Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EB-és frizurák

0 Komment

Az EB tipikusan összehoz mindenkit, és még olyanok is nézik, akik magát a focit nem is szeretik, vagy egyáltalán nem érdeklődnek iránta. Ezek a meccsek viszont leültetik még a hölgyeket is a televízió elé. Ugyan általában mindenki azt figyeli, hogyan rúgják a labdát a játékosok, most nézzük meg egy kicsit közelebbről azt, milyen frizurák uralkodtak az idei EB-én.

Több csapatban is lehetett látni olyan játékost, akinek nagy lobonca van, hátrakötve, és találkozhattunk felnyírt, színesre festett frizurákkal is. Fellaini nagy, többek által „mikrofon frizurának” titulált hajzata sokaknál verte ki a biztosítékot, hiszen a futballsztár az amúgy is nagy hajkoronáját még ki is szőkíttette.

Ahogy minden sportágban azonban, a focisták között is nagy számban találkozhatunk kopaszodó, vagy teljesen hajtalan játékosokkal. Ez nem véletlen, hiszen a kemény, folyamatos edzések, a felkészülés szorosan összefügg a hajhullással. Mivel a koncentráció és a magas terheltség pontosan azokat a hormonokat befolyásolják, melyek általában az öröklött kopaszodás okozói is, így ugyanazt a helyzetet állítják elő, mint aki génjeiben hordozza a kopaszodásra való hajlamot.

Nem kell messze mennünk példáért, hiszen a magyarok nagy büszkesége, Király Gábor is tar frizurával rendelkezik, de felhozhatjuk példának a tegnapi kieső Wales csapatának hátvédjét, James Collins-t is. A franciák keretében több kopasz fejjel is találkozhatunk, de ott általában inkább csak a kényelem lehetett az oka, hogy tar fejet választottak a játékosok.

Mivel a HairHungary Klinika csapata imádja a focit, így az EB ideje alatt egy olyan kedvezményprogrammal teszi elérhetőbbé a hajátültetési eljárást, mely mindenki számára könnyebb döntést hozhat. Jelentkezzen még most vasárnapig, hogy részese lehessen ennek a kihagyhatatlan lehetőségnek!

A fent említett, hormonálisan vagy genetikailag kialakuló kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajbeültetés, mely már sokaknak segített, köztük rengeteg sportolónak. Az angol válogatott Wayne Rooney-ja is átesett már ezen a beavatkozáson, és most dúsabb a hajkoronája, mint valaha. Klinikánk is számos sportolónak, többek között futballsztároknak is segített már, hogy a kopaszodás már csak egy rossz emlék lehessen.  

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

 

EB láz a HairHungarynél

0 Komment

Ugyan a Magyar Válogatott sajnos kiesett, a HairHungary Klinikán továbbra is várjuk a jelentkezéseket fantasztikus kedvezményünkre! Ne csak a focit élvezzük, hanem a hihetetlen árakat és további kedvező feltételeket is, melyek mindenki számára elérhetőbbé teszik a hajátültetést!

Klinikánk csapata nagy híve a különböző sportoknak, így természetesen a focinak is, éppen ezért állt elő egy újabb kedvezményprogrammal, mely az EB ideje alatt elérhető. Köztudott, hogy a sportolók körében milyen nagy számban fordul elő az androgén jellegű hajhullás, hiszen a kitartásért és koncentrációért felelős hormon ugyancsak illetékes a kopaszodást elindító folyamatokban.

A HairHungary csapata már számos sportolónak nyújtott végleges segítséget a hajproblémákra, többek között például Lisztes Krisztiánnak és Nyilasi Tibornak is. Most azok számára is könnyebben elérhető a hajbeültetési eljárás, akik eddig úgy gondolták, nem engedhetik meg maguknak ezt a költséget.

A kedvezményes ár mellett választhatunk még pluszba olyan konstrukciót is, mely számunkra a legjobban megfizethető. Legyen szó a kamatmentes részletfizetésről, vagy éppen a hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitelről, mindenki megtalálhatja azt a megoldást, melynek segítségével belevághat a hőn áhított változtatásba.

További 10% kedvezményt kap mindenki, aki nyilvános blogoldalon meséli el a hajátültetés előtti és utáni tapasztalatokat, mely még nagyobb segítséget nyújthat mindenkinek, aki még a döntése előtt áll.

A többségében férfiakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajátültetés, mely már számos kopaszodónak adta vissza régi kinézetét, frizuráját. Természetesen mindenkinél más mértékben jelentkezik a hajhullás, ezért mindig személyre szabottan kerül meghatározásra, hogy hány hajszál átültetése után kaphatjuk meg azt az eredményt, amit szeretnénk.

Mostani kedvezményünknél viszont nem számít a mennyiség, hiszen egységesen, hajszálszámtól függetlenül 0,7 Euró / hajszál árban történik a hajbeültetés, amennyiben a páciens július 10.-ig, vagyis az EB végéig jelentkezik telefonon, vagy e-mailben.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

Sört, de másképp

0 Komment

Az egész ország futballlázban ég napjainkban, és nem csak emiatt, hanem a hőmérőben egyre feljebb futó szál miatt is több sört iszunk, mint amennyit szoktunk. Ternészetes, hogy ez a kesernyés, hideg ital a legjobb hűsítők egyike ilyenkor, de míg a férfiak a focinézés közben legurítanak pár pohárral, a hölgyek másképp is felhasználhatják.

A nyári meleg leginkább kiszárítja hajzatunkat, és nem csak a napfény okoz problémákat, hanem a fejbőr gyakori izzadása, a mindennapi hajmosás ilyen esetkeben, illetve a klóros víz sem tesz jót hajszálaink szerkezetének. Frizuránk ilyenkor könnyen elveszíti fényét, és hamar töredezett lesz.

Tökéletes gyógyír a száraz, töredezett hajzatra, ha összekeverünk két deciliternyi sört egy tojás sárgájával, és ezzel masszírozzuk át egész fejünket, fejbőrünktől a hajszálak végéig. 5 perc elteltével már ki is moshatjuk pakolásunkat. Fontos, hogy ne használjunk ehhez se túl meleg, se túl hideg vizet, mindig maradjunk a langyosnál.

Sörös kencénktől pedig puha és fényes lesz frizuránk, emellett még a korpának is búcsút inthetünk, ha ez a probléma is felmerült előtte. Aki még egyszerűbb megoldásra vágyna, egyszerűen csak használjon sört az utolsó öblítés előtt hajmosáskor, az is csodákat tehet már hajzatunkkal.

Természetesen nem minden gondra jelentenek megoldást az effajta házi pakolások, de az biztos, hogy rengeteg nagyobb bajt megelőzhetünk, ha ügyelünk hajunk állapotára, és megfelelően ápoljuk mindig. Hiszen bármennyire is kis problémának tűnhet a szárazabb haj, a korpa vagy éppen a fénytelenség, bizony ezek mind előljárói lehetnek akár a hajhullásnak is.

Amikor már nagy a baj, sokkal nehezebb a hajzat állapotának visszaállítása, még akkor is, ha csak átmeneti hajhullásról beszélünk. A regenerálódás eltarthat akár fél évig is, és akkor sem biztos, hogy visszaáll teljesen a régi rend. Léteznek azonban olyan terápiák, melyek segítségünkre lehetnek ilyenkor, ilyen például a mezoterápia. Abban az esetben viszont, amikor öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk, igazi segítséget csak a hajátültetés adhat. Szintén ez a legjobb megoldás akkor is, ha a kiváltó okok kezelése annyira későn történik, hogy már maradandó károk jelentkeznek.

Figyeljünk oda tehát hajzatunkra, és amíg csak a külső hatások érintik rosszul frizuránkat, tegyünk meg mindent az állapotáért. Ha ez már kevés, inkább kérjünk segítséget minél hamarabb!

 

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Beckham kopaszodik?

0 Komment

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy David Beckham nem csak az egyik legfelkapottabb sztár a mai napig, hanem bizony stílusával és eleganciájával milliók szemében lehet példakép. A futballista amellett, hogy éveken keresztül a legkeresettebb labdarúgók közé tartozott, folyamatosan elkápráztatja a hölgyeket is.

Amellett, hogy rúgja a bőrt, még modellként is, illetve reklámszerepekben is láthatjuk a mai napig, ami nem meglepő, hiszen amikor a sármot, a megnyerő külsőt és a stílust osztogatták, az nem kétséges, hogy ő bizony többször is sorban állhatott. Az egyik legmeghatározóbb vonzereje többek szerint a frizurájában rejlik, melyet nagy szeretettel változtatgatott az évek során. Most azonban felmerült a kérdés, hogy a híresség vajon nem kopaszodik-e, és ha igen, akkor talán áteshetett már hajátültetésen?

Korábban ugyanis címlapokra került pár kép, melyen kissé gyérebb, sőt, néhol igencsak kopaszabb területek látszódnak frizuráján. Ugyan akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy nem vágna bele egy hajbeültetésbe, manapság megint dús és hibátlan hajzattal áll a kamerák előtt.

Amennyiben csak átmeneti állapot volt nála a haj gyérülése, valószínűleg elegendő volt számára néhány kezelés vagy különböző készítmények alkalmazása ahhoz, hogy frizurája ilyen szépen rendbe jöjjön, azonban, ha őt is az öröklött kopaszodás jelei érték utol, akkor csakis a hajátültetés oldhatta meg problémáit.

Nagyon sok sztár nem szereti bevallani, hogy átestek esetleg valamilyen beavatkozáson, pedig a hajátültetésen nincs mit szégyellni. Hiszen ez az egyetlen olyan végleges és biztos megoldás, ami segíthet a genetikai úton ránk törő kopaszodáskor. Ráadásul az ilyen fajta hajritkulást elősegíti az is, ha valaki aktív sportolóként éli életét, éppen ezért nem kizárt, hogy Beckham-nél is erről lehetett szó.

Akárhogy is, a futballsztár frizurája most újra kifogásolhatatlan, és az is biztos, hogy ha újra előbukkannának kopasz foltok, akkor mindenképpen el kell gondolkoznia a hajátültetésen – akár először, akár másodjára esne át ezen a beavatkozáson -, hiszen a szinte már védjegyévé vált tökéletességet nagyban beárnyékolná a kopaszság.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Aktív sportolás

0 Komment

A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal megjelenjen mindennapjainkban. Már fél óra gyors séta is segíthet, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, de azok, akik valamilyen sportba fektetik energiájukat, rengeteg negatív hatástól és betegségek ezrétől menekülhetnek meg.

Az aktív sportolók természetesen sokkal nagyobb erőbedobással élik hétköznapjaikat, és akinek ez válik az életévé, annak nem csak a munkája, hanem a szenvedélye is a kiválasztott sportág lesz. Általában már gyermekkorban kezdik pályájukat, így egészen fiatal koruktól alakul már át szervezetük erre az életformára. Gyönyörű izmok, kitartás, erő és persze a hajszolt siker folyton nyakukban ólálkodó súlya jellemzi az igazán nagy sportolókat.

Amellett, hogy a mozgás egészséges, a mindennapi edzésnek sajnos előbb vagy utóbb jelentkezhetnek hátulütői is. Ilyenek például az idős korra szinte teljesen kimerült csontok és végtagok, a magánéleti problémák kialakulása a folyamatos felkészülések miatti kevés szabadidő következtében, vagy az aktív sportolással járó hormonális változások.

Utolsónak köszönhető az is, hogy például a kitartásban is nagy szerepet vállaló tesztoszteron olyan negatív hatással van a hajhagymák működésére, hogy emiatt kopaszodás indul meg. Ezért láthatunk rengeteg élsportolót már fiatal korban gyér frizurával. Számos sportág képviselője – legyen szó fociról, vízilabdáról, futásról, jégkorongról stb. – küzdött kopaszodással, vagy éppen fogadta el tarságát.

Azok számára, akik nem akarnak beletörődni az egyre fogyó hajzatba, segítséget nyújthat a hajátültetés. Ilyen beavatkozáson esett át már például Wayne Rooney, illetve a HairHungary Klinika által végzett hajbeültetés segített többek között Lisztes Krisztiánnak, Varga Dánielnek, Harsányi Gergelynek, Hosnyánszy Norbertnek vagy éppen Szuper Leventének abban, hogy újra dús, vagy még dúsabb frizurájuk lehessen. Az eredmények pedig magukért beszélnek, és nem csak az új hajzattal rendelkező sportolók, hanem persze a szurkoló hölgyek is elégedettek velük.   

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed