Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aktív sportolás

0 Komment

A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal megjelenjen mindennapjainkban. Már fél óra gyors séta is segíthet, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, de azok, akik valamilyen sportba fektetik energiájukat, rengeteg negatív hatástól és betegségek ezrétől menekülhetnek meg.

Az aktív sportolók természetesen sokkal nagyobb erőbedobással élik hétköznapjaikat, és akinek ez válik az életévé, annak nem csak a munkája, hanem a szenvedélye is a kiválasztott sportág lesz. Általában már gyermekkorban kezdik pályájukat, így egészen fiatal koruktól alakul már át szervezetük erre az életformára. Gyönyörű izmok, kitartás, erő és persze a hajszolt siker folyton nyakukban ólálkodó súlya jellemzi az igazán nagy sportolókat.

Amellett, hogy a mozgás egészséges, a mindennapi edzésnek sajnos előbb vagy utóbb jelentkezhetnek hátulütői is. Ilyenek például az idős korra szinte teljesen kimerült csontok és végtagok, a magánéleti problémák kialakulása a folyamatos felkészülések miatti kevés szabadidő következtében, vagy az aktív sportolással járó hormonális változások.

Utolsónak köszönhető az is, hogy például a kitartásban is nagy szerepet vállaló tesztoszteron olyan negatív hatással van a hajhagymák működésére, hogy emiatt kopaszodás indul meg. Ezért láthatunk rengeteg élsportolót már fiatal korban gyér frizurával. Számos sportág képviselője – legyen szó fociról, vízilabdáról, futásról, jégkorongról stb. – küzdött kopaszodással, vagy éppen fogadta el tarságát.

Azok számára, akik nem akarnak beletörődni az egyre fogyó hajzatba, segítséget nyújthat a hajátültetés. Ilyen beavatkozáson esett át már például Wayne Rooney, illetve a HairHungary Klinika által végzett hajbeültetés segített többek között Lisztes Krisztiánnak, Varga Dánielnek, Harsányi Gergelynek, Hosnyánszy Norbertnek vagy éppen Szuper Leventének abban, hogy újra dús, vagy még dúsabb frizurájuk lehessen. Az eredmények pedig magukért beszélnek, és nem csak az új hajzattal rendelkező sportolók, hanem persze a szurkoló hölgyek is elégedettek velük.   

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Cikksorozatunkban eddig a hajátültetést megelőző indokokról és érzelmekről, valamint magáról a műtét menetéről olvashattunk a páciensek gondolatain át. Most az első kritikus hétről tudunk meg többet, ami a beavatkozáson keresztül ment embereknél ugyancsak olyan izgalmas, mint akár maga a műtét.

Természetesen itt is, mint minden más műtét után bizony odafigyelést igényel a beavatkozással járó minden apró részlet, melyre a pácienseknek maguknak kell gondot fordítaniuk, ha azt akarják, hogy az eredmény valóban megfelelő legyen. Lássuk, hogyan élték ezt át, és pontosan mikre kellett feltétlen vigyázniuk:

„… egy hétig kell a fiziológiás sóoldattal permeteznem a beültetés helyét, és víz nem érheti azt. Két párnával kell aludnom és csak a hátamon feküdhetek éjszaka. Az utcára kimozdulni nem javasolt egy hétig, mert a nagy hideg sem tesz jót a frissen beültetett graftoknak.” (Egy hajbeültetés története – blog)

„A doktornő egyébként is "kiadta parancsba", hogy kerüljem az izzadást, a meleget és fizikai terhelést legalább 2 hétig. Őszintén szólva a legnehezebben azt lehetett kibírni, hogy nem sportolhattam az első időszakban.” (Harsányi Gergely hajátültetése)

hajbeültetés hajátültetés hajbeültetés blog hajhullás kopaszodás harsányi gergely első kritikus hét műtét páciensek Szuper Levente

„… - a műtét után egy hétig javasolt az önkéntes szobafogság, egyrészt a biztonságos gyógyulás miatt, másrészt hogy ne ijeszd halálra az embereket a homlokodtól az orrod felé haladó púp (felszívódó érzéstelenítő) keltette bizarr látvánnyal.” (Hajbeültetés után – blog)

„Egyetlen dolog zavart csak. Az, hogy nem moshattam  hajat az első héten…” (Hajbeültetés nőknek – blog)

A műtét utáni első hét tehát annyiban kritikus, hogy nem ajánlott kimozdulni, illetve alvás szempontjából sem biztos, hogy a legkényelmesebb módon kell elhelyezkedünk azért, mert az újonnan beültetett graftok nem érintkezhetnek a párnákkal. Ezek az apró kellemetlenségek viszont úgy tűnik, hogy nem szegték a páciensek kedvét, a blogokból kiderül, hogy mindenki, mint egy kisangyal, betartotta a mondottakat, és így átlépve aztán a nehéz időszakot eljöhetett a jóleső felismerés ideje, hogy az új hajszálak növögetni kezdenek.

A következő időszakról megtudhatnak többet jövő heti cikkünkből, addig is olvasgassák hajbeültetés blogjainkat, és ismerjék meg közelebbről a hajátültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Szuper Levente újra a csúcson

0 Komment

A magyar hoki válogatott a jóval esélyesebbnek tartott Kazahsztán ellen óriási sikert ért el a budapesti divízió I/A világbajnokságán. A közönségdíjas hálóőr Szuper Levente a csapat vezéregyénisége volt, így nagy szerepet vállalt abban, hogy győzelmünkkel újra esélyesek vagyunk a feljutásra.


Fotó: Mudra László

Mikor klinikánk megtudta a hírt, hogy Szuper Levente újra meghívót kapott a válogatottba, eszünkbe jutott hajátültetése utáni első mondata, miszerint újra tinédzsernek érzi magát. Sajnos Levente előrehaladott örökölt kopaszodásban szenvedett, azonban egy kétfordulós fájdalommentes műtét után ez már a múlté. Az interneten böngészve most számtalan friss fénykép bizonyítja átalakulását, mely valóban fiatalságot kölcsönzött a sportember számára.

Sokaknak akár megdöbbentő lehet, hogy egy hajátültetési beavatkozással milyen eredmény érhető el. A HairHungary klinika orvosai Európában egyedülállóan alkalmazzák az úgynevezett SafeSystem-FUE metódust, mely ma a világ legfejlettebb eljárása. Egy hajbeültetési műtét során mindössze az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítő lehet kellemetlen, azt követően viszont teljesen éber állapotban, szinte wellness körülmények között tölthetjük el a műtéti napot. Míg mi éppen táblagépen dolgozunk, olvasunk, vagy épp kedvenc filmünket nézzük, addig az orvosok gőzerővel dolgoznak azon, hogy régi hajkoronánkat teljesen természetes módon visszaállítsák.

Szuper Levente mellett nem véletlen, hogy a HairHungary klinika szolgáltatásait már több sportoló és sportszakember választotta, mint például Nyilasi Tibor, Lisztes Krisztián, vagy éppen a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert.

További információk a kopaszodásról és a megoldást jelentő hajátültetésről:
HairHungary - a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

Rooney effekt

0 Komment

A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja, hogy Rooney az utóbbi időben megváltozott és ezt új loboncának köszönheti első sorban. Egy évvel ezelőtti hajátültetése még most is nagy port kavar az angol sajtóban, hiszen minden róla megjelent fotó az emberek döbbenetét váltja ki.

wayne rooney Szuper Levente hajátültetés hajbeültetés hajhullás kopaszodás hairhungary fue2 hajklinika

Kétség kívül sokat köszönhet jópár hajhullással, kopaszodással foglalkozó magánklinika, hiszen Rooney sok ember számára megmutatta, hogy a hajátültetés manapság olyan rutin beavatkozás, amellyel akár 1-2 nap alatt visszanyerhetjük régen elfeledett hajkoronánkat. A speciális mikro sebészeti műtét során gyakorlatilag csak az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítőt vesszük észre, azt követően már ráhangolódhatunk kedvenc filmünkre, vagy zenei albumunkra. A beavatkozás ugyanis éber állapotban történik, és a klinikák épp ezért igyekeznek minden kényelmi szempontnak megfelelni.

A legfejlettebb eljárásmódot Magyarországon a HairHungary klinika nyújtja páciensei számára, mely az Egyesült Államokból indult útjára. A speciális műtőeszköz ugyanis szabad szemmel nem látható hegeket hagy csupán a saját tarkótájunkon található donorterületről kinyert hajszálak után. Ezek a hajszálak a genetikai tulajdonságuk miatt soha nem hullnak ki az új kopasz területek meghódítása után, mivel ellenállnak az úgynevezett DHT hormonnak, mely az androgén, azaz örökölt kopaszodás fő okozója.

Angliában a hajátültetés soha nem látott népszerűségnek örvend. A férfiak körében ez a 2. legnépszerűbb beavatkozás és egyes klinikákon már 5 hónapos várólista előzi meg a műtéteket. A HairHungary klinika is igen népszerű, mivel számos hazai sportoló választotta már a klinika hajspecialista szakorvosait és csinos asszisztenseit. Legutóbb a világhírnévre szert tett magyar jégkorongozó Szuper Levente esett át hajátültetési beavatkozáson és az eredmény már most jól tükrözi, hogy a kopaszodás garantált és egyetlen megoldása a hajátültetés.

Tudjon meg többet a lehetőségről:

HairHungary Klinika
hairhungary.hu

Az idei év utolsó nagyszabású autós családi hétvégéjén Szuper Levente is ott lesz, aki jégkorongozó múltja miatt vitathatatlanul hazánk nagy büszkesége. A sportember természetesen vasárnap kipróbálja majd a nagyközönség előtt, hogy milyen a jobb1-ben átélni versenytempóban a drift autósportot, mely a keresztben csúszás művészete.

Szuper Levente drift drifting driftgp hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés gymkhana hairhungary

Levente a rendezvény egyik támogatója által, a HairHungary klinika vendégeként érkezik majd vasárnap a tököli reptérre. A klinika Magyarországon a világ legfejlettebb módszerével végez hajátültetési beavatkozásokat, melyen Szuper Levente is nemrégiben esett át. Joggal tehetnénk fel a kérdést, hogy mit keres egy egészségügyi szolgáltató egy ilyen autós rendezvényen? A válasz azonban logikus: a klinika számos sportág jeles képviselőjének nyújtott már segítséget a hajhullás és a kopaszodás megoldására. A koncentráció és a pörgős intenzív testmozgás ugyanis megnövekedett tesztoszteronnal jár miközben fő metabolitja kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. A genetikai kopaszodásra hajlamos sportolóknál így nagyobb esély van korai hajhullásra. A Drift sportágban igazán fontos a versenyzők megfelelő önbizalma, a koncentráció és olykor az autós páros csatákban alkalmazott agresszió. Ezeket pedig mind-mind a tesztoszteron befolyásolja!

A hétvégi rendezvényen a Hell Energy Országos Drift Bajnokság szezonzáró futama mellett további két autós szakág, a Drag és a Gymkhana bajnokság is megtartja idei utolsó versenyét. Igazi közönségcsalogató hétvége vár ránk mivel mindezek mellett tucatnyi szórakozási lehetőséget és programot hoztak tető alá a szervezők. Nem csoda, hogy a kabrió autók nagy kedvelője Szuper Levente is elfogadta a HairHungary klinika meghívását.

Bővebben a HairHungary klinikáról: Rendezvényinformációk:
www.hairhungary.hu www.facebook.com/DriftGp.hu
«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed