AJÁNLÓ
 
13:56
2012. 09. 20.
A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal...
A bejegyzés folyatódik
 
13:56
2012. 09. 20.
Cikksorozatunkban eddig a hajátültetést megelőző indokokról és érzelmekről, valamint magáról...
A bejegyzés folyatódik
 
13:56
2012. 09. 20.
A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:56
2012. 09. 20.
Nemrégiben került megrendezésre az idei Sebesség Fesztivál, ahol a népszerű lemezlovas a HairHungary...
A bejegyzés folyatódik
 
13:56
2012. 09. 20.
A HairHungary klinika a pörgős intenzív sportágak elkötelezett híve, a magyarországi sikersportágak...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az idei év utolsó nagyszabású autós családi hétvégéjén Szuper Levente is ott lesz, aki jégkorongozó múltja miatt vitathatatlanul hazánk nagy büszkesége. A sportember természetesen vasárnap kipróbálja majd a nagyközönség előtt, hogy milyen a jobb1-ben átélni versenytempóban a drift autósportot, mely a keresztben csúszás művészete.

Szuper Levente drift drifting driftgp hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés gymkhana hairhungary

Levente a rendezvény egyik támogatója által, a HairHungary klinika vendégeként érkezik majd vasárnap a tököli reptérre. A klinika Magyarországon a világ legfejlettebb módszerével végez hajátültetési beavatkozásokat, melyen Szuper Levente is nemrégiben esett át. Joggal tehetnénk fel a kérdést, hogy mit keres egy egészségügyi szolgáltató egy ilyen autós rendezvényen? A válasz azonban logikus: a klinika számos sportág jeles képviselőjének nyújtott már segítséget a hajhullás és a kopaszodás megoldására. A koncentráció és a pörgős intenzív testmozgás ugyanis megnövekedett tesztoszteronnal jár miközben fő metabolitja kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. A genetikai kopaszodásra hajlamos sportolóknál így nagyobb esély van korai hajhullásra. A Drift sportágban igazán fontos a versenyzők megfelelő önbizalma, a koncentráció és olykor az autós páros csatákban alkalmazott agresszió. Ezeket pedig mind-mind a tesztoszteron befolyásolja!

A hétvégi rendezvényen a Hell Energy Országos Drift Bajnokság szezonzáró futama mellett további két autós szakág, a Drag és a Gymkhana bajnokság is megtartja idei utolsó versenyét. Igazi közönségcsalogató hétvége vár ránk mivel mindezek mellett tucatnyi szórakozási lehetőséget és programot hoztak tető alá a szervezők. Nem csoda, hogy a kabrió autók nagy kedvelője Szuper Levente is elfogadta a HairHungary klinika meghívását.

Bővebben a HairHungary klinikáról: Rendezvényinformációk:
www.hairhungary.hu www.facebook.com/DriftGp.hu


Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed