Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Férfias hajpakolás

0 Komment

Köztudott, hogy a férfiak annyira nem szeretik az elfecséreltnek hitt időt olyan dolgokba fektetni, mint például a hajuk ápolása. Pedig, ha valaki el szeretné kerülni, hogy frizurája idő előtt gyérüljön, akkor nem árt bevetni egy-két olyan praktikát, melyet otthon, a négy fal között bevethetnek, úgy, hogy senki se lássa.

Mivel a kopaszodás leginkább az erősebbik nemet érinti, így nem kérdés, hogy fontos az, mivel és hogyan táplálják hajzatukat, fejbőrüket. Most megismerhetünk egy olyan összetevőt, ami kifejezetten alkalmas arra, hogy a hajhagymák működését serkentse, útjába állva ezzel nagyon sok olyan negatív tényezőnek, mely hajhullást okozna. Természetesen az alábbiakat a hölgyek is kipróbálhatják!

hajhullás hajgyérülés kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary mustár mustármag serkentő hajpakolás hajápolás vérketingés fejbőr hajnövekedés

A mustár egy igazán sokoldalú csodaszer lehet ugyanis. Fogyasztását is nagyon ajánljuk, hiszen emésztési zavarokra tökéletes medoldást nyújthat, de most azt fogjuk megvizsgálni, milyen formában alkalmazhatjuk külsőleg. Nagyon fontos elsőként megemlíteni, hogy körültekintően kell használnunk, és nem szabad megvárni, hogy égető érzést keltsen fejbőrünkön. A mustár ugyanis nagyon erős, és ha nem úgy bánunk vele, ahogy kell, akkor nagyobb károkat okozhatunk.

A legjobb, ha őrölt mustármagot teszünk pakolásunkba. Semmi esetre se használjunk háztartási mustárt, hiszen az tele van olyan adalékanyagokkal, melyek nem tennének jót. Vegyünk 2 evőkanálnyi, őrölt mustármagot – de használhatunk por formában kapható mustármagot is eleve -, adjunk hozzá egy tojássárgáját és egy kis vizet, majd keverjünk hozzá 2 evőkanál olíva olajat.

A kapott pépet masszírozzuk bele fejbőrünkbe, de csak miután kipróbáltuk egy kis részen, hogy nem okoz-e pirosodást. A massza mindenképpen csípni fogja bőrünket, ez természetes, azonban ha égető érzést észlelünk, azonnal mossuk le. A pakolásunkat mindig még hajmosás előtt, száraz fejbőrre vigyük fel, csakis a fejbőrünkre, majd legkésőbb 15 perc elteltével öblítsük le langyos vízzel. Ezután mossuk meg a hajunkat a szokásos módon.

A mustár hatására felserken majd fejbőrünk vérketingése, ami kifejezetten jót tesz a hajhagymák működésének, így hajnövekedésünknek is. Természetesen az öröklött kopaszodást ez a módszer sem tudja kiküszöbölni, maximum késleltetni, de erre a problémára az egyetlen biztos és végleges megolást csak a hajátültetés adhatja nekünk.   

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed