Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ünnepi frizurák

0 Komment

Közeledik az év vége, ezzel együtt a karácsony és szilveszter ünnepe. Mindenki lázasan kezd készülődni, ajándékok vásárlásával és ünnepi tervezésekkel telik az utolsó hónap szinte minden napja. Sokan ezen ünnepeket megjelenésükkel is fel szeretnék dobni, melyhez nagymértékben hozzájárul a nem megszokott frizura is.

Karácsonyi fogadásokra, családlátogatásokra is sokan készíttetnek különleges hajkreációkat, de főként a szilveszteri buli kívánja meg azt, hogy ne mindennapi legyen hajkoronánk. Ilyenkor ünnepi frizurák konty töredezett haj száraz haj hajhullás kopaszodás hajritkulás hajátültetés hairhungary karácsony szilvesztera legtöbb fodrásznál már előre be kell jelentkezni, hogy egyáltalán beférjünk a sok vendég közé. A karácsonyi frizurát általában szolidabbra készítik, és ha minden jól megy, akkor másnap és harmadnap is tudunk még kezdeni valamit a beállított tincsekkel. Szilveszterkor viszont főként az extravagáns, vagy épp a bálhoz illő kontyos stílus a kedveltebb.

Bármennyire szépek és ötletesek ezek az ünnepi frizurák, mégis nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy a sok hajlakk, és egyéb kence, amit ilyenkor a haj beállításához használnak, bizony eléggé igénybe veszik hajszálainkat és hajhagymáinkat. Fontos, hogy ezen frizurákat időben és gondosan kibontsuk, kezeljük, kimossuk a sok idegen anyagot belőlük és ápoljuk a megviselt hajat.

Ha valaki nem csak pár alkalommal, ünnepi frizurák konty töredezett haj száraz haj hajhullás kopaszodás hajritkulás hajátültetés hairhungary karácsony szilveszterhanem rendszeresen készíttet magának ilyen egyedi frizurát, számolnia kell azzal, hogy előbb-utóbb következményei lesznek a folyamatos beszárításnak és lakkozásnak. A haj könnyen töredezetté, szárazzá, élettelenné válhat, és bizony hullani is kezdhet.

Ha bármilyen okból kifolyólag hajhullást észlel magán, azonnal forduljon szakszerű segítséghez! A kopaszodás, hajritkulás okát minden esetben meg kell keresni, és a leggyorsabban orvosolni azt. Sok esetben elég lehet – mint például a fent említett, igénybe vett haj esetén -, ha felhagyunk a károsító dolgokkal. Viszont előfordulhat olyan problémából eredő hajhullás is, melynél az okozott károkat csak a biztos sikert jelentő hajbeültetés küszöbölheti ki.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárásban rejlő lehetőségeket:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Áttörést a hajhullás kezelésében

0 Komment

Áttörést értek el a hajhullás kezelésében a Szegedi Tudományegyetem kutatói. A Bőrgyógyászati és Allergológiai klinikájának laboratóriumában évek óta folyik a kutatás olyan szűrővizsgálat kidolgozására, mely a fokozott hajhullás kezelésében ad segítséget.

A szűrővizsgálat egy genetikai teszt, mely a páciensek gyógyszerek iránti érzékenységét, fogékonyságát vizsgálja, ezáltal a kezelőorvos számára hatékony segítséget nyújthat a megfelelő kezelés kiválasztásában és a kezelési hatékonyság növelésében. A Szegedi Tudományegyetem kutatói által kifejlesztett forradalmi áttörést jelentő teszt ma már mindenki számára elérhető.

A fokozott hajritkulás meglehetősen súlyos és gyakori probléma. A hajhullás mintázata alapján többféle típust különböztetünk meg. A mindenki által jól ismert férfias típusú hajhullás (androgén alopécia) a férfiak esetében a homlok két oldalán és a koponyatetőn kialakuló fokozott hajvesztéssel jár. A férfiak esetében a férfias típusú hajhullás gyakoriságát jól mutatja, hogy átlagosan tízből hét férfi érintett. A nőknél is előfordul férfias típusú hajritkulás, ez esetben a koponyatetőn kialakuló fokozott hajvesztés utalhat a betegség fennállására, mely a nők esetében is igen gyakorinak mondható.

genostella hairgs1 genetikai teszt kopaszodás teszt hajhullás teszt Szegedi Tudományegyetem bőrgyógyászat androgén hajhullás androgén alopécia hairhungary hajklinikaA férfias típusú hajritkulás mintázata férfiak és nők esetében

A Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai klinikájának laboratóriumában évek óta folyik a kutatás a fokozott hajhullás kialakulásához vezető okok feltárása, esetleges genetikai (örökletes) tényezők azonosítása céljából.

A jelenlegi forradalmi áttörést jelentő kutatási eredmény hátterében egy olyan szűrővizsgálati teszt kidolgozása áll (HairGS1 teszt), mellyel nemcsak a fokozott hajhullás kialakulásáért felelős tényezőt lehet azonosítani, hanem azt is meg lehet mondani, hogy mely típusú kezelés lenne hatékony. A HairGS1 teszt tehát a hajhullást kiváltó ok azonosításán túl, a kezelésben is jelentős segítséget nyújthat a kezelőorvos és páciense számára.

genostella hairgs1 genetikai teszt kopaszodás teszt hajhullás teszt Szegedi Tudományegyetem bőrgyógyászat androgén hajhullás androgén alopécia hairhungary hajklinikaA Hair-GS1 teszt fájdalommentes!
Vérvétel nélkül, a száj nyálkahártyájáról vett törlésből is elvégezhető.

A szegedi kutatók által kifejlesztett teszt forgalmazásával a GenoStella Kft-t bízta meg az egyetem. A GenoStella Kft. a forgalmazás tekintetében kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a HairGS1 tesztet csak szakorvosi kérésre, vagy a hajhullás kezelésben kiemelkedő szakmai színvonalon működő partnerek számára tegye elérhetővé. Ilyen magas színvonalú, széleskörű szolgáltatást végző szakmai partner a HairHungary klinika.

Fokozott hajritkulásban szenved és ismerni szeretné az Ön számára legoptimálisabb kezelést? Még dús a haja, de tudni szeretné, hogy később számíthat-e fokozott hajhullás kialakulására? Válassza a HairGS1 tesztet, mely már mindenki számára elérhető.

A tesztről tájékozott szakorvosok listája és földrajzi elérhetősége megtekinthető a www.genostella.hu oldalon, a HairGS1 teszt elérhető továbbá olyan kiemelkedő magas színvonalú szakmai partneren keresztül, mint a HairHungary Clinic Kft (www.hairhungary.hu).

Tetoválás a fejbőrön

0 Komment

A tetoválásnak már évtizedekkel ezelőtt is nagy hagyománya és önkifejező szerepe volt, ami mára már teljesen kinőtte magát, és a kreatívitásban nem ismer határokat. A tetoválás egy hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary tetoválás felnyírt haj kopaszság frizuraolyan szimbólum a testen, mellyel rengeteg mindent fejezhetünk ki. Megmutathatjuk vele zenei ízlésünket, politikai hovatartozásunkat vagy egyszerűen az élethez való hozzáállásunkat, kifejezhetjük vele lelki gondolatainkat és megörökíthetünk fontos életrészeket.

Természetesen a tetoválásnak hátrányai is vannak, hiszem sokan mondják: „hogy fog ez kinézni, ha majd 70 éves leszel?” Egy biztos, mielőtt valaki tetoválásra szánja el magát, jól meg kell gondolnia, hogy a későbbiek folyamán nehogy megbánja. Így van ez a ma egyre jobban elterjedő, fejbőrre készített tetoválásokkal is.

A felnyírt haj már férfiak és nők körében is divatját éli manapság – már nem csak a punkok körében -, és sokan ezt tetézik némi színes vagy fekete-fehér motívummal is. hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary tetoválás felnyírt haj kopaszság frizuraNémely egyéniséghez ez kifejezetten illik, és jól mutat, főként az extrém frizurát dobja fel. Sokan előnyösnek tartják, hiszen ha meggondolja magát az ember, és mégsem szeretné tetoválását és haját ebben a formációban viselni, akkor egyszerűen megnöveszti frizuráját, mellyel eltakarhatja a fejét díszítő képeket, anélkül, hogy lézeres, drága és nem biztos sikert nyújtó eltűntetéssel kellene szenvednie.

Azonban ebben az esetben nem árt számításba venni, hogy ha bármilyen oknál fogva hajhullás, kopaszodás kezdődik, ez a lehetőség megszűnik. Mind a foltokban jelentkező kopaszság, mind a hajzat gyérülése tekintetében ez elég kellemetlen lehet. Természetesen azoknak, akik nem rendelkeznek tetoválással, szintén borzasztó jelenség ez.

Ha ilyen szituációba keveredünk, azonnal szakértő segítséghez kell fordulnunk. A hajhullás okának megállapítása segíthet abban, hogyan is kezeljük a problémát. Sok esetben az egyetlen megoldást csak a biztos és végleges sikert garantáló hajátültetés jelentheti, mellyel visszanyerhetjük régi frizuránkat, sítlusunkat.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:


HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

A hajátültetés egyik speciális technikája során a kopaszodás megelőzésére és kezelésére párhuzamosan alkalmazott gyógyszernek köszönhetően meglepő módon a nemi vágy, az energia és a teljesítmény növekedése várható a pácienseknél.

A SafeSystem-FUE (follicular unit extraction enhanced - hajtüsző kivétel és átültetés) elnevezésű technika során az egyes hajtüszőket a fej hátsó és oldalsó részéből egy félautomata speciális miniatűr fúróval veszik ki, és a felső és elülső részre ültetik be. Ez azonban csak az egyik része a kezelésnek, a másik az úgynevezett propecia nevű gyógyszer alkalmazása.

wayne rooney finasterid hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés fue2 adrogén alopéciaA finasterid hatóanyagot tartalmazó készítmény a férfias típusú hajhullás (androgén alopécia) ellen hat, és hajátültetés esetén gyakran alkalmazzák. A kutatások szerint a szer meglehetősen hatékony: a propeciát szedők 90 százaléka a kopaszodás megszűnését tapasztalja, 65 százalék esetében pedig a nyugalmi fázisban lévő hajhagymák működése is megindul.

Bár a gyógyszert szedők közül néhányan negatív mellékhatásokat, például a libidó és az energiaszint csökkenését tapasztalják, mások éppen az ellenkezőjéről számolnak be. Utóbbiak esetében megnő a nemi vágy, energikusabbá válnak, továbbá nő az izomtömegük és teljesítményük is.

Ezt tanúsítja Wayne Rooney futballista esete is, aki tavaly esett át hajbeültetésen és Ő maga is szedett finasterid készítményt. Kezelése óta a pályán nyújtott teljesítménye drámai mértékben javult, annyira, hogy a Manchester United vezetője, Sir Alex Ferguson egyenesen a „fehér Pelének” nevezte. Az internetes fórumokon egyébként ugyanezekről a váratlan javulásokról ír számos férfi és sportolók esetében fontos tényező az is, hogy a finasterid nem szerepel egyelőre a dopping listán.

wayne rooney finasterid hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés fue2 adrogén alopécia

Bár hajunk egészségét és minőségét táplálkozásunk, életvitelünk, hajápolási szokásaink határozzák meg, a genetikai tényezőket nem tudjuk befolyásolni. Hajunk típusát és a hajhullás mértékét is nagyban befolyásolja a genetika, ami ellen esetenként csak a hajbeültetéssel lehet küzdeni.

Bővebb információk a hajhullásról, kopaszodásról és a megoldást kínáló kezelési lehetőségekről:
HairHungary klinika - www.hairhungary.hu

Forrás: napidoktor.hu

Katy Perry póni haja sem tarthat örökké

1 Komment

A póni konty mostanában egyre divatosabb a celeb és sztárvilágban, azonban sokan nem tudják, hogy ez a fajta hajviselet hosszútávon károkat okozhat. Bár a ráncok eltitkolására is alkalmas lehet, egy texasi egészségügyi központ kutatói mégis arra figyelmeztették Kate Moss-t, Katy Perryt és Sarah Jessica Parkert, hogy ha így folytatják, hamarosan kezeltetniük kell magukat.

Kate Moss Katy Perry Sarah Jessica Parker hajhullás kopaszodás hairhungary haj hajapolasA hajhullások kezelésére szakosodott vezető szakemberek állítása szerint a huzamosabb ideig szorosan meghúzott kontyként viselt haj nem tesz jót hajhagymáinknak, melyekkel maradandó károkat okozhatunk. A sztárvilágban bizony sokan csak azért viselik így frizurájukat, hogy a homlokráncokat a haj meghúzásával kisimítsák, mely olyan hatást kelt, mintha plasztikai sebésznél jártunk volna. A fejbőr állandó feszülése sajnos a hajtüszőkre is kihatással van, melyek deformálódni kezdenek, végső stádiumban pedig működésük is leáll mely hatására hajunk hullani kezd. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük csupán annyit kell tennünk, hogy a póni hajviseletet néha elhagyjuk és más frizurára váltunk.

A hajhullást természetesen sok más tényező is befolyásolja, leggyakoribb az androgén jellegű, azaz az örökölt kopaszodás, melyet külső készítményekkel csupán lassítani tudunk. A nők esetében sokszor megoldás lehet a mezoterápiás kezelés, míg férfiak számára az egyetlen és garantált módszer a hajátültetés, mely már Magyarországon is egyre népszerűbb. A beavatkozás ugyanis helyi érzéstelenítéssel zajlik szinte wellness körülmények között, így a ráfordított idő és pénz bőven megtérül, hiszen az átültetett haj a genetikai tulajdonság miatt soha nem hullik ki.

Hazánkban a hajhullás, kopaszodás kezelése miatt a HairHungary klinikát érdemes választani ahol a szakemberek az Egyesült Államokban szabadalmaztatott hajátültetési eljárást alkalmazzák már két éve.

Bővebben a HairHungary klinikáról:
hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed