Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden karakter mást kíván

0 Komment

Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert filmsorozatok szereplőit láthatjuk olyan képpárokban, melyek azt a kérdést boncolgatják, mi lett volna, ha az adott szerepet más kapja meg. Köztük van a „Totál szívás” című széria főszereplője is. De vajon jól választottak?

Ha valaki elkezd nézni egy sorozatot, akár már az első, de legkésőbb egy-két rész után megszokja a karaktereket, azonosítja a színészeket azzal, akit eljátszanak, és ez teljesen természetes. Minden filmes alkotás előtt hosszan időznek azon a kérdésen, hogy kinek adják az egyes karaktereket, hiszen csak így lehet hiteles és magával ragadó egy film vagy egy sorozat.

A „Totál szívás” című sikersorozat főszereplőjeként  Bryan Cranston köszön vissza a képernyőkön, aki egyrészt nagyon hitelesen alakítja a rá szabott karaktert, másrészt pedig tökéletesen illik a kopasz, kétségbeesett kémiatanár szerepébe. De mi lett volna, ha mást választanak a helyére?

hajhullás kopaszodás kopaszság film sorozat filmsorozat totál szívás breaking bad Bryan Cranston Matthew Broderick hajátültetés karakter hairhungary

Először ugyanis állítólag Matthew Broderick-nek szánták a szerepet, majd valamiért ezt megváltoztatták, és ennek köszönhetően lett a sorozat elismert sztárja – fantasztikus alakítása és meggyőző érzelmi játéka miatt – Bryan Cranston. A képösszevágás alapján azért örülhetünk a végeredménynek, és a sorozat sikeressége is arról árulkodik, hogy a színész jó választásnak bizonyult.

Az is feltűnik a képből, hogy a kopaszságot is rendkívül jól fel lehet használni egyes filmkarakterek megformálásában, ám ezt sem tudja mindenki hozni csak azzal, hogy leborotválják a fejét. Hiszen, ha valaki nem tudja viselni úgymond a tarságot, akkor az sajnos egyáltalán nem , vagy nem könnyen olvad bele a kívánt szerepbe.

Ugyanez mondható el akkor is, ha a való világra vetítjük le a kopaszság kérdését. Egyeseknek rendkívül jól áll, olyan arculatot adva megjelenésüknek, mely inkább pozitív és férfias. Másoknak azonban pont, hogy a férfiasságukat és önbizalmukat veszélyezteti a hajzat gyérülése, hiszen akinek nem áll jól, az soha nem fogja tudni megszokni és elfogadni, ami azt jelenti, hogy viselni sem.

A beletörődés ilyenkor teljesen elképzelhetetlen, és ahhoz, hogy jól tudjuk érezni magunkat a saját bőrünkben, bizony muszáj megoldást keresnünk a kopaszodásra. A hajátültetés nem csak végleges megoldást nyújthat erre a problémára, hanem ezzel együtt képes visszaadni azt a kinézetet, mely illik hozzánk és saját egyéniségünkhöz.

Forrás: https://brightside.me/wonder-films/9-characters-from-our-favorite-series-who-could-have-been-played-by-different-actors-338360/

Tudjon meg többet a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Szakállal mindjárt más!

0 Komment

A borosta és a szakáll mindig is hódított azok körében, akik az igazán férfias oldalukat szeretik előtérbe helyezni. A hölgyek pedig kiváltképp – sokszor tudat alatt is – vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik kisebb-nagyobb arcszőrzettel rendelkeznek, ugyanis ez egyrészt szexi, másrészt sokkal több mondanivalója is van.

Az erősebbik nem azon képviselői, akik dús borostával, vagy nagyobb szakállal rendelkeznek, bizony igazán sármosak, ugyanakkor erőt és biztonságot sugallnak, ami rettentően vonzó. Ezen felül pedig van még egy nagyon előnyös tulajdonsága a szakállnak: jótékonyan eltakarhat olyan hibákat is, melyek feltűnőek lennének az arcon, és ez akár az öregedés jeleire is vonatkozhat.

hajátültetés szakállbeültetés szakáll borosta arcszőrzet férfias sárm vonzó Kit Harington Trónok harca sorozat színész

Világszerte kedvelt és itthon is sokak által követett sorozat a Trónok harca, melynek egyik főhőséért nők milliói olvadoznak. Az igazán szívdöglesztő John Snow-t alakító Kit Harington az egyik legnagyszerűbb példa arra, hogy mekkora változást okozhat egy szakáll. Egyszerűen elképesztő, mennyivel férfiasabb és vonzóbb a színész dús arcszőrzettel.

Nagyon sokan szembesülnek azonban azzal problémával, hogy akármennyire is szeretnének szakállat hordani, mégsem tehetik meg, vagy ha meg is teszik, akkor nem azt az eredményt érik el vele, amit kigondoltak. A gyér, hiányos szakáll ugyanis pont az ellentétét képes kiváltani annak, amit eredetileg el akartunk volna érni vele. Sajnos nem mutat jól, és egyáltalán nem férfias.

A gyérnek és hiányosnak mutatkozó arcszőrzetre létezik megoldás, nem kell beletörődnünk abba, hogy sosem lehet dögös borostánk. A szakállbeültetés ugyanis tökéletes, dús eredményt ad, melynek segítségével igazán vonzó szakállunk lehet majd.

Az eljárás a hajátültetés technológiáját használja fel arra, hogy a hiányos részek saját donorterületeinken növekvő szőrszálakból legyenek elfedve, teljesen természetes eredményt produkálva ezzel. A beavatkozás után aztán már csak rajtunk múlik, milyen fazonú és hosszúságú arcszőrzetet szeretnénk viselni. Egy biztos, aki mindig is úgy érezte, hogy csupasz arca egyáltalán nem illik hozzá, és sokkal jobban mutatna egy kis borostával, annak a szakállbeültetés meghozza az áhított eredményt, és szakállal mindjárt más lesz az összkép!

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinka szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Visszatekintés

0 Komment

Általában az év vége mindig az újévi fogadalmakról szól, de ilyenkor persze arra is szakítunk időt, hogy kicsit visszatekintsük az elmúlt évre és időszakra, ami mögöttünk van. A HairHungary Klinika is büszkén időz el egy kicsit minden sikertörténeten, amelyhez eddig segítséget nyújtott, és persze jövőre is várja mindazokat, akik változtatni szeretnének!

Idén is nagyon sokan érezték úgy, hogy gyérülő hajzattal nem tökéletes az életük. A kopaszodás – külön kiemelve az öröklött jellegű hajhullást – nagyon sokak életét megkeseríti. Viszont amellett, hogy még mindig rengetegen félnek meghozni a döntést, és ódzkodnak bárminemű beavatkozástól, egyre többen választják a hajátültetés nyújtotta biztos és végleges segítséget.

hajhullás kopaszodás hajátültetés mezoterápia prp drakula-terápia törőcsik dani sorozat hairhungary

Emellett persze más problémák is előfordulnak hajzatunkkal, és nagyon sok esetben beszélhetünk olyan átmeneti hajhullásról, ami persze orvosolható, mégis károkat eredményez, melyek segítség nélkül csak nagyon lassan tűnnek el, ha egyáltalán eltűnnek. Ilyen esetekre is tartogat személyre szabott megoldásokat a Klinika, legyen szó akár a mezoterápiás, vagy a „Drakula-terápiaként” is emlegetett kezelésekről. Idén utóbbi nyújtott segítséget például az egyik legismertebb magyar sorozat sztárjának, Törőcsik Daninak is, aki azért választotta ezt a beavatkozást, mert újra erős hajzatot szeretett volna.

Továbbá gyakran segítséget jelenthet a különböző külső, illetve belső szerek alkalmazása is, melyek széleskörű palettával biztosítják, hogy mindenki megtalálja azt, amelyre szüksége van. A kopaszodás nem csak a férfiak, hanem a nők rémálma is, és ez nem véletlen. Amint gyérülni kezd a frizura, teljesen megváltozhat egész külsőnk, és ez a legtöbb esetben sajnos nem tartozik a pozitív változások közé. Az azonban, hogy mit kezdünk ezzel a helyzettel, már a mi döntésünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés mezoterápia prp drakula-terápia törőcsik dani sorozat hairhungary

A HairHungary Klinika csapata jövőre is vár mindenkit, aki nem szeretne többé beletörődni abba, hogy hajzata már nem olyan, mint régen. A végeredmény mindenképpen pozitív változásokat tartogat, hiszen nem csak dúsabb hajkoronánknak örülhetünk, hanem környezetünk elismerése is jóleső érzést ad majd. Felülmúlhatatlan lesz újra olyan frizurát hordani, ami ténylegesen hozzánk illik. Vágjunk bele, és nem fogjuk megbánni!  

Bővebben a Klinikáról, valamint a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Két pasi.. meg egy kis haj!

0 Komment

A „Két pasi meg egy kicsi” című, nálunk is nagy népszerűségnek örvendő sorozat egyik sztárja, Jon Cryer elég korán kezdett el kopaszodni. Mivel felismerte, hogy ez valószínűleg nem fog túl jól állni neki, és már egyre jobban gyérült a frizurája, így a hajátültetést választotta megoldásként.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jól tette, hiszen a képek is csak arról tudnak árulkodni, mennyivel jobb és előnyösebb számára a dús hajzat. A sorozat lúzer szereplőjét életre keltő színész éveket fiatalodott a beavatkozásnak köszönhetően, és az biztos, hogy nem bánta meg döntését.

A genetikai eredetű, öröklött kopaszodás nagyon sokakat érint, és egyre többen veszik észre a hajhullás első jeleit már nagyon fiatalon. Amennyiben tényleg a gének állnak a háttérben, úgy viszont csak két választási lehetőségünk van: vagy beletörődünk, és kopaszodó fejjel, egyre gyérülő hajzattal és egyre inkább felhúzódó hajvonallal élünk tovább, vagy teszünk ellene.

Ha még csak kezdeti stádiumban állunk az androgén kopaszodást illetően, akkor számos kezeléssel és különböző külső és belső szerek alkalmazásával lefékezhetjük ezt a kellemetlen folyamatot. Azonban előrehaladottabb állapotban, mint ahogy azt Jon Cryer esetében is láthatjuk, valódi megoldást csak a hajátültetés jelenthet.

Az eljárás során saját donorterületünkről ültetnek át hajszálakat a kopasz, illetve kopaszodó részekre. A végeredmény így nem csak végleges lesz, hanem teljesen természetes, hiszen a saját hajunkat kapjuk vissza. A professzionális, kiforrott technológiának köszönhetően pedig a gyógyulási időszak után senki nem fogja tudni megmondani ránézésre, hogy hajzatunk valaha gyérebb volt, és nem ilyen dús hajjal rendelkeztünk mindig is.

Mindazok számára, akik nem képesek beletörődni a hajhiányos területek uralkodásába, a hajátültetés tehát nem csak tökéletes, hanem biztos megoldást is jelent. Rengeteg híresség – köztük színészek, sportolók – nyerték már vissza a hajbeültetés segítségével régi frizurájukat. A HairHungary Klinikán igénybe vehető kedvezményekkel azonban bárki közelebb kerülhet ehhez a megoldáshoz.

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Patrick Wilson homloka egyre nagyobb

0 Komment

Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala lassan annyira magas, hogy el fogja érni azt a pontot, döntenie kell frizurájáról. Bár a filmsztár elképzelhetetlen lenne teljesen kopaszon, így jobb lenne, ha inkább a hajátültetés mellett döntene.

Még bírja a sármja, még kitart az imidzse, na de vajon meddig? A jó hanggal is megáldott színészt többek között sorozatokban és filmekben is láthattuk már, legtöbben az „Insidious” című horrorból ismerik. Megnyerő külsejével hamar belopta magát a női nézők szívébe, de kitart-e ez akkor is, ha egyre gyérülő frizurája helyén teret nyer a kopaszság?

Meg kell hagyni, mostani kinézetével még mindig férfias, akármennyire is emelkedett már meg a homlokvonala, de az biztos, hogy ezt a kényes témát nem halogathatja a végtelenségig. Bár lehetséges, hogy ugyanúgy, mint Jude Law, talán ő is védjegyévé akarja tenni sajátos frizuráját.

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál kopogtat már fiatalabb korban az ajtón. A legnagyobb számban a férfiak szenvednek ettől, köztük pedig legtöbben a genetika áldozatai, vagyis öröklött jellegű hajhullással kell szembenézniük.

Az effajta kopaszodásra nincs olyan gyógyír, mely megállítaná és vissza is fordítaná ezt a folyamatot, legfeljebb csak késleltetni lehet különböző szerek, készítmények, esetenként gyógyszerek alkalmazásával. A legjobb megoldás azonban mára már olyan kiforrott technológiával rendelkezik, hogy aki ezt választotta, csak jót tud mondani róla.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek segítségével nem csak búcsút inthetünk a kopasz terülteteknek, hanem mindezt azzal a biztonsággal tehetjük meg, hogy a beültetett részeknél már nem kell tartanunk újabb hajhullástól. Ez a biztos, és végleges megoldás már rengeteg kopaszodással küzdőnek adta vissza régi kinézetét, ami nagyon sokat jelent, főként azok számára, akiknek a kopaszság kicsit sem állna jól.

Többek között rengeteg sztár is átesett már ilyen beavatkozáson, akik úgy döntöttek, hogy megőrzik sajátjuknak vélt külsejüket, fiatalosságukat és a róluk kialakult képet. Lehetséges, hogy Patrick Wilson is jobban tenné, ha lassan elgondolkozna ezen a megoldáson, nehogy csökkenjen idővel hajzata mellett női rajongótábora is.

 

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát és a hajbeültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed