizalmunkat is. Lehetséges, hogy ha annak idején Phil Collins is ezt az utat választotta volna, akkor ma még jobban nézne ki, bár a sztár egyike azoknak a szerencséseknek, akiknek a haj hiánya kicsit sem csorbított a megjelenésen és persze a hírnéven sem.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed