AJÁNLÓ
 
12:57
2012. 10. 12.
A népszerű angol futball csatárt Wayne Rooneyt több klub is szeretné megszerezni, azonban még két...
A bejegyzés folyatódik
 
12:57
2012. 10. 12.
Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb sztárfodrásza James Brown és az Xfaktor 2010-es döntőse...
A bejegyzés folyatódik
 
12:57
2012. 10. 12.
A hajátültetés egyik speciális technikája során a kopaszodás megelőzésére és kezelésére...
A bejegyzés folyatódik
 
12:57
2012. 10. 12.
A londoni Olimpián Rooneynak, az angolok egyik legnagyobb büszkeségének bár nem adatott meg úgy...
A bejegyzés folyatódik
 
12:57
2012. 10. 12.
A Manchester United csatáráról számtalan gúnyos kép és videó jelent meg miután hajátültetése...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rooney effekt

0 Komment

A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja, hogy Rooney az utóbbi időben megváltozott és ezt új loboncának köszönheti első sorban. Egy évvel ezelőtti hajátültetése még most is nagy port kavar az angol sajtóban, hiszen minden róla megjelent fotó az emberek döbbenetét váltja ki.

wayne rooney Szuper Levente hajátültetés hajbeültetés hajhullás kopaszodás hairhungary fue2 hajklinika

Kétség kívül sokat köszönhet jópár hajhullással, kopaszodással foglalkozó magánklinika, hiszen Rooney sok ember számára megmutatta, hogy a hajátültetés manapság olyan rutin beavatkozás, amellyel akár 1-2 nap alatt visszanyerhetjük régen elfeledett hajkoronánkat. A speciális mikro sebészeti műtét során gyakorlatilag csak az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítőt vesszük észre, azt követően már ráhangolódhatunk kedvenc filmünkre, vagy zenei albumunkra. A beavatkozás ugyanis éber állapotban történik, és a klinikák épp ezért igyekeznek minden kényelmi szempontnak megfelelni.

A legfejlettebb eljárásmódot Magyarországon a HairHungary klinika nyújtja páciensei számára, mely az Egyesült Államokból indult útjára. A speciális műtőeszköz ugyanis szabad szemmel nem látható hegeket hagy csupán a saját tarkótájunkon található donorterületről kinyert hajszálak után. Ezek a hajszálak a genetikai tulajdonságuk miatt soha nem hullnak ki az új kopasz területek meghódítása után, mivel ellenállnak az úgynevezett DHT hormonnak, mely az androgén, azaz örökölt kopaszodás fő okozója.

Angliában a hajátültetés soha nem látott népszerűségnek örvend. A férfiak körében ez a 2. legnépszerűbb beavatkozás és egyes klinikákon már 5 hónapos várólista előzi meg a műtéteket. A HairHungary klinika is igen népszerű, mivel számos hazai sportoló választotta már a klinika hajspecialista szakorvosait és csinos asszisztenseit. Legutóbb a világhírnévre szert tett magyar jégkorongozó Szuper Levente esett át hajátültetési beavatkozáson és az eredmény már most jól tükrözi, hogy a kopaszodás garantált és egyetlen megoldása a hajátültetés.

Tudjon meg többet a lehetőségről:

HairHungary Klinika
hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed