Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Férfias hajpakolás

0 Komment

Köztudott, hogy a férfiak annyira nem szeretik az elfecséreltnek hitt időt olyan dolgokba fektetni, mint például a hajuk ápolása. Pedig, ha valaki el szeretné kerülni, hogy frizurája idő előtt gyérüljön, akkor nem árt bevetni egy-két olyan praktikát, melyet otthon, a négy fal között bevethetnek, úgy, hogy senki se lássa.

Mivel a kopaszodás leginkább az erősebbik nemet érinti, így nem kérdés, hogy fontos az, mivel és hogyan táplálják hajzatukat, fejbőrüket. Most megismerhetünk egy olyan összetevőt, ami kifejezetten alkalmas arra, hogy a hajhagymák működését serkentse, útjába állva ezzel nagyon sok olyan negatív tényezőnek, mely hajhullást okozna. Természetesen az alábbiakat a hölgyek is kipróbálhatják!

hajhullás hajgyérülés kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary mustár mustármag serkentő hajpakolás hajápolás vérketingés fejbőr hajnövekedés

A mustár egy igazán sokoldalú csodaszer lehet ugyanis. Fogyasztását is nagyon ajánljuk, hiszen emésztési zavarokra tökéletes medoldást nyújthat, de most azt fogjuk megvizsgálni, milyen formában alkalmazhatjuk külsőleg. Nagyon fontos elsőként megemlíteni, hogy körültekintően kell használnunk, és nem szabad megvárni, hogy égető érzést keltsen fejbőrünkön. A mustár ugyanis nagyon erős, és ha nem úgy bánunk vele, ahogy kell, akkor nagyobb károkat okozhatunk.

A legjobb, ha őrölt mustármagot teszünk pakolásunkba. Semmi esetre se használjunk háztartási mustárt, hiszen az tele van olyan adalékanyagokkal, melyek nem tennének jót. Vegyünk 2 evőkanálnyi, őrölt mustármagot – de használhatunk por formában kapható mustármagot is eleve -, adjunk hozzá egy tojássárgáját és egy kis vizet, majd keverjünk hozzá 2 evőkanál olíva olajat.

A kapott pépet masszírozzuk bele fejbőrünkbe, de csak miután kipróbáltuk egy kis részen, hogy nem okoz-e pirosodást. A massza mindenképpen csípni fogja bőrünket, ez természetes, azonban ha égető érzést észlelünk, azonnal mossuk le. A pakolásunkat mindig még hajmosás előtt, száraz fejbőrre vigyük fel, csakis a fejbőrünkre, majd legkésőbb 15 perc elteltével öblítsük le langyos vízzel. Ezután mossuk meg a hajunkat a szokásos módon.

A mustár hatására felserken majd fejbőrünk vérketingése, ami kifejezetten jót tesz a hajhagymák működésének, így hajnövekedésünknek is. Természetesen az öröklött kopaszodást ez a módszer sem tudja kiküszöbölni, maximum késleltetni, de erre a problémára az egyetlen biztos és végleges megolást csak a hajátültetés adhatja nekünk.   

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

A hajátültetés ma

0 Komment

Négy héten át foglalkoztunk a hajbeültetés történetével, és most elérkeztünk a mai, teljesen kiforrott technológiának megismeréséhez. Ahogy előző cikkünkből kiderült, egészen a kétezres évek elejéig folyt az igazán nagy lépésekben megtett fejlődés menete, míg végül teljesen kitökéletesedett nem csak maga az eljárás, hanem a hozzá szükséges eszközök tára is.

A hajbeültetés ugyanis napjainkban már nem csupán természetes eredményt ad, hanem több ezer hajszálról is beszélhetünk egy új frizura kialakításakor, ráadásul az egészből semmit sem lehet észrevenni a gyógyulás után, sem a donorterületen, sem pedig a beültetésen átesett részeken.

A HairHungary Klinika ráadásul a legújabb módszerrel dolgozik, ami nem más, mint a Safesystem-FUE, vagyis a tökéletes még tökéletesebb verziója, mely egyelőre nem is található meg sok klinikán. A módszer lehetővé teszi, hogy a lehető legkevesebb traumával érjük el a lehető legpontosabb és legjobb eredményt. A hajtüszők sérülése abszolút minimalizálva van, ráadásul a kiemelt graftok egy speciális, hajtüsző regeneráló folyadékba kerülnek, melynek segítségével sokkal gyorsabb és nagyobb arányú lesz a beültetett hajszálak növekedése.

A precíz hajszálkimetszésnek és a fent leírt, speciális tárolásnak köszönhetően a lehető legéletképesebb, ép és teljes hajszálak kerülhetnek beültetésre. A mára már szinte felülmúlhatatlannak mondható eszközök pedig olyan kisméretű sebeket ejtenek kimetszéskor, hogy a gyógyulás nem csak gyors, hanem százszázalékos is lesz, vagyis nem marad nyoma a beavatkozásnak, csupán annyi, hogy ismét hajkorona fogja díszíteni fejtetőnket.

A mai hajátültetés tehát nem csak kisebb gyógyulási idővel, hanem maximálisan tökéletes, természetes eredménnyel jár. Emellett elmondható, hogy a módszer véglegességet is biztosít, hiszen a beültetett hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni majd, mint eredeti helyükön, így nem kell félnünk újabb hajhullástól. Számos hétköznapi kopaszodó nyerte vissza segítségével frizuráját, és persze rengeteg híresség is - köztük neves sportolók – választotta ezt az utat. Egy biztos, a mai eredményeket már egyáltalán nem lehet összehasonlítani a régi, kezdetleges próbálkozásokéval, hiszen a hajátültetés mára egy professzionális eljárás lett.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajbeültetés előtte-utána képek

Hajbeültetés eredmények

A szteroidok világa

0 Komment

Sajnos a külsőségek egyre fontosabbak már mindenki számára, és sok esetben azért, hogy a külvilág tetsző szemekkel meredjen ránk, képesek vagyunk olyan drasztikus dolgokat művelni testünkkel, melyet aztán szervezetünk bosszul meg. Ilyen például a hirtelen fogyás, mely étkezési zavarokba mehet át, de ide sorolhatjuk a testépítést is, mely szintén sokszor nem ismer határokat.

Ahhoz, hogy az izomépítés gyors legyen, nagyon sok testépítő szed anabolikus szteroidokat. Emellett sok más sportág megszállottjai is alkalmazzák ezeket, hiszen fokozzák a teljesítményt, növelik a fizikai erőt és a koncentrációképességet is. Túlzott használatukkor azonban olyan negatív mellékhatásai lehetnek, melyekkel érdemes számolni még azelőtt, hogy valaki szteroidokat kezdene szedni.

A készítményeknek sajnos májkárosító hatásai lehetnek, emellett megváltozik a bőr minősége, verejtékezési zavarok léphetnek fel. Nőknél sok esetben férfiasodás figyelhető meg, például túlzott szőrnövekedéssel, valamint menstruációs zavarok is jelentkezhetnek. Férfiak esetében a fejbőrön szőrmentes területek alakulhatnak ki, vagyis kopaszodás indul meg.

Amennyiben bármelyik mellékhatást észleljük magunkon, azonnal abba kell hagyni az anabolikus szteroidok szedését. Ha időben észbe kapunk, akkor pár hónappal a készítmény elhagyása után minden visszaáll a régi kerékvágásba, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy minden nyom teljesen eltűnik. Körültekintőnek kell tehát lennünk, és mérlegelni kell, megéri-e veszélyeztetni szervezetünk egészségét.

A hajnövekedés szintén visszanyeri normális ritmusát, ha abbahagyjuk a szteroidok szedését. Ebben azonban segítségünkre lehetnek olyan belső és külső készítmények, melyek segítik a hajhagymák regenerálódását, illetve tökéletes megoldást nyújthat a mezoterápiás kezelés is. Utóbbi nagy segítség lehet minden átmenetileg jelentkező hajhullás esetén, de természetesen vannak olyan esetek is, amikor a kopaszodás nem csak egy átmeneti kellemetlenség. A hajátültetés azonban lehetővé teszi, hogy még ilyenkor se adjuk fel a reményt, hiszen a kiforrott technológia képes visszavarázsolni régi frizuránkat.

 

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Segítsük az egészséges hajnövekedést!

0 Komment

Ugyan nagyon sokan nem hisznek abban, hogy fel lehet gyorsítani a haj növekedését, viszont megcáfolni sem mindig lehet ezt, ha valaki bízik benne. Lehetséges, hogy gyorsabban nem fog nőni ugyan a hajzatunk, azonban ha bevetünk néhány praktikát, akkor segíthetjük a hajszálak egészséges, normális növekedését.

Ha odafigyelünk frizuránk rendben tartására, és néha még egy-egy kényeztetéssel is megajándékozzuk, akkor bizony nagyon sokat teszünk meg azért, hogy a fejbőrünk egészséges maradjon, a hajhagymák normálisan működjenek, és ezáltal szép, élettel teli frizurát növeszthessünk magunknak.

Arról már korábban olvashattunk, hogy ha naponta fejmasszázzsal kényeztetjük magunkat, akkor az milyen jó hatással van a haj egészséges életciklusára. Most azonban megismerünk egy kissé bizarr, azonban annál nagyobb jótékony hatással rendelkező hajpakolást, amely serkenti a hajhagymák működését és fejbőrünknek is jót tesz.

A fokhagyma nem csak finom, de rengeteg pozitív hatása van szervezetünkre. Sokan nem szeretik erős illata miatt, melyet fogyasztása után nem tudunk befolyásolni, azonban ezt néha muszáj félretennünk, hiszen tisztító és méregtelenítő hatással bír. Ugyancsak ügyesen viselkedik akkor is, ha hajunkra tesszük. Ettől se ijedjünk meg, egyszerűen használjunk valamilyen illatos pakolást vagy sampont a fokhagymás kencénk leöblítése után.

Az eljárás nagyon egyszerű: zúzzunk össze pár gerezd fokhagymát, majd keverjük bele egy kevés olívaolajba, ezt vigyük fel fejbőrünkre, és hagyjuk rajta körülbelül egy órán át. Öblítsük le langyos vízzel, majd a fent említett módon mossuk meg hajunkat újra. Az eredmény mindenképpen tetszetős lesz, és higgyük el, büdösek sem leszünk tőle.

Amennyiben annak ellenére, hogy rendszeresen törődünk frizuránkkal, mégis probléma lép fel, szakértő segítséghez kell fordulnunk. Hiszen ha hajunk hullani kezd, az bizony rengeteg okból fakadhat. Lehetséges, hogy problémánkat megoldja egyes készítmények alkalmazása, vagy egy mezoterápiás kezelés, azonban az is előfordulhat, hogy kopasz foltjainkra csak a végleges hajátültetés jelenthet megoldást.

3 hónappal a műtét után

0 Komment

Cikksorozatunkban azon pácienseink szemszögéből ismertetjük meg a hajátültetési eljárás menetét, és az ő saját gondolataikat, akik már átestek ezen a beavatkozáson. A műtétet megelőző, illetve közvetlen a műtét utáni érzelmekről már olvashattunk, most a beavatkozás után 3 hónappal időzünk el egy kicsit.

Ez ugyanis ismét egy sorsdöntő korszak, hiszen ekkorra már nem csak növöget az új helyén a hajzat, hanem bizony hullogatnak is ki az új hajszálak. Ez elsőként rémisztő lehet, pedig ez nem más, mint egy természetes hajhullási folyamat, amitől nem kell tartani. De lássuk, hogyan látják ezt maguk a páciensek.

„Időnként figyelgetem, hogy épp hullanak, vagy nőnek-e az új hajszálak, egyelőre úgy tűnik, hogy továbbra is inkább fogynak, de ez normális – a forgatókönyv szerint a harmadik hónap tájékán lesz a legkevesebb a létszámuk, majd onnan indul meg az egységes növekedés.” (Hajbeültetés után – blog)

hajhullás hajbeültetés hajátültetés műtét páciensek hairhungary 3 hónap hajnövekedés hajbeültetés blog

„Leginkább abból vettem észre, hogy tovább növekvő hajam ismét régi formáját kezdte fölvenni: hátul és oldalt sűrű, elöl pedig jóval ritkább, rövidebb és gyengébb volt… Ám a család egészen jó hírrel fogadott. Mint elmondták - a homlokom középső részén, ahol a hajbeültetés történt, sok apró fekete hajszál kandikál kifelé - egészen sűrűn és fiatalosan.” (Tamás hajátültetése)

„1 hónap elteltével viszont elkezdett hullani és 1,5 hónappal a beültetés után már szinte az összes beültetett haj kihullott. Ezt már a műtét előtt jelezték, hogy így fog történni, úgyhogy nagy meglepetés nem ért ezzel kapcsolatosan.” (Zsolt hajbeültetése)

A fent olvasott részletekből tehát láthatjuk, hogy akármennyire is ijesztő lehet az, hogy az újonnan beültetett hajszálak megválnak tőlünk, a személyes konzultációknak, és a Klinika teljes körű odafigyelésének köszönhetően, miszerint a pácienseket minden apróságról és lehetséges történésről tájékoztatnak, mégis el tudják hinni, hogy ez természetes folyamat, és bizakodva várják a lassan, de biztosan közeledő végeredményt.

Következő cikkünkből megtudhatják, mi várható a beavatkozás után fél évvel, addig is szemezgessenek hajbeültetés blogjainkból, és keressék fel a HairHungary Klinikát, ha bármilyen kérdésük van a hajátültetéssel kapcsolatban:

 HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed