Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajunk télen

0 Komment

Mint minden évszaknak, a télnek is megvannak a maga káros tényezői az emberi szervezet tekintetében, melyekre ajánlatos odafigyelni, és tenni ellenük. A nyarat követően már ősszel is kevesebb a természetes vitaminforrás, de ez télen teljesen lecsökken, így szervezetünk nem kapja meg azt a sok tápláló anyagot, melyek fontosak lennének.

Télen tehát elsősorban a vitaminpótlásra kell odafigyelnünk, hiszen immun-rendszerünk ilyenkor sérülékenyebb, hamarabb megbetegszünk, és ezt elősegíti a vitaminhiány mellett a zord időjárás is.

Sokszor tapasztaljuk, hogy a hideg, esős, havas, szeles időből ha felszállunk egy buszra, vagy bemegyünk egy boltba, hirtelen meleg csapja meg az arcunkat. A ruhákba beizzadunk, még ha a kabátot le is vesszük, és ezek után kénytelenek vagyunk így kimenni ismét a hidegbe. Az ilyen fajta hideg-meleg váltás egész testünkre és szervezetünkre rossz hatással lehet.

hajhullás hajátültetés kopaszodás hairhungary tél időjárás hideg szél immun-rendszer korpásodás töredezett hajFejbőrünket és hajunkat szintén megviseli az időjárás ezen időszaka, hiszen ha nem óvjuk fejünket a hideg ellen, a fejbőrünk kiszárad és megfázik, a hámrétegek sérülhetnek, kialakulhat korpásodás, erős viszketés, töredezettség és hajhullás is. Ugyanakkor a folyamatos sapka vagy csuklya használata is megviseli a hajszálakat, frizuránk lelapul és még több kencével kezdünk el próbálkozni, hogy a telet túlélje hajviseletünk.

Ebben az időszakban fokozottan kell figyelnünk a hajunk ápolására, a haj megfelelő szárítására és védelmére. Amennyiben mégis észlelünk a szokásosnál eltérő mértékű hajhullást, ami a védelem ellenére is fokozódik, mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen ott már más problémáról is lehet szó.

A hajátültetés egy olyan biztos és végleges megoldás, mely a kopaszodás miatt kialakult gondokat orvosolni tudja, de természetesen vannak olyan esetek is, amikor egy mezoterápiás kezelés vagy klinikailag tesztelt készítmények alkalmazása is elegendő ahhoz, hogy visszanyerjük régi frizuránkat.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Hajhullás cukorbetegség miatt

0 Komment

Sajnos a cukorbetegség ma már egy nagyon gyakori és egyre fiatalabb korban kezdődő probléma az emberek életében. Ennek a hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés cukorbetegség inzulin diéta hallászavarok fogszuvasodás életmódváltásbetegségnek a kialakulásához több ok is vezethet. Az 1-es típusú cukorbetegséget a hasnyálmirigy szigeteiben lévő inzulintermelő sejtek pusztulása okozza, melynek kezelése csak inzulinpótlással lehetséges. A 2-es típusú cukorbetegség oka a hasi zsírszövetek mennyiségi növekedése, mely inzulinrezisztenciát eredményez. Ebben az esetben az életmódváltással, erősebb diétával is sikereket érhetünk el, de emellett gyógyszeres kezeléssel is orvosolható. Ezen kívül olyan betegségek is állhatnak a háttérben, mint az alkoholizmus, vagy az epekő, melyek másodlagos cukorbetegséget okozhatnak, illetve beszélhetünk még a terhesség ideje alatt előforduló cukorbetegségről is.

hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés cukorbetegség inzulin diéta hallászavarok fogszuvasodás életmódváltásMinden esetben ennek a betegségnek olyan velejárói lehetnek, melyre nem is számítanánk, és épp emiatt fontos ezekre odafigyelni, hiszen akár jelezhetik is a problémát. Jelentkezhetnek anyagcsere zavarok, amikor annak ellenére, hogy a beteg sokat eszik, mégis lefogy. Szintén fontos odafigyelni a fokozott hallászavarokra is, illetve a fogszuvasodásra, foghullásra, mert ezek szintén lehetnek a betegség jelei.

Sajnos a hajhullás is beletartozik a cukorbetegségre hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés cukorbetegség inzulin diéta hallászavarok fogszuvasodás életmódváltásfigyelmeztető jelek közé. Ugyanis a betegség során a vérerek fala vastagabb lesz, emiatt az egész testben beszűkülnek az artériák, ezáltal a vér kevesebb oxigént szállít. Ez elvezethet a bőr és a hajhagymák rendellenes működéséhez. A bőr megvastagszik, a haj elveszíti fényességét és hullani kezd. Az ilyen fajta hajhullás nem foltokban fordul elő, hanem egy általános gyérülést vehetünk észre.

Ha bármilyen magas fokú hajvesztést érzékelünk magunkon, mindenképpen szakszerű segítséghez kell fordulnunk, hiszen ahogy a cukorbetegség jele is lehet, akár más problémára is utalhat. A kiváltó ok feltárása tehát elengedhetetlen, mely után kifejezetten személyre szabva lehet orvosolni a kopaszodás problémáját is. Segítségünkre lehetnek különböző mezoterápiás kezelések, de az is előfordulhat, hogy a biztos és végleges eredményt nyújtó hajátültetéssel kaphatjuk csak vissza régi frizuránkat.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

A hajgyilkos krém

0 Komment

Azt mondják az Egyesült Államok a lehetőségek országa és sokszor megtalálhatjuk minden nyavalyánkra a megoldást. A médiából csak úgy özönlik a különféle hajnövesztő csodaszerek reklámja, de még nem találkozhattunk azzal a különleges krémmel, mely ellenkező kihatással lehet ránk, azaz a hajunk vagy szőrzetünk eltüntetésére lehet megoldás.

safesystem-fue2 james harris hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika szőrtelenítés epilátor hair reduceA Greek Island Labs terméke több mint egy éve jelent meg a piacon és a férfiak számára azt ígérték, hogy csupán háromhetente kell majd borotválkozni, míg a nők elfelejthetik végleg a lábszőrzetükkel vívott küzdelmeket. Mivel a cég még mindig működik, sőt egy rakás celeb szereplő is pózolt már a csodaszerrel, elképzelhető, hogy valamit tényleg kitaláltak és az organikus növényi olajok kavalkádja megoldás lehet a szőrzetünk elpusztítására.

A drága lézeres szőrtelenítés és az önkínzó epilátor alternatívája három hetes kezelés után a szőrnövekedésben 46%-os, hat hét után pedig 70%-os csökkenést ígér. A krém a hajtüszőket nyugalmi állapotba helyezi és minél hosszabb ideig használjuk a gyilkos kenceficét, annál jobban csökkenhet szőrzetünk. A tubus tartalma körülbelül két hónapra elegendő, persze ez a kezelendő felülettől is nagyban függ. Az ára hozzávetőlegesen 5500 Ft, ami azért nem olcsó főként akkor, ha belegondolunk, mennyibe kerül egy eldobható borotva.

Az hogy a klinikailag is tesztelt csodaszer milyen kihatással lehet hosszabb használat esetén még nem tudhatjuk, de egy biztos a hajunkra nem érdemes kenegetni, sőt egyenesen veszélyes lehet! A hajhagymák ugyanis sokkal érzékenyebben reagálhatnak, és akár végleg búcsút inthetünk tincseinknek. A piacon kapható drága hajnövesztő készítmények első sorban hajunk megerősítésére alkalmasak, vagy a fentiekben taglalt haj és szőrgyilkos krém ellenanyagaként lehet megoldás. A genetikai kopaszodásra nem létezik csodaszer és nem is érdemes próbálkozni vagy hinni a sokszor eltúlzott reklámokban! Ma az egyetlen és garantált módszer az androgén jellegű hajhullásra a hajátültetési beavatkozás, melynek zászlóshajói és az egyik leghíresebb specialistája az Egyesült Államokban található. Dr. James Harris a SafeSystem-FUE módszer feltalálója már több mint két éve működik együtt a HairHungary magyar klinikával. Aki tehát régi hajkoronáját szeretné viszontlátni nyugodtan felkeresheti a klinika orvosait, mivel a fájdalommentes eljárás garantált eredményeket ígér.

Bővebben a HairHungary klinikáról:
hairhungary.hu

Otthoni praktikák

0 Komment

Uborkák a szemen, maszk az arcon és kencék a hajon, törölközővelotthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetés lefedve. Ha otthoni szépségápolásról beszélünk, általában mindenkinek ez a kép ugrik be, annak ellenére, hogy ezt a módszert annyian mégsem alkalmazzák.

Száraz a bőrünk, fakó, színtelen és töredezett a hajunk, de a rohanó világban sokszor csak annyit teszünk ezek ellen, hogy magunkra kenünk valami krémet és bízunk a samponok és balzsamok jótékony hatásaiban. Ám nem biztos, hogy ezzel el is érjük célunkat.

Nem is gondolná az ember, mennyi olyan hétköznapi dolog otthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetésvesz minket körül, melyek egytől egyig segítségünkre lehetnek abban, hogy kicsit jobb formába kerítsük külsőnket. A legtöbb ilyen „csodaszert” pedig a konyhában találjuk meg.

A tojásfehérjével összekevert kakukkfűtea például remek gyógyír a száraz hajra, melyet pakolásként kell alkalmazni, hajmosás előtt. Nem csak a haj szerkezetét állítja helyre, hanem selymessé is varázsolja frizuránkat. A hajvégek ápolása nagyon fontos, hiszen könnyen töredezetté válhatnak, erre a legjobb az olíva vagy a szőlőmagolajotthoni praktikák házi praktikák hajhullás kopaszodás hairhungary kakukkfűtea tojásfehérje méz olíva olaj szőlőmagolaj genetika stressz hajátültetés használata. Nagy ásványi anyag tartalma miatt kitűnő megoldást jelenthet a mézből készült pakolás is, mely a haj szerkezete mellett a fejbőrünk állapotát is javítja. Nem kell megijedni, nyugodtan kísérletezzünk a különböző összetevőkkel!

Van azonban olyan probléma, amelyre ezek a házi praktikák sem jelenthetnek gyógyírt. Ha hajunk nem csak száraz és rossz állapotú, hanem súlyos mértékben hullani is kezd, akkor sajnos nagyobb gondok is állhatnak a háttérben. Ilyenkor jobb, ha nem kísérletezünk különböző módszerekkel, hanem egyből szakértő segítséghez fordulunk. Hajhullás előfordulhat genetikai, öröklött problémák miatt, de okozhatja a stressz, helytelen életmód, vagy több betegség jelenlétének együttes befolyása, és számos más hatás is.

A HairHungary Klinika személyre szabottan orvosolja a hajhullás és kopaszodás problémáját. A hajátültetési eljárás az a végső megoldás, mely biztos és végleges segítséget nyújt régi frizuránk visszaszerzésében.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

A hajátültetés során alkalmazott legfejlettebb eljárásmód, az úgynevezett SafeSystem-FUE módszer már nem csak Magyarországon érhető el. A német PureHair klinika szakrendelés ugyanis nemrég nyitotta meg kapuit a gyönyörű Rajna partján Kölnben, ahol magyar hajspecialista szakemberek segítenek az egyes műtétek során.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászat

A HairHungary testvérklinikájának is tekinthető a hatalmas Rheinbogen klinika részeként megnyílt szakrendelés. Gyönyörű környezetben lenyűgöző folyóparti helyen, kellemes légkörben várják a hajhullásban, kopaszodásban szenvedő pácienseket, hogy az egyéni tanácsadás után megfelelő kezelésben részesüljenek. A modern és kényelmes szolgáltatás mellett a magyar szakemberek segítségével teszik lehetővé, hogy az egyes kezelések, műtétek végrehajtása a legmagasabb technikai szinten történjen. A klinika épp ezért a magyar klinikához hasonlóan az Egyesült Államokban szabadalmaztatott eljárásmódot alkalmazza a hajátültetések során. Ehhez viszont a magyar szakemberek közreműködésére van szükség, mivel a HairHungary klinikán már több mint két éve alkalmazzák a SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozásokat.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászatA kooperációban természetesen nagy szerepet vállalt a HairHungary klinika, és büszke lehet arra, hogy a német precizitás minden feltételét biztosítani tudja, egy olyan hajátültetési beavatkozás lehetőségével, mellyel Németország is csatlakozni tudott a világ leghatékonyabb megoldásait kínáló, hajhullással, kopaszodással foglalkozó szakrendelései közé.

Nem titok persze az sem, hogy a Magyarországon élők abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy bizony ugyanazt az eljárást, ugyanazon szakorvostól kaphatják meg idehaza töredékáron, mivel a magyar piac kénytelen igazodni a hazai gazdasághoz.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed