Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FolliOne termékek

0 Komment

Már nagyon sokszor emlegettük, hogy egyes esetekben segítséget nyújthatnak hajhullásra a FolliOne termékcsalád tagjai, de most nézzük meg közelebbről, hogy tulajdonképpen milyen megoldásokat találhatunk köztük. Hiszen majdnem mindenkinél más jellegű a kopaszodás, és nem mindegy, mi áll a háttérben.

Ugyan a legtöbbeket – köztük főleg férfiakat – érintő kopaszodás általában genetikai eredetű, melyre igazán biztos megoldást a hajátültetés jelent, azért vannak olyan esetek, amikor ebben a problémában is segítségünkre lehetnek egyes termékek. Amennyiben az öröklött jellegű kopaszodás még kezdeti stádiumban áll, igencsak sok időt nyerhetünk a kizárólag természetes összetevőkből álló, külső készítmények alkalmazásával.

follione hajszesz italkoncentrátum fejbőr terápia hajhullás hajátültetés hajbeültetés kopaszodás hairhungary étrendkiegészítő sampon kondicionáló hajápolás

Ezen felül, ha már valaki átesett a hajátültetési beavatkozáson, akkor is érdemes alkalmazni a FolliOne hajbeültetés utáni sampont és kondicionálót, hiszen ez segít az eljárást követő mellékhatások enyhítésében, és hamarabb léphetünk a gyógyulás, és a várva várt hajnövekedés útjára.

Emellett rengeteg más ok is eredményezhet hajhullást, mint például a stressz, vagy egyes betegségek, illetve az arra szedett gyógyszerek mellékhatásaként is felléphet hajveszteség. A termékcsalád extra erős hajszesze, a DHT fejbőr terápia, vagy éppen – a főként női hajhullásra javallott – hajnövekedést serkentő formula képes felvenni ilyen esetekben a kesztyűt a hajgyérüléssel szemben.

A külső szereken kívül pedig belső támogatást is kaphatunk, ha étrend-kiegészítőként fogyasszuk a FolliOne italkoncentrátumát, mely rengeteg fontos tápanyagot tartalmaz hajunk növekedése és hogyléte szempontjából.

Mivel mindenki egyéni problémával küzd, nagyon fontos, hogy első lépésként kiderítsük, mi áll a háttérben, és mi okozza hajunk állapotának romlását, illetve hajszálaink egyre nagyobb számban történő kihullását. Amint megvan a bűnös, arra is választ kaphatunk, hogy milyen megoldás segíthet megszabadulni a kellemetlen állapottól. A széles palettával rendelkező FolliOne termékcsaládban biztos megtaláljuk azt, amelyik számunkra a lehető legnagyobb segítséget jelentheti.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Árulkodó fejbőr

0 Komment

Amennyiben nem öröklött jellegű kopaszodásról beszélünk, szinte kijelenthető, hogy a legtöbb esetben a fejbőrben kialakuló problémák, és annak rossz állapota állnak a háttérben, mint leggyakoribb kiváltó okok. Éppen ezért nagyon fontos odafigyelnünk arra, hogy miről árulkodik fejbőrünk hogyléte.

Az egészséges fejbőr halvány rózsaszín, rugalmas és lerakódásoktól mentes. Amennyiben ettől eltér a fejbőrünk állapota, érdemes kicsit nagyobb figyelmet szentelnünk rá. Ha színe sötétebb, szinte pirosas, akkor valószínűleg gyulladt állapotban van, ezért bőrnyugtató készítményeket érdemes alkalmazni.

fejbőr hajhullás kopaszodás hajveszteség hajgyérülés hajátültetés hairhungary korpa egészséges fejbőr fejbőrhámlás viszketés prp-terápia

Amennyiben a fejbőr színe fehér, és az állaga rugalmatlan, akkor biztos, hogy gond van a vérkeringésével. Ha pluszban lerakódások figyelhetők meg rajta, viszket és hámlik, akkor valószínűleg vízhiányos és főként tápanyaghiányos állapotról beszélhetünk. Ilyenkor nagyon fontos, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is biztosítsuk a megfelelő tápanyag-, víz- és vitaminbevitelt. Amennyiben nincs kellőképpen hidratálva fejbőrünk, akkor pedig nagyon könnyen kiszárad, és korpásodás indul meg.

Bármelyik problémáról is beszélünk, mindegyik elindítója lehet egy nagyobb volumenű hajvesztésnek. Mivel, ha a fejbőr állapota nem megfelelő, a hajhagymák működése is rendellenes lesz, így bizony a hajzat egészséges növekedése is gátakba ütközik. A hajszálak elvékonyodhatnak, és a rendes, szokványos hajhullás mértékénél sokkal több hajszálnak inthetünk búcsút.

Nagyon fontos, hogy ilyen esetekben megfigyeljük tehát, hogy milyen problémáról árulkodik fejbőrünk, hiszen, ha felismerjük a gondot, akkor a megfelelő orvoslás nem engedi, hogy frizuránk állapota még tovább romoljon. Persze a rend csak idővel áll helyre, de fel tudjuk gyorsítani olyan kezelések segítségével, mint például a PRP-terápia.

Ahogy a cikk elején is említettük, ezek a problémák könnyebben kezelhetők, azonban, ha genetikai eredetű hajgyérüléssel állunk szemben, az bizony már más. De ne csüggedjünk, hiszen még ebben az esetben is sokat tehetünk frizuránkért, ugyanis megfelelő készítményekkel le tudjuk lassítani a kellemetlen folyamatot, illetve a már kopasz területekre biztos megoldást jelent a hajátültetés.

Látogasson el honlapunkra, és tudjon meg még többet a kopaszodásról, illetve annak kezelési lehetőségeiről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Miket rejt a hajzatunk?

0 Komment

Sokszor csak bajlódunk vele, merre fésüljük, milyenre vágassuk, hogyan hordjuk, mégis emellett az egyik legjótékonyabb részünk a frizuránk, amely segít eltakarni rengeteg apróságot. Persze, amíg sűrű hajjal rendelkezünk, még valóban csak apróságnak látjuk ezeket, azonban, ha kopaszodni kezdünk, egyből nagyobb hangsúlyt kapnak. De mik is lehetnek pontosan ezek a korábban semmiségnek tűnő problémák?

Elsősorban meg kell említenünk az anyajegyeket a fejbőrön, melyeknek létezését lehetséges, hogy életünk első szakaszaiban észre sem vesszük. Maximum érezhetjük őket ujjbegyeinkkel egy-egy hajmosás során, de nem tulajdonítunk számukra egyáltalán jelentőséget. Azonban, amint gyérülni kezd a frizura, már sokkal nagyobb szerepük lesz, hiszen rettentő zavaróak tudnak lenni. Főként látványban, ami miatt el kezdjük majd rosszul érezni magunkat, és amíg csak lehet, próbáljuk majd úgy fésülni meglévő hajzatunkat, hogy ezeket eltakarjuk vele.

A másik hasonló, zavaró apróság is ilyenkor jelentkezik, méghozzá az egyéb bőrhibák csoportja. Ide sorolhatjuk a makacs zsírcsomókat, pattanásokat, illetve egyéb szemölcsöket, foltokat. Iszonyatosan idegesítőek lehetnek, ha nem tudjuk őket elrejteni.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk magát a fejformát, ami nem mindenkinél előnyös, ha központi szerepet kap. A frizurát is általában úgy választjuk ki – amíg megtehetjük -, hogy a fejformánknak megfelelő legyen, kinek mi az előnyösebb. Azonban, ha a hajhullás olyan mértékeket ölt, hogy ezt már nem tudjuk elkövetni, akkor szembesülnünk kell a ténnyel, hogy a fejformánkon bizony változtatni nem lehet.

Amikor megindul a kopaszodás, természetes módon először mindenki próbál azonosulni az új állapottal. Eleinte biztos a rémület, aztán pedig próbálunk úrrá lenni a helyzeten. Sajnos azonban  azt nem mindenki teheti meg, akár az ízlése, akár a fent említett és egyre inkább előjövő gondok miatt, hogy teljesen levágatja haját, és beletörődik a kopaszságba. A férfiak többségénél előforduló, öröklött jellegű hajhullás tekintetében pedig előbb utóbb ide kéne, hogy vezessen az elfogadás.

Azok számára, akiknek nem megy, és nem akarnak beletörődni a kopaszodás kellemetlenségeibe, a hajátültetés adja meg a tökéletes megoldást. Segítségével nem kell búcsút intenünk a hajzatnak, és ezzel együtt attól sem kell tartanunk, hogy az apró részletek eltakarása megszűnik.

 

A hajhullás okairól, a hajátültetésről és a többi lehetséges kezelésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Nyári védelem

0 Komment

Nem lehet elégszer mondani, hogy a nyári napsugarak milyen mértékben károsíthatják frizuránkat, és mennyire fontos éppen ezért hajzatunk védelmére fokozottan odafigyelni ilyenkor. Most, hogy egy hosszabb kánikula időszakában vagyunk, mindenkinek érdemes nem csak a bőrét, hanem a haját is védeni.

A megfelelő ápolással már eleve sokat teszünk azért, hogy hajszálaink ellenállóbbak legyenek a káros hatásokkal szemben, de manapság már rengeteg olyan termék van, melyek kifejezetten a napsugarak ellen védik hajunk szerkezetét.

Kaphatunk például olyan kozmetikumot, melyet spray formájában kell felvinni a hajzatunkra. Ezen felül akkor is sokat teszünk, ha a további károsítással felhagyunk. Például ne használjunk annyi kémiai anyagot ahhoz, hogy frizuránkat fixáljuk. A tengervíz jótékony hatása ihlette ugyanis azt a készítményt, mely sós vizet is tartalmaz. Alkalmazzunk ilyet hajlakk helyett, és nem csak frizuránk lesz tőle szép esésű, természetes, mégis tartós, hanem hajszálaink is hálásak lesznek a természetesebb anyagért.

Azoknak is fokozottan kell figyelniük ilyenkor, akik általában szinte semmit nem tesznek hajzatukkal, vagyis a kopasz vagy kopaszodó férfiaknak is. Akármennyire is úgy tűnik, őket nem érinti ez a probléma, mely a napsugarak általi fenyegetését jelenti a hajszálaknak, bizony egy sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, a fejbőr leégésének. Ahogy az egész testüket, bizony szabadon lévő fejbőrünket is védeni kell a naptól.

Használjunk ugyanúgy napvédőket tehát fejünkre is, amennyiben bárhol gyérebb a frizuránk, mert ha leég a fejbőrünk, az fájdalmas, és sokkal több időbe telik a regenerálódása. Ráadásul kellemetlenebb a hámlás is, és akár további hajveszteségtől is tarthatunk.

Akit zavar az egyre inkább teret nyerő, gyér terültet fejtetőjén, annak nem csak a fejbőr védelmével kell törődnie, hanem bizony megoldást kell keresnie, hiszen ez egy olyan probléma, ami sok esetben orvosolható vagy megoldható. Amennyiben olyan kopaszodásról beszélünk, melyet nem a gének okoznak, akár egyes kezelések is segíthetnek abban, hogy visszaálljon minden a régi helyzetébe. Azonban, ha öröklött jellegű kopaszodásról van szó, akkor se keseredjünk el, hiszen létezik erre is megoldás. A hajátültetés ráadásul nem csak egy átmeneti, hanem végleges segítséget ad.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Férfias hajpakolás

0 Komment

Köztudott, hogy a férfiak annyira nem szeretik az elfecséreltnek hitt időt olyan dolgokba fektetni, mint például a hajuk ápolása. Pedig, ha valaki el szeretné kerülni, hogy frizurája idő előtt gyérüljön, akkor nem árt bevetni egy-két olyan praktikát, melyet otthon, a négy fal között bevethetnek, úgy, hogy senki se lássa.

Mivel a kopaszodás leginkább az erősebbik nemet érinti, így nem kérdés, hogy fontos az, mivel és hogyan táplálják hajzatukat, fejbőrüket. Most megismerhetünk egy olyan összetevőt, ami kifejezetten alkalmas arra, hogy a hajhagymák működését serkentse, útjába állva ezzel nagyon sok olyan negatív tényezőnek, mely hajhullást okozna. Természetesen az alábbiakat a hölgyek is kipróbálhatják!

hajhullás hajgyérülés kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hairhungary mustár mustármag serkentő hajpakolás hajápolás vérketingés fejbőr hajnövekedés

A mustár egy igazán sokoldalú csodaszer lehet ugyanis. Fogyasztását is nagyon ajánljuk, hiszen emésztési zavarokra tökéletes medoldást nyújthat, de most azt fogjuk megvizsgálni, milyen formában alkalmazhatjuk külsőleg. Nagyon fontos elsőként megemlíteni, hogy körültekintően kell használnunk, és nem szabad megvárni, hogy égető érzést keltsen fejbőrünkön. A mustár ugyanis nagyon erős, és ha nem úgy bánunk vele, ahogy kell, akkor nagyobb károkat okozhatunk.

A legjobb, ha őrölt mustármagot teszünk pakolásunkba. Semmi esetre se használjunk háztartási mustárt, hiszen az tele van olyan adalékanyagokkal, melyek nem tennének jót. Vegyünk 2 evőkanálnyi, őrölt mustármagot – de használhatunk por formában kapható mustármagot is eleve -, adjunk hozzá egy tojássárgáját és egy kis vizet, majd keverjünk hozzá 2 evőkanál olíva olajat.

A kapott pépet masszírozzuk bele fejbőrünkbe, de csak miután kipróbáltuk egy kis részen, hogy nem okoz-e pirosodást. A massza mindenképpen csípni fogja bőrünket, ez természetes, azonban ha égető érzést észlelünk, azonnal mossuk le. A pakolásunkat mindig még hajmosás előtt, száraz fejbőrre vigyük fel, csakis a fejbőrünkre, majd legkésőbb 15 perc elteltével öblítsük le langyos vízzel. Ezután mossuk meg a hajunkat a szokásos módon.

A mustár hatására felserken majd fejbőrünk vérketingése, ami kifejezetten jót tesz a hajhagymák működésének, így hajnövekedésünknek is. Természetesen az öröklött kopaszodást ez a módszer sem tudja kiküszöbölni, maximum késleltetni, de erre a problémára az egyetlen biztos és végleges megolást csak a hajátültetés adhatja nekünk.   

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed