Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hagyományokat megőrizve idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi Hajplasztikai Társaság (ISHRS) éves rendezvénye, ahol Magyarországot ismét a HairHungary klinika fogja képviselni. A tavalyi évhez hasonlóan, a hazai hajklinika az egyik páciensét is meghívja a világ legnagyobb hajplasztikai konferenciára, hogy új kezelési módszerét megismertesse más szaktekintélyek jelenlétében.

A szakmai újdonságok, fejlesztések mellett 2012-ben a HairHungary klinika a világ 6 másik klinikájával karöltve egy bemutatóval készült, mely a SafeSystem-FUE hajátültetési módszer hatékonyságát és kiváló eredményeit prezentálta. A Bahamákon megtartott rendezvényen ezen felül a magyar klinika egy saját meghívott páciensén keresztül bemutatott egy táplálék kiegészítő proteint, melyet az amerikai szaktekintély Dr. Larry Shapiro kezdett el használni a gyakorlatban.

Mint ismeretes a hajátültetési beavatkozások után a beültetett hajszálak 2-3 hónap múlva kihullnak és csak ezt követően indulnak meg a friss hajszálak növekedése. Ilyenkor a páciensek néha megijednek, független attól, hogy a műtét előtti tájékoztatásban a szakorvosok erre minden alkalommal külön felhívják a figyelmet.

Az alkalmazott és bemutatott táplálék kiegészítő a beavatkozások utáni hajregenerációt hivatott felgyorsítani. A magyar szakemberek által is használt speciális kezelés során a hajátültetési műtét utáni természetes hajhullást (alvó fázist), sikerült a protokoll segítségével elkerülni, így a páciens beültetett hajszálainak mintegy 80%-a azonnali növekedésnek indult. Ez a jövőre nézve egy rendkívül pozitív változást hozhat a hajplasztika területén.

Dr. Christian Schmitz (PureHair.de), Zakariás Dávid (HairHungary) és a "nyertes" páciens, valamint Dr. Larry Shapiro

A HairHungary klinika páciensei tehát szerencsések lehetnek, hiszen azon felül, hogy a legfejlettebb hajátültetési eljárásban részesülhetnek, immáron az utókezelések is világszínvonalon folyhatnak a jövőben. Ráadásul az egyik szerencsés páciens ott lehet San Francisco-ban az ISHRS soron következő konferenciáján méghozzá a klinika vendégeként.

Bővebben a hajátültetésről és a kopaszodás kezeléséről:
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu

Mit tesz a hajjal a dauer?

0 Komment

Hajunk szépsége, ápoltsága és kinézete az egyik legfontosabb tényező életünkben, hiszen mint a ruháink, frizuránk is nagymértékben járul hozzá megjelenésünkhöz, „öltöztet”.

A legtöbb nő mindent elkövet azért, hogy frizurája szép legyen és egyedi, de szinte sosem érik el azt a pontot, hogy azt mondanák rá, tökéletes. A szürkeség és mindennaposság ellen pedig rengeteg praktika áll rendelkezésükre, melyek használatával mindig utat lehet törni a megújulás felé. De vajon ezek a megoldások mit tesznek a hajunkkal?hajhullás hairhungary kopaszodás dauer tartós hullám töredezett haj göndör fürtök

Általános tényként lehet kijelenti azt, hogy a göndör hajúak mindig az egyenesre vágynak, akiket pedig egyenes frizurával áldott meg a sors, azok mindent képesek elkövetni azért, hogy göndör fürtjeik legyenek.

A különböző hajcsavarók és sütővasak használatának eredménye csak ideig-óráig tarthajhullás hairhungary kopaszodás dauer tartós hullám töredezett haj göndör fürtök, ezért ha valaki tartósabb hatást szeretne elérni, annak a dauer adta lehetőséget kell választania.

A tartós hullám készítésének első lépéseiben kémiai anyagokat használnak a haj 97%-át kitevő keratin felpuhítására, majd ezt követően oxidáló szerekkel rögzítik az átalakított formát.

Ezt a fajta átváltozást később sokan megbánják, hiszen a lenőtt, dauerolt hajvégek nagyon rossz látványt nyújtanak, valamint szét is töredezhetnek. Előfordul olyan is, hogy a dauerolt rész egyszerűen „letörik”, ez nagyon kellemetlen lehet.

hajhullás hairhungary kopaszodás dauer tartós hullám töredezett haj göndör fürtökBármennyire fejlődik ez a szépészeti eljárás, sajnos még mindig rengeteg káros hatással jár: a haj száraz és fénytelen lesz, töredezni kezd és a sok megpróbáltatás miatt hajhullás is kialakulhat.

Ha dauerolt haja hullani kezd, még nem biztos, hogy a dauer használata áll a probléma hátterében. Ilyen esetekben mindenképpen ki kell vizsgálni, mi okozhatja a kopaszodást, hajhullást. A HairHungary klinikán személyre szabottan segítenek a hajhullás okainak felkutatásában és kezelésében, a végső megoldást pedig sok esetben csak a hajátültetés jelentheti.

Tudjon meg többet a HairHungary klinikáról:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

A világsztárok is ezt választják!

0 Komment

Stílus, divat, trend, öltözék, kiegészítők és még rengeteg más fogalom létezik, melyeket a médián keresztül átadnak nekünk. Ezen apróságokkal egytől-egyig mindenkire hatnak, akik nézik a különböző műsorokat, legyen az csak egy reklám vagy akár egy film. Kijelenthetjük, hogy az emberek nagy része néz valamilyen műsort a televízióban, így akarva akaratlanul is kap befolyásolást a sztárvilágból.

Vannak, akik ezen befolyás hatására változtatják ruhatárukat és egyéb stílusjegyeiket, de akadnak olyanok is, akikből maximum taszítást váltanak ki a különböző trendi dolgok. Ellenszenv ide vagy oda, a sztárok világa mindenképpen hatással van ránk, hiszen könnyebben törődünk bele bármibe, hamarabb veszünk meg vagy próbálunk ki valamit, amit már láttunk valahol a sztárvilágban, és így nem idegen tőlünk már első látásra vagy hallásra sem.

stílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külsőA hajátültetés szintén egystílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külső olyan lehetőség, mely lassan mindenki számára ismert kifejezés lesz, és híre egyre jobban elterjed. Lehet, hogy sokan titkolják, de a képek azt igazolják, hogy egyre több híresség fordul ezen technika vívmányaihoz, ha problémája akad a kopaszodás terén.

Mivel számukra hihetetlen fontossággal bír a külső, az egyik legkényesebb problémára találtak ebben a lehetőségben segítséget.

Ilyen beavatkozáson esett át bizonyosan vagy nagy valószínűséggel például Elton John, Mel Gibson, Kevin Costner, Mathew McConaughue, John Travolta, Robert de Niro, Nicolas Cage és még számos ismert híresség. A róluk készült fotók magukért beszélnek, és talán akaratukon kívül is, de tökéletes reklámmal szolgálnak a látványos eredményekkel járó hajbeültetési eljárás szempontjából.

stílus divat trend öltözék reklám sztárvilág kopaszodás hajátültetés hairhungary külső

A modern, magas színvonalú módszer már hazánkban is elérhető, és egyre többen használják ki ezt a végleges megoldást nyújtó lehetőséget.

A hajátültetésről bővebb információt kaphat itt:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed