Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EB-és frizurák

0 Komment

Az EB tipikusan összehoz mindenkit, és még olyanok is nézik, akik magát a focit nem is szeretik, vagy egyáltalán nem érdeklődnek iránta. Ezek a meccsek viszont leültetik még a hölgyeket is a televízió elé. Ugyan általában mindenki azt figyeli, hogyan rúgják a labdát a játékosok, most nézzük meg egy kicsit közelebbről azt, milyen frizurák uralkodtak az idei EB-én.

Több csapatban is lehetett látni olyan játékost, akinek nagy lobonca van, hátrakötve, és találkozhattunk felnyírt, színesre festett frizurákkal is. Fellaini nagy, többek által „mikrofon frizurának” titulált hajzata sokaknál verte ki a biztosítékot, hiszen a futballsztár az amúgy is nagy hajkoronáját még ki is szőkíttette.

Ahogy minden sportágban azonban, a focisták között is nagy számban találkozhatunk kopaszodó, vagy teljesen hajtalan játékosokkal. Ez nem véletlen, hiszen a kemény, folyamatos edzések, a felkészülés szorosan összefügg a hajhullással. Mivel a koncentráció és a magas terheltség pontosan azokat a hormonokat befolyásolják, melyek általában az öröklött kopaszodás okozói is, így ugyanazt a helyzetet állítják elő, mint aki génjeiben hordozza a kopaszodásra való hajlamot.

Nem kell messze mennünk példáért, hiszen a magyarok nagy büszkesége, Király Gábor is tar frizurával rendelkezik, de felhozhatjuk példának a tegnapi kieső Wales csapatának hátvédjét, James Collins-t is. A franciák keretében több kopasz fejjel is találkozhatunk, de ott általában inkább csak a kényelem lehetett az oka, hogy tar fejet választottak a játékosok.

Mivel a HairHungary Klinika csapata imádja a focit, így az EB ideje alatt egy olyan kedvezményprogrammal teszi elérhetőbbé a hajátültetési eljárást, mely mindenki számára könnyebb döntést hozhat. Jelentkezzen még most vasárnapig, hogy részese lehessen ennek a kihagyhatatlan lehetőségnek!

A fent említett, hormonálisan vagy genetikailag kialakuló kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajbeültetés, mely már sokaknak segített, köztük rengeteg sportolónak. Az angol válogatott Wayne Rooney-ja is átesett már ezen a beavatkozáson, és most dúsabb a hajkoronája, mint valaha. Klinikánk is számos sportolónak, többek között futballsztároknak is segített már, hogy a kopaszodás már csak egy rossz emlék lehessen.  

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

 

Aktív sportolás

0 Komment

A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal megjelenjen mindennapjainkban. Már fél óra gyors séta is segíthet, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, de azok, akik valamilyen sportba fektetik energiájukat, rengeteg negatív hatástól és betegségek ezrétől menekülhetnek meg.

Az aktív sportolók természetesen sokkal nagyobb erőbedobással élik hétköznapjaikat, és akinek ez válik az életévé, annak nem csak a munkája, hanem a szenvedélye is a kiválasztott sportág lesz. Általában már gyermekkorban kezdik pályájukat, így egészen fiatal koruktól alakul már át szervezetük erre az életformára. Gyönyörű izmok, kitartás, erő és persze a hajszolt siker folyton nyakukban ólálkodó súlya jellemzi az igazán nagy sportolókat.

Amellett, hogy a mozgás egészséges, a mindennapi edzésnek sajnos előbb vagy utóbb jelentkezhetnek hátulütői is. Ilyenek például az idős korra szinte teljesen kimerült csontok és végtagok, a magánéleti problémák kialakulása a folyamatos felkészülések miatti kevés szabadidő következtében, vagy az aktív sportolással járó hormonális változások.

Utolsónak köszönhető az is, hogy például a kitartásban is nagy szerepet vállaló tesztoszteron olyan negatív hatással van a hajhagymák működésére, hogy emiatt kopaszodás indul meg. Ezért láthatunk rengeteg élsportolót már fiatal korban gyér frizurával. Számos sportág képviselője – legyen szó fociról, vízilabdáról, futásról, jégkorongról stb. – küzdött kopaszodással, vagy éppen fogadta el tarságát.

Azok számára, akik nem akarnak beletörődni az egyre fogyó hajzatba, segítséget nyújthat a hajátültetés. Ilyen beavatkozáson esett át már például Wayne Rooney, illetve a HairHungary Klinika által végzett hajbeültetés segített többek között Lisztes Krisztiánnak, Varga Dánielnek, Harsányi Gergelynek, Hosnyánszy Norbertnek vagy éppen Szuper Leventének abban, hogy újra dús, vagy még dúsabb frizurájuk lehessen. Az eredmények pedig magukért beszélnek, és nem csak az új hajzattal rendelkező sportolók, hanem persze a szurkoló hölgyek is elégedettek velük.   

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

1958 óta nem volt példa arra, hogy egy világbajnokságon az angol focicsapat még a csoportmérkőzések során, pont nélkül kiesett volna. Nem csak az angol válogatott, hanem egész Anglia szomorkodik emiatt, hiszen ez nem csak presztízskérdés, hanem a gazdaságot is jócskán érinti.

Wayne Rooney ugyan megszerezte a válogatott tagjaként az első világbajnokságon lőtt gólját, azonban ez bőven kevésnek bizonyult ahhoz, hogy csapata továbbjusson a brazíliai labdarúgó világbajnokságban. Emellett, a Machester United játékosaként sem lehet elégedett az előző szezonnal, hiszen csapata sem remekelt igazán az elmúlt időszakban.

rooney Wayne Rooney világbajnokság futballista angol válogatott hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés hajbeültetés brazíliai világbajnokság

A világhírű futballistának tehát bőven van miért aggódnia, egyvalamiért azonban már soha nem kell neki, méghozzá a frizurája miatt. Köztudott, hogy az angolok csatárja hajátültetésen esett át, nem kis sikerrel, hiszen az eredményt láthattuk a közvetítések alatt is. Neki köszönhetően Angliában még inkább elterjedt ezen beavatkozás népszerűsége. Mivel a hajhullás és kopaszodás problémája igen sokakat érint, így nagyon pozitív az, ha egy, az egész világon jól ismert híresség példát és utat mutat azoknak, akik esetleg nem ismerték ezt a lehetőséget.

Az eljárás során a tarkótáji hajzatból ültetnek át a kopasz területekre hajszálakat, melyek új helyükről nem fognak kihullani, hiszen úgy viselkednek, mint előző helyükön, vagyis nem hat rájuk az úgynevezett DHT hormon, mely fő okozója az öröklött kopaszodásnak. Így bizton kijelenthetjük, hogy a hajbeültetés egy végleges megoldás, mely után már nem lesz problémánk többé a gyér hajzat, ahogy Rooney-nak sem kell már aggódnia frizurája miatt. A HairHungary Klinika a legfejlettebb eljárásmódot nyújtja pácienseinek Magyarországon, mely mindenki számára gyógyírt jelenthet, akinek már nem segítenek a különböző kezelések, és visszanyerhetik régi frizurájukat azok is, akik már rég lemondtak a dús hajkoronáról.

Bővebben a hajátültetésről és HairHungary Klinikáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Rooney haja egyre dúsabb

0 Komment

A népszerű angol futball csatárt Wayne Rooneyt több klub is szeretné megszerezni, azonban még két évig köti őt szerződése a Manchester Unitedhoz. Jelenlegi csapatában nem szeretne másodrangú csatár lenne, így új edzőjével is perlekedik. Ráadásul abba sem törődött bele, hogy feje búbján hajkoronája ne legyen tökéletes, így múlt hónapban újabb hajátültetési műtéten esett át.

Rooney első hajátültetése még 2011-ben volt, melyet nyilvánosan felvállalt a nagyközönség előtt. Akkor több hónapon keresztül kiemelt figyelemmel kísérte a sajtó, az eredményt a hajátültetési tudománynak utána nézők dicsérték, a tudatlanok pedig cikizni kezdték a focistát. Egy év elteltével azonban mindenki megdöbbenve láthatta Rooney új frizuráját, így az sem csoda, hogy a szigetország férfi lakosai között ez lett az egyik legnépszerűbb beavatkozás.

A londoni Harley Street klinika nyilatkozata szerint a múlt hónapban elvégzett újabb műtét része Wayne Rooney teljes kezelésének, így csupán a tervek szerint haladnak tovább. Egy-egy hajátültetési műtét során ugyanis átlagosan 6-7 ezer hajszál nyerhető ki a tarkótáji donor területről. A focista korábbi kopaszodása azonban oly mértékű volt, hogy tökéletes eredményhez ez a mennyiség nem volt elegendő. Mivel az újonnan beültetett hajszálak teljes regenerálódási ideje 10-13 hónap, így a kötelező pihenő a két műtét között teljesen érthető.

Rooneyhoz hasonló magyar példaként Lisztes Krisztián volt válogatott labdarúgó hozható fel, aki szintén kétkörös műtéten esett át a HairHungary klinikán. És ha már labdarúgásról van szó, akkor ne felejtsük el azt sem, hogy Nyilasi Tibor még év elején esett át szintén ezen a klinikán hajátültetési műtéten, melynek eredményének alakulását szépen végig lehet követni a hazai sportcsatornákon.


Lisztes Krisztián - hajátültetés után és előtte

Bővebben a hajátültetési eljárásról:
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu


Kép forrása: AFP/Andrew Yates

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb sztárfodrásza James Brown és az Xfaktor 2010-es döntőse Takács Nikolas is kizárólag kalapban, vagy divatos fejfedőkben mutatkozik a nyilvánosság előtt. Vajon rejtegetnek valamit? Vagy pusztán divatot szeretnének diktálni?

Az angol fodrászhíresség a napokban lerántotta a leplet magáról, mivel bevallotta, hogy bizony kopaszodását kívánta palástolni, mely már a 20-as éveiben elkezdődött. A hajhullásának kezelése helyett Kate Moss kedvenc fodrásza inkább kalapot kezdett hordani, melyet olyannyira megszokott, hogy később védjegyévé vált a sztár világban.

A tavalyi évben látva Wayne Rooney futballcsillag csodálatos átalakulását eldöntötte, hogy Ő maga is belevág a megoldást kínáló hajátültetési eljárásba. A kétnapos műtét során a tarkóján található és a genetikai kopaszodásnak ellenálló hajszálakat ültették át az úgynevezett vertex területre, azaz fejének tetejére. A hajátültetését titokban tartotta egészen mostanáig, mivel a kamerák tűzében kívánta megmutatni a hajbeültetésének sikerességét. Az egyik legnagyobb hírportálnak tett nyilatkozatában elmondta, hogy sokkal magabiztosabb lett, mivel korábban eltitkolt kopaszodására hordott kalapját rettegve vette le például a repülőtéri ellenőrzések során.

james brown kate moss takács nikolas xfaktor hajátültetés hajbeültetés wayne rooney fodrászat hairhungary safesystem-fue2     james brown kate moss takács nikolas xfaktor hajátültetés hajbeültetés wayne rooney fodrászat hairhungary safesystem-fue2

„Közel 20 évig kalapot viseltem minden alkalommal, sokszor voltam ideges és bizonytalan, már-már paranoiás a hajam miatt. Most már megvan a kellő önbizalmam, hiszen az átültetett hajszálak soha nem hullnak ki. Az egész dolog hihetetlen számomra és rettentően boldog vagyok, hogy a barátaim is elképedve néznek rám.”

james brown kate moss takács nikolas xfaktor hajátültetés hajbeültetés wayne rooney fodrászat hairhungary safesystem-fue2

A hajátültetés tudománya a genetikai tulajdonságokon alapszik, mivel a tarkón és az oldalt található hajszálak ellenállnak az adrogén jellegű, azaz az örökölt kopaszodásnak. Hazánkban hajátültetési beavatkozásra a HairHungary klinikához érdemes fordulni, mivel itt a szakemberek már több mint két éve használják az Egyesült Államokból származó úgynevezett SafeSystem-FUE eljárásmódot.

Bővebben a hajátültetésről:
hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed