AJÁNLÓ
 
12:31
2012. 09. 27.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
12:31
2012. 09. 27.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
12:31
2012. 09. 27.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
12:31
2012. 09. 27.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
12:31
2012. 09. 27.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az úgynevezett jarca gompó kizárólag a tibeti fennsíkon terem, ami tulajdonképpen egy gyökérrágó lepke földalatti hernyójából nő ki, melyet megfertőztek az élősködők. A „férget” rengeteg nyavalyára alkalmazzák, és bár jótékony hatása nincs bizonyítva, mégis aranyáron mérik Ázsiában.

jarca gompó féreg gomba hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés safesystem fue2Felsorolni is nehéz, hogy a 15. század óta alkalmazott gomba milyen varázslatos gyógyír lehet az egyes betegségek orvoslására vagy megelőzésére. A különleges gombát teaként, levesben, vagy ételekbe sütve fogyasztják, fő felvásárlója pedig nem más, mint Kína. Fél kiló kifogástalan minőségű jarcáért akár 50 ezer dollárt is elkérnek, ami barátok közt is mintegy 11 millió forintot kóstál. A Kínában végzett klinikai vizsgálatok már bizonyították, hogy a gomba immunerősítő és vírusölő cordicepint is tartalmaz, tehát valóban hatékony lehet a hörghurut, az asztma, a cukorbetegségek, a májgyulladás kezelésében. Csökkentheti a koleszterin szintet és potencianövelő hatása mellett a hajhagymákra is jótékony hatással lehet. Csupán egyetlen gond van, hogy a kutatások egy részét a jarcabiznisz érdekeltjei finanszírozták. A kínai orvoslás mindezektől függetlenül már sokszor bizonyított és sok beteg érezte már a gomba jótékony hatását. A dúsgazdagoknak persze semmi sem drága, de sajnos olyan betegek, is áldoznak pénzt a csodaszerre, akik már csak ebbe tudnak kapaszkodni. A kínai guruk szerint ugyanis az AIDS és a daganatos betegeken is segít.

A hajhullás, kopaszodás megoldására alkalmazott csodaszerek és jelen esetben a jarca gompó tekintetében a HairHungary klinika Paul Stamets híres gombakutató álláspontjával ért egyet: a különleges körülmények között kifejlődött jarcát ma még nem ismert, esetleges ártalmas penészgombák is megfertőzhetik, ez pedig annyi jelent, hogy a gombával méreganyagok is bejuthatnak a szervezetbe. – „Tudatlanul belevágni ebbe az egészbe olyan, mint orosz rulettet játszani” – jelentette ki Stamets.

A méregdrága átverések helyett a hajhullás, kopaszodás kezelésére a magyar klinika kizárólag klinikailag tesztelt, bevált eljárásokat alkalmaz. Azoknak pedig, akik régi hajkoronájukat szeretnék visszaszerezni az Egyesült Államokban szabadalmaztatott úgynevezett SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozást javasolják, ami ma a világ legfejlettebb módszere az androgén kopaszodás megoldására.

Bővebb információ:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Forrás: National Geographic.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed