Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szexi Hugh Jackman

0 Komment

Nők milliói bomlanak utána már csak a képernyőn keresztül is, a szexi filmsztár ugyanis nem csak megnyerő arccal, hanem valóban igazi, férfias kisugárzással rendelkezik. Már rengeteg szerepben láthattuk, azonban valljuk be, mégiscsak akad olyan átalakulás, ami nem feltétlenül áll jól neki.

Ugyanis még farkasként is megnyerőbb a kinézete annál, amilyennek „A forrás” című filmben láthatjuk, legalábbis az egyik jelenetsorozatában nem a legtökéletesebben néz ki. Persze, valószínűleg az alkotóknak pont ez volt a célja, viszont ezzel együtt megtudhattuk – és nem biztos, hogy erre a hölgyközönség annyira vágyott is -, hogy milyen lenne a filmsztár kopaszon.

Sajnos a válasz mindenképpen az, hogy ha a színész kopaszodni kezdene, akkor a legjobb, amit tehetne, az a hajbeültetés lenne, hiszen hajzatával az egész karaktere, férfias és szexi kinézete a semmibe veszne. Ezt pedig valószínűleg sem ő maga, sem pedig a nézők nem szeretnék.

Számos férfit ér el hamar a kopaszodás, általában pedig öröklött jellegű hajgyérülésről beszélhetünk, és bizony nagyon sokuknak – ugyancsak, mint Hugh Jachman-nek – nem éppen a legelőnyösebb frizura a hajatlan fejtető. A tarságot pedig vagy elfogadjuk, vagy elkezdünk küzdeni ellene, de sajnos a genetikai úton elkezdődő kopaszodásnak nem szab gátat semmiféle gyógyszer vagy kozmetikum.

Ebben az esetben tényleg csak a hajátültetés lehet segítségünkre, ami viszont végleges megoldást ad mindazoknak, akik a beavatkozás mellett döntenek. Az eljárást követően pedig nem kell félnünk újabb hajhullástól azokon a területeken, melyekre a tarkótáji hajzatból ültettek, hiszen ezek a hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző helyükön, és nem hullnak ki.  

Mivel az arcunk karakterét nagymértékben befolyásolja a hajunk és annak viselése, ezért érthető, hogy amint kopaszodni kezdünk, felborul az addigi kép.  Nem kell azonban beletörődnünk abba, amibe igazából soha nem is tudnánk teljesen. Válasszuk a hajbeültetés adta lehetőséget inkább, mellyel megmaradhat önbizalmunk, addigi sármos kinézetünk és persze visszatérhet régi hajzatunk is.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Sebestyén Balázs új frizurája

0 Komment

Már sokan láthatták a hétvégi műsorában új hajával a műsorvezetőt, ami nem kis döbbenetet váltott ki az emberekből. Ugyan előtte hallhattunk már róla, hogy ez be fog következni, hiszen mindenféle úton-módon terjengett a hír, hogy egy fogadás elvesztése miatt meg kell válnia a mindig tökéletesen belőtt frizurájától.

Az új hajzatot ugyan sokáig rejtegette még különböző sapkák segítségével, de aztán végre bevállalta új kinézetét, és az egész ország láthatta alig egy centis frizuráját. Az eredmény sokakat sokkolt, azonban be kell vallani, a fiatal műsorvezetőnek ez is jól áll. Akár öt évet is letagadhatna most új külsejével, és egyáltalán nem lett taszító a végeredmény.

Persze, amikor felröppent a hír, hogy le kell majd vágatnia haját, megszerkesztették a képet, hogy milyen is lenne teljesen kopaszon. Na, az már nem biztos, hogy tetszene bárkinek is, ugyanis a teljesen tar fejtető nem állna túl jól Balázsnak. Ezért, ha bármikor utolérné a kopaszodás réme, akkor jobban tenné, ha megoldást keresne rá.

A kopaszság nagyon sokakat érint, és sajnos már elég fiatal korban is. A férfiak többségének életét a genetikailag örökölhető kopaszodás nehezíti meg, melyre ráadásul nem létezik olyan gyógyszer vagy kezelés, ami ezt visszafordíthatná, maximum csak lassítani lehet a folyamatot egyes esetekben. Egyetlen segítség jöhet szóba ilyenkor, méghozzá a hajátültetés.

Az eljárás során a tarkótáji donorterületekről nyernek ki hajszálakat, melyek aztán azokra a helyekre lesznek beültetve, melyek csak gyér hajzattal rendelkeznek, vagy akár teljesen kopaszok. Az átültetés után pedig nem kell újabb hajhullástól tartanunk, hiszen ezek a hajszálak már nem fognak kihullani.

Mivel nem mindenkinek áll jól a kopaszság, nagyon fontos kérdés, hogy belevágjunk-e a hajátültetésbe vagy ne. Ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, az bizony minden másra is ki fog hatni, és gondok lehetnek akár az önértékelésünkkel is. Éppen ezért, ha valaki nem tudja elfogadni magát kopaszon, az ne is tegye! Válassza inkább a hajátültetés által kínált biztos és végleges megoldást.

Források:

1. kép: https://www.facebook.com/MorningShow.hu/photos/pb.103418959699124.-2207520000.1450702892./1019804194727258/?type=3&theater

2. kép: http://ripost.hu/cikk-leborotvaltatja-a-hajat-sebestyen-balazs

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kopasz frizurával sokkolt a sztár

0 Komment

Nem titok, hogy a 2013-as év legjobb pasijának megválasztott énekes rengeteg női térdet remegtet meg, és nagyon sok rajongót tudhat magáénak, többek között nem csak jó hangja, hanem kinézete miatt is. A nők valóban olvadnak érte, azonban egy most is futó műsor elején - melyben ő az egyik zsűritag - nem kis meglepetéssel szolgált a nézőknek megjelenésével.

Adam Levine ugyanis teljesen kopaszra nyírta addig mindig tökéletesen belőtt frizuráját, ami természetesen nem csak szembetűnő, hanem sokkoló látvány is volt elsőre. Mostanára már ugyan kicsit megszokhattuk így, és persze valószínűleg ez csak egy átmeneti hajviselés a sztár részéről, bár a fotókat elnézve szerintem ez kevesek számára érthető.

Ugyanis, ha az énekes nem csak egy kis felhajtást szeretne ennek az új stílusnak a kipróbálásával, hanem elérné az igazi kopaszodás, akkor valljuk be, jobban tenné, ha egyből segítségért kiáltana. Sokaknak jól áll a tarság, de neki nem kéne ezt erőltetni, így ha valamikor gyérülni kezdene a frizurája, a legjobb, amit tehetne, hogy hajátültetésre hajtja a fejét.

Nem kevés a száma azoknak, akiknek szintén nehéz lenne beletörődni a kopaszságba, mert nem érzik jól magukat a bőrükben miatta. Ez természetes, hiszen tényleg nem mindenki lesz férfiasabb vagy sármosabb, sőt! Inkább a legtöbben szeretnék visszaszerezni régi frizurájukat.

A hajátültetés ezt minden olyan kopaszodó számára lehetővé teszi, akiknek más segítség szóba sem jöhet - főként a legnagyobb számban előforduló, öröklött kopaszodás esetén -, hogy ismét önbizalommal telve lépjenek ki az utcára, kifogástalan frizurával. Az eljárás során a tarkótáji területekről ültetnek át hajszálakat azokra a részekre, melyeken úrrá lett a kopaszság. Az átültetett hajzat pedig a későbbiek során már úgy fog viselkedni, mint eredeti helyén, így többé nem kell majd félnünk, hogy a kopaszodás ismét ránk tör ezeken a részeken.

Reméljük, hogy Adam Levine haja lassan kinő, és újra régi frizurájával hódítja majd inkább rajongóit, illetve, ha arra kerülne sor, inkább a hajátültetést választja majd a mostani kinézete helyett.   

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Beckham kopaszodik?

0 Komment

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy David Beckham nem csak az egyik legfelkapottabb sztár a mai napig, hanem bizony stílusával és eleganciájával milliók szemében lehet példakép. A futballista amellett, hogy éveken keresztül a legkeresettebb labdarúgók közé tartozott, folyamatosan elkápráztatja a hölgyeket is.

Amellett, hogy rúgja a bőrt, még modellként is, illetve reklámszerepekben is láthatjuk a mai napig, ami nem meglepő, hiszen amikor a sármot, a megnyerő külsőt és a stílust osztogatták, az nem kétséges, hogy ő bizony többször is sorban állhatott. Az egyik legmeghatározóbb vonzereje többek szerint a frizurájában rejlik, melyet nagy szeretettel változtatgatott az évek során. Most azonban felmerült a kérdés, hogy a híresség vajon nem kopaszodik-e, és ha igen, akkor talán áteshetett már hajátültetésen?

Korábban ugyanis címlapokra került pár kép, melyen kissé gyérebb, sőt, néhol igencsak kopaszabb területek látszódnak frizuráján. Ugyan akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy nem vágna bele egy hajbeültetésbe, manapság megint dús és hibátlan hajzattal áll a kamerák előtt.

Amennyiben csak átmeneti állapot volt nála a haj gyérülése, valószínűleg elegendő volt számára néhány kezelés vagy különböző készítmények alkalmazása ahhoz, hogy frizurája ilyen szépen rendbe jöjjön, azonban, ha őt is az öröklött kopaszodás jelei érték utol, akkor csakis a hajátültetés oldhatta meg problémáit.

Nagyon sok sztár nem szereti bevallani, hogy átestek esetleg valamilyen beavatkozáson, pedig a hajátültetésen nincs mit szégyellni. Hiszen ez az egyetlen olyan végleges és biztos megoldás, ami segíthet a genetikai úton ránk törő kopaszodáskor. Ráadásul az ilyen fajta hajritkulást elősegíti az is, ha valaki aktív sportolóként éli életét, éppen ezért nem kizárt, hogy Beckham-nél is erről lehetett szó.

Akárhogy is, a futballsztár frizurája most újra kifogásolhatatlan, és az is biztos, hogy ha újra előbukkannának kopasz foltok, akkor mindenképpen el kell gondolkoznia a hajátültetésen – akár először, akár másodjára esne át ezen a beavatkozáson -, hiszen a szinte már védjegyévé vált tökéletességet nagyban beárnyékolná a kopaszság.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Doktor House kopaszodik!

0 Komment

Annak ellenére, hogy pökhendi, szatirikus és sokszor nyers a stílusa, mégis mindenki kedvelt dokijává vált Doktor House. A kimagaslóan nagy nézőszámmal kísért sorozat főszereplőjét, Hugh Laurie-t a legtöbben ennek a karakternek köszönhetően ismerték meg, pedig a színész játszott már több műfajú filmben is.

A sztár mindenesetre jobban tenné, ha kicsit több figyelmet fordítana külsejére, ugyanis meglepően nagymértékben kopaszodik. Míg a tv előtt ülve a mogorva és cinikus, a legkisebb mértékben sem kedves dokit mégis szexisnek és a vakítóan kék szemével sármosnak tartanak a legtöbben, a való életben bizony ez nem mondható el róla. Öregedése pedig leginkább a fejtetőn mutatkozik meg, és mostani kinézetével nem igazán hódíthatná meg nők ezreit.

Okos döntés lenne hát, ha több színésztársát követve ő is orvosoltatná kínos hajhiányát, hogy ismét dögössé és vonzóvá válhasson. A hajátültetés tökéletesen megoldaná ezt a problémát, mely több mint valószínű, hogy egyrészt genetikailag, másrészt pedig az idősödés következtében tépázta meg külsejét.

A hajbeültetést már nem egy filmsztár választotta. Ugyan nem mindegyikük vallja be, hiszen sokan még mindig meg akarják tartani töretlennek, időtállónak és végtelenül szexinek gondolt vonzerejüket. Vegyük példának John Travolta, Brendan Fraser vagy Kevin Costner esetét, akikről bőven került elő olyan kép, melyeken ritkuló, gyér frizurával mutatkoznak. Majd lencsevégre kapták őket ezt követően ismét dús, kifogásolhatatlan frizurával is.

A hajátültetés pedig nem szégyen, és nem rejtegetni való beavatkozás, hiszen nagyon sok kopaszodással küzdőnek adta már vissza régi frizuráját és ezzel együtt régi kinézetét, önbizalmát is. Mivel nem mindenkinek áll jól a kopaszság, érthető, hogy egyre többen választják ezt a megoldást, mely nem csak biztos eredmény nyújt, hanem véglegesen szabadít meg a kopaszodás rémétől mindenkit. A sokak által kedvelt, fanyar stílusú „doki” is jól tenné tehát, ha megfontolná ezt a lehetőséget.  

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed