Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rooney effekt

0 Komment

A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja, hogy Rooney az utóbbi időben megváltozott és ezt új loboncának köszönheti első sorban. Egy évvel ezelőtti hajátültetése még most is nagy port kavar az angol sajtóban, hiszen minden róla megjelent fotó az emberek döbbenetét váltja ki.

wayne rooney Szuper Levente hajátültetés hajbeültetés hajhullás kopaszodás hairhungary fue2 hajklinika

Kétség kívül sokat köszönhet jópár hajhullással, kopaszodással foglalkozó magánklinika, hiszen Rooney sok ember számára megmutatta, hogy a hajátültetés manapság olyan rutin beavatkozás, amellyel akár 1-2 nap alatt visszanyerhetjük régen elfeledett hajkoronánkat. A speciális mikro sebészeti műtét során gyakorlatilag csak az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítőt vesszük észre, azt követően már ráhangolódhatunk kedvenc filmünkre, vagy zenei albumunkra. A beavatkozás ugyanis éber állapotban történik, és a klinikák épp ezért igyekeznek minden kényelmi szempontnak megfelelni.

A legfejlettebb eljárásmódot Magyarországon a HairHungary klinika nyújtja páciensei számára, mely az Egyesült Államokból indult útjára. A speciális műtőeszköz ugyanis szabad szemmel nem látható hegeket hagy csupán a saját tarkótájunkon található donorterületről kinyert hajszálak után. Ezek a hajszálak a genetikai tulajdonságuk miatt soha nem hullnak ki az új kopasz területek meghódítása után, mivel ellenállnak az úgynevezett DHT hormonnak, mely az androgén, azaz örökölt kopaszodás fő okozója.

Angliában a hajátültetés soha nem látott népszerűségnek örvend. A férfiak körében ez a 2. legnépszerűbb beavatkozás és egyes klinikákon már 5 hónapos várólista előzi meg a műtéteket. A HairHungary klinika is igen népszerű, mivel számos hazai sportoló választotta már a klinika hajspecialista szakorvosait és csinos asszisztenseit. Legutóbb a világhírnévre szert tett magyar jégkorongozó Szuper Levente esett át hajátültetési beavatkozáson és az eredmény már most jól tükrözi, hogy a kopaszodás garantált és egyetlen megoldása a hajátültetés.

Tudjon meg többet a lehetőségről:

HairHungary Klinika
hairhungary.hu

Örök fiatalok?

0 Komment

Sokan nem képesek elfogadni azt, hogy egyszer mindenki megöregszik. Nem törődnek bele a ráncokba, az őszülő hajszálakba, és örök fiatalként szeretnék élni életüket. Természetesen több megoldás is kínálkozik ilyenkor arra, hogy öregedésünk kisebb-nagyobb jeleit megpróbáljuk a szőnyeg alá söpörni.

hajhullás hajátültetés hairhungary fiatalos kopaszodás ráncfelvarrás hajfestés hajfesték feszes bőrElsőként természetesen a hajfestéket említeném meg, ami nagyon alkalmas arra, hogy az előbukkanó ősz hajszálakat eltűntessük, és fiatalos frizura vágatásával még jobban sikerül elérni azt az összhatást, amit ilyenkor látni szeretnénk.

Aztán ott van a sok kence és kezelés, melyek elejét vehetik a ráncok egyre nagyobb mértékű mélyülésének. És persze akinek a pénztárcája engedi, rengeteg műtéti beavatkozás is segítségünkre lehet abban, hogy feszes legyen a bőr a képünkön.

Végül, de nem utolsó sorban a viselkedésben is meg szoktak jelenni, a néha elég furcsán ható jelek, amikor valaki hiába lépett már át a sokadik x-en, mégis kamaszos, akár felháborító dolgokat művel.

De biztos, hogy a fenti megoldásokkal azt a hatást érjük el, amit hajhullás hajátültetés hairhungary fiatalos kopaszodás ráncfelvarrás hajfestés hajfesték feszes bőrtulajdonképpen szeretnénk? Sajnos a válasz a legtöbb esetben: nem. Hiszen ezek az emberek inkább válnak előbb-utóbb nevetségessé, mint fiatalossá. A festett haj természetellenesen hat, a ráncfelvarrás és egyéb ilyen kezelések pedig elveszik az ember normális arckifejezéseit.

Ezzel szemben van egy probléma, ami ugyanúgy érintheti a fiatalokat, és az időseket egyaránt, mégpedig a hajhullás. Azonban ennek eltérő okai lehetnek, és ugyancsak eltérő megoldásokkal tudjuk kiküszöbölni. Ezek között az egyik legsikeresebb, amely végleges segítséget nyújt, a hajátültetés. Ez ugyanis nem egy kinevetendő, ostoba kísérlet a fiatalság megtartására, hanem egy professzionális segítség mindazoknak, akik a kopaszodás gondjával küzdenek.

Az örök fiatalság megszerzéséhez pedig egyetlen igazi megoldás létezik, ha az ember szíve fiatal marad, hiszen a mondás szerint is „mindenki annyinak néz ki, amennyinek érzi magát”.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Az úgynevezett jarca gompó kizárólag a tibeti fennsíkon terem, ami tulajdonképpen egy gyökérrágó lepke földalatti hernyójából nő ki, melyet megfertőztek az élősködők. A „férget” rengeteg nyavalyára alkalmazzák, és bár jótékony hatása nincs bizonyítva, mégis aranyáron mérik Ázsiában.

jarca gompó féreg gomba hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés safesystem fue2Felsorolni is nehéz, hogy a 15. század óta alkalmazott gomba milyen varázslatos gyógyír lehet az egyes betegségek orvoslására vagy megelőzésére. A különleges gombát teaként, levesben, vagy ételekbe sütve fogyasztják, fő felvásárlója pedig nem más, mint Kína. Fél kiló kifogástalan minőségű jarcáért akár 50 ezer dollárt is elkérnek, ami barátok közt is mintegy 11 millió forintot kóstál. A Kínában végzett klinikai vizsgálatok már bizonyították, hogy a gomba immunerősítő és vírusölő cordicepint is tartalmaz, tehát valóban hatékony lehet a hörghurut, az asztma, a cukorbetegségek, a májgyulladás kezelésében. Csökkentheti a koleszterin szintet és potencianövelő hatása mellett a hajhagymákra is jótékony hatással lehet. Csupán egyetlen gond van, hogy a kutatások egy részét a jarcabiznisz érdekeltjei finanszírozták. A kínai orvoslás mindezektől függetlenül már sokszor bizonyított és sok beteg érezte már a gomba jótékony hatását. A dúsgazdagoknak persze semmi sem drága, de sajnos olyan betegek, is áldoznak pénzt a csodaszerre, akik már csak ebbe tudnak kapaszkodni. A kínai guruk szerint ugyanis az AIDS és a daganatos betegeken is segít.

A hajhullás, kopaszodás megoldására alkalmazott csodaszerek és jelen esetben a jarca gompó tekintetében a HairHungary klinika Paul Stamets híres gombakutató álláspontjával ért egyet: a különleges körülmények között kifejlődött jarcát ma még nem ismert, esetleges ártalmas penészgombák is megfertőzhetik, ez pedig annyi jelent, hogy a gombával méreganyagok is bejuthatnak a szervezetbe. – „Tudatlanul belevágni ebbe az egészbe olyan, mint orosz rulettet játszani” – jelentette ki Stamets.

A méregdrága átverések helyett a hajhullás, kopaszodás kezelésére a magyar klinika kizárólag klinikailag tesztelt, bevált eljárásokat alkalmaz. Azoknak pedig, akik régi hajkoronájukat szeretnék visszaszerezni az Egyesült Államokban szabadalmaztatott úgynevezett SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozást javasolják, ami ma a világ legfejlettebb módszere az androgén kopaszodás megoldására.

Bővebb információ:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Forrás: National Geographic.hu

Az idei év utolsó nagyszabású autós családi hétvégéjén Szuper Levente is ott lesz, aki jégkorongozó múltja miatt vitathatatlanul hazánk nagy büszkesége. A sportember természetesen vasárnap kipróbálja majd a nagyközönség előtt, hogy milyen a jobb1-ben átélni versenytempóban a drift autósportot, mely a keresztben csúszás művészete.

Szuper Levente drift drifting driftgp hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés gymkhana hairhungary

Levente a rendezvény egyik támogatója által, a HairHungary klinika vendégeként érkezik majd vasárnap a tököli reptérre. A klinika Magyarországon a világ legfejlettebb módszerével végez hajátültetési beavatkozásokat, melyen Szuper Levente is nemrégiben esett át. Joggal tehetnénk fel a kérdést, hogy mit keres egy egészségügyi szolgáltató egy ilyen autós rendezvényen? A válasz azonban logikus: a klinika számos sportág jeles képviselőjének nyújtott már segítséget a hajhullás és a kopaszodás megoldására. A koncentráció és a pörgős intenzív testmozgás ugyanis megnövekedett tesztoszteronnal jár miközben fő metabolitja kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. A genetikai kopaszodásra hajlamos sportolóknál így nagyobb esély van korai hajhullásra. A Drift sportágban igazán fontos a versenyzők megfelelő önbizalma, a koncentráció és olykor az autós páros csatákban alkalmazott agresszió. Ezeket pedig mind-mind a tesztoszteron befolyásolja!

A hétvégi rendezvényen a Hell Energy Országos Drift Bajnokság szezonzáró futama mellett további két autós szakág, a Drag és a Gymkhana bajnokság is megtartja idei utolsó versenyét. Igazi közönségcsalogató hétvége vár ránk mivel mindezek mellett tucatnyi szórakozási lehetőséget és programot hoztak tető alá a szervezők. Nem csoda, hogy a kabrió autók nagy kedvelője Szuper Levente is elfogadta a HairHungary klinika meghívását.

Bővebben a HairHungary klinikáról: Rendezvényinformációk:
www.hairhungary.hu www.facebook.com/DriftGp.hu

Őszi hajhullás

0 Komment

Az évszakok váltakozása jelentős befolyással bír szervezetünk működésére. Attól, hogy milyen időszak következik, függ a kedélyállapotunk is, a hangulatunk, és minden szervünk másként készül fel a melegebb és hidegebb hónapokra.

hajhullás hajátültetés hairhungary évszakok ősz szezonális hajhullásA hőmérsékletben történő változások mellett nagyon fontos megemlíteni a légnyomásban végbemenő változásokat is, melyekre szervezetünk különböző módokon reagál. A hirtelen fordulatok hatására kiszáradhat a bőrünk, sokan fejfájással küzdenek, és hajunk is nagyobb mennyiségben kezdhet hullani.

A szezonális hajhullás nem mindenki számára ismert tényező, van, aki észre sem veszi, hogy a megszokottnál több hajszála távozik, viszont előfordulhat olyan eset is, amikor nagymértékű hajhullást észlelünk. Az évszakok váltakozása miatt bekövetkező hajhullás mértéke egyénenként eltérő tehát, mégis jobban tesszük, ha odafigyelünk rá.

Az őszi hajhullásnak tulajdonképpen két fő oka lehet. Az egyik az, hogy ilyenkor mutatkoznak a nyáron „összegyűjtött” káros hatások, a hajhullás hajátültetés hairhungary évszakok ősz szezonális hajhullásmásik pedig, hogy ilyenkor az előző hónapokhoz képest már kevesebb vitaminforrással rendelkezünk. A nap sütésének hiánya, a hidegebb levegő, a zöldségek és gyümölcsök bevitelének lecsökkenése mindenképpen károsan befolyásolják egész szervezetünk működését, többek között a hajállományunkét is.

Amennyiben csak az évszakváltásnak betudható hajhullásban szenvedünk, az nem tarthat tovább, mint egy-másfél hónap. Ha mégis hosszabb lenne a hajhullás időszaka, és maradandóbb károkat okozna, mindenképpen fel kell keresnünk szakszerű segítséget, hiszen a hajhullás mögött rengeteg eltérő ok lapulhat.

A HairHungary Klinikánál egyéni konzultáció után személyre szabott gyógyírt nyújtanak a pácienseknek. Lehet, hogy a problémán segíthetnek különböző, klinikailag tesztelt készítmények is, de az is előfordulhat, hogy mezoterápiás kezelést kell alkalmazni, végső esetben pedig csak a biztos sikereket nyújtó hajátültetés jelentheti a megoldást problémánkra.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: www.hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed