Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EB-és frizurák

0 Komment

Az EB tipikusan összehoz mindenkit, és még olyanok is nézik, akik magát a focit nem is szeretik, vagy egyáltalán nem érdeklődnek iránta. Ezek a meccsek viszont leültetik még a hölgyeket is a televízió elé. Ugyan általában mindenki azt figyeli, hogyan rúgják a labdát a játékosok, most nézzük meg egy kicsit közelebbről azt, milyen frizurák uralkodtak az idei EB-én.

Több csapatban is lehetett látni olyan játékost, akinek nagy lobonca van, hátrakötve, és találkozhattunk felnyírt, színesre festett frizurákkal is. Fellaini nagy, többek által „mikrofon frizurának” titulált hajzata sokaknál verte ki a biztosítékot, hiszen a futballsztár az amúgy is nagy hajkoronáját még ki is szőkíttette.

Ahogy minden sportágban azonban, a focisták között is nagy számban találkozhatunk kopaszodó, vagy teljesen hajtalan játékosokkal. Ez nem véletlen, hiszen a kemény, folyamatos edzések, a felkészülés szorosan összefügg a hajhullással. Mivel a koncentráció és a magas terheltség pontosan azokat a hormonokat befolyásolják, melyek általában az öröklött kopaszodás okozói is, így ugyanazt a helyzetet állítják elő, mint aki génjeiben hordozza a kopaszodásra való hajlamot.

Nem kell messze mennünk példáért, hiszen a magyarok nagy büszkesége, Király Gábor is tar frizurával rendelkezik, de felhozhatjuk példának a tegnapi kieső Wales csapatának hátvédjét, James Collins-t is. A franciák keretében több kopasz fejjel is találkozhatunk, de ott általában inkább csak a kényelem lehetett az oka, hogy tar fejet választottak a játékosok.

Mivel a HairHungary Klinika csapata imádja a focit, így az EB ideje alatt egy olyan kedvezményprogrammal teszi elérhetőbbé a hajátültetési eljárást, mely mindenki számára könnyebb döntést hozhat. Jelentkezzen még most vasárnapig, hogy részese lehessen ennek a kihagyhatatlan lehetőségnek!

A fent említett, hormonálisan vagy genetikailag kialakuló kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajbeültetés, mely már sokaknak segített, köztük rengeteg sportolónak. Az angol válogatott Wayne Rooney-ja is átesett már ezen a beavatkozáson, és most dúsabb a hajkoronája, mint valaha. Klinikánk is számos sportolónak, többek között futballsztároknak is segített már, hogy a kopaszodás már csak egy rossz emlék lehessen.  

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

 

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed