Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatalító frizurák

0 Komment

40 év felett, akármennyire is nem tetszik, és próbálunk erre nem gondolni, sajnos mindenkit utolér az idősödés szele. A hölgyek tekintetében is nagy fordulópontot jelent ez a kor, hiszen kezdenek mélyülni a ráncok, és sajnos a hajkorona sem a régi már. De mit tehetünk azért, hogy frizuránk inkább fiatalítson még 40 év felett is?

A hajzat állapota is megváltozik a negyedik x után, hiszen ilyentájt megjelennek az első ősz hajszálak, és bizony sok esetben hajhullás is jelentkezhet már. Nagyon fontos, hogy ne pánikoljunk, egyszerűen vegyük fel a kesztyűt, és foglalkozzunk kicsit többet hajunk állapotával.

Sokan egyből levágatják nagyon rövidre a hajukat, mert az elkezdett őszülni vagy gyérülni. Persze nem is jó, ha a rossz állapotú hajzatot nagyon hosszúra meghagyjuk, hiszen az egyrészt feltűnőbbé teszi a gondokat, másrészt még tovább ronthatjuk ezzel hajszálaink állapotát. Érdemes ilyenkor egy félhosszú, vagány, de mégis elegáns frizurát választani, melyet aztán kedvünkre formázhatunk.

Az ősz haj sokaknak nagyon jól áll, de sajnos nem mindenki van ezzel így. Ilyenkor nyugodtan nyúljunk hajszínezőkhöz, vagy hajfestékekhez, de kerüljük azokat, melyek roncsoló hatásúak lehetnek hajunkra. Ugyancsak kerülnünk kell a feltűnő, extrém színeket is, hiszen azokkal inkább nevetségessé, mint fiatalossá válhat frizuránk.

Végül, de nem utolsó sorban foglalkozzunk azzal, hogy mitől és milyen mértékben hullik a hajunk. Persze lehetséges, hogy tényleg csak az idő múlása a felelős, viszont rengeteg más ok is állhat a háttérben, ezért érdemes szakértő segítséghez fordulnunk, pontosan mitévők legyünk.

Egyrészt nagyon sokat segíthet, ha étkezésünkre különösen odafigyelünk, ezen belül is a megfelelő vitamin és tápanyagbevitelre. Ezen felül külső támogatást is adhatunk hajzatunknak, akár pakolásokkal, akár erre kifejlesztett samponokkal is. Amennyiben úgy érezzük, ez még mindig nem elég, akkor olyan kezeléseket is választhatunk megoldásnak, melyek segítik a hajzatunkat.

Ilyen lehet például a főként nőknél alkalmazott mezoterápia, melynek során koncentráltan juttatják fejbőrünkbe azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek lehetővé teszik a fejbőr megfelelő működését, így hajunk állapotában is változást hoznak.

Sok esetben a hölgyeknél is előfordul, hogy visszafordíthatatlan kopaszodás indul meg, még akkor is, ha ez inkább a férfiakra jellemző. Ilyen esetekben a hajátültetés jelent biztos megoldást, melynek segítségével véglegesen oldható meg a gyérebb területek problémája.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Idősödő frizurák

0 Komment

Akármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, az idő bizony egyre csak halad, olyan nyomokat hagyva rajtunk, melyek aztán lassan, de biztosan el kezdenek zavarni majd bennünket. Legyen szó a ráncosodásról, az egyre több fájó ízületről, vagy az őszülésről, amennyire csak tudjuk, próbáljuk elejét venni a változásoknak, de sajnos van, amikor nem megy.

A hajzatunk tekintetében ráadásul nem csak a hajszín elvesztése okoz változásokat külsőnkben. Ugyanis az öregedéssel egész szervezetünk másképp kezd működni, megváltoznak a hormonszintek, és bizony megindul egy olyan természetes hajhullás, ami sokaknál eredményezi azt, hogy inkább rövidebb frizurára váltanak.

öregedés idősödés őszülés hajhullás kopaszodás hajgyérülés mezoterápia hairhungary hajátültetés frizura fiatalos frizura hajvágás

Az elvékonyodott és megfogyatkozott hajszálak ugyanis már nem adnak olyan frizurára lehetőséget, amit eddig minden gond nélkül viselni tudtunk. Persze a legegyszerűbb megoldás ilyenkor tényleg az, ha az ollóért nyúl fodrászunk keze, azonban ezzel sokszor csak még inkább idősebbnek tűnünk majd.

Pedig nem csak az őszülés ellen létezik megoldás, hanem bizony arra is, hogy ne kelljen megválnunk a hosszú hajtól. Elsősorban megelőzhető, illetve kitolható az ideje ennek azzal, ha már egész életünk során megpróbálunk odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és vitaminbevitelre. Ez azonban nagyon sokszor nem elég.

Viszont, ha már a legelső változásokra felfigyelünk, van még megoldás arra, hogy kissé elhalasszuk az idősödés komolyabb jeleinek mutatkozását frizuránkon. Akár egyes külső készítmények alkalmazásával is jó eredményeket érhetünk el, de olyan kezeléseket is igénybe vehetünk ilyenkor, mint például a mezoterápia.

Nők esetében sokszor már a negyvenes éveikben szükség lehet arra, hogy a hajhagymák nagyobb intenzitású támogatást kapjanak. Cserébe viszont még hosszú évekig nem lesz szükség arra, hogy rövid frizurára váltsanak. A férfiak esetében azonban sajnos akár már sokkal korábban elkezdődhet a haj gyérülése, főként akkor, ha genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk. Ilyen esetekben, ha nem szeretnénk tar fejtetővel tovább élni, akkor a hajátültetés jelent biztos és végleges megoldást.

A fiatalosabb külsőért, illetve az egészséges, hiánytalan frizuráért tehát tehetünk, és nem kell mindenképpen beletörődnünk abba, hogy az idő múlása milyen változásokat akar rajtunk véghez vinni.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Fiatalosabb jövő?

0 Komment

Ugyan mindig mindenki azt próbálja hangsúlyozni, hogy a belső a fontos, a lélek számít, de valljuk be azért őszintén, hogy a külsőnek is nagy hatása van arra, milyen embernek látnak minket. És ezzel nincs is semmi baj. A küllemünk, az öltözködésünk, a stílusunk mind egyfajta kinyilatkoztatása annak, milyen típusú emberek vagyunk, de persze, ahogy szokták mondani, „mindenki hozott anyagból dolgozik”.

Viszont ha az adottságainkkal problémánk van, akkor azt nekünk kell tudni, hogyan kezeljük, mivel csökkentsük a gondunk mértékét, vagy mit tegyünk ellene. Ilyen probléma lehet a frizura kérdése is, hiszen - általában – senki nem születik olyan hajjal, mint amilyet szeretne magának. A göndör mindig egyenesre vágyna, az egyenes pedig göndörre, a vékony szálút vastagra, a silányabb hajzatot pedig dúsra cserélnénk. És ez így a természetes.

De mi van akkor, ha olyan gonddal állunk szembe egyszer csak, mellyel mi magunk nem tudunk mit kezdeni? Amikor semmilyen formázó eszköz, kozmetikum vagy festék nem segíthet azon, hogy változtassunk hajunkon?

Az öröklött jellegű kopaszodás nagyon magas számban jelenti ezt a fajta helyzetet, és nem is olyan idős korban. Ugyanis egyre több fiatalt – főként férfit – érint a hajgyérülés problémája, mellyel sajnos nem tudják felvenni a kesztyűt. A hajzat folyamatos elvesztése pedig azt eredményezheti, hogy elveszítik önbizalmukat is, sokkal idősebbnek néznek ki annál, mint ahány évesek valójában, és bizony mindez rá tudja nyomni a bélyegét a mindennapokra.

Nem szabad azonban beletörődni ebbe a nem várt és főleg nagyon kellemetlen változásba, hiszen ezzel együtt nem csak stílusunkat, hanem valójában önmagunkat kellene feladni. Mivel létezik már olyan megoldás, mely a genetikai kopaszodásra gyógyírt jelent, így nem is kell belenyugodnunk az elsőként sokkoló fordulatba. Vissza kell fordítani.

A hajátültetés nem csupán biztos, hanem végleges megoldást jelent, és azok számára is segítséget nyújt, akik nem csak átmeneti hajhullás miatt szenvednek gyér területektől, hanem akiknek az öröklés folyamata tépázta meg hajzatukat. Így visszanyerhetik régi frizurájukat, újra fiatalosabbak lesznek, és mindezzel együtt visszatalálhatnak önmagukhoz.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Örök fiatalok?

0 Komment

Sokan nem képesek elfogadni azt, hogy egyszer mindenki megöregszik. Nem törődnek bele a ráncokba, az őszülő hajszálakba, és örök fiatalként szeretnék élni életüket. Természetesen több megoldás is kínálkozik ilyenkor arra, hogy öregedésünk kisebb-nagyobb jeleit megpróbáljuk a szőnyeg alá söpörni.

hajhullás hajátültetés hairhungary fiatalos kopaszodás ráncfelvarrás hajfestés hajfesték feszes bőrElsőként természetesen a hajfestéket említeném meg, ami nagyon alkalmas arra, hogy az előbukkanó ősz hajszálakat eltűntessük, és fiatalos frizura vágatásával még jobban sikerül elérni azt az összhatást, amit ilyenkor látni szeretnénk.

Aztán ott van a sok kence és kezelés, melyek elejét vehetik a ráncok egyre nagyobb mértékű mélyülésének. És persze akinek a pénztárcája engedi, rengeteg műtéti beavatkozás is segítségünkre lehet abban, hogy feszes legyen a bőr a képünkön.

Végül, de nem utolsó sorban a viselkedésben is meg szoktak jelenni, a néha elég furcsán ható jelek, amikor valaki hiába lépett már át a sokadik x-en, mégis kamaszos, akár felháborító dolgokat művel.

De biztos, hogy a fenti megoldásokkal azt a hatást érjük el, amit hajhullás hajátültetés hairhungary fiatalos kopaszodás ráncfelvarrás hajfestés hajfesték feszes bőrtulajdonképpen szeretnénk? Sajnos a válasz a legtöbb esetben: nem. Hiszen ezek az emberek inkább válnak előbb-utóbb nevetségessé, mint fiatalossá. A festett haj természetellenesen hat, a ráncfelvarrás és egyéb ilyen kezelések pedig elveszik az ember normális arckifejezéseit.

Ezzel szemben van egy probléma, ami ugyanúgy érintheti a fiatalokat, és az időseket egyaránt, mégpedig a hajhullás. Azonban ennek eltérő okai lehetnek, és ugyancsak eltérő megoldásokkal tudjuk kiküszöbölni. Ezek között az egyik legsikeresebb, amely végleges segítséget nyújt, a hajátültetés. Ez ugyanis nem egy kinevetendő, ostoba kísérlet a fiatalság megtartására, hanem egy professzionális segítség mindazoknak, akik a kopaszodás gondjával küzdenek.

Az örök fiatalság megszerzéséhez pedig egyetlen igazi megoldás létezik, ha az ember szíve fiatal marad, hiszen a mondás szerint is „mindenki annyinak néz ki, amennyinek érzi magát”.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed