Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés ma

0 Komment

Négy héten át foglalkoztunk a hajbeültetés történetével, és most elérkeztünk a mai, teljesen kiforrott technológiának megismeréséhez. Ahogy előző cikkünkből kiderült, egészen a kétezres évek elejéig folyt az igazán nagy lépésekben megtett fejlődés menete, míg végül teljesen kitökéletesedett nem csak maga az eljárás, hanem a hozzá szükséges eszközök tára is.

A hajbeültetés ugyanis napjainkban már nem csupán természetes eredményt ad, hanem több ezer hajszálról is beszélhetünk egy új frizura kialakításakor, ráadásul az egészből semmit sem lehet észrevenni a gyógyulás után, sem a donorterületen, sem pedig a beültetésen átesett részeken.

A HairHungary Klinika ráadásul a legújabb módszerrel dolgozik, ami nem más, mint a Safesystem-FUE, vagyis a tökéletes még tökéletesebb verziója, mely egyelőre nem is található meg sok klinikán. A módszer lehetővé teszi, hogy a lehető legkevesebb traumával érjük el a lehető legpontosabb és legjobb eredményt. A hajtüszők sérülése abszolút minimalizálva van, ráadásul a kiemelt graftok egy speciális, hajtüsző regeneráló folyadékba kerülnek, melynek segítségével sokkal gyorsabb és nagyobb arányú lesz a beültetett hajszálak növekedése.

A precíz hajszálkimetszésnek és a fent leírt, speciális tárolásnak köszönhetően a lehető legéletképesebb, ép és teljes hajszálak kerülhetnek beültetésre. A mára már szinte felülmúlhatatlannak mondható eszközök pedig olyan kisméretű sebeket ejtenek kimetszéskor, hogy a gyógyulás nem csak gyors, hanem százszázalékos is lesz, vagyis nem marad nyoma a beavatkozásnak, csupán annyi, hogy ismét hajkorona fogja díszíteni fejtetőnket.

A mai hajátültetés tehát nem csak kisebb gyógyulási idővel, hanem maximálisan tökéletes, természetes eredménnyel jár. Emellett elmondható, hogy a módszer véglegességet is biztosít, hiszen a beültetett hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni majd, mint eredeti helyükön, így nem kell félnünk újabb hajhullástól. Számos hétköznapi kopaszodó nyerte vissza segítségével frizuráját, és persze rengeteg híresség is - köztük neves sportolók – választotta ezt az utat. Egy biztos, a mai eredményeket már egyáltalán nem lehet összehasonlítani a régi, kezdetleges próbálkozásokéval, hiszen a hajátültetés mára egy professzionális eljárás lett.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajbeültetés előtte-utána képek

Hajbeültetés eredmények

Torma és citrom

0 Komment

Talán senki nem gondolná, hogy a tormát másra használja, mint a finom virslik mellé való falatozásra. Pedig nagyon jó hatással van hajzatunkra, és most meg is fogunk ismerkedni egy olyan házi pakolással, melyben övé a főszerep.

Hámozzunk meg egy szál tormát, és reszeljük le. (A boltban kapható reszelt tormát inkább ne használjuk, hiszen mindegyikben van olyan adalékanyag, melyre ebben a helyzetben nem lesz szükségünk). Facsarjunk ki egy nagyobb méretű citromot, és a levét adjuk hozzá a lereszelt tormánkhoz. Ezt keverjük jól össze, majd vigyük fel a hajzatunkra úgy, hogy jól bele tudjuk dörzsölni fejbőrünkbe. 20 perc után öblítsük le frizuránkról a csodaszert, majd a szokásos módon mossuk meg a hajunkat. Ez a kence segíti a hajhagymák működését, serkenti a vérellátásukat és ezáltal erősíti a hajszálakat. Érdemes tehát kipróbálni!

Sajnos sokaknál annak ellenére, hogy odafigyelnek hajzatuk ápolására, mégis előjön a hajhullás problémája. Ennek ilyenkor tehát nem a hanyagság az oka, hanem vagy valami belső gond eredményezi, esetleg valamilyen gyógyszer mellékhatásaként jön elő, de az is lehet, hogy öröklődési folyamat indítja el. Ezeken túl még számos más ok állhat a háttérben, ezért ha valaki kopaszodást észlel magán, az a legjobb, ha egyből szakértő segítséget kér.

Amennyiben a hajhullásnak olyan előidézője van, melyet ki lehet küszöbölni, vagy meg lehet gyógyítani, akkor idővel a haj gyérülése is megáll. Azonban ha olyan problémával állunk szemben, mint például a genetikai eredetű, öröklött kopaszodás, akkor bizony azt nem lehet megállítani. Ebben az esetben sem szabad elkeserednünk, hiszen létezik megoldás!

A hajátültetés segítségével azok is visszanyerhetik régi frizurájukat, akiknél az öröklődés a hibás. Így újra lesz mit fésülni és ápolni. A HairHungary Klinika már számos olyan páciensnek adta vissza régi kinézetét, akik nem törődtek bele a kopaszságba, és most újra dús hajzattal élhetnek.

 

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Kedvezményes hajszálak

0 Komment

A kopaszodás problémája nagyon sokakat érint, de csak kevesen tudják, hogy mi lenne a tökéletes megoldás. A különböző kezelések és szerek használata csak néhány embernél nyújthat segítséget, hiszen a legtöbb esetben az örökletes kopaszodás lép fel, és sajnos ezen a gondon nem tud segíteni az okozó probléma megoldása, hiszen az öröklődést nem lehet megoldani.

Nem szabad elkeserednie azonban az ilyenfajta kopaszság áldozatainak sem, hiszen már erre is létezik egy tökéletes megoldás. A HairHungary Klinikán végzett SafeSystem hajátültetési módszer segítségével ugyanis visszakaphatjuk régi frizuránkat, és nem kell félnünk attól, hogy ez majd csak ideig-óráig fog tartani, hiszen egy végleges megoldásról beszélünk.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hairhungary kedvezmény kedvezményprogram SafeSystem  örökletes kopaszodás blog hajbeültetés blog

A hajátültetés során ugyanis a tarkótáji hajzatból kerülnek át a hajszálak új helyükre, ahol ugyancsak nem fognak majd kihullani. Ezzel nem csak befedik a kopasz foltokat, hanem biztosítják azt is, hogy többé már nem kell tartanunk attól, hogy homlokunk emelkedik, hajzatunk pedig gyérül, vagy teljesen átadja a helyet a tarságnak.

Most azok számára is kinyílik egy új lehetőség kapuja, akiknek még csak kisebb fokú a kopaszodása, mégis egyre jobban zavarja őket az, amit a tükörben látnak. Ugyanis mostani kedvezményprogramunkban – amely eddig csak a nagyobb mennyiségű hajszálak átültetésénél lépett életbe - igencsak kecsegtető ár várja a kevesebb hajszál átültetését igénylő beavatkozásra jelentkezőket is.

Emellett további engedményekben részesülnek azok, akik a hajátültetés élményét megosztják blog formájában mindazokkal, akik ugyanezzel a problémával küzdenek. Hiszen nincs is nagyobb biztatás annak, aki tart az eljárástól, vagy éppen nem bízik benne bármilyen tekintetben, minthogy olyan sorstársaitól kapjon véleményt, akik végigjárják az átalakulás élményekkel, érzelmekkel és megelégedéssel tűzdelt útját.

> Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről és a kedvezményekről

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Miki egér haj effektus? Itt a megoldás!

0 Komment

Sajnos a férfiak több mint felét eléri előbb utóbb az úgynevezett örökletes kopaszodás, ami első sorban elülső hajvonalunk két oldalát érinti, ezzel kialakítva a miki egér kinézetet. Illúzióink azonban ne legyenek, hiszen a reklámokból jól ismert csodaszerek az ilyen fizimiskán egyáltalán nem tudnak segíteni, van azonban egy biztos módszer!

kopaszodás safesystem hairhungary hajátültetés hajbeültetés

A hajátültetéstől sokan félnek, holott az ilyen esetekben alkalmazott beavatkozás örökre megváltoztatja elkopott frizuránkat, mely után újra bátran és önbizalommal tele nézhetünk tükörbe. A donorként szolgáló tarkótájról kinyert hajszálak ugyanis megtartják genetikai tulajdonságukat, melyek ellenállnak az úgynevezett androgén kopaszodásért felelős DHT hormonoknak. Ez tisztán tudomány, itt nincs semmi hókuszpókusz, viszont nem mindegy, hogy a műtétet hol végeztetjük el!

A HairHungary klinika már több éve sikerrel alkalmazza nemcsak idehaza, de Németországban és Szlovákiában is az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem hajátültetési módszert. Az eljárás hatékonyságát a klinikán már több, valódi értéket képviselő híresség, sportoló, énekes, sőt politikus is megtapasztalhatta. De nem csak számukra elérhető egy ilyen beavatkozás, - ami kétség kívül nem olcsó, viszont a fizetési konstrukciók és egyéb igényelhető kedvezményekkel egy egészen baráti és megfizethető árat kaphatunk. Ráadásul most ősszel azok is élhetnek az egyedi (mennyiségi) kedvezménnyel, akiknek a hajbeültetésük során kevesebb hajszálat kell átültetni!

És hogy milyen egy műtét a Budán található magánklinikán? Érdemes elolvasni a páciensek véleményét, hiszen ennél hitelesebb élménybeszámoló nem igen létezik! A lényeg, hogy szinte teljesen fájdalommentes, és csupán a műtétet követő 3-4 napban vár ránk egy javallott otthoni pihenő.


> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Átesni egy hajbeültetési műtéten

0 Komment

Előző cikkünkben a hajátültetést megelőző érzelmekről, a döntéshozatal okairól és a műtét előtti izgalmakról olvashattunk a páciensek szemszögéből. Most azt gyűjtöttük össze, hogy akik belevágtak, hogyan estek át magán a műtéten, milyen apróságokra figyeltek fel, és milyennek érzékelték a körülményeket.

Természetesen nem mindegy, hogy az emberhez hogyan állnak hozzá. Ezt sokan ki is emelik írásaikban, melyből láthatjuk, hogy a családias, kényelmes környezet mennyire fontos egy ilyen beavatkozás során.

„A doktornő és az asszisztensek nagyon kedvesen fogadtak, jó hangulat volt. Én a biztonság kedvéért kértem egy nyugtatót az alanyi jogon járó vérzéscsillapító mellé, de lehet, hogy nem lett volna rá szükség.” (Egy hajbeültetés története – blog)

„Kedves fogadtatásban volt részem. A Doktornő először elbeszélgetett velem, hogyan is fog zajlani a hajbeültetés, majd az asszisztensnők levágták olyan rövidre a hajamat, amilyen legalább 10 éve nem volt már :)” (Gergely hajbeültetése)

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary  SafeSystem-FUE2 RokkerZsoltti hajbeültetés blog műtét érzéstelenítés páciensek

A műtét első része feltűnően mindenkit meglepett, mivel a páciensek haját először leborotválják. Aztán jön az a rész, amitől mindenki tart, ez természetes is, viszont amint belekezdenek, el is száll a nagy félelem. Mivel a műtéti folyamat érzéstelenítéssel kezdődik, maximum ez okozhat apró fájdalmat, ami valljuk be, senki számára sem kibírhatatlan. A beavatkozás többi részét ugyan észleli a páciens, de fájdalommal nem jár.

„Hősiesen eltűrtem, hogy a tarkómat úgy elérzéstelenítsék, mint egy bukósisak, így szinte érzelemmentesen konstatáltam, hogy apró fúrógéppel, - ami a SafeSystem-FUE2 lényege és ami egyben jelenleg a legmodernebb eljárásnak számít Magyarországon -, apró csatornákat fúrjanak hajhagymáim köré, néha megérezve, amikor áttör a fúrószár.. „ (Rokker Zsoltti hajátültetése)

„A műtét során mindenki nagyon figyelmes volt velem, ha bármilyen érzékenységre, fájdalomra panaszkodtam azonnal adták is az érzéstelenítőt.” (Zsolt hajátültetése)

Összefoglalva a páciensek legtöbbje valamennyire tartott az eljárástól, de aztán a kedves légkör, a magas fokú odafigyelés enyhítet az izgalmakon. A műtét pedig akármennyire is ijesztően hat – a steril környezet és a tű sokakat megrémiszt -, mégis az érzéstelenítés után már egyáltalán nem tűnik olyan félelmetesnek. Egy biztos, senki nem bánta meg, hogy ráfeküdt arra a bizonyos székre.

Következő cikkünkből kiderül, hogyan élték át a páciensek az első kritikus hetet a műtét után. Addig is szemezgessenek hajbeültetés blogjaink között, és tudjanak meg többet a hajátültetésről azoktól, akik átestek már ezen a beavatkozáson:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!

www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed