Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Patrick Wilson homloka egyre nagyobb

0 Komment

Bár a nők még így is bomlanak utána, Patrick Wilson haja egyre gyérebb most már. Homlokvonala lassan annyira magas, hogy el fogja érni azt a pontot, döntenie kell frizurájáról. Bár a filmsztár elképzelhetetlen lenne teljesen kopaszon, így jobb lenne, ha inkább a hajátültetés mellett döntene.

Még bírja a sármja, még kitart az imidzse, na de vajon meddig? A jó hanggal is megáldott színészt többek között sorozatokban és filmekben is láthattuk már, legtöbben az „Insidious” című horrorból ismerik. Megnyerő külsejével hamar belopta magát a női nézők szívébe, de kitart-e ez akkor is, ha egyre gyérülő frizurája helyén teret nyer a kopaszság?

Meg kell hagyni, mostani kinézetével még mindig férfias, akármennyire is emelkedett már meg a homlokvonala, de az biztos, hogy ezt a kényes témát nem halogathatja a végtelenségig. Bár lehetséges, hogy ugyanúgy, mint Jude Law, talán ő is védjegyévé akarja tenni sajátos frizuráját.

A kopaszodás problémája nagyon sokaknál kopogtat már fiatalabb korban az ajtón. A legnagyobb számban a férfiak szenvednek ettől, köztük pedig legtöbben a genetika áldozatai, vagyis öröklött jellegű hajhullással kell szembenézniük.

Az effajta kopaszodásra nincs olyan gyógyír, mely megállítaná és vissza is fordítaná ezt a folyamatot, legfeljebb csak késleltetni lehet különböző szerek, készítmények, esetenként gyógyszerek alkalmazásával. A legjobb megoldás azonban mára már olyan kiforrott technológiával rendelkezik, hogy aki ezt választotta, csak jót tud mondani róla.

Ez nem más, mint a hajátültetés, melynek segítségével nem csak búcsút inthetünk a kopasz terülteteknek, hanem mindezt azzal a biztonsággal tehetjük meg, hogy a beültetett részeknél már nem kell tartanunk újabb hajhullástól. Ez a biztos, és végleges megoldás már rengeteg kopaszodással küzdőnek adta vissza régi kinézetét, ami nagyon sokat jelent, főként azok számára, akiknek a kopaszság kicsit sem állna jól.

Többek között rengeteg sztár is átesett már ilyen beavatkozáson, akik úgy döntöttek, hogy megőrzik sajátjuknak vélt külsejüket, fiatalosságukat és a róluk kialakult képet. Lehetséges, hogy Patrick Wilson is jobban tenné, ha lassan elgondolkozna ezen a megoldáson, nehogy csökkenjen idővel hajzata mellett női rajongótábora is.

 

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát és a hajbeültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Jude Law homlokvonala egyre magasabb

0 Komment

Bár mostani frizurájával is az egyik legférfiasabb és legszexibb színésznek tartják nők milliói, igencsak szemet szúr, hogy Jude Law homlokvonala egyre inkább teret nyer, és a kis gyér pamacs elől a homlokánál is kezd inkább nevetségessé válni. Ugyan híresztelések voltak arról, hogy a filmsztár átesett már hajátültetésen, de mostani kinézete ezt eléggé cáfolja, viszont az biztos, hogy sokkal jobban tenné, ha megfontolná a hajbeültetés lehetőségét.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary jude law színész filmsztár homlokvonla frizuraRégen sem volt olyan dús hajkoronája, mára azonban már egyre inkább teret nyer a hajatlan rész, ami valljuk be, igazán már neki sem áll jól. Mivel arc- és fejformája teljességgel tiltakozik az ellen, hogy kopaszra nyírassa haját, ezért muszáj valamekkora frizurát viselnie, de az idő előrehaladtával már ez sem lesz jó megoldás.

A híresség jobban tenné, ha a hajátültetés mellett döntene, hiszen dúsabb frizurával akár még több női szívet is megdobogtathatna, és mindenképpen nagy sikere lenne. Sokan persze még mindig félnek attól, hogy a rossz nyelvek mit fognak szólni ahhoz, ha valaki a külseje pozitív változásának érdekében valamilyen beavatkozás mellett dönt. Rengetegen tagadják még akkor is ezt, ha valóban kézzel fogható a bizonyíték, pedig ennek semmi értelme.

A hajzat ugyanis nem csak esztétikailag fontoshajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary jude law színész filmsztár homlokvonla frizura mindenki számára, hanem lelki gondokat is okozhat, ha olyan változások kezdődnek el, melyekre nincsen igazi gyógyszer, vagy nem lehet megfordítani őket. Az öröklött jellegű kopaszodásra, illetve az olyan hajhullás okozta károkra, melyek maradandóak, csak a hajátültetés jelent megoldást. Az eljárást követően pedig nem csak a régi vagy éppen az oly sok ideje megálmodott frizura gazdagítja külsőnket, hanem visszatérhet önbizalmunk is.

Persze nem gondoljuk, hogy a színész híján lenne az önbizalomnak, de mindenképpen érthető lenne, ha nem elégedne meg gyér frizurájával. Ugyan az évek során már szinte védjegyévé vált az erőteljes, kontrasztos homlokvonal, ezért nem is lenne muszáj egy átlagos frizurát kialakítani neki, azonban az mindenképpen jót tenne kinézetének, ha legalább annyira visszanyerné hajzata a dússágát, amilyen évekkel ezelőtt volt.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Elhíresült hajátültetések

0 Komment

A hajátültetés az elmúlt években egyre nagyobb teret hódit a szépségápolás körében. Manapság számos közéleti személyiség vállalja fel nyíltan, hogy átesett már ilyen jellegű beavatkozáson. Köszönhető ez talán annak is, hogy a korábbi kiforratlan vágásos (strip) technika már a múlté. Mára már olyan technikai újdonságokkal hajtják végre a beavatkozásokat, melyek teljesen természetes hatást keltenek. A tarkótáji donor területéről a hajszálak kinyerését a legfejlettebb klinikák már az úgynevezett SafeSystem eljárással csoportosítják át oda, ahol a hajhullás, kopaszodás megindult.
 

Brendan Fraser

A magazinokból, újságokból csinos hírességek köszönnek vissza rendszerint, akik a tökéletes ápolt arcuk mellett dús hajzatukkal mutatják meg a fodrászatok legújabb trendjeit. Ilyenkor természetes reakció, hogy legbelül egyfajta irigység alakulhat ki bennünk, sőt gyengébbnek érezhetjük magunkat. Pedig a hírességek is emberek, nekik is van gyengeségeik, vagy szenvedtek korábban ők is olyan problémákkal, mint például a hajhullás, kopaszodás. Szerencsére a hajátültetés lehetősége hazánkban már nem csak a híres és gazdag emberek kiváltsága. A kopaszodás leggyakoribb oka az örökölt génjeinkben található, nem érdemes tehát okolni önmagunkat, hisz ez bárkivel előfordulhat.


Jude Law

Hála a mai modern technikai vívmányoknak a kopaszodásra már van természetes megoldás. Ha pedig lehet tenni ellene, akkor egész biztos, hogy a beavatkozás után nagyobb önbizalommal fogunk rendelkezni és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat. Ettől még persze nem fogunk szerepelni egyetlen címlapon se, de a hírességek bőrébe is kevésbé akarunk majd belebújni.

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed